Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:31:02
|
|
|
|
tilči
|
Midva s Tilnom sva s čveka.Sva morala iti,ker je bil moj srček tako zaspan in je v avtu takoj mrknil,sedaj pa nadaljuje v svoji postelji. Špelin@ in Mafi...hvala za družbo.Lepo vaju je bilo končno spoznati ter vajina sončka Slikce pridejo v nadaljevanju,samo da jih naložim pa še to:danes je prišla odločba in je Tilen s 1.9. sprejet v vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:32:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca MOJEMU SONČKU VIDU ŽELIM VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN. Z ATIJEM TE IMAVA ZELO ZELO RADA!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:37:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva s Tilnom sva s čveka.Sva morala iti,ker je bil moj srček tako zaspan in je v avtu takoj mrknil,sedaj pa nadaljuje v svoji postelji. Špelin@ in Mafi...hvala za družbo.Lepo vaju je bilo končno spoznati ter vajina sončka Slikce pridejo v nadaljevanju,samo da jih naložim pa še to:danes je prišla odločba in je Tilen s 1.9. sprejet v vrtec suuuuuuuuuuper Jst sem pa ravno klicala v vrtec in bodo v juniju pošiljali odločbe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:54:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva s Tilnom sva s čveka.Sva morala iti,ker je bil moj srček tako zaspan in je v avtu takoj mrknil,sedaj pa nadaljuje v svoji postelji. Špelin@ in Mafi...hvala za družbo.Lepo vaju je bilo končno spoznati ter vajina sončka Slikce pridejo v nadaljevanju,samo da jih naložim pa še to:danes je prišla odločba in je Tilen s 1.9. sprejet v vrtec za čvek in vrtec!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:55:55
|
|
|
|
tilči
|
slikice z današnjega čveka:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 12:04:37
|
|
|
|
jana81
|
luškani so sam je vem kater je od katere.. v rdečem Tilen ? v modrem Gregi? v pisanem Filip?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 12:07:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 luškani so sam je vem kater je od katere.. v rdečem Tilen ? v modrem Gregi? v pisanem Filip? Ja,dobro si uganila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 12:16:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva s Tilnom sva s čveka.Sva morala iti,ker je bil moj srček tako zaspan in je v avtu takoj mrknil,sedaj pa nadaljuje v svoji postelji. Špelin@ in Mafi...hvala za družbo.Lepo vaju je bilo končno spoznati ter vajina sončka Slikce pridejo v nadaljevanju,samo da jih naložim pa še to:danes je prišla odločba in je Tilen s 1.9. sprejet v vrtec hvala za prijeten čvek in lepo da sem tudi jaz vaju spoznala, tudi moj škrat je malo prej mrknil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 12:20:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 a ve že kaj uvajate kravje mleko? jst sm prejšnji teden začela evi za zajtrk delat razne kašice, keksolino... s KM, zdej ji da dajem zjutraj namesto AM, počasi boma pa še na večerni obrok šle. nisem ji pa nič redčla, ker je na začetku bolj male količine dobla, pa do zdaj ni blo še nič narobe. upam, da delama vredu zdej se boš smejala.... danes zjutraj nam je zmanjkalo AM in ker je bil ob 5h grozno lačen, sem rekla ja pa probajmo...dala sem mu 2dl alpskega mleka z žličko keksolina in je vse spil ...sploh ne vem če bi še kupovala AM, ker ga itak pije zvečer in ponoči jst mam eno škatlo še do konca za porabit, pol pa tud ne bom več kupovala AM. do zsaj ni blo nobene reakcije, eva ga pa tudi lepo pije mi smo tud že na alpskem, ene 2-krat sem redčla 1:1 z vodo in ko ni bilo nobene reakcije sem prešaltala na alpsko , sam ga pa ni hotel prec zagrabit sem mu dala eno žličko kakava pa je prec zagrabil , no zdej pa tud kakava več ne dobi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 12:32:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 12:32:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči slikice z današnjega čveka:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 12:32:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 luškani so sam je vem kater je od katere.. v rdečem Tilen ? v modrem Gregi? v pisanem Filip? Ja,dobro si uganila se je men tud zdelo, da bo tak. za čvek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 12:33:52
