|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
8.5.2009 21:55:41   
iraira
Sem mislila da bo nova stran, pa nič....mogoče bo pa zdajuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
8.5.2009 21:55:57   
iraira
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
8.5.2009 21:59:42   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S E D M I    M E S E C user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GAJA MAZVITA  od mamice COCCINELLA

NELI od mamice AFNICA MALA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
8.5.2009 22:01:39   
iraira
Čveke še 50strani pa smo spet v novem deluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
8.5.2009 22:03:09   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Čveke še 50strani pa smo spet v novem deluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
8.5.2009 22:17:17   
timnala
Cer!

Tako..na srecanju je blo lustno user posted image  Smo se malo nacvekale, user posted image  pa nagledali eden drugega user posted image  Je pa Zala ze taka gospodicnica s ful frizurco pa pridno je. Alina je pa tak piki miki se..cartika mala user posted image

Mi2 z Nacekom sva sla se pol v soping in sva prisla ob pol 7h domov..v bistvu tja, kjer sem prej zivela..v blok pa sele ob pol 8h. Mali bil skoz priden in v akciji. Parkrat sva se podojila v avtu in 2x previla v avtu..ta user posted image  bo tud vsega navajen user posted image user posted image user posted image  Sem ga v eni trgovini kr prodajalki dala za cuvat, da sem pogledala ene stvari - itak se ji je smejal in jo zabaval.. srcek mali user posted image  
Doma je pa imel se tolk dela, da je vse igrace pregledal, po tleh je prisel  v hipu vec kot 2m in se prav zapletel v kable od likalnika, bil cist nor, ko je ati prisel domov in potem po hranjenju v trenutku zaspal user posted image

Lovely, upam, da je vasa pikica ze boljse in da si lepo praznovala! user posted image

Soncnica24..naredi tako kot ti mislis, da je prav. Itak so ti ze punce nastele razloge in se strinjam z njimi. user posted image  bodo cuvali domaci, ti bos odsotna 4 urce in redna sluzba je. Odlocitev na dlani, se mi zdi user posted image  Tasco pa odmisli pri tej zadevi user posted image

Janja27.. septembrke so ze na 6. delu user posted image

Čebelka..upam, da je pir pasal. Jaz sem si tud prej pol radlerja privoscila. Pase kdaj user posted image

Afnica mala..zakaj pa ne prosis za podaljsanje porodniske? Vi imate mal zdravstvenih problemov in mislim, da bi to se dalo zrihtat. Podaljsajo pa menda za 3 mesece.

Oblacenje..jaz sem ga do vceraj oblacila v bodi dolg rokav, majcko in zgornji del trenirkice, spodaj pa zabice, nogavicke in hlacke. Ker je se kar prehlajen (iz noska mu tece pa kaslja vcasih) in ga rajsi nisem imela manj oblecenega. Danes pa je bil samo v bodiju in zgornjem delu trenirke, spodaj pa nogavicke in hlacke. Trakec pa po potrebi. Vcasih mogoce mal kasnej ugotovim, da pa mal piha..ma ja, se bo pa utrdil user posted image

Moj je sel pa z mojim bratom od soseda user posted image  zapit (je bil tezak 5200g in 58cm - skor za 2 meseca, a ne?) user posted image

< Sporočilo je popravil timnala -- 8.5.2009 22:21:30 >

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
8.5.2009 23:11:29   
janja 27
mirno lepo noč

in prelep sončen vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
8.5.2009 23:25:25   
irma78
Čer,

najprej, da ne bo prej konec dneva. LOVELY, vse naj naj za tvoj praznik, upam, da si lepo praznovala, fajn slike so ti že druge poslale, od nas treh pa tole:

Če je sreča kapljica vode,
če je zdravje žarek sonca in
če je ljubezen čudovit svet,
ti želimo vsega za cel planet.

Sicer sem pa bila danes cel dan tako lena, da sem se zdele tudi težko na net priklopila. Ne morete verjet, a ne???

Sem dopoldne sicer peljala babi v trgovino in po balkonske rože, potem pa ko sva z Nikom prišla domov in je on zaspal za 2 uri sem jaz sredi popoldneva gledala TV. Sej ni bilo nič pametenega, ampak nič druzga se mi ni dala delat, pa še malo dremala sem vems. Potem sem končno Niku gugalnico zmontirala in sva se gugala - je Niki tolk užival, da ni res. Pa skuhala sem, no po kosilu oz. večerji smo šli pa še v šoping po fasungo. Aja pa perilo sem dala prat, pa zdepilirala sem se. no, sej če pa takole napišem, kaj sem vse počela, pa zgleda še kar nekaj.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
8.5.2009 23:28:20   
irma78
Eh, vidim, da sem itak sama ostala tukaj gor in da vse al pridno pančkate al pa se crkljate. Sej mi je prov, kaj vas pa čez dan nisem prišla nič pogledat. Zdej mi je pa dolgčas.

