|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
10.5.2009 23:50:45   
Katjusa
zdej pa res user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
11.5.2009 7:13:34   
claud
Jutro!

Joj kr prva....otrok mi pridno spi,jst pa ne morm...jao pa kje si še to viduuser posted image

mlea-user posted image user posted image user posted image si me pa nasmejala s tvojim in ovratnicouser posted image user posted image user posted image ...mam pa z mojim podobne fore....skos teži-a spet februarčice, pa februarčice gor pa dol.....pa da sm obsedena z rr-jem.....ampak on je pa lohk 24ur na avto.net-u pa na avtomobilskih forumihuser posted image ....

spanje-jst se morm tud enkrat spravt da bi sama zaspala....čeprav mi skor zmer trdno zaspi že med dojenjem tko da jo sam še preložim.

ninika-mi mamo enga zajčka iz tazga materiala kot je brisača in ga ma ful rada,pa ga skos v usta tlači....sploh njegov nosek k misl da je bradavicauser posted image user posted image ....pa še fajn je k se je začela ful slint pa se kr sama obrišeuser posted image ...

Aja še tole sm pozabla....user posted image za tiste k ste jo potrebneuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
11.5.2009 7:45:51   
petrap
jutro..

naša bejba že 3 noče ne spi normalno, non stop se zbuja pa joka...prej tega ni nikol počela...nimam pojma kaj ji ni...zdajle razgraja na igralni podlogi, jaz pa komaj gledam...

srečanje je torej 15.5. ob 10h, me zanima k morm tud jaz mojmu povedat, da mi ne bo kje avta odpeljal tisti dan...

no jaz morm mal pojest, pol se pa oblečt, mal pospravit, pol bo pa že hotla jest, pa najbrž bo zaspala...sem rekla da ji kar ne bom pustila spat čez dan, da bo ponoči pol bolje user posted image ...mislite da bi kej pomagal...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
11.5.2009 8:02:46   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud
ninika-mi mamo enga zajčka iz tazga materiala kot je brisača in ga ma ful rada,pa ga skos v usta tlači....sploh njegov nosek k misl da je bradavicauser posted image user posted image ....pa še fajn je k se je začela ful slint pa se kr sama obrišeuser posted image ...

JUTRO
Hvala za kavico.

user posted image user posted image user posted image Vleče a ne, pa nč ne prteče.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
11.5.2009 8:03:49   
Onasiss
Moja tisto niniko svojo skoz drgne v obraz pa v usta tlač, skratka men je prav hecna.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
11.5.2009 8:13:41   
claud
mlea-ja res vztrajno vleče....ampak prou od prvega dne jo tist nosek privlači...kako ta nipple najde pr zajcu k je brez vonja-ker pr mami najde k voha mlekouser posted image user posted image user posted image

Ona še kr aja....jst zraven nje-ne morm ajatuser posted image ,tko da še kr tuki smetim mal....lačna sm,pa sm tok še lena da se mi tud na wc ne da it....
O LENOBA LENOBA, ZVESTA TI BOM DO GROBA.....user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
11.5.2009 8:17:24   
Čebel@
jutro!
hvala za pohvale za seznamčekuser posted image dejte napisat podatke za vse mesece da ji vpišemo........pa prosim da z drugo barvo da ko grem nazaj da kej ne spregledam-sej vem da se ponavljamuser posted image

Hana še spi,mati pa takoj na rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
11.5.2009 8:18:28   
claud
petrap....če jo boš tok matrala z nespanjem čez dan bo zvešer tok tečna pa zaspana da ti verjetn ne bo hotla spat.....jst mam problem ravno s tem da mi podnevi nerada spi!  ker je parkrat blo tko da je bla cel dan budna je ful težko pol zaspala,pa še ko ji je ratal je mela ful nemiren spanec....tko da se jst kr matram da čez dan vsaj 3x po pol ure zaspi....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
11.5.2009 8:20:21   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Hana še spi,mati pa takoj na rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa  le nism edinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
11.5.2009 8:21:53   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- MLEAuser posted image
- KATJUŠAuser posted image
- SIMONAKRuser posted image
- KOLUMBOuser posted image
- MAJCHYuser posted image
- TANCYuser posted image
- AJVYuser posted image
- BARBARAGSuser posted image
- BRKNuser posted image
- VESNOZAVERuser posted image
- PIKICA_82user posted image
- PETRAPuser posted image
- URŠA08user posted image
- PIŠKOTuser posted image
- SUNNYuser posted image
- PUPKAuser posted image
- BIRDYuser posted image
- REBEKAuser posted image
- CLAUDuser posted image

