|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 0:24:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1401
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 0:25:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1402
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
8.5.2009 6:43:42   
Majuska
'jutro,

danes sem zgodnja ptica user posted image imam svoje priprava na odhod k pediatru. Medtem ko se bomo potepale, si privoščite nekaj slastnega

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1403
8.5.2009 6:52:02   
netki
jutroooo

haha....lepše vreme ko je zunaj, bolj čvekate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

komi vas dohajam

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
8.5.2009 6:52:55   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

'jutro,

danes sem zgodnja ptica user posted image imam svoje priprava na odhod k pediatru. Medtem ko se bomo potepale, si privoščite nekaj slastnega

user posted image

tale zajtrk je pa res zgoden user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 7:36:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
8.5.2009 7:58:03   
metuljcek321
Morning, ladies!

What's up?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 8:14:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1408
8.5.2009 8:22:56   
nanka
dan,
danes je malo boljše, ker je Natki vročina padla na 37,3, tako da je že skoraj zdrava, zdaj se mora pa samo še tečnobice znebit, pa bo. Se je zdaj te dni čisto razvadila in je bila na rokah, zdaj se ji pa ne da več sedet in plazit. Pa skoz daje pa-pa pa zaenkrat še ne morem ven, vsaj dokler vročina čisto ne mine.

Zoja je bila včeraj z vrtcem na pohodu po PST, en del in je bila zvečer zmatrana, ampak zadovoljna, ji je bilo zelo všeč.
Zdaj grem pa po vsakodnevnih opravkih, ker je stanovanje v razsulu.

Neposredna povezava do sporočila: 1409
8.5.2009 8:35:13   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Točno ja, jokica bi tudi znala bit.. ona se pa res več nič ne javlja..

user posted image  user posted image , najbrž misliš jocika, a ne?user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1410
8.5.2009 8:38:11   
metuljcek321
Ma, lili, superca za taščin London - je bila navdušena, ne? No, frendica je bila pa včeraj pri nas & je Anja dobila majčko "I love London" - ma, tko kjut, ejuser posted image  In yes, doma imamo muco - je prava veteranka - pri nas je že od l. 1995! He, he, kmalu bo lahko tekmovala za naj seniorkouser posted image  user posted image

3jemi, opa, opa, ti bi šla pa lahko k Poirotu za asistentko! Good detective work, lady. Pa da vidimo, če je to to - že ju3! In seveda držimo pesti za 2 črtici.
rovarka - kuuuul za vrtec - vsi sprejeti - to mi deliuser posted image  user posted image  user posted image  Pa škoda za Rim - boš šla vseeno na ta rok ali kako si se odločila?

3jemi, to si pa čist prav ugotovila - naša mala je silna uživačka - od nekdajuser posted image  Poročna obleka ... hm ... bi ti kaj a la hlačni kostim ali kaj si imela v mislih? Urejanje nohtov & ličenje - tu sem rahlo bosa, priznam, bodo druge julijke pomagale. Poroka bo pa septembra, a ne? Ti bi v sredo, tvoj pa v soboto, if I remember it rightuser posted image

O, levinja, kje si, punca?

Majuška, kako je tvoj opravil pri dr.? So kaj ugotovili? Pa congrats Aleksandru za mini rd - uživajte!!!

Almera, ma, ful zoprno tole bruhanje/polivanje - prej nič, zdaj pa kar ... smotano, ker je treba non-stop preoblačit, smrdi ko kuga, pa še smotano je. Je pa ena dobra novica: MINE!
glux3 - so tlakovci prišli? V redu napreduje delo? Se veselim novičk s tvoje strani. To boste imeli lepouser posted image

rebeca, pri vas bo pa kar problem, k se bo najbrž težko zmenit, kateri od tamaučkov bo peljal karo, a ne? Zgledata že čist samozavestna voznikauser posted image

boni DM - not yet, najbrž jih dobimo tik pred dopolnjenim prvim letom otročka - je pa sigurno fajn, ko prejmeš, pa še kakšno spremno pisemce je bilo najbrž zraven, a ne?

