Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:21:48
|
|
|
|
Onasiss
|
O Katjusa, kod si hodla???
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:23:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS katjusa se mi zdi da si mi ti enkrat razlagala kako si Florjana navajala zaspat samega. lahko se enkrat poves kako in kolko je bil star? bil je star 3 mesece in kak teden.... vedno je hotu zaspat al na rokah al pa da smo ga v košari nosli pos tanovanju in zibali in ker smo vedeli, da bo košara kmalu premajhna smo se odločil da se mora to nehat in tud vsak večer po rokah nosit se nam ni zdelo praktično... tako sma ga en večer polegla v posteljo in se vsedla v dnevni 2 uri se je zvijal in klical (naj povdarim da ni jokal kot to eni dojenčki znajo) in je po 2 urah zaspal.... to so ble moje 2 najdaljlše ure v življenju in solze so nama tekle pa vendar sma zdržala, drug dan je zaspal že po pol ure in tretji dan takoj benjamina sma tako dala v posteljco pri še ne dopolnjenih 2 mesecih in prvič sem mu šla ene 10x dat dudo predno je zaspal.... no zdej mu jo grem včasih dat še enkrat po večini pa zaspi v prvo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:24:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea O Katjusa, kod si hodla??? smo feštal včeraj in danes pa še krmo sem spravljala danes je mel moj RD ju3 ga ima pa punca od brata in smo bli cel vikend skupaj luštno je blo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:26:05
|
|
|
|
BarbaraGS
|
brkn hvalaaaaaa katjusa ne pozabit na moje vprasanje prosssssiiiimmmm
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:27:06
|
|
|
|
BarbaraGS
|
katjusa si pa hitra hehe thanks res iz srca !
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2009 23:27:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:27:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS mlea a potem jo lahko pustim samo, da malce joka? Kaj pa imas za niniko? Kolko casa pa lahko joka? Kako ste resili situacijo s starejsim in spanjem? komot jo pustiš malo jst sem ga in še zdej karad je sitem pustim par minut in pol mu ponudim dudo in zaspi.... naj povem da dude drugače ne mara razn kadar je ful utrujen jo zagrabi sicer jo kr ven meče..... naša2 hodita zvečer spat skupaj čez dan so pa bol boji sploh zato k florjan veliko dnevov prešprica in potem ropoče v sobici i mi benjamina zbuja.... kadar pa je lepo vreme pa benjamin spi zunaj v vozičku florjan pa v svoji sobi..... danes je mel pa benjamin oblečen samo body z dolgimi rokavi kratke hlačke in nogavičke mu je tak pasalo, da je spal k polhek
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:28:32
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS mlea a potem jo lahko pustim samo, da malce joka? Kaj pa imas za niniko? Kolko casa pa lahko joka? Kako ste resili situacijo s starejsim in spanjem? Ja, pri punčkah je to drugače kot pri fantkih, ker ti lahko pri daljšem joku, baje dobijo kilo. Ne vem, sem slišala. Za niniko imamo pa kar navadno planičko, sem ugotovila da zelo rada nos tišči vanjo. Najprej poskrbi, da bo previta, nahranjena, ponudi ji čaj ali vodo, če se bo krčevito jokala, so morda krči. Drugače pa jo pusti vsak dan malce dlje, danes npr. 5 min, potem 10.... In ko prideš k njej jo najprej ogovori, polupčkaj in vzami iz postelje. Drgač pa glej načinov je toliko kot je otrok, sam vztrajat moraš, pa ne se sekirat. Nisi ne prva ne edina. Držim pesti, da ti čimprej uspe.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:30:19
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea O Katjusa, kod si hodla??? smo feštal včeraj in danes pa še krmo sem spravljala danes je mel moj RD ju3 ga ima pa punca od brata in smo bli cel vikend skupaj luštno je blo A, se mi je kr zdelo, da ima RD. Vse naj naj tvojemu. In ker si bla tooooook pridna.
