Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 9:17:09
|
|
|
|
petrap
|
dopust - mi pa smo bli med prvomajskimi prazniki na morju skoraj cel teden..pa smo imeli sabo vse, od bajne s podstavkom, postelje, košare za voziček, podvozje, kovček oblek, plenice, igralno podlogo, blazino za dojenje...vse no...in smo čisto vse spravili v prtlažnik, razen podvozje smo dali spredaj..nobenga problema...mamo karavana, voziček pa speedi
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 9:29:55
|
|
|
|
Katjusa
|
Srečanje jst ob 10 ne morem bit tam k se vstajamo okol pol 9 in potem da se zrihtamo je ura vsaj 9 al pa neki proč... tak da predlagam uro 11 al pa vsaj 10:30.... moja pot je tud mal daljša tak da rabim vsaj urco in pol do tja
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 9:36:06
|
|
|
|
sunny24
|
petrap, sej če si v 2 v avtu+ gre, sam da bi bli v 4 v avtu+ , pa no way. Jst ne bom sabo vlekla bane, bom itak uzela sabo baznček za napihnt in jo bom kar tam not okopala...Pa športni del bom uzela sabo, k košara ja Gaji že skori premajhna...Ji fali še 5 cm... Je pa karavan full prostoren...Mi mamo bmw, prtlažnik je sicer full velik, ampak vse pa tudi na gre not... Zdej pa pičimo na en sprehod, dokler ne zakuri...Se tipkamo pole! papa
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 9:41:15
|
|
|
|
Čebel@
|
dejte povedat ob kateri uri vam odgovarja da se zberemo?!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 9:43:34
|
|
|
|
Čebel@
|
ob 16.00 smo se zmenili da gremo pogledat en vrtec........je cenejši kot tisti za katerega sem napisala da bo Hana ga obiskovala.........je razlike cca.50 evrov kar se pa pozna čez leto
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 9:47:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 dejte povedat ob kateri uri vam odgovarja da se zberemo?! 11:00
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 9:48:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ob 16.00 smo se zmenili da gremo pogledat en vrtec........je cenejši kot tisti za katerega sem napisala da bo Hana ga obiskovala.........je razlike cca.50 evrov kar se pa pozna čez leto to se pa fino pozna upam, da bo dober
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 9:53:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ob 16.00 smo se zmenili da gremo pogledat en vrtec........je cenejši kot tisti za katerega sem napisala da bo Hana ga obiskovala.........je razlike cca.50 evrov kar se pa pozna čez leto to se pa fino pozna upam, da bo dober če nama bo včeš bova kar zaarala,ker je samo 1 prosto mesto za 2010-pa kolegica ima tam pupo ki je 1 leto starejša od Hane
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 9:59:04
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Dobro jutro ;) Mi imamo karavana in je se ta bil premajhen in smo kupili se trugo 480l. Imamo velikega psa, ki gre vsepovsod z nami in prtljaznik pripada njemu hehe. Pa vozicek je tudi glomazen, ker imava okoli vecinoma makadam, gozd in sva hotela nekaj kar prestane vse luknje.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 10:04:01
|
|
|
|
rebeka84
|
Dobro jutro! Mi smo se včeraj zvečer vrnili iz Bosne. Na poroki je bilo super, Uroša je čuvala babica. Res smo imeli lepo vreme, tak da je Uroš bil več zunaj kot noter. Jutri imamo pregled in cepljenje. Danes je Uroš še posebej zgovoren, že eno uro se pogovarjava... Za seznamček: 1. mesec: 4440g, 56cm, obseg glave 38cm 2. mesec: 5520g, 60cm, obseg glave 40cm
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 10:15:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap dopust - mi pa smo bli med prvomajskimi prazniki na morju skoraj cel teden..pa smo imeli sabo vse, od bajne s podstavkom, postelje, košare za voziček, podvozje, kovček oblek, plenice, igralno podlogo, blazino za dojenje...vse no...in smo čisto vse spravili v prtlažnik, razen podvozje smo dali spredaj..nobenga problema...mamo karavana, voziček pa speedi to ste pa imel opreme ste hotl bit na komot mi vzamemo za otročka ponavad (no pri florjanu smo) napihljiv čolnček za kopanje, voziček, in hrano, pleničke, oblekce pa flaške tako mali je spal kr v vozički potem ko je bil pa večji pa prenosno posteljco
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 10:16:56
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro! Hvala za kavico. Je pasala Nejca mi je mal tašča vzela, Žiga pančka, jaz sem se pa spravila likat. Mam tak kup da me je kr groza Za nazaj vas morm še prebrat, ker ste turbo čveke . Šibam nazaj za likalnik dokler še lahko.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 10:26:49
|
|
|
|
tanci29
|
