|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
10.5.2009 22:03:41   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

surf - dobrodošla nazaj. No zdej pa hitro čvekati, da nadoknadiš kar si zamudila. A ti si z Velenja? Od kje pa? A boš šla na srečanje?

Kaj pa je zdej s srečanjem, kdaj bo???????

Punce zdele sem brala za nazaj kaj vse ste načvekale. Majchy - bravo za seznam user posted image user posted image user posted image . ga zdej kr tebi prepuščam.

Drugače punce ste me pa danes razočaraleuser posted image user posted image user posted image , ko sem brala za nazaj: Predvsem glede seznama. Namreč, ko sem js že pred nekaj časa dala dol tiste, ki se niso že nekaj časa javila ste me vse ful obsojale in sem jih morala dati nazaj. Zdej ste pa končno ugotovile, da je res brez potrebe imeti tako dolg seznam, še posebej tistih kise niso javile ž zelo dolgo.
Upam, da se zdej spet ne bo našla katera, ki bo pa zdej kritizirala Majchy, ker jih je stran dala.

ojla...

no za majchy... user posted image user posted image user posted image bravo full dobr seznam...

In tudi tebi brjn83user posted image user posted image user posted image tudi tvoj seznam je bil superca... Nismo mislili, da bi te užalili s tem k smo sam mal svoje mnenje napisal.. nič slabega sam, da ni prov, da se kr zbriše tiste k niso se že dolg javle user posted image user posted image ... To je stvar tistega, ki dela seznam.. Ker ste tolk pridne dobr user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
10.5.2009 22:05:53   
boma2

MAJCHY...

SEZNAM

ŽIGA

rojstvo 3950g, 54 cm
1 mesec 4640g, 57 cm
2 mesec 5020g, 58 cm
1.6.2009 Pregled + cepljenje

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
10.5.2009 22:07:42   
boma2

Ojla mamice...

Mene zanima, če katera ve, kaj je narobe če je dojenček po celem telsu marogast.. Ga ne zebe.. Nevem pa kaj je narobe...Če ve katera ( najprej je bil po trebuhu, potem po hrbtu zdaj pa še po nogah... ) Če se keri sanja?
Podobno kot peta bolezen?

Katjuša.. kje si?

Brkn...oprosti...user posted image

< Sporočilo je popravil boma2 -- 10.5.2009 22:09:13 >

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
10.5.2009 22:10:05   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mi smo mel krst , zdej smo mal spal, zdej mamo pa afterpary s čevapčiććiuser posted image

user posted image user posted image user posted image upam, da mamica ni preveč utrujena od vsega...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
10.5.2009 22:11:25   
SURF
ja Boma...včasih jim manjka nekaj kar se ti zdi da jim ne more...in potem še enkrat probaš in vidiš...

Brkn-O super,še ena v bljižni okolici.user posted image user posted image V celju imam ginekologinjo in shoping time ponavadi poteka tamuser posted image Če je bil tvoj iz Šoštanja se pa mogoče z mojim poznata.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
10.5.2009 22:28:01   
boma2
SURF... dobrodošla... :)user posted image

ja res je tko... :(

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
10.5.2009 22:28:39   
boma2
OJla...

Mene zanima, če kdo ve kaj je s Shuko nej mi pove, ker me full skrbi za njo?

Hvala...

Pozdravite jo... :)

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
10.5.2009 22:33:35   
SURF
user posted image Nočko vsem skupaj...
Grem pod tuš....inuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
10.5.2009 22:36:16   
SURF
Sem zadnjič brala da ji je Suny poslala mail,če se ne motim,in je še kar v KC(spina bifida)..upam da sem ti prov napisala.

Sedaj pa res...nočko...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
10.5.2009 22:37:23   
tanci29
hej

brkn-ne bit užaljena glede seznamčka, si bila ful pridna da si se ga spravila urejat, kljub tvojemu nabitemu tempuuser posted image ...meni osebno je zdej seznamček ful dobr, sicer sem bila proti nazadnje da se briše, ampak takrat se je meni zdelo še kar malo prezgodaj, ker veliko mamic še ni melo časa se javit. sedaj smo veliko bolj utečene, mamo nek ritem in se lažje javljamo tukaj. do sedaj se je pa že izkazalo katera misli sodelovat in katera ne.

boma-kaj pa če mu ne odgovarja pralni prašek.

salt-o ti si pa mela kolobocije z rr...

barbara-jest tudi hano položim v posteljico, dam dudico ponavadi morm kar parkrat nazaj ker ji ven pade, kapnem tudi kako kapljico gor...če je pa ful panika pa jo uspavam na rokah in potem ko zaspi položim v posteljo..

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
10.5.2009 22:38:53   
tanci29
salt oprosti sem te kar nazaj prekrstila...sem mislila napisat surf...ne vem očitno me dons neki meče

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
10.5.2009 22:41:06   
sunny24
surf, prov si napisla! user posted image
brkn, res ne bit užaljena glede seznama, ker si delal super delo! user posted image user posted image user posted image   Se pa do zadnje pike strinjam s tem, kar je napisala tanci!

