Soncnica
|
Hoj punce! Čisto na hitro vas pozdravim, pri nas je cela štala; Jaša ima škrlatinko , jaz in mož sva dobila virozo , edino tamalčka je HB OK. Tako, da je doma čisto razsulo , gledamo sonček skozi okno in ne upamo ven, ker ful piha. Jašu so antibiotki prijeli in dirka po hiši gor in dol, midva z možem pa za njim , ker mora mirovat, ne pa skakat 100/uro (imamo doma maraton.. ) v soboto imamo krst, pa ne vem, če ga ne bomo odpovedali, ker smo bolj švoh nea ful si boga zaradi mastitisa, res, upam, da se čimprej pozdraviš Tjasssa tole s previjanjem ponoči ti pa čisto nič ne zavidam. Tudi moja punči se občasno zvije nazaj, bomo videli, kaj rečejo naslednji teden na razvojni... Aja, glede uvajanja, midva z Jašem sva začela pri 4, 5 mesecih, pa je blo OK, zdej pa nameravam počakat do dopolnjenega 6 meseca. Edino zdaj ima tamalčka priliko, da pije moj mlekec, potem bo pa itak celo življenje jedla obično hrano. Jutri dopolnimo 4 mesece. Če mi pa prej zmanjka mleka, pa gremo na uvajanje. AQ ful te rada berem, ker živiš v čisto "drugačnem" svetu kot mi Krtekxx zanimiv način uvajanja; s kislo kumarico (mormo probat...) Ranč Mrcina super zadeva . Mi smo jahali tam. Super! Letos gre na konja tudi Jaša Kiara24 mi povsod iščemo kakšno fajn rutko s trakcem za tamalčko. Kako se obnese ta za zavezat? A ni mal nerodna? Kako ji jo zavežeš; spredaj al zadaj? spanje čez dan dopoldne zaspi na kavču za eni dve uri, pa popoldne mogoče za kašno urico. V svoji posteljici spi samo čez noč, ker so spalnice v zgornjem štuku. Zaspi pa pri meni na joški, potem jo mož zelo previdno da v posteljico in spančka naprej Nina166 upam, da dobro opravite na razvojni. Vse punce, ki ste začele športat vsaka čast, jaz sicer doma vsak dan telovadim, zdej pa že dva dni nisem, ker sem zbolela. Je pa res, da že cel popoldan tekam za Jašem gor in dol po bajti. A to tut velja? Lepo se cartajte
|