cao simona ful luštne slikice barbara-joj vi pa ste revčki s telim nošenjem...mi nobenega nismo imeli veliko po rokah, je pa hana več kot je bil erik..pa za spanje tudi ni blo glih problemov...sem pa oba že čist od začetka dala spat in šla ven iz sobe...no sej sem skos hodila gledat kaj dogaja ampak sta se oba navadla lepo zaspat..upam da vam čimprej rata najdit nekaj da ves malo razbremeni . sunny, claud-kam greste v čatež. a preko agencije al u hotel al kam.. srečanje-meni je tam okol polenajstih ok...kolk vas bo melo še ta večje zraven erik je spet doma...nos kaplja in curlja u bistvu lije...v sredo mamo cepljenje upam da mi ga rata spucat ker bi res rada da se cepi
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 10:28:22
|
|
|
|
Katjusa
|
tanci jst pridem z obema
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 10:28:51
|
|
|
|
Ajvy
|
srečanje...tam nekje čimbolj zgodaj......da ne bomo na živem soncu zunaj...ja, sej vem.....sejse senčniki...sam zrak je pa še vedno ubitačno vroč....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 10:29:02
|
|
|
|
tanci29
|
majchy-kolk pa je cena varstva...mi za erika plačujemo 300 eur...jest ti predlagam da si greš oba pogledat da boš pol mal primerjala pa vidla kakšna je razlika...pr eriku sem jih šla kar nekaj pogledat pa povem da sem vidla svašta
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 10:30:16
|
|
|
|
tanci29
|
ajvy-kako si....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 10:31:34
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 dejte povedat ob kateri uri vam odgovarja da se zberemo?! 11:00
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 10:31:38
|
|
|
|
claud
|
tanči-sunny gre u čatežke....sva sam zmenjene da jo pokličem če bom v njenem koncu k je moj najdu tm en avto k bi ga rad kupu.... Jst če bom šla na zbilje mi je tud čist ok ura okol pol 11h, 11h....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 10:32:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy srečanje...tam nekje čimbolj zgodaj......da ne bomo na živem soncu zunaj...ja, sej vem.....sejse senčniki...sam zrak je pa še vedno ubitačno vroč.... jst ne morem ful zgodi.... al pa se dobimo kje drugje k je več sence? morem 2 zrihtat in se pripeljat 80 km kar je debela ura in če bom mogla še počakat in prej k med pol 11 in 11 ni varjante, da sem tam
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 11.5.2009 10:35:49 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 10:32:51
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jutro! Hvala za kavico. Je pasala Nejca mi je mal tašča vzela, Žiga pančka, jaz sem se pa spravila likat. Mam tak kup da me je kr groza Za nazaj vas morm še prebrat, ker ste turbo čveke . Šibam nazaj za likalnik dokler še lahko. joj ta tvoj likalnik mi gre že pošteno na živce ...moj neki štrajka prav da mu je prevroče če ga uštekam z mrzlim pa ne zlikam kej dost...tako da sva oba srečna k lepo počiva, sam k je treba kej oblečt se pa pošteno skregava sam pol na konc vseen moja obvelja, čeprav nerada....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 10:33:42
|
|
|
|
Onasiss
|
O Ajvy, bi mi danes zaupala tiste točke za vrtec.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 10:35:31
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jutro! Hvala za kavico. Je pasala Nejca mi je mal tašča vzela, Žiga pančka, jaz sem se pa spravila likat. Mam tak kup da me je kr groza Za nazaj vas morm še prebrat, ker ste turbo čveke . Šibam nazaj za likalnik dokler še lahko. joj ta tvoj likalnik mi gre že pošteno na živce ...moj neki štrajka prav da mu je prevroče če ga uštekam z mrzlim pa ne zlikam kej dost...tako da sva oba srečna k lepo počiva, sam k je treba kej oblečt se pa pošteno skregava sam pol na konc vseen moja obvelja, čeprav nerada.... Jst iščem kj tazga k bi se znal sam mal sprehodt gor pa dol po cunah.......še brez uspeha
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 10:36:14
|
|
|
|
tanci29
|
aja claud hvala...o boste mel nov avto..jest bi ga tud menjala, no najbrž ga bom upam da čimprej, zdej mam audija a4 karavana, pa če gremo na dopust nam zmanka placa za vse pripomočke...lan smo šli trije pa smo bli totalno nabutani, zdej pa še en več z vsemi dodatki ...ojoj sploh ne upam pomislt, najboljš da si avtodom nabavm...kaj kupujete
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 11.5.2009 10:36:49
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jutro! Hvala za kavico. Je pasala Nejca mi je mal tašča vzela, Žiga pančka, jaz sem se pa spravila likat. Mam tak kup da me je kr groza Za nazaj vas morm še prebrat, ker ste turbo čveke . Šibam nazaj za likalnik dokler še lahko. joj ta tvoj likalnik mi gre že pošteno na živce ...moj neki štrajka prav da mu je prevroče če ga uštekam z mrzlim pa ne zlikam kej dost...tako da sva oba srečna k lepo počiva, sam k je treba kej oblečt se pa pošteno skregava sam pol na konc vseen moja obvelja, čeprav nerada.... Jst iščem kj tazga k bi se znal sam mal sprehodt gor pa dol po cunah.......še brez uspeha Če ga boš našla, se priporočam.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?