|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
7.5.2009 14:34:49   
boob
Hey punce,

kako smo? tak lep sonček je zuni, jst pa že cel teden okol zdravnikov šibam . .
Danes sem imela pregled in mi je naredila UZ, ker sem prejšni tedn mal krvavela oz rjav izcedek sem imela, ampak zdej je vse OK, edin vodo imam spet zelo slabo in mi je dala tri svečke, ki se jih morem ustavljat not user posted image , pa naredila mi je 'malo morfologijo' in je rekla da je vse ok. . .kaj ima med nogami pa noče in noče pokazat, mene pa tok firbec matra user posted image  . . . Naslednji pregled imam pa 9.6. takrat pa imam 'pravo' MF.

Kar se tiče glavobolov . . oojjjooojj. . mene nikol ni bolela glava, sploh vedla nism kako to zgleda, zdej sem pa kar boga, pa tud kri iz nosa mi skoz teče.

Februarka jaz verjamem da bo vse ok. . user posted image

katrin a ti si prav iz Grosuplja?

Pozdravček vsem

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
7.5.2009 15:13:19   
muca*maca
Lep sončen pozdrav!!!

boob - jaz imam tudi naslednji pregled 9.6.!!!
Gre kočno še moj dragi z mano, da pogleda, kaj se dogaja tasm notri in se že prav veselim, da vidim izraz na njegovem obrazu, hihihi!!!user posted image

Drugače je danes en fajn dan - končno sonček in še toplo je! Sem spustila kosilo in šla raje s frendico na kavo, haha! user posted image  Super ideja.
Šef se potepa okrog in imamo mir - nobene nervoze, še tajnica je čist tih, hehe - mogoče je pa že spokala!user posted image  
No, jst sem tle še slabo uricouser posted image

Pozitivne misli, pozitivne misli, pozitivne misli in vse bo ok!!! DRUGAČE PA DRŽIM PESTI ZA VSE!

Lepe pozdravčke!!!
user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
7.5.2009 15:38:25   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: tane

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dan.

Samo na hitro... bila sem pri G, nič dobre noviceuser posted image skratka drug teden imam cerklažouser posted image user posted image sem že celo dopoldne jokala od samih skrbi, zdaj sem se ravno mal k sebi spravila.

Se javim še kaj, sedaj morm počivat...

Februarka08, ne pozabi, da so to delali že v 70ih, morda celo prej tako, da vse bo ok, samo pozitivno razmišljat.user posted image user posted image user posted image

Bi te pa vprašala seveda, če lahko...a si imela kakšne težave oz. kako da so ti to sploh odkrili?

že v 1.user posted image sem imela rizično nosečnost zaradi skrajšanega MV, pa danes to omenim kako je zdaj s tem, me pregleda in pravi, da je že kar na meji... je takoj klicala dr. za cerklažo...

Punce, hvala vsem za pozitivne misli, upam da res prilezeva do oktobrauser posted image

Februarka, hvala za odgovor...drugače pa veliko počivaj, če imaš skrajšan maternični vrat in mogoče bo drug teden pokazalo, da cerklaza sploh ni potrebna, je pa sigurno treba v primeru skrajšanega oz. kratkega materničnega vratu veliko počivat, ampak bo vse ok boš videla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
7.5.2009 16:47:45   
palegia30
Ojla, kaj se je meni včeraj zgodilo, zvečer sem se želela iti tuširati in na hlačkah kri...Takoj urgenca, tam me je pregledala in rekla da je materični vrat zaprt, da srček bije pri plodu in da je ok, pa čeprav imam bolj kratek materični vrat - kaj to pomeni če ga imaš...

skratka zdaj počivam že cel dan in nisem ša v službo. punce to je velik šok in upam da se nobeni ne bo kaj takega zgodilo, baje mi je žila počila-napor ali nekaj podobnega.

lp

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
7.5.2009 16:53:33   
Anonimen
Ma meni je danes grozen dan. Sem mislila, da pomagam prijateljici ona je pa vse obrnila in sem sedaj največja p...kakšne SMS sem dobilauser posted image in to jaz, ki nikoli nobenmu nič slabega nočem. Sem se tako tresti začela pa srček mi je tako bil. Upam, da nisem preveč malega / malo ranila. Tako sem zamorjena.
Kako morajo biti ljudje tako kruti ??

