|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
8.5.2009 20:26:45   
sarar
joj, hvala za odgovor tanja_jes. tako sem tudi jaz zračunalauser posted image
sva bila včeraj v akciji, ampak tako nič ne bo, ker sem danes zgleda spet vnetje staknila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . bo pa drug mesec
mogoče pa tudi tebe preseneti user posted image  in ti rata naravno?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 826
8.5.2009 20:28:00   
dini
Ja naprej, naprej, brez vstavljanja.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 827
8.5.2009 20:34:33   
Tanja_Jes
Sarar sej ni rečen da je vse izgubljeno...sam mal težje skoz vnetje pridejo...še je upanje...
navijam zate. Pa upam da ne dobiš user posted image naslednjih 9 mesecev...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 828
8.5.2009 21:05:15   
sarar
hvala, saj tudi jaz upam zate, za dini in za majči, pa sploh za VSE punce, da čimprej vidimo pluske. se pa zavedam, da imam ta mesec bolj malomožnosti, zato si raje ne bom dajala preveč upanja. se bova pa en mesec dalj trudila user posted image  saj to pa tudi ni slabo...

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 829
8.5.2009 21:22:55   
Anneri
Čestitke vsem user posted image . Za vse ostaleuser posted image . Upam, da nam uspe.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 830
8.5.2009 21:45:56   
dini
Hvala sarar, jst tudi držim zate pesti in vse ostaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 831
8.5.2009 21:55:15   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

joj, hvala za odgovor tanja_jes. tako sem tudi jaz zračunalauser posted image
sva bila včeraj v akciji, ampak tako nič ne bo, ker sem danes zgleda spet vnetje staknila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . bo pa drug mesec

če te bo tole potolažilo!! po mojem te bo!!! midve sva 2 dni pred O user posted image  in nato sem med O staknala vnetje in sem izubila upanje za user posted image   ker pač nisva celo O mogla user posted image  zaradi vnetja, sem se že mislila kar seliti v junij!! in lejga šment, ker pač nisem zdržala sem 2 dni pred predvideno M naredila test čeprav sem bila 100% da ni nič ratalo in sem  zagledala +!!!

tako da držim pesti da tudi ti zagledašuser posted image !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 832
8.5.2009 22:16:53   
tuliipa
no še malo tolažbe z moje strani.... user posted image user posted image
v marcu sva se odločla, da bova spremljala vse te ovulacije pa dneve prej, pa dneve potem, pa.... zdi se mi kot, da sva user posted image ves čas. - ampak spet je blo to nekako "prisiljeno" - totalno se zgubi romantika s temi izračuni... vsaj pri meni to drži. vse me je nekaj špikalo, slabosti.... pa se je na koncu prikazala user posted image .

v aprilu sploh nisem nič računala.. mož je imel neke bolečine, tako da sva menda vse skup 2x al 3x user posted image ..... pa se je 5.5. prikazal user posted image ....

tako, da ti kr veselo in pogumno naprej.... user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 833
9.5.2009 8:16:09   
sarar
dobro jutro! kje je kaja kavica? jaz ne znam tako dobre skuhat kot ve user posted image
hvala punce za tolažbo, res st fajne! prav zaslužite si vso srečo tega svetauser posted image . ja če se bo od petka kaj prijelo se bo. sam mi je pa neki ful čudn. drugače si jaz ne merim bazalne temperature, sem pa čisto za foro danes zjutraj si zmerila, in sem imela temp.35,4. pol najbrž še nisem imela ovulacije? koliko časa pred ovlacijo se začne temperatura dvigovat? a je možno da ovulacije ta mesec nimam ker imam vnetje? po moje se ful preveč s tem obremenjujem. tako da se bom morala prisiliti da neham tolk o tem misliti.
u glavnem, želim vam vsem lepo sončno soboto in ful lep vikend! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 834
9.5.2009 8:55:10   
miklarom
user posted image   sarar - evo ti kavico, pa veliko užitka ob njejuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 835
9.5.2009 9:14:11   
S*
miklarom kako? Najprej hvala za kavico, ti pa znaš. Kako je kaj v savinjski? Pri nas se vreme kisa, jaz pa še vedno lenarim, pa ne bom več dolgo, saj veš, je treba delat da bo tudi zate kaj ostalo user posted image  user posted image  user posted image .
Tvoj dan se bljiža, jaz pa stiskam pestke na rokah in nogah zate. user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 836
9.5.2009 9:18:47   
miklarom
S* - pri nas je zelo sončno, pa kar vroče je že, tak da me prav utruja tale vročina. no pri meni je še belinauser posted image , in res sem že vse bližje cilju, komaj že čakam torkauser posted image . ti še kar drži pesti, pomagajo vešuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 837
9.5.2009 9:21:32   
S*
user posted image  user posted image  user posted image Seveda da pomagajo, da bo pa vse še bolj sigurno, pa ti pošiljam še eno user posted image
za srečo.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 838
9.5.2009 9:24:25   
miklarom
S* - hvala ti za tako lepo pikapolonico, je tako luštna, da mi bo ziher pomagalauser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 839
9.5.2009 10:12:37   
S*
BEBIII kje si, deklica naša? Te pogrešamo tukaj gor, nismo pa pozabile nate in močno stiskamo pestke tudi zate. Javi se kaj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 840
9.5.2009 10:33:52   
sarar
joj, miklarom, tvoje kavice so pa res vedno dobre. pri nas v lj je že ful lepa sončna sobota...user posted image  za kosilo imam že vse pripravljeno, zdaj bom šla pa mal ven s škratkomauser posted image . tudi ve uživajte kolikor se da pa srečno še naprej(da bo belin še nadaljnih 9 mesecev)user posted image user posted image user posted image  čawčaw

