|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
8.5.2009 13:22:41   
Anonimen
men je pa tast postavu tisto ograjo za kar sem mu res ful hvaležna pa čeprav je pa home made ograja ampak vsaj tok bo zaustavil da ne bo z veliko hitrostjo not prletu,je bil pa včeri primerek da ga je iz ovinka odnesel in se je zavrtel in model je šel nazaj do ravnine pa še enkrat probu če bo spelu ovinekuser posted image
zdej pa pejt na sprehod če si upaš,mislim no prov obupni so tko da me je kr mal strah k hodim po tamalga v vrtec iskat edin zdej je šel en mimo vrtca prov lepo počas k je vidu mene tm na cest skakat pa še trebuh k ga ni moč zgrešit tko da je bil kr tak poluser posted image k da bi prvič vidu žensko nosečo mislimuser posted image

glede morale pa punce ste vse tok fajn da se trudite dobiti sončke ki si jih res zaslužite,in imejte v mislih da tudi za vas bo napočil tisti trenutek sreče ko boste zagledale plusekuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
8.5.2009 14:49:36   
dini
Čestitke vsem novimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Že vidm, da je maj zelo lep, kateri bo pa moj mesec se pa še ne ve.user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 802
8.5.2009 15:30:23   
Chi_Pita
Punce hvala vam ... res ste zlate ... user posted image
ko sem brala vaše poste sem dobila kar solzne oči ... joooj ufa ... vem da ne smem obupat, sam po 2h (al ne vem več točno koliko) letih nezaščitenih odnosov in po 5ih mesecih načrtovanja mi pride na misel res samo še to, da je nekaj narobe in da bi se šla pogovorit s svojo G.

In prav zato, ker vem, da se nekatere resnično borite za svoje sončke že tako dolgo me je strah. Res me je strah. Mlada sem in nočem da se vse skupaj vleče toliko let kot pri vas ... zato pa vas tako cenim ... ko berem vaše poste v katerih tolažite nas, ki nismo doživele niti pol kot ve in v resnici niti ne vemo kaj pomeni imeti probleme z zanositvijo, mi vlivate veliko upanja in moči ... zanima pa me iz kje ve črpate tako ogromno moč? ...
Punce močne ste in vem da boste kmalu dobile svoje otročičke ... želim vam res vse najboljše ... joooj kar zjokala bi se ... Rada vas imam ... držim pesti user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 803
8.5.2009 15:31:04   
Anonimen
sm se že spraševala kje se ti skrivaš danes Dini veš,nč jaz morm it zdele po našega buškolinkota v vrtec tko da vsem en lep vikenduser posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 804
8.5.2009 15:45:33   
dini
Jst sm tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 805
8.5.2009 16:25:30   
nikolinca
čaw dini...kako si?
že dolg se nisva slišale,držim pesti da že ta mesec zanosišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 806
8.5.2009 16:41:43   
dini
Oj nikolinca jst sm ful ful ful ok, pa ti? Drži pesti ja, jst jih tudi zate in vse ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  Da bi že ta mesec bla user posted image  bi bil pa že čudež.

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 807
8.5.2009 16:55:24   
nikolinca
ja jst sm tudi ok-ej,samo malo me matra slabost ...drgač sem pa že v 3.mesuser posted image uff kok gre tole hitr user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 808
8.5.2009 16:57:08   
dini
Res blagor tebi ker si žeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 809
8.5.2009 17:02:46   
nikolinca
dini verjemi ,da boš tudi ti user posted image danes sem se glih mal nate spomnila in res močno navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej zagledaš user posted image user posted image upam, da  ta mesec neboš dobilauser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 810
8.5.2009 17:16:04   
dini
Spomnila name?user posted image
Jst ne vem več pr čem sem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 811
8.5.2009 17:32:50   
pižmovka
Sam glavo pokonci babe žabe! Mal potrpežljivosti in pol bomo vse dobile svojo največjo srečouser posted image ! user posted image Upam da čimprej! user posted image

lep vikend!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 812
8.5.2009 18:08:50   
Tanja_Jes
Chi_pita - Te bom za ušesauser posted image !!! Kakšne negativne misli so to...to je prepovedano...
Kr lepo pejt do g....da te dajo na preiskave...
Otroci so tisti za katere živimo...da pustimo nekaj za sabo...in pač če ne gre, se je pa treba potrudit in pokazat voljo. A ni tako?! Tko da glavo gor, in gremo seuser posted image !!!!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 813
8.5.2009 18:59:22   
BabyKitty
Punce rabim nasvet :) že 2 dni imam namesto M rjav izcedek (sem ga imela tudi prej kdaj pred M ampak samo kakšne pol dneva). BT je še vedno povišana, krče imam že en teden in skozi me spremlja nek rahel občutek slabosti in utrujenosti. Drugih znakov za M ni, npr. ponavadi imam otečene prsi, mozoljčki ipd. Mislite da je še vseeno možno da dobim user posted image kljub izcedku. Izcedka pa ni veliko (ponavadi ga je bilo več). Po eni strani sem ful razočarana po drugi strani imam pa še toliko upanja za user posted image ,... joj sm smotana user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 814
8.5.2009 19:09:51   
Tanja_Jes
Baby Kitty - he he, sem pogledala, dva dni si po user posted image ja pa zgleda da je ne boš dobila, če imaš povečano T, he he...smo nosečki user posted image , jupi, jupi, jupi... no...hitr test kupit...pa da ga pijemo zate...pa sporoči nam čimprej, da imaš user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 815
8.5.2009 19:15:02   
BabyKitty
Baby Kitty - he he, sem pogledala, dva dni si po user posted image ja pa zgleda da je ne boš dobila, če imaš povečano T, he he...smo nosečki user posted image , jupi, jupi, jupi... no...hitr test kupit...pa da ga pijemo zate...pa sporoči nam čimprej, da imaš user posted image

