Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 10:07:27
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 a ve že kaj uvajate kravje mleko? jst sm prejšnji teden začela evi za zajtrk delat razne kašice, keksolino... s KM, zdej ji da dajem zjutraj namesto AM, počasi boma pa še na večerni obrok šle. nisem ji pa nič redčla, ker je na začetku bolj male količine dobla, pa do zdaj ni blo še nič narobe. upam, da delama vredu že več kot mesec dajem kravje mleko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 10:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Da se mal javim po dolgem času, da me ne pozabite . Sej sploh ne vem kaj naj napišem, pri nas nč novega, vse po tastarem. Tuki gor vs pa verjetno že kr veliko dela? Upam, da ste vsi zdravi. A je kej posebnega tuki gor? IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 a ve že kaj uvajate kravje mleko? jst sm prejšnji teden začela evi za zajtrk delat razne kašice, keksolino... s KM, zdej ji da dajem zjutraj namesto AM, počasi boma pa še na večerni obrok šle. nisem ji pa nič redčla, ker je na začetku bolj male količine dobla, pa do zdaj ni blo še nič narobe. upam, da delama vredu Jest sm ji ga za razne kašice...dajala že par mesecev nazaj, pije ga pa zdej ene 14 dni. Ga pa nč ne redčim. Sm ji pa ene 3x dala pol AM pa pol kravjega.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 10:08:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vse najboljše Vidku Tudi od naju z Galom pa še od naju . Pa vsem čestitke za nazaj, ko me ni blo nč sm gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 10:10:45
|
|
|
|
kasso
|
hijenca, sem dobila hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 10:31:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz sem končno prilezla do rač, smo spet zunaj delali, ko imaš bajto, dela ne zmanjka. Nia je pred eno urco zaspala, je bila od pol dveh auf, ampak dokler je bila zunaj, je pozabila da je zaspana , ko pa sem jo rihtala za spat, pa dretje. A se vaši tudi tako bunijo, ko jih date iz bane in oblačite pižamo? Jaz predvidevam, da je taka, ker je ultra zaspana Alarm!!!!! kakor kdaj, danes se je drl kot zmešan, pa še rito ima čisto vneto in bele pikice..sploh ne vem od česa.. A je mogoče jedel kivi? ne, ne vem kaj pa so jedli v vrtcu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 10:31:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz sem končno prilezla do rač, smo spet zunaj delali, ko imaš bajto, dela ne zmanjka. Nia je pred eno urco zaspala, je bila od pol dveh auf, ampak dokler je bila zunaj, je pozabila da je zaspana , ko pa sem jo rihtala za spat, pa dretje. A se vaši tudi tako bunijo, ko jih date iz bane in oblačite pižamo? Jaz predvidevam, da je taka, ker je ultra zaspana Alarm!!!!! kakor kdaj, danes se je drl kot zmešan, pa še rito ima čisto vneto in bele pikice..sploh ne vem od česa.. Lahko je tudi od AB. Drži. Ker se poruši ravnovesje v črevesni flori, se lahko ob jemanju AB razbohotijo glivice. no sej ponoči sem mu dala zadnjo dozo AB, zjutraj sem pa pozabila (čeprav bi bila ta zadnja)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 10:31:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Gregor je spal neprekinjeno od 23h do 5:20!!! ž tole je neverjetno...še več takih noči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 10:31:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 a ve že kaj uvajate kravje mleko? jst sm prejšnji teden začela evi za zajtrk delat razne kašice, keksolino... s KM, zdej ji da dajem zjutraj namesto AM, počasi boma pa še na večerni obrok šle. nisem ji pa nič redčla, ker je na začetku bolj male količine dobla, pa do zdaj ni blo še nič narobe. upam, da delama vredu zdej se boš smejala.... danes zjutraj nam je zmanjkalo AM in ker je bil ob 5h grozno lačen, sem rekla ja pa probajmo...dala sem mu 2dl alpskega mleka z žličko keksolina in je vse spil ...sploh ne vem če bi še kupovala AM, ker ga itak pije zvečer in ponoči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 10:40:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Gregor je spal neprekinjeno od 23h do 5:20!!! Vauuuuuuu, to pa je napredek . Zdej se naj pa kr tko navad , sm prov vesela zate, da si se mal naspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 10:43:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 a ve že kaj uvajate kravje mleko? jst sm prejšnji teden začela evi za zajtrk delat razne kašice, keksolino... s KM, zdej ji da dajem zjutraj namesto AM, počasi boma pa še na večerni obrok šle. nisem ji pa nič redčla, ker je na začetku bolj male količine dobla, pa do zdaj ni blo še nič narobe. upam, da delama vredu zdej se boš smejala.... danes zjutraj nam je zmanjkalo AM in ker je bil ob 5h grozno lačen, sem rekla ja pa probajmo...dala sem mu 2dl alpskega mleka z žličko keksolina in je vse spil ...sploh ne vem če bi še kupovala AM, ker ga itak pije zvečer in ponoči jst mam eno škatlo še do konca za porabit, pol pa tud ne bom več kupovala AM. do zsaj ni blo nobene reakcije, eva ga pa tudi lepo pije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:05:27
|
|
|
|
nia5
|
Jutro Spali smo "vredu", z izjemo da je od polnoči do pol treh bedela , enostavno ni mogla zaspat, jokala ni, ampak sitnarla da bi se kdo z njo igral , v glavnem groza. Ostalo pa je lepo ajala, pri meni seveda. Dan je čudovit, sma bile že zunaj, jaz sem že imela motiko v roki , pol ko gre pa spat pa spet. Da malo preberem, dokler so reklame
