|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
8.5.2009 10:07:27   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

a ve že kaj uvajate kravje mleko? jst sm prejšnji teden začela evi za zajtrk delat razne kašice, keksolino... s KM, zdej ji da dajem zjutraj namesto AM, počasi boma pa še na večerni obrok šle. nisem ji pa nič redčla, ker je na začetku bolj male količine dobla, pa do zdaj ni blo še nič narobe. upam, da delama vreduuser posted image

že več kot mesec dajem kravje mleko

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
8.5.2009 10:07:39   
Anonimen
Da se mal javim po dolgem času, da me ne pozabiteuser posted image .
Sej sploh ne vem kaj naj napišem, pri nas nč novega, vse po tastarem. Tuki gor vs pa verjetno že kr veliko dela?
Upam, da ste vsi zdravi. A je kej posebnega tuki gor?

a ve že kaj uvajate kravje mleko? jst sm prejšnji teden začela evi za zajtrk delat razne kašice, keksolino... s KM, zdej ji da dajem zjutraj namesto AM, počasi boma pa še na večerni obrok šle. nisem ji pa nič redčla, ker je na začetku bolj male količine dobla, pa do zdaj ni blo še nič narobe. upam, da delama vreduuser posted image

Jest sm ji ga za razne kašice...dajala že par mesecev nazaj, pije ga pa zdej ene 14 dni. Ga pa nč ne redčim. Sm ji pa ene 3x dala pol AM pa pol kravjega.

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
8.5.2009 10:08:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image

Vse najboljše Vidku user posted image user posted image user posted image

Tudi od naju z Galom

pa še od najuuser posted image . Pa vsem čestitke za nazaj, ko me ni blo nč sm gor

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
8.5.2009 10:10:45   
kasso
hijenca, sem dobila user posted image hvala

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
8.5.2009 10:31:01   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jaz sem končno prilezla do rač, smo spet zunaj delali, ko imaš bajto, dela ne zmanjka.
Nia je pred eno urco zaspala, je bila od pol dveh auf, ampak dokler je bila zunaj, je pozabila da je zaspana user posted image , ko pa sem jo rihtala za spat, pa dretje.
A se vaši tudi tako bunijo, ko jih date iz bane in oblačite pižamo? Jaz predvidevam, da je taka, ker je ultra zaspana user posted image
Alarm!!!!!

kakor kdaj, danes se je drl kot zmešan, pa še rito ima čisto vneto in bele pikice..sploh ne vem od česa..

A je mogoče jedel kivi?

ne, ne vem kaj pa so jedli v vrtcu

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
8.5.2009 10:31:06   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz sem končno prilezla do rač, smo spet zunaj delali, ko imaš bajto, dela ne zmanjka.
Nia je pred eno urco zaspala, je bila od pol dveh auf, ampak dokler je bila zunaj, je pozabila da je zaspana user posted image , ko pa sem jo rihtala za spat, pa dretje.
A se vaši tudi tako bunijo, ko jih date iz bane in oblačite pižamo? Jaz predvidevam, da je taka, ker je ultra zaspana user posted image
Alarm!!!!!

kakor kdaj, danes se je drl kot zmešan, pa še rito ima čisto vneto in bele pikice..sploh ne vem od česa..

Lahko je tudi od AB.

Drži. Ker se poruši ravnovesje v črevesni flori, se lahko ob jemanju AB razbohotijo glivice.

no sej ponoči sem mu dala zadnjo dozo AB, zjutraj sem pa pozabila (čeprav bi bila ta zadnja)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
8.5.2009 10:31:14   
jana81

Dobro jutro user posted image

Gregor je spal neprekinjeno od 23h do 5:20!!! user posted image user posted image
user posted image
ž

tole je neverjetno...še več takih noči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
8.5.2009 10:31:20   
jana81

zdej se boš smejala.... danes zjutraj nam je zmanjkalo AM in ker je bil ob 5h grozno lačen, sem rekla ja pa probajmo...dala sem mu 2dl alpskega mleka z žličko keksolina in je vse spiluser posted image user posted image ...sploh ne vem če bi še kupovala AM, ker ga itak pije zvečer in ponoči

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
8.5.2009 10:40:34   
Anonimen

Gregor je spal neprekinjeno od 23h do 5:20!!! user posted image user posted image
user posted image

Vauuuuuuu, to pa je napredekuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej se naj pa kr tko navaduser posted image , sm prov vesela zate, da si se mal naspala

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2359
8.5.2009 10:43:47   
suzy85

zdej se boš smejala.... danes zjutraj nam je zmanjkalo AM in ker je bil ob 5h grozno lačen, sem rekla ja pa probajmo...dala sem mu 2dl alpskega mleka z žličko keksolina in je vse spiluser posted image user posted image ...sploh ne vem če bi še kupovala AM, ker ga itak pije zvečer in ponoči

jst mam eno škatlo še do konca za porabit, pol pa tud ne bom več kupovala AM. do zsaj ni blo nobene reakcije, eva ga pa tudi lepo pije