Drugače pa sončnica, glede službe - se strinjam z ostalimi. Pojdi v službo, za user posted image  bo super poskrbljeno, pa tudi ti se boš bolje počutila, ko boš po 3 letih spet v službi in boš še kakšen evrček domov prinesla.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
8.5.2009 23:32:40   
irma78
pa še tole.

GOGA, fajn vice si nam napisala. Sem se fullllllllllllll nasmejala.

Aja, JANJA tebi pa še enkrat najlepša hvala za knjigico - pravi Niki, da je zelo dobra - zaenkrat jo samo je. Goga, pa oranžna kapica, ki si jo dala Niku, je tudi že malo obglodana. Očitno dajem Niku še premalo jest. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa ugotovila, da bomo pri nas očitno tudi kmalu prenehali z dojenjem. Zjutraj ko se dojiva sicer nekaj vleče, ampak vsega skupaj maksimalno kakšne 3-4 minute (in to na obeh joškah), potem se pa obrne stran in noče več. user posted image user posted image user posted image  Potem mu dam pa še pozno popoldne moje mleko po flaški (si ga načrpam zvečer, ker pred spanjem dobi še vedno AM AR zaradi polivanja) in ga tudi ne mara, dokler mu vanj ne zmešam kašice. Pa kdo bi razumel mojega sina???

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
8.5.2009 23:33:18   
gogabojan
Jaz sem pršla gor.

Nisi sama. Upam da boš videla to.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
8.5.2009 23:33:57   
irma78
a sem res čisto sama????

GOGA, JANJA, IRAIRA - ponočnakinje moje, kje ste?????

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
8.5.2009 23:36:08   
irma78
U Gogica, se mi je kar zdelo, da ti sigurno še bediš.

Kako si? Si šla danes tudi v LJ po dragega? Sem te namreč že hotela zvrcnit, da če boš šla, da prid na kakšen kofi, pa sem ugotovila, da imam preveč razmetano, da bi te vabila. Pospravljat se mi pa ni dalo.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
8.5.2009 23:46:57   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Kako si? Si šla danes tudi v LJ po dragega? Sem te namreč že hotela zvrcnit, da če boš šla, da prid na kakšen kofi, pa sem ugotovila, da imam preveč razmetano, da bi te vabila. Pospravljat se mi pa ni dalo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne nisem šla. Sem imela polno obiskov popoldne. Še v trgovino sem šla šele ob 19,30h kr med obiski, ker niso še šli domov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš, če bi me res povabila, bi lahko šle kam v giro pa kje med potjo kafe spile (oz. kakav).

Ups, sem rignila od Janje klobase. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
8.5.2009 23:49:05   
irma78
Lovely, imaš ZS.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
8.5.2009 23:51:46   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne nisem šla. Sem imela polno obiskov popoldne. Še v trgovino sem šla šele ob 19,30h kr med obiski, ker niso še šli domov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš, če bi me res povabila, bi lahko šle kam v giro pa kje med potjo kafe spile (oz. kakav).

Ups, sem rignila od Janje klobase. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O zdaj mi je pa kar žal, da sem bila tako lena. Veš kaj, če v ponedeljek ne boš imela ničesar v planu, pa pridita z Rokom okrog 11-ih do Supernove, pa ti bom razakazala Rudniške lepote (pa še PST bosta spoznala).

Neposredna povezava do sporočila: 3716
8.5.2009 23:53:59   
irma78
Ampak Goga res, ti pa tele tvoje klobase. Ti pa res sedejo, a ne?

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
8.5.2009 23:55:09   
gogabojan
Ej, glede kako sem.

Sem skoraj na depri.

Me je tašča danes klicala in rekla BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA. Pa veš zdravje BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA.

Pa je svojo hči klicala pa jokala njej, da sem fullll bolna. Pa Sandija klicala pa kaj, pa kako, pa zakaj, pa BLA BLA BLA BLA BLA.

Pa me kliče sestra od Sandija - pa BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA.... Pa mi reče, ker sem ji povedala, da nisem čisto vse zaupala Sandiju, ker je rekel da se boji da bo ostal sam z dvema otrokoma (zato sem tudi zatajila določene informacije), pa je rekla ona, da bolje da mu povem, če ne me bo raztrgalo vse skupaj. Potem bo šele user posted image . Jaz pa sam BLA BLA BLA BLA BLA BLA.

