|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
11.5.2009 11:32:39   
Anonimen
joj AQ morm ti povedat da men je pa tok dobro ime samueluser posted image res...že pri uli je bla opcija, če bi bil fant, sam k je mojga kr na rit vrglouser posted image men je pa svetovno.

joj, tolk mi je slabo, pa kaj je zdej to? me je lubi prej sprašval, če nisem kaj zaštrikala s tabletamuser posted image ne se ****....( ronja vidim da mava podobne strahoveuser posted image )
morm taprvo na lotu zadet pa hiško pocimprat, pol pa komotuser posted image

grem se mal mim školjke sprehodit, če bo kaj stimulacije, da ven vržem tist kar mi napoti hodiuser posted image

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3226
11.5.2009 11:33:16   
barba
Ojla,
mi smo tud včeraj užival. Šli smo v Bohinj in gor šancirali, račke futral. Itak so čist domače, iz rok so jedla.user posted image  Pol smo šli pa še do Ranča Marcina gledat islandske konje. Zakon res! Aja, dopoldne sem se pa po nevem kolk letih spravla na rolerje. Super! Niti enkrat nisem padla, sam mal me bremzanje zaj*****.

oblačenje - jst mam Tineta v bodiju z dolgimi rokavi, tankih hlačah in nogavicah. Je čist dost k v ta glavni vročini itak nisva zuni al sva pa na terasi v senci. Bodije s kratkimi rokavi morem pa še nabavt pa kakšne tanke 3/4 hlače.user posted image

spanje - Tineta dajem spat čez dan spat v posteljo, da odspi ene 2 uri v kosu. Dam ga spat okol 12h, pol pa spi do 2h. V vozičku pa tud zmeri mal podrema. Sem ga pogruntala, da če ne spi v miru vsaj eno uro je pol tečen user posted image  pa še nosil bi se skoz.

krtekxx - user posted image user posted image user posted image  Bravo za tek!

Ploha - pridna, da se tkole učiš. Te pa tud čist razumem, da bi rada svoj dnar imela. Jst sem tud diplomirala pol k je že bla Meta. Se je treba kar potrudit in trmast bit, pa gre. user posted image

Grem kej naredit ta čas ko dete spi user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 11.5.2009 11:37:29 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 3227
11.5.2009 11:33:45   
sonček33
AQ - poštene mere, bravo Noah, upam, da danes ne bo treba biti skoz po rokah

ronja - pozdravi se čimprej

Nea . jaz te čist razumem...boga si, jaz sem imela 3x mastistis v 17. dneh, s tem, da sem mogla 2x pod narkozo, ker se mi je še gnojiti začelo. Tuš, masaža, stiskanje mleka, tuš, masaža stiskanje mleka...to je edino kar pomaga. Če bo vročina narasla pa po antibiotik, žal, drugače bo šlo v nedolgled. Držim pesti, da je že boljše.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
11.5.2009 11:36:08   
sonček33
Še eno vprašanje - spanje ponoči pri odprtem oknu. Sej vem, da boste rekle, da sem mal prtegnena, ker take sprašujem...Mi zaenkrat spimo pri zaprtem, imamo pa odprta vrata od sobe in na hodniku je odprto okno. A ne, da bi blo boljše, da odprem okno  v sobi in zaprem vrata?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
11.5.2009 11:39:06   
Anonimen
A ne, da bi blo boljše, da odprem okno v sobi in zaprem vrata?

mi spimo pri odprtem, pa še vrata mam dostkrt odprta, da kroži zrak, neo je itak v kotu, ma ni šans da kaj piha po njemu, sej morjo ene zakonisti veljat, kako zrak krožiuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3230
11.5.2009 11:42:23   
barba
sonček - mi mamo v sobi odprto okno in prislonjena vrata zato, da slišimo Meto. Ni nobenga prepiha. Pr zaprtem oknu mi ne mormo več spat, je čist prevroče.

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Tuš, masaža, stiskanje mleka, tuš, masaža stiskanje mleka...to je edino kar pomaga. Če bo vročina narasla pa po antibiotik, žal, drugače bo šlo v nedolgled. Držim pesti, da je že boljše.

nea - držim pesti, da bo čim prej mimo ta mastitis. user posted image user posted image
Mene je tega kar strah. Sem ga imela takle čas pri Meti in mi je potem mleko v 14 dneh usahnilo. Pa sem se ful trudila z vsemi stvarmi, ampak ni šlo več.