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
8.5.2009 11:05:27   
nia5
Jutro user posted image
Spali smo "vredu", z izjemo da je od polnoči do pol treh bedela user posted image , enostavno ni mogla zaspat, jokala ni, ampak sitnarla da bi se kdo z njo igral user posted image , v glavnem groza. Ostalo pa je lepo ajala, pri meni seveda.
Dan je čudovit, sma bile že zunaj, jaz sem že imela motiko v roki user posted image , pol ko gre pa spat pa spet.
Da malo preberem, dokler so reklame user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
8.5.2009 11:09:32   
nia5

Midva z Galom pa sva danes cel popoldan preživela od domauser posted image user posted image Sva bila malo v nabavi, na kofetkanju, pri babi.... Sva imela športni dan in ugotovila, da moramo nujno nabaviti gugalnico in tobogan. Zdaj pa je treba v lov za ugodno ponudbo. Bi imela nekaj lesenega s kakšno hiško. Imate kakšne predloge - kje nabaviti?

Tako, bom tudi jaz rekla lahko noč in ne pozabite hroščeki - NOČ JE ZA SPANJE!!!!

Aja, še to - pogrešam Estrellouser posted image

Tudi mi moramo nabavit gugalnico, moram še le poštudirat kaj jo vtaknit. Se je zadnjič pri sosedi gugala na gugalniku in je ful uživala.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
8.5.2009 11:12:11   
nia5

user posted image

Pa ne moreš da verjameš, kako lepo presenečenje
user posted image , resnično ti privoščim čimveč takih noči.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
8.5.2009 11:13:41   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

MOJEMU SONČKU VIDU ŽELIM VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN. Z ATIJEM TE IMAVA ZELO ZELO RADA!!!!

user posted image

Tudi od naju vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
8.5.2009 11:16:02   
nia5

me je včeri user posted image  totalno user posted image user posted image user posted image  danes je šel za 1 teden, ampak včeraj ni mogel priti domov, da bi bli malo skupaj! je bil s kolegom na pijači, pol sta šla pa skupi drugemu kolegu pomagat avto rihtat! je prišel šele ob 11ih zvečer domov! sem bla do takrat že čist skulirana, mi je blo čist ravno kje je. tudi če ne bi prišel nič domov, bi mi blo čist user posted image
z evo sma se pa doma najedle, pa šibale ven, čeprav je bla v kuhinji bomba - če bi mi kdo reku, da pride na obisk, bi verjetno rekla, da naj ne hodi! user posted image

Dedi user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
8.5.2009 11:17:55   
jana81

Midva z Galom pa sva danes cel popoldan preživela od domauser posted image user posted image Sva bila malo v nabavi, na kofetkanju, pri babi.... Sva imela športni dan in ugotovila, da moramo nujno nabaviti gugalnico in tobogan. Zdaj pa je treba v lov za ugodno ponudbo. Bi imela nekaj lesenega s kakšno hiško. Imate kakšne predloge - kje nabaviti?

Tako, bom tudi jaz rekla lahko noč in ne pozabite hroščeki - NOČ JE ZA SPANJE!!!!

Tudi mi moramo nabavit gugalnico, moram še le poštudirat kaj jo vtaknit. Se je zadnjič pri sosedi gugala na gugalniku in je ful uživala.

mi pa imamo dve gugalnice s plezalom, pa se Nejc noče gugat..se boji al kaj, ampak v vrtcu se pa guga 

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
8.5.2009 11:18:22   
nia5

Jutro!

Gal mi je še malo nazaj zaspal. Potem ko vstane in se naje pa šibava v Avstrijo v nabavo (plenice, mleko, robčki....)

Spanje je bilo spet tako tako, ampak za preživet.user posted image

Kaj pa čvek, za katerega sma se menle, lahko tudi pri nas user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
8.5.2009 11:20:20   
nia5

SUZY

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZA 2000 POSTOV IN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image   user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
8.5.2009 11:21:48   
nia5

Če ni imela nobene reakcije, ni nič narobe user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
8.5.2009 11:23:27   
nia5

mi pa imamo dve gugalnice s plezalom, pa se Nejc noče gugat..se boji al kaj, ampak v vrtcu se pa guga 

Saj se bo navadil, počasi pa bo user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
8.5.2009 11:23:45   
barbaw

user posted image user posted image user posted image za super popoldne.

Glede šefice sem pa ravno prej hotela napisat, če je kaj narobe, da se ne javi user posted image Nočem pa težit, mogoče je samo preveč utrujena.

Če ti nočeš sem ji pa jaz. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
8.5.2009 11:23:48   
barbaw

user posted image

jjjjjeeeejjjjjjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
8.5.2009 11:23:50   
barbaw

SUZY

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZA 2000 POSTOV IN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
8.5.2009 11:23:54   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

MOJEMU SONČKU VIDU ŽELIM VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN. Z ATIJEM TE IMAVA ZELO ZELO RADA!!!!

user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
8.5.2009 11:24:09   
nia5
Zdaj pa morem mojo zaspanko dat spat, drugače si bo očke ven skopala.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?