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Evo, pr nas vse štima kot bi moglo. Dns grem v šoping za ju3 k mamo žurko za Vidkov roj. dan pa mal mojga. Še dobr da je drug teden plača.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 12:36:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva s Tilnom sva s čveka.Sva morala iti,ker je bil moj srček tako zaspan in je v avtu takoj mrknil,sedaj pa nadaljuje v svoji postelji. Špelin@ in Mafi...hvala za družbo.Lepo vaju je bilo končno spoznati ter vajina sončka Slikce pridejo v nadaljevanju,samo da jih naložim pa še to:danes je prišla odločba in je Tilen s 1.9. sprejet v vrtec za čvek in vrtec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 12:42:06
|
|
|
|
Srčekgirll
|
MARTINA25 Je mnogo stvari, ki si jih želiš in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš, so skromne besede, ki pomenijo veliko in so prijateljstva, ki obstajajo. Samo enkrat v življenju si starš Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh. Vse najboljše!
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 8.5.2009 12:44:11 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 13:20:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro Spali smo "vredu", z izjemo da je od polnoči do pol treh bedela , enostavno ni mogla zaspat, jokala ni, ampak sitnarla da bi se kdo z njo igral , v glavnem groza. Ostalo pa je lepo ajala, pri meni seveda. Ej ti lumpa nagajiva. Dan je čudovit, sma bile že zunaj, jaz sem že imela motiko v roki , pol ko gre pa spat pa spet. Pridna Da malo preberem, dokler so reklame
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 13:21:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro! Gal mi je še malo nazaj zaspal. Potem ko vstane in se naje pa šibava v Avstrijo v nabavo (plenice, mleko, robčki....) Spanje je bilo spet tako tako, ampak za preživet. Kaj pa čvek, za katerega sma se menle, lahko tudi pri nas Danes mi ne bi šlo skozi. Je šla še mami zraven, pa po rože za grob sem še šla. Se lahko dobimo naslednji teden. Se slišimo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 13:23:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva z Galom pa sva danes cel popoldan preživela od doma Sva bila malo v nabavi, na kofetkanju, pri babi.... Sva imela športni dan in ugotovila, da moramo nujno nabaviti gugalnico in tobogan. Zdaj pa je treba v lov za ugodno ponudbo. Bi imela nekaj lesenega s kakšno hiško. Imate kakšne predloge - kje nabaviti? Tako, bom tudi jaz rekla lahko noč in ne pozabite hroščeki - NOČ JE ZA SPANJE!!!! Aja, še to - pogrešam Estrello za super popoldne. Glede šefice sem pa ravno prej hotela napisat, če je kaj narobe, da se ne javi Nočem pa težit, mogoče je samo preveč utrujena. Če ti nočeš sem ji pa jaz. In??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 13:24:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva s Tilnom sva s čveka.Sva morala iti,ker je bil moj srček tako zaspan in je v avtu takoj mrknil,sedaj pa nadaljuje v svoji postelji. Špelin@ in Mafi...hvala za družbo.Lepo vaju je bilo končno spoznati ter vajina sončka čveke Slikce pridejo v nadaljevanju,samo da jih naložim pa še to:danes je prišla odločba in je Tilen s 1.9. sprejet v vrtec jeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 13:24:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči slikice z današnjega čveka: Olala, trije mušketirji. Sami srčki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 13:26:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll MARTINA25 Je mnogo stvari, ki si jih želiš in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš, so skromne besede, ki pomenijo veliko in so prijateljstva, ki obstajajo. Samo enkrat v življenju si starš Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh. Vse najboljše! Lepim željam se pridružujem tudi jaz
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?