Se opravičujem amapk se morala nekje vn dat...

(odgovor članu palegia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
7.5.2009 16:59:03   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Ma meni je danes grozen dan. Sem mislila, da pomagam prijateljici ona je pa vse obrnila in sem sedaj največja p...kakšne SMS sem dobilauser posted image in to jaz, ki nikoli nobenmu nič slabega nočem. Sem se tako tresti začela pa srček mi je tako bil. Upam, da nisem preveč malega / malo ranila. Tako sem zamorjena.
Kako morajo biti ljudje tako kruti ??

Se opravičujem amapk se morala nekje vn dat...

PRAVODA  ne obremenjuj se s takim prijateljicam...jst bi ji pa nazaj poslala kakšen mastenuser posted image sms in bi se sigurno bolje počutila...
uživaj v nosečnosti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
7.5.2009 17:06:19   
Anonimen
Sj je moj ljubi čist znoru...ma dj sm rekla dans staršem zakaj me niste naučil sovražituser posted image   Ma sj me moj sonček ko pogledam bušija razveseli. Prijateljico sm pa skenslala...Zgodba zaključena. Samo jaz rabim res veliko časa, da pozabim stvari. Ampak vem,da bom tale proces mogla kr takoj, ker če ne bom preveč user posted image škodvala.
Hvala za optimizemuser posted image

(odgovor članu nikolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
7.5.2009 17:16:45   
Crystall
Pravoda ... jaz zelo verjamem v pravičnost! Enkrat se vse vrne. Jaz imam v šoli sodelavko (no hvalabogu je na matični šoli, jaz pa na podružnici), ki misli, da je najbolj pametna in najboljša učiteljica na svetu in leze v rit ravnatelju in vsem okoli. Pa večina je ne mara, ona pa misli kaj je!!! Vem, da bo življenje poskrbelo za vse, kar ji gre ... sama se pa ne obremenjujem user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
7.5.2009 17:18:06   
nikolinca
ma sj prov ,da si jo skenslala...zgleda,user posted image da je ta tvoja kolegica mčk ljubosumna...sm mela tud en podoben primer pa se požvižgam na to kokoškouser posted image hehe važn da bomo me zibale pa bile najboljše mamice na svetu,lepo bodi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
7.5.2009 17:20:05   
Anonimen
Hvala za malo energije. Upam Nikolinca da se bom tudi jaz čimprej...ma kaj najbol kar zdaj. user posted image   Zdaj mam lepše misli škoda jih je uničevat zaradi ene ženske. Hvala punceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2585
7.5.2009 17:39:04   
nikolinca
ma ne obremenjuj... se zdaj moraš misliti na svojo bebicouser posted image
v katerem tednu pa ti,kdaj imaš PDP?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
7.5.2009 17:42:14   
nikolinca
V KATEREM TEDNU SI NE TIuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2587
7.5.2009 17:59:38   
Februarka08
Tane ja, mogoče se res še izkaže, da ne bo operacije, čeprav težko verjamem... mi je pa itak ful čudno, da mi ni moja G nič izmerila in me kar poslalauser posted image eh, to ti je en šalabajzaruser posted image
Palegia, tudi ti počivaj user posted image user posted image user posted image user posted image če imaš kratek MV znaš ostati doma v bolniški. Saj se kruto sliši, da boš mogla počivat, ampak ni kaj, tudi to mora bituser posted image Tud jaz sem v 1. in še zdaj v 2.user posted image naj ti bo v tolažbo, da se s počitkom MV daljša, tako da optimizem velja (za naju obeuser posted image )
Pravoda, ne obremenjuj se s takimi izjavami, ker to škodiš samo sebi in svojemu user posted image ona se itak ne sikira, le zakaj bi se ti? Saj vem... take smo nekatereuser posted image druge pa čisto brez srcauser posted image user posted image ampak ne pozabi - palica ima dva konca, prej ko slej jo bo udarila nazaj! Čeprav nobenemu ne privoščim, ampak pravica velja!

