|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
10.5.2009 23:21:48   
Onasiss
user posted image user posted image user posted image O Katjusa, kod si hodla???user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
10.5.2009 23:23:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS
katjusa se mi zdi da si mi ti enkrat razlagala kako si Florjana navajala zaspat samega. lahko se enkrat poves kako in kolko je bil star?

bil je star 3 mesece in kak teden.... vedno je hotu zaspat al na rokah al pa da smo ga v košari nosli pos tanovanju in zibali in ker smo vedeli, da bo košara kmalu premajhna smo se odločil da se mora to nehat in tud vsak večer po rokah nosit se nam ni zdelo praktično... tako sma ga en večer polegla v posteljo in se vsedla v dnevni 2 uri se je zvijal in klical (naj povdarim da ni jokal kot to eni dojenčki znajo) in je po 2 urah zaspal.... to so ble moje 2 najdaljlše ure v življenju in solze so nama tekle pa vendar sma zdržala, drug dan je zaspal že po pol ure in tretji dan takojuser posted image user posted image user posted image user posted image
benjamina sma tako dala v posteljco pri še ne dopolnjenih 2 mesecih in prvič sem mu šla ene 10x dat dudo predno je zaspal.... no zdej mu jo grem včasih dat še enkrat po večini pa zaspi v prvouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
10.5.2009 23:24:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image user posted image user posted image O Katjusa, kod si hodla???user posted image user posted image user posted image

smo feštal včeraj in danes pa še krmo sem spravljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes je mel moj RD ju3 ga ima pa punca od brata in smo bli cel vikend skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image luštno je blouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
10.5.2009 23:26:05   
BarbaraGS
brkn hvalaaaaaa user posted image

katjusa ne pozabit na moje vprasanje prosssssiiiimmmm user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1379
10.5.2009 23:27:06   
BarbaraGS
katjusa si pa hitra hehe thanks res iz srca !

Neposredna povezava do sporočila: 1380
   [Brisano sporočilo]
10.5.2009 23:27:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
10.5.2009 23:27:48   
Katjusa

mlea a potem jo lahko pustim samo, da malce joka? Kaj pa imas za niniko? Kolko casa pa lahko joka? Kako ste resili situacijo s starejsim in spanjem?

komot jo pustiš malo jst sem ga in še zdej karad je sitem pustim par minut in pol mu ponudim dudo in zaspi.... naj povem da dude drugače ne mara razn kadar je ful utrujen jo zagrabi sicer jo kr ven meče.....

naša2 hodita zvečer spat skupaj čez dan so pa bol boji sploh zato k florjan veliko dnevov prešprica in potem ropoče v sobici i mi benjamina zbuja.... kadar pa je lepo vreme pa benjamin spi zunaj v vozičku florjan pa v svoji sobi.....

danes je mel pa benjamin oblečen samo body z dolgimi rokavi kratke hlačke in nogavičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mu je tak pasalo, da je spal k polhekuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1382
10.5.2009 23:28:32   
Onasiss
mlea a potem jo lahko pustim samo, da malce joka? Kaj pa imas za niniko? Kolko casa pa lahko joka? Kako ste resili situacijo s starejsim in spanjem?

Ja, pri punčkah je to drugače kot pri fantkih, ker ti lahko pri daljšem joku, baje dobijo kilo. Ne vem, sem slišala.

Za niniko imamo pa kar navadno planičko, sem ugotovila da zelo rada nos tišči vanjo.
Najprej poskrbi, da bo previta, nahranjena, ponudi ji čaj ali vodo, če se bo krčevito jokala, so morda krči. Drugače pa jo pusti vsak dan malce dlje, danes npr. 5 min, potem 10.... In ko prideš k njej jo najprej ogovori, polupčkaj in vzami iz postelje.

Drgač pa glej načinov je toliko kot je otrok, sam vztrajat moraš, pa ne se sekirat. Nisi ne prva ne edina. Držim pesti, da ti čimprej uspe.

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 1383
10.5.2009 23:30:19   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

smo feštal včeraj in danes pa še krmo sem spravljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes je mel moj RD ju3 ga ima pa punca od brata in smo bli cel vikend skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image luštno je blouser posted image

A, se mi je kr zdelo, da ima RD. Vse naj naj tvojemu. In user posted image user posted image user posted image  ker si bla tooooook pridna.