Pa me kliče teta. Pa zakaj, pa kako, pa kaj, (ji je mama rekla kako pa kaj z mano, je pa ta teta moja druga mami in krstna botra od Bojana). Pa me je kregala, zakaj nisem šla takoj. Da saj poznam zgodovino sorodnikov. Pa ni se za igrati. Pa mam dva froca, pa BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA

Pa jaz kličem mamo. Pa se začnem dreti nanjo, kaj razglablja toliko naokoli, ker je teti (svoji sestri), povedala situacijo. In sem bila fullll huda, in se kregala, pa je mama rekla da me bodo v red spravile in BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA

Pa prej v pojstli povem (neki podobnega kot ta post za BLA BLA BLA), pa sva šla spat oz. on spat, čeprav je še vedno trn v peti ostal. Zakaj mu se ne zaupam in BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA.

Pa sem rekla, počaki da mine šok in da se sprijaznim z resnico, pa bom potem normalno govorila. Do sedaj pa mi je vse kr neki.

Niti me ne gane niti nič. Kot da ni nič. Nikakršnih čustev. Nič joka več, nič. Mi je kao RAVNO SVE DO PAKISTANA.

Uffffffffffffffff preberi, pa zbrišem post.

Neposredna povezava do sporočila: 3718
8.5.2009 23:57:52   
gogabojan

O zdaj mi je pa kar žal, da sem bila tako lena. Veš kaj, če v ponedeljek ne boš imela ničesar v planu, pa pridita z Rokom okrog 11-ih do Supernove, pa ti bom razakazala Rudniške lepote (pa še PST bosta spoznala).

Za ponedeljek bom videla kako pa kaj. Če nevm morala iti v LJUBLJANO h zdravniku spet. Not good.

PST ALI PTS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem že morala razmisliti ali si hotla me na foro dati ali res.

Ja pa si prav napisala ker gre PrSšTuvzžuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
9.5.2009 0:07:46   
irma78
Oh, ne obremenjuj se z drugimi. Po mojem ti sicer samo dobro hočejo, čeprav po mojih izkušnjah je ponavadi tako, da ti vsi poskušajo samo pamet solit, sploh pa se ne vprašajo, kako bi se oni počutili v tvoji koži in kako bi reagirali v taki situaciji.

Kar pa se Sandija tiče, bi mu pa jaz vseeno vse zaupala. On ti je namreč poleg Bojana in Roka najbližji in le on ti bo lahko v najhujših trenutkih poleg staršev seveda lahko stal ob strani.

Meni tudi moj vseskozi teži, da naj pazim na to, ono,... ker, da če bo on sam z Nikom ostal, da se mu zmeša in da bo dal Nika kar v rejo. Moja mami in njegov oče sta namreč oba zbolela za podobno boleznijo in je bila usoda pri obeh kruta in se zato moj še bolj, da sem jaz oz. on kaj takega podedovala. Jaz sem pa že po naravi optimist in se s takimi stvarmi sploh ne obremenjujem več. res pa je, da živim bolj za danes kot pa za jutri in poskušam čimbolj užiti življenje - sploh sedaj, ko imam svojega zlčatega sinka, ki mi pomeni bolj kot moje življenje in si želim z njim prebiti vsako minuto. Zato se mi pa tudi j.... za to, kakšen imam vrt, hišo,... - pred nekaj leti je bičla namreč pri meni čisto druga situacija. Vidiš, kako se lahko življenje hitro spremeni.

Neposredna povezava do sporočila: 3720
9.5.2009 0:10:53   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Za ponedeljek bom videla kako pa kaj. Če nevm morala iti v LJUBLJANO h zdravniku spet. Not good.

PST ALI PTS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem že morala razmisliti ali si hotla me na foro dati ali res.

Ja pa si prav napisala ker gre PrSšTuvzžuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No javi, če ti bo za kakšen giro.

Drugače pa a veš, da sem te res hotela na foro vrečt, pa sem si mislila. Ob taki pozni uri pa ne smem bit taka bitch  (saj veš, ko možgani že bolj slabo delajo - vsaj moji) - sem že ćez dan preveč. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3721
9.5.2009 0:18:21   
gogabojan
A veš da ne gre več. Zgleda ti nebi smela pisati post da bi lahko.

Ah jeb... ga, kaj čmo.

Za PST PTS, ja moji možgančki pa še delujejo očitno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
9.5.2009 0:19:24   
irma78
Zdaj se je pa Niki začel spet nekaj zbujati. zakaj???

Nič Goga, moram it opravit svoje materinske dolžnosti. Lepe sanje!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
9.5.2009 0:19:46   
gogabojan
papa

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
9.5.2009 0:34:53   
gogabojan
In jaz sama skačem po RR in iščem žrtve.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?