|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 8.5.2009 13:46:04
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu neboglasnica, 19.06 imava, samo gremo 20. že na morje in bo treba en vikendo prej proslavit . če greš po PST od BŽG, a ni bila ena postojanka tam nekje pri OŠ France Bevk?, potem greš mimo Šiške in lepo proti centru, da prideš čez cilj. Naši (moja mami z Nino, Markom in nečakinjo) pa začnejo v Fužinah, kjer dobijo kartonček, potem čez Golovec, Rudnik in je kar nekaj štampiljk, aja potem pa na avtobus pa čez cilj, ker je ta pot drugače malo dolga . Jaz jim pridem pa s Tianom in še mlajšo nečakinjo nasproti. Ponavadi organiziram še za gasilke, tako da mi ni preveč dolgčas. Letos pa za spremembno štartamo v Fužinah in gremo dokler bom lahko gurala voziček oz. odvisno od vremena. Drugo leto, ko bo z mojo nogo bolje, gremo pa do cilja (ta krajšo traso). AMZS, nato mimo BS3, Žale, mimo Jarš, Žito.... Sorry, kasneje dalje, izgleda imamo danes dan odprtih vrat, . Netki: ne, nisem spregledala, samo pozabila pokomentirati. Piksne mirne duše vrzi proč, jih imam toliko (hvala hvala vsem), da lahko delam v PB še tri leta. Ja, pa res je krasen sončen dan. Dobro izbiram datume, kajne?
|
|
|