ograja - vau, rebeca, to pa je ograja kot se šika - mala dva imata prav carsko veliko prostorauser posted image  user posted image  Lahko še en fuzbal udaritauser posted image  In odlično, da imate toliko placa.
netki, vidim, da tudi pri vas super uživate zunajuser posted image  user posted image  In kužek je tud faca. Veš, naša jih je zdaj začela ogovarjat (kužke namreč) - ko smo bili včeraj na sprehodu, smo se morali pri vsakem ustavit, da se je pogovorila - srečali smo jih 7 ... sprehod je bil dooooolg. (PS: slikce so bile velike, ko so se odpirale, nato so skočile na normalno velikost - not to worry)

mirjam, uživaj in izkoristi čas, ko je na obisku mami - to se VEDNO prileže, kajne? Slabosti pa - grozljivka, jaz sem bruhala po 7x/dan ... but it was totally worth it ... k sreči to kaj kmalu pozabiš ... ponavadi se neha po prvem trimesečju, tko da le pogumno.

glux3 - točno tako je glede trgovine American (al je mogoče By American) ... skratka: ful načičkana izložba, da te kar odbije, če pa greš notri, imajo na tudi zelo, zelo lepe in elegantne reči.

3jemi, naj se scena s taščo hitro popravi.

Almera, jep - na travici ZRAVEN dekice je vedno najlepše. Slikce iz Arboretuma so že kje gor? Moram verjetno brat naprej, ne? Iiii, super!!!
Natka, user posted image user posted image user posted image  Aha, se že izboljšuje stanjeuser posted image  user posted image  user posted image

rovarka, Neno Belan & njegov Sunčan dan je bil pa tkoooooo fajn hit, a ne? In še zdaj mi nariše nasmeh na obrazu - res pesem, polna energije in pozitivizmauser posted image

flower, ti uživačka naša - dobr si si zorganizirala večer.

hd, ima tvoj vsak dan treninge? To je res neprijetno, da ne moreš dati male vsaj za cca. 1  ali 2 uri nekomu. Imate kakšno gospo, ki pazi otročke kje tam? Ali študentko? Si sicer Kali vpisala v vrtec?

Tivoli danes: no go, sva zmenjeni s frendico tule pri nas. Some other time then.

Aptamil 2 AR - ne uporabljamo več, zdaj ko ne poliva več, ji dajem kar navadno in je OK.
populis, user posted image  za nakup, pa srečno na razgovoru!

Almera, uživajte na obali. Se boste kaj s hd dobili?

lex, ja, zdaj ljudje skoraj samo še to sprašujejo.

user posted image  user posted image  za link, rebeca. Do solz sem se nasmejala ...

hd, kaj pa bo mizar štimal?

mašinca za britje po nogah - ko sem jo parkrat probala, me je tko bolel, da so mi tekle solze. Pa se mi zdi, da nimam glih nizkega pragu bolečineuser posted image  user posted image  user posted image  In ja, Almera, PCO je hudič - je človek čupav in dlakav ko animaluser posted image

mojček, a ne greste v Olimje al kako?

flower, upam, da bo današnja noč 100x boljša!
PS: Dobra novica: ponucala sem cel Belton oreh - danes sem frejuser posted image  user posted image  No, mahagonij je pa še čist cel & gugalnica kliče ... pa saj rada to počnem ... pa, pa, (s)mejte se ...

(author unknown)

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
8.5.2009 8:43:01   
metuljcek321
Joj, a ste vidle, kakšne umotvore so izjavljale kandidatke za Miss Universe? Sem poslala na mejle ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
8.5.2009 8:43:52   
glugluglu
Dobro jutro,

user posted image sem se nasmejala tistim vzklikom, rebeca dobro si to našlauser posted image

uf HD meni bi isto en tak tretma pasal, pa pedikuro bi si mogla nujno zrihtat,

to moram povedat: včeraj na sprehodu pride mimo mene en tip obut v poletne šlape in oblečen kratke hlače, ene toliko let kot jaz in ga gledam v noge in študiram kaj mi je nekaj čudnega, ugotovim sicer, da je očitno bil ravnokar pri pedikerju, ker so mu pete kar sijale, potem pa mi le potegne, da je imel tip  ej: obrite noge!- prav stvetlikalo se je, očitno se je ravnokar še malo s kremico namazal, meni je bilo pa to prav bljak.user posted image Ali sem pa jaz že tolk zadaj, da ne vem, da se zdaj že tipi noge brijejo al kaj?user posted image