Gaja že panča, prej sm jo še skopala in ji dala papico in je bla totalno fertik...Sej se ne čudim, od ceuga dneva...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
10.5.2009 22:49:05   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83
Drugače punce ste me pa danes razočaraleuser posted image user posted image user posted image , ko sem brala za nazaj: Predvsem glede seznama. Namreč, ko sem js že pred nekaj časa dala dol tiste, ki se niso že nekaj časa javila ste me vse ful obsojale in sem jih morala dati nazaj. Zdej ste pa končno ugotovile, da je res brez potrebe imeti tako dolg seznam, še posebej tistih kise niso javile ž zelo dolgo.
Upam, da se zdej spet ne bo našla katera, ki bo pa zdej kritizirala Majchy, ker jih je stran dala.

Mislim, da smo še vedno iste, ki smo zato, da je seznam krajši. Zase sem 100%.user posted image

So what....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
10.5.2009 22:54:48   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
...ne vem očitno me dons neki meče

Ja, ja zih te luna daje.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
10.5.2009 22:55:03   
brkn83
ne me napačno razumet. Sej nisem užaljena, sam povedala sem svoje mnenje in nič druga.

Surf - ja čist možno da se poznata, mogoče še celo skupi delata. Nikoli se ne ve, ker svet je res majhen.

Zdej sem Nika skopala in se je najedu, ampak še noče zaspat. Že  neki stoče, tk da moram iti.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
10.5.2009 22:59:03   
Onasiss
Uh, moja pa spi že od 20:30. Obiski so tudi zdele šli. Piknik uspel, smo se fajn najedl, tko da se sploh ne morm držat moje dijete. Znorela bom.

So what....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
10.5.2009 23:06:31   
brkn83
mlea - tvoja je pa pridno ko tk hitor zaspi. Moj pa sploh ne more zaspati prej kot okoli 11. Sej potem pa ponavadi spi kr celo noč. No včeraj je spal od 22.30-8.15. Ampak danes čez dan pa ni nič kej spal, sam mal dremal je.

Kolk časa čez dan spijo vaši otroci?????

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
10.5.2009 23:11:05   
Onasiss
brkn83-smo imeli s ta velikim take probleme, ker ni nikakor hotu sam zaspat in te čisto razumem. Ampak pri nas je malo kriv tudi Onasis. Ta mala mi pa itak kr na zizi zaspi in jo potem preložim na posteljo. Čez dan je pa v ležalniku in ko vidim, da je zaspana, ji dam mleko, niniko pa malce potresem ležalnik in že spi.

Moja spi kakor kdaj, običajno se zbudi tam okoli 4-ih in potem spi do 7:30. Se je pa že nekajkrat zgodilo, da je spala od večera in do jutra neprestano.

So what....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
10.5.2009 23:12:46   
Onasiss
Aja pa še to, jaz mojo včasih (se sliši kruto) pustim, da se malce joka. Pa tudi me ni zraven, da bi me čutila. Se je tudi potem zgodilo, da je takoj zaspala.user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
10.5.2009 23:16:48   
BarbaraGS
sunny in surf na zalost dude ne sprejme. Sva kupila enih 15 razlicnih vseh firm, oblik in materialov. Vozicka tudi ne mara in je ne uspava. Smo kupili prav vozicek za noter in zdaj lezi zlozen. Kupila sva gugalnik, ki guga sam in ne pomaga... user posted image .  Ampak vseeno hvala za nasvet in to da mi stojita ob strani. Aja vrocina pa ji itak ne pase in se slabse spi, ampak tukaj tudi ne morem narediti drugega kot da hladim stanovanje in na zalost se ne shladi dovolj.

boma2 hvala hehe poskusot ni greh, sam je dojena in ne verjamem, da bi bila zejna par minut po tistem, ko zaspi na dojki in ne vsakic ko jo odlozim. Flako pa popolnoma odklanja in noce cajcka.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
10.5.2009 23:17:03   
brkn83
Ja super ste to poštimale se vedve. No sej nam včasih uspe, da mogoče mal prej zaspi, ampak to je tk redno da ni omembe vredno. No pa sej zdej ko je poletje pred vrati mi tk kr paše, sam do jeseni ga pa moram navaditi, da bo šel prej spat.

Nič js pa se bom za danes počas poslovila, ker me knjige čakajo in je treba jih mal odpreti in pogledati kaj v njih piše. Zdej ne vem če bo do srede kej časa, da se javim. Lepo čvekajte, pa držte pesti v sredo zjutraj, ker imam ob devetih izpit.

Lahko noč.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
10.5.2009 23:18:24   
brkn83
barbara - ve pa ste kr boge. Upam, da se vama zadeva kmalu uredi.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
10.5.2009 23:18:56   
Katjusa
ojla punce... grem brat....

brkn... verjetno ni mišljeno nič slabega glede seznama tak, da ne bit jezna.....user posted image user posted image user posted image user posted image dolgo si imele vse pod kontrolo in smo ti hvaležne za to...... grem hzdej brat kajs e je dogajalo da ne bleknem kej čudnega venuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
10.5.2009 23:20:10   
BarbaraGS
mlea a potem jo lahko pustim samo, da malce joka? Kaj pa imas za niniko? Kolko casa pa lahko joka? Kako ste resili situacijo s starejsim in spanjem?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
10.5.2009 23:20:49   
Onasiss
Ja, vzami si nek čas in ob tistem času začni z ritualom, da se navadi na čas.
Naša dostikrat, ker pač tako nanese zaspi v vozičku in jo potem samo prestavim v posteljo, na hitr previjem in spi nemoteno naprej. Lahko rečem, da imam srečo.user posted image

So what....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?