Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 8.5.2009 9:20:38
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 mojček, a ne greste v Olimje al kako? jutro. gremo gremo - ampak če bi še katera šla - ker je za goste, ki smo tam že parkrat bili - lahko rezerviram na svoe ime. če hočeš, ti pošljem ponudbo na mail. Dober hotel, sem pogledala, mnjami, ma, če ne bi bili broke zaradi tega kar morava še vse pri bajti zrihtat, bi pa šla. pa še letos imava 10 let poroke junija pa očitno si ne bova nič takega privoščila, ja tlakovce bova občudovala , pa na njih šampanjec spila
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 8.5.2009 9:50:55
|
|
|
|
glugluglu
|
neboglasnica, vas se pa malo smola drži, no , nanka, dobro, da je Natka bolje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 9:59:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 8.5.2009 10:18:59
|
|
|
|
lili3
|
Flower, mi smo bili v Celju na gastro. Smo se sicer nekaj pogovarjali, da bi šli v MB ali v LJ, ampak so pol rekli, da ker zaenkrat ne bodo delali nobenih invazivnejših preiskav, nas bodo vodili kar tu. Nazadnje smo bili na pregledu konec marca, takrat so napisali kontrola čez 2 meseca, včeraj pa sem ravno dobila obvestilo, da imamo kontrolo naslednji petek. Mojcek, teb je pa včeraj mal sekal, a ne? Kako si kaj danes? Te še drži energija od jagod? Neboglasnica, da se čimprej pozdravite. Nanka, super da je Natka bolje. Toliko na hitro, zdaj pa čakam sodelavko s tamalim, ki je 1 mesec starejši od Aljaža, pa greva mal na sprehod in kavico. Uživajte v lepem dnevu!
< Sporočilo je popravil lili3 -- 8.5.2009 10:19:23 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 10:46:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 11:22:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 11:24:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 11:27:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 11:27:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 8.5.2009 11:29:45
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Greva po PSTju se drenat s šolarji. Upam, da bova dobila kak kartonček in značko... Če ne, bo pa sprehod do AMZSja. Za to turo ne dobiš značke, mi gremo vsako leto iz Šiške, mimo BŽG, AMZS-ja, Žal do Žita v BTC-eju, pa ni bilo značke... Vseeno uživajta!! Mi končamo kar v McDonaldsu, . Hvala vsem za lepe želje, pa še tale mami presneto kiha zaradi senenega nahoda ali kaj jaz vem. Glugluglu: kdaj točno junija imata obletnico? Midva 06.06. KM: jaz mu čokolino ali kaj drugega kar s KM zmešam, pravzaprav z alpskim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 11:31:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 11:32:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 11:39:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 11:43:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 11:49:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 8.5.2009 12:07:01
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Todi - se ti spomneš? Kolkor jaz vem naj bi šlo takrat za dva tipa, ki so ju potem pokrili kao da se nebi vedlo kdo sta, folk je pa itaq vedel za koga gre
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 8.5.2009 12:10:45
|
|
|
|
glugluglu
|
umpalumpa, ali boš dala alpsko ali navadno KM? No poročaj kako bo. neboglasnica, 19.06 imava, samo gremo 20. že na morje in bo treba en vikendo prej proslavit . če greš po PST od BŽG, a ni bila ena postojanka tam nekje pri OŠ France Bevk?, potem greš mimo Šiške in lepo proti centru, da prideš čez cilj. Naši (moja mami z Nino, Markom in nečakinjo) pa začnejo v Fužinah, kjer dobijo kartonček, potem čez Golovec, Rudnik in je kar nekaj štampiljk, aja potem pa na avtobus pa čez cilj, ker je ta pot drugače malo dolga . Jaz jim pridem pa s Tianom in še mlajšo nečakinjo nasproti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 12:12:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 8.5.2009 12:27:39
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa umpalumpa, ali boš dala alpsko ali navadno KM? No poročaj kako bo. sem dala 3,5 spar mleko. midva drugače pijeva alpskega. a je to mleko spar ok, katerega se sploh priporoča? gluglu pil je s takim užitkom, da mi je blo hudo vzet zdej mu bom kak teden malo mešala, pol AM, pol KM. jaz ne vem kakšno mleko se priporoča, najbrž pa je bolje, da je navadno in ne alpsko, mi drugače tudi vsi pijemo alpsko
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 8.5.2009 12:36:08
|
|
|
|
Inigo
|
umpa - zadnjič je almera pisala, da je boljše od alpskega dat Planiko. to mleko ni trajno. in je bojde bolj zdravo. jst še nism dala KM. ma bom kmali probala.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 8.5.2009 12:51:14
|
|
|
|
netki
|
ojla mi2 sva že iz 3-urnega sprehoda, zdej pa je na vrsti kosilo... včeraj ko so imeli v vrtcu nastop pres starši je blo zeloooo fino....jst sem se skor zjokala, pa ful nasmejala otročkom....žiga je v avtu ponavljal tekst, pol je pa mal zablokiral oz. tko zelo sramežljivo je nastopil...no pa sej je šlo jutri imamo pa v parku srečanje treh generacij.....
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 8.5.2009 12:52:31
|
|
|
|
netki
|
aja glede mleka.....jaz kašice, čokolino mešam z alpskim mlekom, zdej bom pa tud v flašo dala...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 13:00:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2009 13:11:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?