dajmo se zmenit  za datum in uro.......punce,dajte se pripisat na seznam!!!

p.s.:kolumbo obljublja tortice,zato se splačauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
11.5.2009 8:22:47   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

No pa  le nism edinauser posted image user posted image user posted image
in ponosni sva na touser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
11.5.2009 8:23:54   
Onasiss
Dobro jutro, majchy danes si pa pozna.user posted image
EVITA:
ob rojstvu: 4130 g, 54 cm
1 mesec: 4720, 55 cm
2. meseca: 5690 g, 60 cm

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
11.5.2009 8:25:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dobro jutro, majchy danes si pa pozna.user posted image
user posted image user posted image user posted image sem mogla prebrat še včerejšnji čvekuser posted image sem pa spala do 8.00user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
11.5.2009 8:27:00   
reckova
Dobro jutro! Evo sem spakirala voziček, prestavila lupinico, izklopila airbag....zdaj pa čakam Jureta da se zbudi in da ga pičiva malo k mojemu atiju in njegovi prijateljici na kafe in čvek. Mi je tak tečno ko tu nikogar ne poznam, pa toliko mamic se sprehaja. Te pa grem v svoj "domač" kraj kjer imam kolegice in potem vozičkamo skupaj. Mi smo ok. V četrtek imamo cepljenje in posvetovalnico. Upam, da bo cepljenje minilo brez zapletov. Drugače smo super, otrok je priden. Zdaj že 3 dni spi od 20 do 6 zjutraj. Samo potem pa je grozna lakota. Čez kaka 2 tedna mu bom zmešala v m leko malo keksa, da vidim če ga bo kaj dalje držalo kot 3 ure (čez dan). Čeprav zdaj ko je vroče, noče tako pogosto jest. Spije pa mi vsak dan 2dc čaja. Danes sem mu oblekla bodi s kratkimi rokavi, ker se fejst poti pa je boljše če je tak oblečen. Ok. Grem zdaj. Nove mere za seznam javim v četrtek ali petek. Lp

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
11.5.2009 8:28:50   
Čebel@
reckova....upam da prideš na zbilje!

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
11.5.2009 8:34:59   
simonakr
Jutro punce!

No mi smo včeraj uspešno krstili in zalili našo bejbo user posted image user posted image user posted image user posted image . Evo slikce:

user posted image

user posted image

user posted image

Smo bili lepi, lepi. Pa pridni - je pol obreda prespala pa sploh ni jokala ko jo je polil - pol ne bo pevka, user posted image

Spanje - Morm rečt da s sapnjem nimamo problemov, zvečer ko se podoji, jo imam po rokah samo tolk da podre kupčka in se pomiri, pol jo pa dam v postlco in ful hitr zaspi. Sva pa že od začetka prakticirala, da ko se začne joka, ji samo dudo popraviš in jo ne vzameš v roke - hvala bogu nismo imeli krčkov! Ninice nima, ampak tud ona rada nos drgne ob pleničko ki jo ima pod glavo.
Čez dan spi 1-2 ure dopoldne ina ene 3 ure popoldne - če pop ne spi je pol tolk tečna in zmatrana da je groza. Pa tud ona je začela oči mencat pa zehat ko je zaspana.

Mi smo uvedli slinček - se je začela tko slint da je groza ampak večinoma vse obriše v rokave user posted image user posted image !