Sem vas prišla mal prebrat, mi je PC crknuuser posted image tako da zdaj sedim, grem nazaj ležečkiuser posted image pozdravček!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2588
7.5.2009 20:20:30   
Anonimen
Petek / sobota bo 18t. Saj sem šla zdaj do mojega kolega in sem se prav nasmejala in mal pozabila na vse, tako da je veliko boljše. 

Neposredna povezava do sporočila: 2589
7.5.2009 21:39:14   
katrin***
Mi smo pa danes meli pregled in to je bil tko zelo brzinski pregled. V bistvu je samo pogledal, če se je posteljica umaknila in se je tako da je vse o.k. O velikosti in še čem sploh ni govoril, ker je res samo to pogledal in sem bila v 10 minutah zunajuser posted image  Naslednji pregled imam 9.6 in po moje takrat tudi MF, ker sem spet dobila napotnico za kri, vodo in tokso. Drugače pa imam do sedaj +3 kg.

Aniiita... sej verjetno sem tudi jaz bolj čudno pisala o teh žabah, kot o najlonkah, ker so v bistvu na izgled isteuser posted image  Kar se pa vnetij tiče nimam teh težav, za hudo poletje pa ne garantiram tudi kako bo pri meni. Samostoječih user posted image  mislim da ni - ne bom pa za sveto trdila.  Mi je danes G reku, da jih morem dat v postelji gor še preden vstanem in grem lulat; da ko pridem iz službe jih lahko dam dol, vendar naj potem vsaj pol ure držim noge še gor, da se vse normalizira; pa da nej kar večkrat hodim na wc tudi če me ne tišči.

boob... ja, sem avtohtona Grosupeljčankauser posted image user posted image user posted image , vendar ne več za dolgo. Verjetno se septembra selim v sosednjo vas k fantu domovuser posted image  Pa ti? Če hočeš piši na ZS, če bi rada kej več vedla.

Lep večer vsem pa čim mirnejšo noč user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
8.5.2009 8:04:33   
karmen b
Kaj zdej user posted image , a še vse spite? Jaz sem skoz v akciji in vas samo na hitro pozdravim. Sem najsrečnejša, ker je sonček in toplo...jupiiii poletje prihaja!!!! Ne bo me več zeblo....4 mesece me že zebe, kot cucka in mi lahko zdej 5 mesecev tud dol teče, sam da me ne zebe vepč. Sovražim mraz.

Zdaj grem pa na telovadbo....lep sončen dan vam želim in malo požgačkajte svoje trebuščke, da bodo sončki user posted image malo pomigali user posted image .

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
8.5.2009 8:17:22   
palegia30
Februarka 08 hvala za tolažbo in krvavitev se je ustavila. Danes bom tudi počivala, zame bo to tudi izredno težko, v ponedeljek pa že služba, če bo vse ok. Ne morem verjeti, da lahko kar samo od sebe poči žila, res, da sem bila na nogah od jutra do mraka, toda to je predvsem hoja, vsakdanja opravila. Ginekologinja je rekla da se to lahko zgodi čisto slučajno, kaj pa vem. Res pa je, da sem bila tisti dan ko se je to zgodilo cel dan nervozna, morda tudi psiha lahko naredi kaj takega. Skratka treba se je pazit in čuvat ter pozitivno naprej. Uižvajte v sončku.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
8.5.2009 8:18:50   
gorenka
Jutro vsem zaspankamuser posted image

Tudi jst že pokonci, za mojo user posted image  pa še ne vem al se je zbudil al ne...bo treba še mal počakat da se začne oglašat. Ampak če je kaj po mami potem tudi že veselo giba k je bil sonček že zjutraj na oknu!

Punce vikend je tle in polno sončka obetajo! Bomo lahko zunaj sončkale svoje sončke in kakšen piknik bo tudi prav prišel... Tko da malamravljica ti morm takoj povedat da grem jutri na piknik na čevape!!! Pekel jih bo pa kolega ki je znan v naši družbi kot gurman, tako da si že oblizujem prste!user posted image  No bom končno le prišla do teh čevapov z žara!user posted image

Februarka in Palegia, vedve pa ležalnik na balkon in počivat...pa mal se pustita streči. Sej bo! Sam pozitivno razmišljat da bo user posted image  čim boljše volje!!

