miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita Pozdravček ... najprej čestitke vsem novim srečkam jupiii ... res vam iz srca želim najlepšo nosečnost ... te, ki še čakate pa držim pesti močno močno Meni se pa nekaj pripravlja ... lahko me kar modro obarvate ... kot kaže niti v 5. ni ratalo ... joooj ufa ... sem kar žalostna in še bolj razočarana, ker sem res mislila da zdaj pa bo ... pa časovno me je full prehitela ... kar več kot cel teden prehitro se je pojavila ... pa pred par dnevi nek rdeč izcedek ... zdaj pa res nič več ne razumem ... Punce uživajte ... jaz se bom za zdaj res umaknila iz foruma ... ko bo kaj novega se pa javim Mislim na vas in bom vaša zvesta navijačica! Chi_Pita, verjamem da si žalostna in razočarana, ampak že v 5, pa nikakor ni ŽE. Tukaj so punce, ki se za svojo trudijo tudi po 10 let in to je, ne boš verjela že v 120 krogov, tako da... ne vrzi puške v koruzo. Verjeti moraš, da nekje čaka , ki nas bo prav vse nekoč osrečil, nekatere prej, nekatere kasneje,... samo obupat nikar. Resnično ti želim, da bi kmalu zagledala tako željene oz. . pa srečno. Chi_Pita - evo da ti še jaz malo dvignem moralo. vse je res kot ti je že povedala naša S*. ne obupaj tako hitro, sploh na že po 5.poskusu. veliko nas je tukaj gori ki se borimo za naše male , že nekaj let , evo jaz naprimer se že trudim 17.let to je rekordnih 204. krog, kar ni malo, in še vedno vztrajama in ne obupama, kajti oba z mojim veva, da nama bo enkrat le uspelo, sicer nama je že pred 5.leti, vendar sem žal rodila mrtvega otročka pri 21.tednih, kar za naju ni bilo lahko, a vseeno še nisma obupala. dala sem skozi že ogromno preiskav, operacij in vsega tega zdaj pa sma v 5.postopku vse že lepo mimo samo čakamo še do torka kaj bo test pokazal. zato le glavo pokonci, ozri se malo okoli na nas stare borke in s pozitivnimi mislimi naprej , pa bo ratalo, boš videla. tudi ti boš dočakala svojo srečo, kot vse me tukaj gor. s tabo smo in rade te imamo....mučo fejst.....
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|