Joj iz tvojih ust v božja ušesa,... Drugače sem test delala že včeraj (saj veste baba neučakana :)) pa je bil negativen,... tako da bom rajši še kakšen dan počakala in se živcirala,... user posted image rada pa bi še vaše mnenje da me postavi na realna tla ali pa še malo povzdigne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 816
8.5.2009 19:26:54   
dini
Tanja_Jes kdaj bo testek?user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 817
8.5.2009 19:37:46   
tuliipa
punce še enkrat hvala vsem za čestitke!! user posted image user posted image
zdej sem šla na en dolg sprehod in sem kr premišljevala in premišljevala... kar ne morem dojet, da sem user posted image ....
no mojo pikico bom pa prvič videla 8.6.!! komej čakam...

držim pesti za vse!! da bi bil maj ves rozast!!! user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 818
8.5.2009 19:49:09   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Tanja_Jes kdaj bo testek?user posted image

Misliš moj testek...ouuuu...se boš morala mal načakat.. jest pridem v pošev šele septembra...no ja..lahko pa presenetim, v kar dvomim...

Pa ti Dini? Kdaj nas boš razveselila?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 819
8.5.2009 19:50:41   
dini
Eh jst se ne sekiram več zauser posted image , sm bla ful zagreta zdej pa nism več, ker je blo zmer -----, jst sam sanjamuser posted image user posted image , pa tudi user posted image je kr neki.

Neposredna povezava do sporočila: 820
8.5.2009 20:10:25   
sarar
ojla punce!!! da se vam še jaz malo javim... sem že iz šihta. jaz imam ovulacijo zgleda jutri(ne vem, sem prej  dopoldne vprašala za mnenje pa mi nobena ni odgoorila), se mi pa spet nakazuje vnetje, pa zgleda da ta mesec spet nič ne bo user posted image  user posted image  user posted image . ah, bo že

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 821
8.5.2009 20:11:19   
Tanja_Jes
Dini - Sej jest sem tut umes enkrat mal obupala..oz..odnos se je poslabšal med nama, ker sva samo še na to gledala kdaj mam O in ne na užitek, tko da sva rekla, da se bova user posted image , takrat ko nama bo sedlo. Potem sem pa spet dobila voljo oz. sem se zjejala in sem prišla do moje prve IVF. Zdej se pa tut jest ne sekiram, ker vem da bodo dohtarji poskrbeli za mojo zanositev. Enkrat mora ratat!!! Je pa zanimivo, da sva oba čist zdrava...to mi sploh ne gre v račun...oba sva plodna, pa nikoli nisem zanosila. Zdej ko sem pa bila na IVF sem imela 11 jajčec, od tega 1 prezrela in 3 nezrele. Se pravi jih je ostalo 7 in od teh sedmih se je samo ena oplodila. In tukaj je to...zakaj ne zanosim.. moje jačece in spermiji so skregani. Al spermij noče not, al pa ga jajčece ne spusti...No jih bomo že ukrotil...jaz pravim..če ne bo šlo zlepa bo šlo pa na silo..tko da komaj čakam 2. IVF...

Dini, a pa si ti v postopku, al poskušaš naravno?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 822
8.5.2009 20:18:06   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

punce, a vas lahko vprašam za mnenje? user posted image  sem imela 25.4., zdaj naj je ne bi dobila 23.5. kaj naj bi imela O? jaz sem skoz mislila da v ponedeljek(11.) zdaj pa računam da je sredina cikla jutri(9.5.)? ko grem pa na koledarček ovulacije na rr-ju mi pa napiše da je od 6-11.5. user posted image  

Ja sem šla prav štet...Jaz bi rekla da imaš O 9.5. ali 10.5. Ne vem kako imate druge punce O. Jaz sem si nekaj mesecev merila T in meni je zmeraj prišlo 14 ali 15 dan od prvega dne menstruacije. Je pa pomoje od ženske do ženske odvisno. Na tele koledarčke, pa jaz ne prisegam, sem raje sama sebi zračunala kdaj imam, ker je tam vse tako na splošno.
Uh...saj smo osmega.... v akcijo Sara...ti kr skoč...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 823
8.5.2009 20:19:48   
dini
Ne, ne nobenih postopkov, kar naravno.

Neposredna povezava do sporočila: 824
8.5.2009 20:25:09   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Ne, ne nobenih postopkov, kar naravno.

Ne obupat...pojdi naprej!!!! Boš saj vedla pri čem si!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.