Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 22:03:41
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 surf - dobrodošla nazaj. No zdej pa hitro čvekati, da nadoknadiš kar si zamudila. A ti si z Velenja? Od kje pa? A boš šla na srečanje? Kaj pa je zdej s srečanjem, kdaj bo??????? Punce zdele sem brala za nazaj kaj vse ste načvekale. Majchy - bravo za seznam . ga zdej kr tebi prepuščam. Drugače punce ste me pa danes razočarale , ko sem brala za nazaj: Predvsem glede seznama. Namreč, ko sem js že pred nekaj časa dala dol tiste, ki se niso že nekaj časa javila ste me vse ful obsojale in sem jih morala dati nazaj. Zdej ste pa končno ugotovile, da je res brez potrebe imeti tako dolg seznam, še posebej tistih kise niso javile ž zelo dolgo. Upam, da se zdej spet ne bo našla katera, ki bo pa zdej kritizirala Majchy, ker jih je stran dala. ojla... no za majchy... bravo full dobr seznam... In tudi tebi brjn83 tudi tvoj seznam je bil superca... Nismo mislili, da bi te užalili s tem k smo sam mal svoje mnenje napisal.. nič slabega sam, da ni prov, da se kr zbriše tiste k niso se že dolg javle ... To je stvar tistega, ki dela seznam.. Ker ste tolk pridne dobr
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 22:05:53
|
|
|
|
boma2
|
MAJCHY... SEZNAM ŽIGA rojstvo 3950g, 54 cm 1 mesec 4640g, 57 cm 2 mesec 5020g, 58 cm 1.6.2009 Pregled + cepljenje
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 22:07:42
|
|
|
|
boma2
|
Ojla mamice... Mene zanima, če katera ve, kaj je narobe če je dojenček po celem telsu marogast.. Ga ne zebe.. Nevem pa kaj je narobe...Če ve katera ( najprej je bil po trebuhu, potem po hrbtu zdaj pa še po nogah... ) Če se keri sanja? Podobno kot peta bolezen? Katjuša.. kje si? Brkn...oprosti...
< Sporočilo je popravil boma2 -- 10.5.2009 22:09:13 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 22:10:05
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mi smo mel krst , zdej smo mal spal, zdej mamo pa afterpary s čevapčićći upam, da mamica ni preveč utrujena od vsega...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 22:11:25
|
|
|
|
SURF
|
ja Boma...včasih jim manjka nekaj kar se ti zdi da jim ne more...in potem še enkrat probaš in vidiš... Brkn-O super,še ena v bljižni okolici. V celju imam ginekologinjo in shoping time ponavadi poteka tam Če je bil tvoj iz Šoštanja se pa mogoče z mojim poznata.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 22:28:01
|
|
|
|
boma2
|
SURF... dobrodošla... :) ja res je tko... :(
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 22:28:39
|
|
|
|
boma2
|
OJla... Mene zanima, če kdo ve kaj je s Shuko nej mi pove, ker me full skrbi za njo? Hvala... Pozdravite jo... :)
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 22:33:35
|
|
|
|
SURF
|
Nočko vsem skupaj... Grem pod tuš....in
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 22:36:16
|
|
|
|
SURF
|
Sem zadnjič brala da ji je Suny poslala mail,če se ne motim,in je še kar v KC(spina bifida)..upam da sem ti prov napisala. Sedaj pa res...nočko...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 22:37:23
|
|
|
|
tanci29
|
hej brkn-ne bit užaljena glede seznamčka, si bila ful pridna da si se ga spravila urejat, kljub tvojemu nabitemu tempu ...meni osebno je zdej seznamček ful dobr, sicer sem bila proti nazadnje da se briše, ampak takrat se je meni zdelo še kar malo prezgodaj, ker veliko mamic še ni melo časa se javit. sedaj smo veliko bolj utečene, mamo nek ritem in se lažje javljamo tukaj. do sedaj se je pa že izkazalo katera misli sodelovat in katera ne. boma-kaj pa če mu ne odgovarja pralni prašek. salt-o ti si pa mela kolobocije z rr... barbara-jest tudi hano položim v posteljico, dam dudico ponavadi morm kar parkrat nazaj ker ji ven pade, kapnem tudi kako kapljico gor...če je pa ful panika pa jo uspavam na rokah in potem ko zaspi položim v posteljo..