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2009 23:32:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:32:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Kolk časa čez dan spijo vaši otroci????? kadar smo ztunaj bedi sam kake 2-3 urce med 10 in 7 zvečer ostalo vse prespi...... če smo pa not je pa več buden pa bedi med istim časom nekje 5 urc
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:32:45
|
|
|
|
BarbaraGS
|
mlea res hvala tudi tebi punce zlate ste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:34:15
|
|
|
|
Onasiss
|
Ej Kolmbo in Balonchy, grem jutr gledat in spraševat za deke. Povejte prosim, za srečanje torej 15.05. v petek ob 10 -ih? Morm vedet, da povem mojmu, da mi ovratnico odmontira, ker je prav lubosumen na vas.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:34:19
|
|
|
|
Katjusa
|
benjamin more tud imet obvezno neko ninniko..... in za zdej mu dajem to malo krpico za umivanje ko bo večji dobi pleničko.... to se mi zdi najbolj praktično ker lahko zamenjaš kadarkoli in je vedno bolj k ne čisto
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:35:34
|
|
|
|
Onasiss
|
BarbaraGS-zato pa smo tukaj.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:36:17
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst sm Roksota danes prvič dala v športni del....podlžila sem uno ta novo bombažno dekco...oblečen je bil v kratek body, tanke dolge hlače in nogavičke...pa mu je blo še zmeri vroče nasa je bla danes kar v kratkih rokavih, kratkih hlackah un nogavickah in tudi mislim, da ji je blo malo vroce. Pa sej je blo v stanovanju 26 stopinj.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:36:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ej Kolmbo in Balonchy, grem jutr gledat in spraševat za deke. Povejte prosim, za srečanje torej 15.05. v petek ob 10 -ih? Morm vedet, da povem mojmu, da mi ovratnico odmontira, ker je prav lubosumen na vas. ka bo na nas..... more bit vsesel, da ima žena tako fajn družbo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:37:07
|
|
|
|
Onasiss
|
Ah, grem spat. Lahko noč.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:38:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst sm Roksota danes prvič dala v športni del....podlžila sem uno ta novo bombažno dekco...oblečen je bil v kratek body, tanke dolge hlače in nogavičke...pa mu je blo še zmeri vroče nasa je bla danes kar v kratkih rokavih, kratkih hlackah un nogavickah in tudi mislim, da ji je blo malo vroce. Pa sej je blo v stanovanju 26 stopinj. mi smo dons že klimo lavfal.... sicer smo bli zunaj sam not je blo nenormalno in smo jo naštimal da se je ugasnla nekje okol pol7 ob pol 8 smo šli pa not in je blo ravno prav
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:38:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ah, grem spat. Lahko noč. lahko noč.... jst tud grem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:38:55
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ej Kolmbo in Balonchy, grem jutr gledat in spraševat za deke. Povejte prosim, za srečanje torej 15.05. v petek ob 10 -ih? Morm vedet, da povem mojmu, da mi ovratnico odmontira, ker je prav lubosumen na vas. ka bo na nas..... more bit vsesel, da ima žena tako fajn družbo Že,že. To itak. Ampak vsakič k pogleda na računalnik vid gor neka moška imena KOLUMBO, BRKN,SURF, claud.....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:40:01
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Kolk časa čez dan spijo vaši otroci????? kadar smo ztunaj bedi sam kake 2-3 urce med 10 in 7 zvečer ostalo vse prespi...... če smo pa not je pa več buden pa bedi med istim časom nekje 5 urc ko je na mojrm trebuhu seveda hehe soi cez dan okrog 5-7 ur. Odvisno kateri dan in kolko je vroce in kaksna jr bla noc.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:43:06
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa benjamin more tud imet obvezno neko ninniko..... in za zdej mu dajem to malo krpico za umivanje ko bo večji dobi pleničko.... to se mi zdi najbolj praktično ker lahko zamenjaš kadarkoli in je vedno bolj k ne čisto in kaj delajo z niniko? drzijo? imajo za enkrat sam ob sebi? si ne predstavljam, sem pa ze slisala da jo je super imet za otrocka
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:48:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa benjamin more tud imet obvezno neko ninniko..... in za zdej mu dajem to malo krpico za umivanje ko bo večji dobi pleničko.... to se mi zdi najbolj praktično ker lahko zamenjaš kadarkoli in je vedno bolj k ne čisto in kaj delajo z niniko? drzijo? imajo za enkrat sam ob sebi? si ne predstavljam, sem pa ze slisala da jo je super imet za otrocka naš jo ful mučka in jo stiska k obrazeku.... kadar pa bedi si jo pa v usta klači... prej je ni imel pa je bil s pleničko pokrit se je kr naprej razkrival in si jo v usta tlaču zvečer ne more zaspat če mu je ne dam v roko to ga ful umiri, da nekaj drži drugače mi pa ono pleničko k ima pod glavo tako dolgo grabi da jo čist zmečka in zrahlja, da jo lahko prime.... od začetka sma mu dala v vsako roko eno no zdej pa je zadovoljen z eno
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:50:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ej Kolmbo in Balonchy, grem jutr gledat in spraševat za deke. Povejte prosim, za srečanje torej 15.05. v petek ob 10 -ih? Morm vedet, da povem mojmu, da mi ovratnico odmontira, ker je prav lubosumen na vas. ka bo na nas..... more bit vsesel, da ima žena tako fajn družbo Že,že. To itak. Ampak vsakič k pogleda na računalnik vid gor neka moška imena KOLUMBO, BRKN,SURF, claud..... men to vse žensko zveni
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?