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:09:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva z Galom pa sva danes cel popoldan preživela od doma Sva bila malo v nabavi, na kofetkanju, pri babi.... Sva imela športni dan in ugotovila, da moramo nujno nabaviti gugalnico in tobogan. Zdaj pa je treba v lov za ugodno ponudbo. Bi imela nekaj lesenega s kakšno hiško. Imate kakšne predloge - kje nabaviti? Tako, bom tudi jaz rekla lahko noč in ne pozabite hroščeki - NOČ JE ZA SPANJE!!!! Aja, še to - pogrešam Estrello Tudi mi moramo nabavit gugalnico, moram še le poštudirat kaj jo vtaknit. Se je zadnjič pri sosedi gugala na gugalniku in je ful uživala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:12:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Gregor je spal neprekinjeno od 23h do 5:20!!! Pa ne moreš da verjameš, kako lepo presenečenje , resnično ti privoščim čimveč takih noči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:13:41
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca MOJEMU SONČKU VIDU ŽELIM VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN. Z ATIJEM TE IMAVA ZELO ZELO RADA!!!! Tudi od naju vse najboljše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:16:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 me je včeri totalno danes je šel za 1 teden, ampak včeraj ni mogel priti domov, da bi bli malo skupaj! je bil s kolegom na pijači, pol sta šla pa skupi drugemu kolegu pomagat avto rihtat! je prišel šele ob 11ih zvečer domov! sem bla do takrat že čist skulirana, mi je blo čist ravno kje je. tudi če ne bi prišel nič domov, bi mi blo čist z evo sma se pa doma najedle, pa šibale ven, čeprav je bla v kuhinji bomba - če bi mi kdo reku, da pride na obisk, bi verjetno rekla, da naj ne hodi! Dedi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:17:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva z Galom pa sva danes cel popoldan preživela od doma Sva bila malo v nabavi, na kofetkanju, pri babi.... Sva imela športni dan in ugotovila, da moramo nujno nabaviti gugalnico in tobogan. Zdaj pa je treba v lov za ugodno ponudbo. Bi imela nekaj lesenega s kakšno hiško. Imate kakšne predloge - kje nabaviti? Tako, bom tudi jaz rekla lahko noč in ne pozabite hroščeki - NOČ JE ZA SPANJE!!!! Aja, še to - pogrešam Estrello Tudi mi moramo nabavit gugalnico, moram še le poštudirat kaj jo vtaknit. Se je zadnjič pri sosedi gugala na gugalniku in je ful uživala. mi pa imamo dve gugalnice s plezalom, pa se Nejc noče gugat..se boji al kaj, ampak v vrtcu se pa guga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:18:22
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro! Gal mi je še malo nazaj zaspal. Potem ko vstane in se naje pa šibava v Avstrijo v nabavo (plenice, mleko, robčki....) Spanje je bilo spet tako tako, ampak za preživet. Kaj pa čvek, za katerega sma se menle, lahko tudi pri nas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:21:48
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 a ve že kaj uvajate kravje mleko? jst sm prejšnji teden začela evi za zajtrk delat razne kašice, keksolino... s KM, zdej ji da dajem zjutraj namesto AM, počasi boma pa še na večerni obrok šle. nisem ji pa nič redčla, ker je na začetku bolj male količine dobla, pa do zdaj ni blo še nič narobe. upam, da delama vredu Če ni imela nobene reakcije, ni nič narobe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:23:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva z Galom pa sva danes cel popoldan preživela od doma Sva bila malo v nabavi, na kofetkanju, pri babi.... Sva imela športni dan in ugotovila, da moramo nujno nabaviti gugalnico in tobogan. Zdaj pa je treba v lov za ugodno ponudbo. Bi imela nekaj lesenega s kakšno hiško. Imate kakšne predloge - kje nabaviti? Tako, bom tudi jaz rekla lahko noč in ne pozabite hroščeki - NOČ JE ZA SPANJE!!!! Aja, še to - pogrešam Estrello Tudi mi moramo nabavit gugalnico, moram še le poštudirat kaj jo vtaknit. Se je zadnjič pri sosedi gugala na gugalniku in je ful uživala. mi pa imamo dve gugalnice s plezalom, pa se Nejc noče gugat..se boji al kaj, ampak v vrtcu se pa guga Saj se bo navadil, počasi pa bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:23:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva z Galom pa sva danes cel popoldan preživela od doma Sva bila malo v nabavi, na kofetkanju, pri babi.... Sva imela športni dan in ugotovila, da moramo nujno nabaviti gugalnico in tobogan. Zdaj pa je treba v lov za ugodno ponudbo. Bi imela nekaj lesenega s kakšno hiško. Imate kakšne predloge - kje nabaviti? Tako, bom tudi jaz rekla lahko noč in ne pozabite hroščeki - NOČ JE ZA SPANJE!!!! Aja, še to - pogrešam Estrello za super popoldne. Glede šefice sem pa ravno prej hotela napisat, če je kaj narobe, da se ne javi Nočem pa težit, mogoče je samo preveč utrujena. Če ti nočeš sem ji pa jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:23:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Gregor je spal neprekinjeno od 23h do 5:20!!! jjjjjeeeejjjjjjjjjjjjj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:23:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca MOJEMU SONČKU VIDU ŽELIM VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN. Z ATIJEM TE IMAVA ZELO ZELO RADA!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 11:24:09
|
|
|
|
nia5
|
Zdaj pa morem mojo zaspanko dat spat, drugače si bo očke ven skopala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?