No po več kot enem letu se moram spraviti napisati en dopis - pritožbo, ker še vedno niso prišli zmerit ograje (čakam 1 mesec), pa bi rada direktorju malo pojamrala, ugotavljam, da sem ven iz takih stvari že 1 leto in pol, joj pa nič poslovne angleščine, pa nič takih knjig, ene parkrat malo financ prebrala, saj bom čisto out ko bom v službo prišlauser posted image .
No saj je zelo pasal ta službeni odklop, ampak me kar stiska ko bo treba spet v akcijo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
8.5.2009 8:45:36   
Inigo
metuljček, še men pošlji! kanididira moja bivša sošolka s srednje šole. da vidim kaj pametnega je izjavla user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
8.5.2009 8:45:57   
Inigo
aja, na ZS sm ti poslala mejl. grazie! 

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
8.5.2009 8:48:27   
glugluglu
metuljcek, ja tlakovci so prišli, sedaj ravno zaključujejo še fina dela, tlakovce ob robu, jaške, potem pa še čez mivka za fugiranje in to bo to. Pa še malo zemljice, za tisti košček travice, ki smo ga pustili bodo kar oni pripeljali, ker jim je nekje malo ostalouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1416
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 8:59:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1417
8.5.2009 9:01:12   
3jeMi
dobro jutro, metke cvetke! user posted image

24julij... user posted image user posted image user posted image  nč naum rekla...
metuljcek... user posted image  za post... vedno, ko pridem do tvojega posta, prečekiram kaj morem na hitro opravit, da ga potem lahko v miru preberem user posted image

populis... srečno na razgovoru user posted image

nanka... user posted image  za malo natko... upam, da bo do jutri bolj, ker tale sonček res kliče...

a še kaj...

rebeca... špica ograjica... user posted image  super...

še kaj...

aja, BABE FIRBČNE... user posted image user posted image user posted image ... je pa metuljcek vse lepo in točno napisala... in če vam povem datum user posted image ... bom citerala mojega: Če vam povem, vas moram potem ubit. user posted image .... user posted image user posted image user posted image

glede obleke... ja, probat bo treba, potem bomo pa videli... metuljcek... ja, sem razmišljala o hlačnem kostimu, samo pišuka, hlače skoz nosim, vsaj na svoji ohcet se pa lahko malo potrudim in se oblečem ko baba, a ne...

nič... midva z Lovrom čakava Lovrovo sestrično... mi jo je uspelo odrtgat od računalnika in njenega Traviana... gremo malo v mesto user posted image , samo ne vem kako bo sprejela dejstvo, da gremo peš user posted image ... ji povem po tem, ko mi bo mafine dala...mljask... moram kupit tri darila... dva za RD in enega za obhajilo...

uživajte pupike!

Neposredna povezava do sporočila: 1418
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 9:02:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1419
8.5.2009 9:04:03   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

to moram povedat: včeraj na sprehodu pride mimo mene en tip obut v poletne šlape in oblečen kratke hlače, ene toliko let kot jaz in ga gledam v noge in študiram kaj mi je nekaj čudnega, ugotovim sicer, da je očitno bil ravnokar pri pedikerju, ker so mu pete kar sijale, potem pa mi le potegne, da je imel tip  ej: obrite noge!- prav stvetlikalo se je, očitno se je ravnokar še malo s kremico namazal, meni je bilo pa to prav bljak.user posted image Ali sem pa jaz že tolk zadaj, da ne vem, da se zdaj že tipi noge brijejo al kaj?user posted image

o, bljak...

čeprav kolesarji kar morajo bit pobriti, zaradi poškodb... drugače pa, jojjjjjj... bljak... jaz imam sodelavko, ki svojmu teži, da se mora brit po celem telesu... o bljak... me kar strese, če pomislim, da bi bil moj cel pobrit... ooo bljak...

Neposredna povezava do sporočila: 1420
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 9:07:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1421
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 9:08:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1422
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 9:08:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1423
8.5.2009 9:09:38   
neboglasnica
Oj, pri nas je zbolelo še tretje moje dete... še Sara je ponoči držala školjko objeta. Ma,  Staš še vedno štrajka s hrano, noče jest, malo dojit...

user posted image user posted image user posted image za fotke, za dvorišče, in vse ostalo.

3jeMi: prav imaš, preseneti dragega za poroko in bodi še bolj seksi. Glede špalirja sem pa že zadnjič napisala, če je katera za, da jo gremo pogledat, seveda če je tebi prav, 3jeMi.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 9:12:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?