LP, barba

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
11.5.2009 11:48:42   
kiara24
oj!
Sapli smo super Klara je spla od včeraj 18 ure pa do 5tih zjutraj. Pridna je zadnje čase odkar se je prebva uredila vedno tako spi. Pa tudi čez dan več spi kot prej. Sploh če sva zunaj. Kar sva pa zadnje čase ful.user posted image

Vidima, da ste bile že pridne ste kar čvekale midve sva pa že od 9tih zjutraj zunaj ker je tolk lepo malo piha veter amapak bo že, važno da je sonček. Klara spi v sozičku jaz pa sem malo notri skliznila za RR.

Ploha- dobra si da se poleg deteta še učiš, res meni se nič ne da trenutno.

Včeraj sem šla pa po zelo dolgem času tečt s kužo, ampak se ji je čisto utrgalo sedaj je nekaj agresivna ratala pa ne vem kaj je to. Kar na vsakega kuža se spari me je vlekla ko ne vem kaj me danes vse boli, komaj sem jo držala drugače bi gunga psauser posted image ... Sploh ne vem kaj naj naredim k se tako obnaša.

Barba- kje pa je ta Ranč Mrcina v Bohinju? Baje je lepo gor.

Oblačenje- bodi z dolgimi, pa čez krater rokav, pa tanke hlačke, malo krajše, ker so ji prekratke, pa štunfke, ja pol pa ma še rutkico zavezano (ko piha veter) od Hello Kitty prva stvar, da sem ji kupila kaj od tega. Majčke mi niso kul ker  jih imajo vse.

Ali je katera že kaj začela z uvajanjem?

Uživajte grem ven malo še. Pol bo prevroče.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
11.5.2009 11:55:10   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Barba- kje pa je ta Ranč Mrcina v Bohinju? Baje je lepo gor.

Ranč je v Studorju pri Bohinju. V Bohinju (tam pri cerkvi) čez most pol pa po glavni cesti skoz 2 vasi in si tam. Res je zelo lepo.

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Ali je katera že kaj začela z uvajanjem?

Jst bom začela uvajat po dopolnjenem 5. mesecu. Se še nč ne mudi.

LP, barba

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
11.5.2009 12:11:13   
sonček33
ja tale ranč je fajn, ga ima od mamice bratranec. Priporočam.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
11.5.2009 12:13:59   
sonček33
no pol bomo pa mi dons tut pri odprtem spali..ma mi mamo tolk malo splanico, da je posteljica pri vratih..sicer je itak una obloga za okoli posteljice, tako da niam kej pihat..Midva sva sicer še pozimi vedno spala pri odprtem, sam zdej si nisem upala.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
11.5.2009 12:35:26   
kiara24
Jaz bom tudi takrat začela, mogoče kakšen dan da ji bom poizkusila dat malo ampak ne bom hitela ker je brez veze.

Midva tudi še nisva odprla okna v spalnici, ga pa bova kmalu, saj ni več takega mraza.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
11.5.2009 12:38:23   
sonček33
Pri nas je pa zdajle ful začelo pihat. Joj, jaz bi znorela, če bi živela kje tam, kjer piha burja. meni gre veter tako naživce.

Lovro spi, jaz pa mal rreram, pa balkon sem pomila, marelo naštimala, pa stole in mizico...sam kaj zdej tolk piha, da bova glih not mogla jest

