|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 8.5.2009 8:38:11
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ma, lili, superca za taščin London - je bila navdušena, ne? No, frendica je bila pa včeraj pri nas & je Anja dobila majčko "I love London" - ma, tko kjut, ej In yes, doma imamo muco - je prava veteranka - pri nas je že od l. 1995! He, he, kmalu bo lahko tekmovala za naj seniorko 3jemi, opa, opa, ti bi šla pa lahko k Poirotu za asistentko! Good detective work, lady. Pa da vidimo, če je to to - že ju3! In seveda držimo pesti za 2 črtici. rovarka - kuuuul za vrtec - vsi sprejeti - to mi deli Pa škoda za Rim - boš šla vseeno na ta rok ali kako si se odločila? 3jemi, to si pa čist prav ugotovila - naša mala je silna uživačka - od nekdaj Poročna obleka ... hm ... bi ti kaj a la hlačni kostim ali kaj si imela v mislih? Urejanje nohtov & ličenje - tu sem rahlo bosa, priznam, bodo druge julijke pomagale. Poroka bo pa septembra, a ne? Ti bi v sredo, tvoj pa v soboto, if I remember it right O, levinja, kje si, punca? Majuška, kako je tvoj opravil pri dr.? So kaj ugotovili? Pa congrats Aleksandru za mini rd - uživajte!!! Almera, ma, ful zoprno tole bruhanje/polivanje - prej nič, zdaj pa kar ... smotano, ker je treba non-stop preoblačit, smrdi ko kuga, pa še smotano je. Je pa ena dobra novica: MINE! glux3 - so tlakovci prišli? V redu napreduje delo? Se veselim novičk s tvoje strani. To boste imeli lepo rebeca, pri vas bo pa kar problem, k se bo najbrž težko zmenit, kateri od tamaučkov bo peljal karo, a ne? Zgledata že čist samozavestna voznika boni DM - not yet, najbrž jih dobimo tik pred dopolnjenim prvim letom otročka - je pa sigurno fajn, ko prejmeš, pa še kakšno spremno pisemce je bilo najbrž zraven, a ne? ograja - vau, rebeca, to pa je ograja kot se šika - mala dva imata prav carsko veliko prostora Lahko še en fuzbal udarita In odlično, da imate toliko placa. netki, vidim, da tudi pri vas super uživate zunaj In kužek je tud faca. Veš, naša jih je zdaj začela ogovarjat (kužke namreč) - ko smo bili včeraj na sprehodu, smo se morali pri vsakem ustavit, da se je pogovorila - srečali smo jih 7 ... sprehod je bil dooooolg. (PS: slikce so bile velike, ko so se odpirale, nato so skočile na normalno velikost - not to worry) mirjam, uživaj in izkoristi čas, ko je na obisku mami - to se VEDNO prileže, kajne? Slabosti pa - grozljivka, jaz sem bruhala po 7x/dan ... but it was totally worth it ... k sreči to kaj kmalu pozabiš ... ponavadi se neha po prvem trimesečju, tko da le pogumno. glux3 - točno tako je glede trgovine American (al je mogoče By American) ... skratka: ful načičkana izložba, da te kar odbije, če pa greš notri, imajo na tudi zelo, zelo lepe in elegantne reči. 3jemi, naj se scena s taščo hitro popravi. Almera, jep - na travici ZRAVEN dekice je vedno najlepše. Slikce iz Arboretuma so že kje gor? Moram verjetno brat naprej, ne? Iiii, super!!! Natka, Aha, se že izboljšuje stanje rovarka, Neno Belan & njegov Sunčan dan je bil pa tkoooooo fajn hit, a ne? In še zdaj mi nariše nasmeh na obrazu - res pesem, polna energije in pozitivizma flower, ti uživačka naša - dobr si si zorganizirala večer. hd, ima tvoj vsak dan treninge? To je res neprijetno, da ne moreš dati male vsaj za cca. 1 ali 2 uri nekomu. Imate kakšno gospo, ki pazi otročke kje tam? Ali študentko? Si sicer Kali vpisala v vrtec? Tivoli danes: no go, sva zmenjeni s frendico tule pri nas. Some other time then. Aptamil 2 AR - ne uporabljamo več, zdaj ko ne poliva več, ji dajem kar navadno in je OK. populis, za nakup, pa srečno na razgovoru! Almera, uživajte na obali. Se boste kaj s hd dobili? lex, ja, zdaj ljudje skoraj samo še to sprašujejo. za link, rebeca. Do solz sem se nasmejala ... hd, kaj pa bo mizar štimal? mašinca za britje po nogah - ko sem jo parkrat probala, me je tko bolel, da so mi tekle solze. Pa se mi zdi, da nimam glih nizkega pragu bolečine In ja, Almera, PCO je hudič - je človek čupav in dlakav ko animal mojček, a ne greste v Olimje al kako? flower, upam, da bo današnja noč 100x boljša! PS: Dobra novica: ponucala sem cel Belton oreh - danes sem frej No, mahagonij je pa še čist cel & gugalnica kliče ... pa saj rada to počnem ... pa, pa, (s)mejte se ...
|