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 841
9.5.2009 11:55:26   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: S*

user posted image  user posted image  user posted image Seveda da pomagajo, da bo pa vse še bolj sigurno, pa ti pošiljam še eno user posted image
za srečo.

Ti jo bom kr ukradla in se še jaz pridružila navijanju za Miklarom, da zagledala močaaaaaaaan plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
S* jaz sem tukiiiii, v bolnici je bilo dosadno brez vasuser posted image
Jaz pa eksperimentiram že s testki-sem drugače ful firbec vešuser posted image
Hvala za navijanje, vas imam fulll radauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 842
9.5.2009 12:06:35   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: S*

za srečo.

Ti jo bom kr ukradla in se še jaz pridružila navijanju za Miklarom, da zagledala močaaaaaaaan plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
S* jaz sem tukiiiii, v bolnici je bilo dosadno brez vasuser posted image
Jaz pa eksperimentiram že s testki-sem drugače ful firbec vešuser posted image
Hvala za navijanje, vas imam fulll radauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEBI dobrodošla nazaj. Upam, da je s tabo vse ok. pošiljam ti user posted image  

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 843
9.5.2009 12:15:26   
majčyca
Zdravo punce!
Malo sem vas prišla pozdravit. Moj lubi je zdaj doma in se kar vidi, da sem bolj malo na RR, da se lahko več njemu posvetim user posted image

Eno vprašanje imam - v četrtek zvečer sva z lubijem user posted image in na koncu sem na papirju opazila majhno rdečo kapljico. user posted image ne pričakujem 14.5. Ampak ta kapljica se je pojavila samo po user posted image na papirju, pred tem in tudi po tem pa nič več. Se je kateri zgodilo kaj podobnega?

Zgleda, da danes vse uživate na sončku, ker je tako zatišje tukaj user posted image user posted image grem tudi jaz malo. Lep dan vsem skupaj in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nas, da čimprej zagledamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 844
9.5.2009 12:29:38   
Rakica_80
Mojca345, hvala ti, sem že veliko boljšauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 845
9.5.2009 13:55:35   
dini
Ojla BEBIII, bravo da si spet med nami.user posted image user posted image zateuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 846
9.5.2009 14:03:27   
dini
Ni nobene gor?user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 847
9.5.2009 17:32:05   
ency
Sončen pozdravček punce, jst se glih odpravlam delat...(nočna).
Že tri dni mam tak roza izcedek, tako da se napoveduje moja user posted image  . Ta mesec sem delala ovul. teste, pa mi niti enkrat ni pokazalo,da mam ovulacijo, tako da je ocitno sploh ni bilo, ...sem kar malo razocarana. Ko se mi ulije, pa pricnem s klomifenom ini sicer 2na dan. A mogoce kdo ve, če jih lahko spijem oba na enkrat ali ji boljse zjutraj enega, pa zvecer drugega?? Sem tako upala,da bo ta mesec kaj, da mi ne bo potrebno tega klomifena, ma ocitno ne bo druge.Čeprav, dokler se ne ulije za prav, še vedno upam...Pozdravček punce, pa veliko pluskov v maju!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 848
9.5.2009 17:42:43   
dini
Punce res ne vem kaj je to ampak prej sm spila krvomočnico in izcedek je začel zginjatuser posted image

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 849
9.5.2009 19:56:53   
Jada82
Evo, punce, moja user posted image je danes prišla točna kot urca ... 39. dan. Uf ... ne vem, sej sem jo pričakovala, pa sem vseeno mal razočarana ... pa šte ti moji krogi so tako dolgi, 40 dni ... uffff. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja no, kaj pa moremo.
Drug mesec poskusim z ovulacijskimi testi, pa bomo videli, če se bo kaj prijelo.
Pa mogoč bom šla mal dol s forumov? Kaj pa vem...

Za vse ostale pa še vedno stiskam pesti!!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.