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
11.5.2009 13:05:34   
African queen
kiara jaz sem začela z uvajanjem točno pri 4ih mesecih.Par dni sem mu dajala po žličko ali dve sokeca (jabolko,mango,papaja)potem sem pa prenehala,ker je bil obrezan in ga nisem hotela še s tem obremenjevat.Par dni nazaj pa sva spet začela,zdej mu sadje kar pretlačim z vilico in mu dam par žličk,potem pa se še podojiva...zaenkrat je vse ok.
Začela pa sem pri 4ih mesecih,ker sem pri prvem otroku mal zafrknila...začela sva z uvajanjem pozno,nekje pri 6ih mesecih,popolnoma nič mu ni bilo všeč,vse je pljuval ven...in še danes pri 9ih letih sta on in hrana dva pojma,živi pretežno od mleka oz.kakava..sadja in zelenjave sploh povoha ne.Pri drugem otroku sem zato začela z uvajanjem pri 4ih mesecih in je čist drugače,vse je.
No,takšne so moje izkušnje.Vsak pač dela kot želi.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
11.5.2009 13:17:25   
ronja
hihi, kako imamo različne izkušnje: midva sva pa pri Ronji začela pozno - pri dobrih 6ih mesecih, pa vse je in je nora na hrano, sva pripisovala to tudi temu, da nismo hiteli... Njenemu bratnrancu so pa začeli  uvajat pri 4 m. in ne je nič od nič, ful malo je in je presuh, sploh ne je sadja in zelenjave... Očitno ni pravila...

Neposredna povezava do sporočila: 3239
11.5.2009 13:22:05   
Anonimen
ula tud je vse, še preveč radauser posted image , pa smo tud pri 6ih začeli, zeloooo počas, pri 8. je mela prvi cel obrok. tud zdej mislim tko, se mi nič ne mudi, pa itak dokler z jezičom potiska hrano ven, ni pripravljen.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3240
11.5.2009 13:42:00   
tjasssa
ojj punce

mi smo zdy na široko začeli previjat, kaj pa naj, ...sm se odločla da jo bom previjala strogo ponoč, čez dan bom pa vidla odvisno od vročine, pa tud nimam je  kj oblečt, kokr jo previjem na široko ji je vse premejhn, bi rabla sigurn vse cunje večje........bomo pač dalj časa ponoč previjal , važn da se bo zrihtal....
Sem pa opazla zdele zadnje 4 dni da se je začela ful nazaj zvijat, glavco obrne čist nazaj tko prov v kifelj sam da v nasprotno stran,.....nevem a je to normalno k je tok firbčna, al jo kj zateguje??Mislm nevem jz če sebe pogledam ne bi mogla takih akrobacij izvajat, da pa taka mula mejhna to počne?!
Ulla - ti k si expert, kaj mislš??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
11.5.2009 14:11:42   
kiara24
jaz sem ji v zadnje za foro dal košček jabolka tako pred usta in ga je cuzala in lizal sem se ji smejala, očitno ji je bil všeč.

AQ- a pa si sadje prekuhala ali si dajala surovega?

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
11.5.2009 15:40:53   
Nea
Vročino in mrzlico danes nimam. Še vedno pa je prisoten rdeči krog in bolečina. Patronažna mi je včeraj rekla, da po vsakem dojenju na dojko dam skuto al pa led, med obroki pa naj se tuširam in masiram. Imam eno weledino olje, ki je prav za prsi in si potem boleče mesto s tem oljem masiram.
Če mi do srede ne bo boljše, se bom šla pokazat zdravniku.
A ja... danes veliko počivam. Kosilo sem imela od včeraj, punčki sta bili dlje v vrtcu (pri nas je to do pol 2 user posted image ), Erik danes več spi kot je včeraj. Kot da bi čutil, da je mami bolana.

Če pa pride do antibiotika, a potem lahko dojim ali ne?

Jaz bom z uvajanjem počakala do 5 meseca. Tako sem tudi pri Emi in Lari. Začeli pa smo s kosilom, najprej korenček potem pa krompir, brokoli... Čez nekaj časa pa večerja in šele na to sadna malica. Ne vem kako je v Sloveniji, ampak tukaj priporočajo taki vrstni red.

kiara24 - jabolko mora biti skuhano, banano in avokado lahko pretlačiš. Suhe marelice lahko namočiš čez noč in jih potem zmiksaš z drugim sadjem...

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
11.5.2009 17:50:56   
krtekxx
Nea-bogica. Upam, da kmalu mine.
Uvajanje...sploh ne razmišljam o tem. Ji je pa danes naš vražiček dal v usta kislo kumarico. Sploh se ni pritoževala,samo oblizovala.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
11.5.2009 18:14:16   
African queen
kiara jaz nobenega sadja ne prekuham,jabolko nastrgam,ostalo pa pretlačim z vilico..

nea upam,da bo šlo brez antibiotika..drugače pa sem jaz kljub antibiotiku še naprej normalno dojila.

krtexx faca tvoj mali...a se Brita čist nič ni kremžila glede na to,da je kumarca kisla?

ploha si pa pridna!!!držim pesti,da boš še letos diplomirala.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
11.5.2009 19:43:30   
krtekxx
AQ-bolj presenečeno faco je naredila.

