|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
9.5.2009 19:57:38   
pižmovka
Majčica men se je to že nardil kake 2x al 3x. Zakaj pa ne vem! Ker ni blo ne user posted image in ne user posted image in ne 1. in ne grobo user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 851
9.5.2009 22:20:13   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Evo, punce, moja user posted image je danes prišla točna kot urca ... 39. dan. Uf ... ne vem, sej sem jo pričakovala, pa sem vseeno mal razočarana ... pa šte ti moji krogi so tako dolgi, 40 dni ... uffff. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja no, kaj pa moremo.
Drug mesec poskusim z ovulacijskimi testi, pa bomo videli, če se bo kaj prijelo.
Pa mogoč bom šla mal dol s forumov? Kaj pa vem...

Za vse ostale pa še vedno stiskam pesti!!!!

Jadaaaaa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tolk sem upala zate...
Neeee noooo, ne zapuščaj nas....men je tolk ta mesec lažje ko sem začela redno spremljat vsako posebej (oz. nekatere). Zmeraj sem se spraševala..pa zakaj ravno jaz...zakaj ne morem zanostit...potem pa vidim tukaj, da nisem edina...da je ogromno, ogromno punc, ki se borijo...ki mi dajejo energijo in moč da grem v nove boje. Zate sem tolk upala da boš zagledala user posted image , pa zgleda še ni namenjeno...bo prišel tudi tvoj čas, ko ne boš mogla verjeti, da ti je uspelo...samo močna moraš bit. Saj vem...ko zagledaš user posted image , se ti svet spet obrne na glavo...spet razočaranje...spet solze, jeza, obup...ampak tukaj smo... da se smejimo in jokamo s tabo...
Nekaterim pač ni vse ponujeno na dlani....samo dokler imamo roke, noge in srce v sebi...se borimo in ni vrag da enkrat ne uspe...pa naj bodo naše dobre želje, borba in upanje...tvoj nov zagon!!!
Upam da te bom še brala...ker si mi prirasla k srcu...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 852
9.5.2009 22:47:40   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Evo, punce, moja user posted image je danes prišla točna kot urca ... 39. dan. Uf ... ne vem, sej sem jo pričakovala, pa sem vseeno mal razočarana ... pa šte ti moji krogi so tako dolgi, 40 dni ... uffff. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja no, kaj pa moremo.
Drug mesec poskusim z ovulacijskimi testi, pa bomo videli, če se bo kaj prijelo.
Pa mogoč bom šla mal dol s forumov? Kaj pa vem...

Za vse ostale pa še vedno stiskam pesti!!!!

Oh škoda pa sem upala da vsaj tebi rata, če je že meni spodletelo. Pa vellllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkuser posted image  in pa še tole za srečo v naslednjem cikluuser posted image     user posted image     user posted image     user posted image     user posted image     user posted image     user posted image     user posted image      user posted image     user posted image     user posted image .

< Sporočilo je popravil Kliki -- 9.5.2009 22:48:52 >

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 853
9.5.2009 22:49:50   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Ni nobene gor?user posted image

Jest sem zmer zvečer...čez dan mam obveznosti...služba... dons sem pa imela predavanje, potem sva šla pa z mojimuser posted image   k njegovi sestri...je reku da moram začet pir pit...user posted image user posted image user posted image , pa sem spila enga na prazen želodec...sem prišla domov in za tri ure zaspala...he he...nisem jest za alkohol...ampak user posted image je skoraj konec...in treba je v nove boje...
Tako da se ga bom do konca drugega tedna nalivala..je dobr za bebiko, da rata... pa seveda se bom velik, velikuser posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image

A je katera kle? Sem opazla da greste kar zgodaj spat...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 854
9.5.2009 23:15:02   
domišljava
tanja_jes in ostale mene pa zanima kak dolgo se že trudite da bi zagledaleuser posted image . sem začela malo spremljat in se mi zdi da kar traja da treba kar nekaj mesecev v rezervo uzet da še ne bo user posted image -bo manjše razočaranje.