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 22:38:53
|
|
|
|
tanci29
|
salt oprosti sem te kar nazaj prekrstila...sem mislila napisat surf...ne vem očitno me dons neki meče
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 22:41:06
|
|
|
|
sunny24
|
surf, prov si napisla! brkn, res ne bit užaljena glede seznama, ker si delal super delo! Se pa do zadnje pike strinjam s tem, kar je napisala tanci! Gaja že panča, prej sm jo še skopala in ji dala papico in je bla totalno fertik...Sej se ne čudim, od ceuga dneva...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 22:49:05
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Drugače punce ste me pa danes razočarale , ko sem brala za nazaj: Predvsem glede seznama. Namreč, ko sem js že pred nekaj časa dala dol tiste, ki se niso že nekaj časa javila ste me vse ful obsojale in sem jih morala dati nazaj. Zdej ste pa končno ugotovile, da je res brez potrebe imeti tako dolg seznam, še posebej tistih kise niso javile ž zelo dolgo. Upam, da se zdej spet ne bo našla katera, ki bo pa zdej kritizirala Majchy, ker jih je stran dala. Mislim, da smo še vedno iste, ki smo zato, da je seznam krajši. Zase sem 100%.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 22:54:48
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ...ne vem očitno me dons neki meče Ja, ja zih te luna daje.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 22:55:03
|
|
|
|
brkn83
|
ne me napačno razumet. Sej nisem užaljena, sam povedala sem svoje mnenje in nič druga. Surf - ja čist možno da se poznata, mogoče še celo skupi delata. Nikoli se ne ve, ker svet je res majhen. Zdej sem Nika skopala in se je najedu, ampak še noče zaspat. Že neki stoče, tk da moram iti.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 22:59:03
|
|
|
|
Onasiss
|
Uh, moja pa spi že od 20:30. Obiski so tudi zdele šli. Piknik uspel, smo se fajn najedl, tko da se sploh ne morm držat moje dijete. Znorela bom.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:06:31
|
|
|
|
brkn83
|
mlea - tvoja je pa pridno ko tk hitor zaspi. Moj pa sploh ne more zaspati prej kot okoli 11. Sej potem pa ponavadi spi kr celo noč. No včeraj je spal od 22.30-8.15. Ampak danes čez dan pa ni nič kej spal, sam mal dremal je. Kolk časa čez dan spijo vaši otroci?????
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:11:05
|
|
|
|
Onasiss
|
brkn83-smo imeli s ta velikim take probleme, ker ni nikakor hotu sam zaspat in te čisto razumem. Ampak pri nas je malo kriv tudi Onasis. Ta mala mi pa itak kr na zizi zaspi in jo potem preložim na posteljo. Čez dan je pa v ležalniku in ko vidim, da je zaspana, ji dam mleko, niniko pa malce potresem ležalnik in že spi. Moja spi kakor kdaj, običajno se zbudi tam okoli 4-ih in potem spi do 7:30. Se je pa že nekajkrat zgodilo, da je spala od večera in do jutra neprestano.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:12:46
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja pa še to, jaz mojo včasih (se sliši kruto) pustim, da se malce joka. Pa tudi me ni zraven, da bi me čutila. Se je tudi potem zgodilo, da je takoj zaspala.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:16:48
|
|
|
|
BarbaraGS
|
sunny in surf na zalost dude ne sprejme. Sva kupila enih 15 razlicnih vseh firm, oblik in materialov. Vozicka tudi ne mara in je ne uspava. Smo kupili prav vozicek za noter in zdaj lezi zlozen. Kupila sva gugalnik, ki guga sam in ne pomaga... . Ampak vseeno hvala za nasvet in to da mi stojita ob strani. Aja vrocina pa ji itak ne pase in se slabse spi, ampak tukaj tudi ne morem narediti drugega kot da hladim stanovanje in na zalost se ne shladi dovolj. boma2 hvala hehe poskusot ni greh, sam je dojena in ne verjamem, da bi bila zejna par minut po tistem, ko zaspi na dojki in ne vsakic ko jo odlozim. Flako pa popolnoma odklanja in noce cajcka.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:17:03
|
|
|
|
brkn83
|
Ja super ste to poštimale se vedve. No sej nam včasih uspe, da mogoče mal prej zaspi, ampak to je tk redno da ni omembe vredno. No pa sej zdej ko je poletje pred vrati mi tk kr paše, sam do jeseni ga pa moram navaditi, da bo šel prej spat. Nič js pa se bom za danes počas poslovila, ker me knjige čakajo in je treba jih mal odpreti in pogledati kaj v njih piše. Zdej ne vem če bo do srede kej časa, da se javim. Lepo čvekajte, pa držte pesti v sredo zjutraj, ker imam ob devetih izpit. Lahko noč.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:18:24
|
|
|
|
brkn83
|
barbara - ve pa ste kr boge. Upam, da se vama zadeva kmalu uredi.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:18:56
|
|
|
|
Katjusa
|
ojla punce... grem brat.... brkn... verjetno ni mišljeno nič slabega glede seznama tak, da ne bit jezna..... dolgo si imele vse pod kontrolo in smo ti hvaležne za to...... grem hzdej brat kajs e je dogajalo da ne bleknem kej čudnega ven
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:20:10
|
|
|
|
BarbaraGS
|
mlea a potem jo lahko pustim samo, da malce joka? Kaj pa imas za niniko? Kolko casa pa lahko joka? Kako ste resili situacijo s starejsim in spanjem?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 10.5.2009 23:20:49
|
|
|
|
Onasiss
|
Ja, vzami si nek čas in ob tistem času začni z ritualom, da se navadi na čas. Naša dostikrat, ker pač tako nanese zaspi v vozičku in jo potem samo prestavim v posteljo, na hitr previjem in spi nemoteno naprej. Lahko rečem, da imam srečo.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?