Aja še to - danes je spala od 20.30 zvečer pa do 6.30 zjutrej!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In se je najedla se malo poigrala in zdaj sli med igračkami user posted image user posted image . Sm se ob 4.30 zbudila in jo šla pogledat če še spi in je spala, ob 5.30 sm jo pa pobožala da sm vidla če je sploh še živa - in je samo zagodrnjala in obrnila glavco. Sej to je zlo dobr k smo vsi tolk časa spal ampak zjutrej sm mela poplavo mleka v postli in joške napete in boleče ko strela!

Tolk za zdej. Letim kavico spit (HVALA CLAUD) user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
11.5.2009 8:36:16   
petrap

petrap....če jo boš tok matrala z nespanjem čez dan bo zvešer tok tečna pa zaspana da ti verjetn ne bo hotla spat.....jst mam problem ravno s tem da mi podnevi nerada spi!  ker je parkrat blo tko da je bla cel dan budna je ful težko pol zaspala,pa še ko ji je ratal je mela ful nemiren spanec....tko da se jst kr matram da čez dan vsaj 3x po pol ure zaspi....

ah saj jo ne morm matrat, zdaj že sitnari in bo zaspala user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
11.5.2009 8:40:25   
sunny24
Jutro! Gaja se je napapcala, jst tudi, zdej pa na hitro malo na rr počekirat kaj dogaja...user posted image

petrap, lahko pa do jo luna meče lih k je bla puhna te dni...In res, čez dan jo kar pusti malo pančkat, ker potem bo zvečer preveč utrujena in ne bo mogla zaspat! Pejta večkrat ven na sprehod, zvečer še bana in bo fertik.
ninica...Gaja je nima...

claud, a si dobila zs?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
11.5.2009 8:44:34   
sunny24
simonakr, lepe slikice! user posted image
Slinček je pr nas v igri že neki časa, k ta slinca kar teče...Mamo slinkota doma!user posted image  Pa roka je itak skozi v ustih...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
11.5.2009 8:47:11   
claud
sunny sm dobila zs,pa sm pol pozabla odpisat...hvala....če bomo šđli te pa itak pokličemuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
11.5.2009 8:52:51   
sunny24
claud, ok. Poklicat me moreš pa obvezno!!!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
11.5.2009 8:56:11   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

claud, ok. Poklicat me moreš pa obvezno!!!user posted image

o seveda...tukaj sploh ni vprašanjauser posted image
Bomo vidl kaj vse se bo še moj spomnu....čist je zmešan.....Teži s karavanom-ok, sj ti je olajšano prostorsko, sam k sm bla jst mala smo se 5-članska družina spravl v 101-ko pa pičil na dopustuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
11.5.2009 8:58:57   
petrap
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

petrap, lahko pa do jo luna meče lih k je bla puhna te dni...In res, čez dan jo kar pusti malo pančkat, ker potem bo zvečer preveč utrujena in ne bo mogla zaspat! Pejta večkrat ven na sprehod, zvečer še bana in bo fertik.

včeraj smo bli skoraj cel dan zunaj, spi vedno tud čez dan, sploh če smo zunaj, banja je tud obvezna...tko da...upam, da je kriva luna user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
11.5.2009 9:07:49   
sunny24
claud, to maš prov, ampak sej veš, čez komot ga ni...user posted image  Mi mamo tudi velik avto, ampak ko daš v prtlažnik košaro in podvozje od vozička rata hitro majhen...Pa bi tkoj rabu še kako prikolico zravn....user posted image user posted image user posted image
Zdej ko gremo v Čatež grejo še prjatli z nami in bomo mogli it z 2 avti, ker nam drugače ne bo zneslo oz bi, če pustimo voziček in postlo doma....user posted image

petrap, Gajo je tako mislim da prejšni mesec metalo k je bla luna, pa full je bla nemirna v spanju. Ta mesec pa ni nekih sprememb blo...no, glede na to, da is napisala, da jo zadnje 3 dni meče, je po mojem lih luna kriva. user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
11.5.2009 9:10:14   
Onasiss
simonakr-kok lepe slikice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?