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 855
9.5.2009 23:18:08   
barvar
Domišljava pozdravljena. Midva se trudiva že dobro leto, vmes sem sicer že zanosila, a se je žal končalo z abrazijo v 10.tednu. Držim pesti, da bo pri tebi uspelo čimprej.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu domišljava)
Neposredna povezava do sporočila: 856
9.5.2009 23:34:27   
Tanja_Jes
Domišljava - ja jest sem že stara borka...Že pri 19 sem šla na svoje...pri 20 sva začela na polno...pri 22 sem šla prvič k g...ker ni ratalo...no zdaj sem 30 let stara in še vedno brez otrok user posted image ... vendar ne zgubljam upanja...nasprotno..vedno bližje sem svojemu cilju, ko bom zagledala user posted image user posted image user posted image ...Prvi postopek IVF sem dala skozi...neuspešno user posted image ...bom mogla še mal počakat user posted image . Dobro da imam takega moža, da me spodbuja in da je ob meni user posted image ... Res sem srečna zaradi tega, da imam pravo osebo poleg sebe...in če je ljubezen velika...se je vredno potruditi za to, da ustvariva nekaj svojega...in da mu/ji dava to ljubezen...

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 857
9.5.2009 23:49:23   
domišljava
lepo da si vztrajna. prav žalostno se mi zdi slišat tvojo zgodbo iz tega vidika koliko otrok je zapuščenihin koliko jih naredi splav. prav krut je ta svet glede tega. nekdo si pa želi otroka in ne rata kot na primer pri vaju. v gavnem vztrajajta in upajta  enkra mora ratat  tudi vama . naj vaju in vse ostale,ki si želimo čimprej preseneti otroški jok. 

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 858
10.5.2009 0:06:10   
domišljava
hvala, prav škoda da se je pri tebi končalo-najbolje da skupaj držimo pesti drug za drugega. Čeprav je bil to moj prvi poskus, ampk želja po otroku je pa velika in že dolgo. pozdravček

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 859
10.5.2009 0:39:46   
Tanja_Jes
Ja kako dolgo se pa ti trudiš Domišljava? Ja fajn je tukaj na forumu...si lahko delimo vse...iskušnje, solze, smeh...
Tukaj lahko vsaka vpraša tisto, kar je mogoče katera izmed nas izkusila...kr fajn..

A še ne spiš...Jaz sem ob enajstih spila kavo, ker se mi je tolk zaluštala..zdej pa celo noč nam spala...pa saj je jutri nedelja..tako da lahko malo pospim...se bom tako ali  tako zdaj učila...

Neposredna povezava do sporočila: 860
10.5.2009 7:57:25   
nony
Dobro jutro...kako ste punce?Sem vam prišla povedat ,da tudi če nisem več med borkami mislim na vas in si želim da se vam uresničijo želje...jaz sem drugače že v sedmem tednu......lep dan vam želim

Upanje ostaja....

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 861
10.5.2009 8:11:56   
miklarom
lepo sončno in že precej toplo jutro vam želim in pošiljam eno kavico za jutranjo energijo
user posted image

punce moje hvala za tako veliko navijanje, zdej bo pa res ratalo, k ste tak pridne. sej jest tudi za vse navijam, da bi vam čimprej uspelo zagledati +
do mojega dan D -ja je še samo danes in jutriuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 862
10.5.2009 8:18:01   
S*

user posted image

Miklarom še 2 dni user posted image   user posted image   user posted image   user posted image , pa kako da te babji firbec ne premaga user posted image   user posted image   user posted image . Ti kar pridno vztrajaj, bo veselje v torek toliko večje.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 863
10.5.2009 8:32:22   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: domišljava

tanja_jes in ostale mene pa zanima kak dolgo se že trudite da bi zagledaleuser posted image . sem začela malo spremljat in se mi zdi da kar traja da treba kar nekaj mesecev v rezervo uzet da še ne bo user posted image -bo manjše razočaranje.

midva se trudiva že skoraj 3 leta  user posted image
novembra sem imela operacijo zaradi pregrada, zdaj sem pa dobila napotnico za neplodnostno, posvet imam 20. maja.