Takole se pa obrača:
http://www.mojvideo.com/video-obracanje/9f2dcd968d483cce5908

Neposredna povezava do sporočila: 3246
11.5.2009 19:46:32   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: niia

jancci, sem videla vajine slike z Meto. Vi ste pa res že naprej.

Ju3 greva spet. Če imaš čas pa pridi pogledat. user posted image  Imamo ob 11ih, lahko pa se zmeniva, (lahko tudi drug teden) za en džiro po telovadbi.. če bo lepo vreme!?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
11.5.2009 19:55:04   
Ploha
krtekxx: iiiiiiiiiiiiiiii kaj je dobra, zdej si vsaj predstavljam kako to naredijo, ej res je super user posted image user posted image ,...eh kje je še naša, kamr jo dam, tko pa leži, če jo dam na tla, na dekico pa je 3 minute tih pol pa znori,...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
11.5.2009 19:57:34   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Takole se pa obrača:
http://www.mojvideo.com/video-obracanje/9f2dcd968d483cce5908

Ejjj fula faca tamala! Ji pa gre tale telovadba  user posted image user posted image user posted image  Pri nas še nismo tok daleč!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
11.5.2009 20:01:58   
Soncnica
Hoj punce!

Čisto na hitro vas pozdravim, pri nas je cela štala; Jaša ima škrlatinkouser posted image user posted image user posted image , jaz in mož sva dobila virozo user posted image , edino tamalčka je HB OK. Tako, da je doma čisto razsulo user posted image , gledamo sonček skozi okno in ne upamo ven, ker ful piha. Jašu so antibiotki prijeli in dirka po hiši gor in dol, midva z možem pa za njimuser posted image , ker mora mirovat, ne pa skakat 100/uro (imamo doma maraton..user posted image )

v soboto imamo krst, pa ne vem, če ga ne bomo odpovedali, ker smo bolj švoh 

nea ful si boga zaradi mastitisa, res, upam, da se čimprej pozdravišuser posted image user posted image user posted image

Tjasssa tole s previjanjem ponoči ti pa čisto nič ne zavidam. Tudi moja punči se občasno zvije nazaj, bomo videli, kaj rečejo naslednji teden na razvojni...

Aja, glede uvajanja, midva z Jašem sva začela pri 4, 5 mesecih, pa je blo OK, zdej pa nameravam počakat do dopolnjenega 6 meseca. Edino zdaj ima tamalčka priliko, da pije moj mlekec, potem bo pa itak celo življenje jedla obično hrano. Jutri dopolnimo 4 mesece. Če mi pa prej zmanjka mleka, pa gremo na uvajanje.

AQ ful te rada berem, ker živiš v čisto "drugačnem" svetu kot mi

Krtekxx zanimiv način uvajanja; s kislo kumarico user posted image (mormo probat...)

Ranč Mrcina super zadevauser posted image user posted image user posted image . Mi smo jahali tam. Super! Letos gre na konja tudi Jaša

Kiara24
mi povsod iščemo kakšno fajn rutko s trakcem za tamalčko. Kako se obnese ta za zavezat? A ni mal nerodna? Kako ji jo zavežeš; spredaj al zadaj?

spanje čez dan dopoldne zaspi na kavču za eni dve uri, pa popoldne mogoče za kašno urico. V svoji posteljici spi samo čez noč, ker so spalnice v zgornjem štuku. Zaspi pa pri meni na joški, potem jo mož zelo previdno da v posteljico in spančka naprej

Nina166 upam, da dobro opravite na razvojni.

Vse punce, ki ste začele športat vsaka čast, jaz sicer doma vsak dan telovadim, zdej pa že dva dni nisem, ker sem zbolela. Je pa res, da že cel popoldan tekam za Jašem gor in dol po bajti. A to tut velja?user posted image

Lepo se cartajte 

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.