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
   [Brisano sporočilo]
10.5.2009 23:32:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
10.5.2009 23:32:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83
Kolk časa čez dan spijo vaši otroci?????

kadar smo ztunaj bedi sam kake 2-3 urce med 10 in 7 zvečer ostalo vse prespi...... če smo pa not je pa več buden pa bedi med istim časom nekje 5 urc

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
10.5.2009 23:32:45   
BarbaraGS
mlea res hvala tudi tebi

punce zlate ste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
10.5.2009 23:34:15   
Onasiss
Ej Kolmbo in Balonchy, grem jutr gledat in spraševat za deke.
Povejte prosim, za srečanje torej 15.05. v petek ob 10 -ih? Morm vedet, da povem mojmu, da mi ovratnico odmontira, ker je prav lubosumen na vas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
10.5.2009 23:34:19   
Katjusa
benjamin more tud imet obvezno neko ninniko..... in za zdej mu dajem to malo krpico za umivanje ko bo večji dobi pleničko.... to se mi zdi najbolj praktično ker lahko zamenjaš kadarkoli in je vedno bolj k ne čistouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
10.5.2009 23:35:34   
Onasiss
BarbaraGS-zato pa smo tukaj. user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
10.5.2009 23:36:17   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst sm Roksota danes prvič dala v športni del....podlžila sem uno ta novo bombažno dekco...oblečen je bil v kratek body, tanke dolge hlače in nogavičke...pa mu je blo še zmeri vročeuser posted image

nasa je bla danes kar v kratkih rokavih, kratkih hlackah un nogavickah in tudi mislim, da ji je blo malo vroce. Pa sej je blo v stanovanju 26 stopinj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
10.5.2009 23:36:56   
Katjusa

Povejte prosim, za srečanje torej 15.05. v petek ob 10 -ih? Morm vedet, da povem mojmu, da mi ovratnico odmontira, ker je prav lubosumen na vas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ka bo na nas..... more bit vsesel, da ima žena tako fajn družbouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
10.5.2009 23:37:07   
Onasiss
Ah, grem spat. Lahko noč.user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
10.5.2009 23:38:05   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst sm Roksota danes prvič dala v športni del....podlžila sem uno ta novo bombažno dekco...oblečen je bil v kratek body, tanke dolge hlače in nogavičke...pa mu je blo še zmeri vročeuser posted image

nasa je bla danes kar v kratkih rokavih, kratkih hlackah un nogavickah in tudi mislim, da ji je blo malo vroce. Pa sej je blo v stanovanju 26 stopinj.

mi smo dons že klimo lavfal.... sicer smo bli zunaj sam not je blo nenormalno in smo jo naštimal da se je ugasnla nekje okol pol7 ob pol 8 smo šli pa not in je blo ravno pravuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1394
10.5.2009 23:38:22   
Katjusa

Ah, grem spat. Lahko noč.user posted image

lahko noč.... jst tud grem

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
10.5.2009 23:38:55   
Onasiss

ka bo na nas..... more bit vsesel, da ima žena tako fajn družbouser posted image user posted image user posted image

Že,že. To itak. Ampak vsakič k pogleda na računalnik vid gor neka moška imena KOLUMBO, BRKN,SURF, claud.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
10.5.2009 23:40:01   
BarbaraGS

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83
Kolk časa čez dan spijo vaši otroci?????

kadar smo ztunaj bedi sam kake 2-3 urce med 10 in 7 zvečer ostalo vse prespi...... če smo pa not je pa več buden pa bedi med istim časom nekje 5 urc

ko je na mojrm trebuhu seveda hehe soi cez dan okrog 5-7 ur. Odvisno kateri dan in kolko je vroce in kaksna jr bla noc.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
10.5.2009 23:43:06   
BarbaraGS

benjamin more tud imet obvezno neko ninniko..... in za zdej mu dajem to malo krpico za umivanje ko bo večji dobi pleničko.... to se mi zdi najbolj praktično ker lahko zamenjaš kadarkoli in je vedno bolj k ne čistouser posted image user posted image user posted image

in kaj delajo z niniko? drzijo? imajo za enkrat sam ob sebi? si ne predstavljam, sem pa ze slisala da jo je super imet za otrocka user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
10.5.2009 23:48:58   
Katjusa

in kaj delajo z niniko? drzijo? imajo za enkrat sam ob sebi? si ne predstavljam, sem pa ze slisala da jo je super imet za otrocka user posted image

naš jo ful mučka in jo stiska k obrazeku.... kadar pa bedi si jo pa v usta klači... prej je ni imel pa je bil s pleničko pokrit se je kr naprej razkrival in si jo v usta tlačuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zvečer ne more zaspat če mu je ne dam v roko to ga ful umiri, da nekaj drži drugače mi pa ono pleničko k ima pod glavo tako dolgo grabi da jo čist zmečka in zrahlja, da jo lahko prime.... od začetka sma mu dala v vsako roko eno no zdej pa je zadovoljen z enouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1399
10.5.2009 23:50:19   
Katjusa

Že,že. To itak. Ampak vsakič k pogleda na računalnik vid gor neka moška imena KOLUMBO, BRKN,SURF, claud.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men to vse žensko zveniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?