Neposredna povezava do sporočila: 864
10.5.2009 8:41:20   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: domišljava

Midva se trudiva 2 leti. Ker eno leto po laparo in histero še nisem zanosila greva tudi midva v neplodnostno in sicer 4. junija imava prvi pregled.
domišljava, pa ne obupaj prehitro, saj nekaterim uspe že v prvo, veliki večini pa v roku enega leta, tako da ti kar pogumno naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 865
10.5.2009 9:17:11   
Rakica_80
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 
XX.05 - Miklarom
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - DOaisy

xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka
 user posted image  user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita 
12.05 - Tweety83 
13.05 - Jane77
13.05 - Bellissima
14.05 - Anneri
14.05 - Majčyca

16.05 - Ursa30 
16.05 - Buska

18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI) 
18.05 - Misk2
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 

19.05. -Tejchy25 (12. krog) 
20.05 - Pikica-2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa

20.05 - Pižmovka 
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina 
27.05 - LUNA83

27.05 - Tiki55 
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJA NAS JE 48, OD TEGA 5 SREČK NOSEČK 

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................35,71% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutroooooouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 866
10.5.2009 9:24:06   
Anonimen
hej punce,
1. vse čestitke srečkam user posted image  , nato pa veliko user posted image user posted image user posted image  za vse tiste, ki se podajate novim zmagam nasproti!

hotela sem vas nekaj vprašat...nekje zadaj v spominu imam neko metodo za ugotavljanje O in za ugotavljanje user posted image  s tipanjem materničnega vratu....ve katera kaj o tem?

ne zamerite moji anonimnosti...ima svoj razlog user posted image

srečno vsem!

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
10.5.2009 9:32:57   
aqua77
Dobro jutro!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 868
10.5.2009 9:41:35   
S*
Aqica, jutro na obalo. Kako je kaj s teboj, tvoj dan D se bljiža. Upam, da štorklja ostane cela user posted image  user posted image  user posted image in da boš Reša preskočila.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 869
10.5.2009 9:51:07   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Aqica, jutro na obalo. Kako je kaj s teboj, tvoj dan D se bljiža. Upam, da štorklja ostane cela user posted image  user posted image  user posted image in da boš Reša preskočila.

user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala draga moja!!! user posted image user posted image user posted image

Sej veš pri nas vse po starem... delovni smo spet... user posted image user posted image user posted image user posted image  Za razplet zgodbe bomo še malo počakali... user posted image user posted image user posted image  Me pa to rundo zanimivo čisto nič še prsti ne srbijo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 870
10.5.2009 10:01:54   
domišljava
vsem ki imate pregled SREČNO! Ne bom obupala saj sem  poskusla komaj prvič. Želja pouser posted image  je velika in že zelo dolgo, ampak sem odlašala zaradi drugih stvari. Zdaj, ko pa berem kako dolgo pri nekaterih traja,da zagleda user posted image  pa me je postalo kar malce strah, da se bo to kar zavleklo is bodo ponavljalouser posted image .

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 871
10.5.2009 10:45:43   
ziva1
Midva se trudiva dobro 1,5. Sem bila na laparo in histero (našli so mi pregrado) februarja. Če do avgusta ne zanosim, dobim napotnico za neplodnostno ambulanto.

Neposredna povezava do sporočila: 872
10.5.2009 10:52:11   
ziva1
domišljava razmišljaj pozitivno, si šele na začetku, če v roku 6 mesecih ne zanosiš, pojdi do ginekologa da te malce pregleda. Vem, da pravijo da naj bi čakale eno leto, vendar se pregledi oz. postopki vlečejo, leta pa tečejo. Jaz sem šla takoj po 6 meseceh neuspha k ginekologinji, pa mi je sprva naročila, da naj jem Tifol oz. folno kislino, pa da naj si merim 3 mesece bt in potem naj pridem k njej nazaj, tako da sem šele pri enem letu dobila napotnico za histero in laparo. Se pravi, da sem si prihranila 6 mesecev.  

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 873
10.5.2009 11:09:46   
domišljava
jaz jem folno kislino slabe 3mesece,od januarja paše železo,ker sem slabokrvna. kaj papraviš na to,da sem po user posted image velikokrat po nogah vsa mastna kot da bi se namazala s spermo. ali pa ko se ustanem kar začutim ko priteče ven. včasih sem to pripisovala kont. tabletkam,sedaj jih pa od januarja ne jem več in se mi še včasih tudi to pojavla. a sem edina?

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 874
10.5.2009 11:21:25   
BabyKitty
Samo sporočam da je prišla M user posted image user posted image user posted image kaj čmo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.