Uživejte punce, pa kot zgleda napoved tudi najlonk ne bo treba dolgo več nosituser posted image !

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
8.5.2009 8:35:01   
katrin***
Jutro zaspanke user posted image user posted image user posted image

jaz sem že od 7.15 pokonci in sem že dala prat posteljnino, peljala avto na servis, pospravila posodo, sedaj pa malo počivam pred tv-jem potem pa spet v nove boje s prahom user posted image user posted image

Še vedno sm razočarana nad včerajšnjim tko hitrim pregledom, k sm komej čakala, da bom spet vidla našga user posted image  pa je blo tko na hitr, da mi ni blo nč jasn kva mi je hotu pokazatuser posted image  Naslednji je pa šele čez en mesecuser posted image user posted image  - muser posted image .. bo dolga do takrat.

Danes grem h kolegici, ki je januarja rodila punčko tko da upam, da bo vreme zdržal user posted image  k bomo sigurn spet tolk čvekale.

Sploh ne vem kaj nej danes kuham, sm čist brez ideje. No, do 13h se bom menda že kej spomnila.

Uživajte na res tako lepem sončku že od jutrauser posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
8.5.2009 8:44:20   
Mona Liza
Dobro jutro še iz moje strani! Sončka mamoo jeeeeeeeej, v trebuških še večje sončke user posted image user posted image

Ker že govorite o nogavicah, bom še jaz pristavila svoj piskrček. Jaz sem jih dobila po priporočilu dermatonevrologinje. Šla sem jih kupit v trgovino Diafit v staro Ljubljano, kupila pa sem samostoječe nogavice Sigvaris. Samostoječe zato, ker mi je prodajalka v trgovini svetovala, da bolje te, da mi poleti ne bo vroče. Me je izmerila in na podlagi mer določila pravo velikost zame. So pa zlo fajn, tak fajn občutek... Nosim jih, ko sem doma in ko imam več stoječega dela.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
8.5.2009 8:55:29   
gorenka
katrin si pa naspidirana dons! Vreme al jutranja dobra volja tko nate vplivata?user posted image  Pridna!

Pri meni je sicer akcija po kuhinji že bila, no zdej sm se pa na računalnik nalimala...k ste dons vse bolj klepetave sorte (z mano vred) user posted image .
Se pa psihično pripravljam na pranje las...mam dooolge in goste in rabim kar nekej časa, tko da sm pol kr mal zmatrana preden je še vse posušeno...Ja nič, gremo v akcijo!
Ve pa kar pišite naprej...da bom še pol zaposlena.user posted image
Pa če ima kakšna od vas predlog za hitro kosilo...kar na plan z njim! Tudi jst dons čist brez idejuser posted image

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
8.5.2009 9:07:51   
Crystall
Dobro jutro user posted image

Vidim, da ste že vse aktivne user posted image . Jaz sem zdele kar nekaj časa brskala po netu, pa maili, vse novice prebrala in tak ... Zdajle pa hitro uhančke delat, potem pa v službo user posted image

Pozdravček user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
8.5.2009 9:21:17   
frrrr
jutro.

vam na hitro zaželim lep in čimbolj dooolg vikend!

Palegia30 in Februarka08 - pridno počivajta in božajta svoje trebuščke!

js sm pri kilah med tapridnimi... pa tut med tasuhimi nisem user posted image  sem jih do zdej pridelala +5. sicer manj kot v prvi, a sem tut na 5 več štartala kot v prvi.
sicer pa včeraj tudi možek čutil naše divje dete... je takšne prevale delalo, da se mi je na trenutke že zdelo, da me prestavlja po sedežni user posted image

uživajte na sončku...

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
8.5.2009 10:06:13   
Februarka08
Jutro.

Uf, ene ste pa res že pridneuser posted image jaz bi tudi kaj naredila, ker drugega kot je pospravljanje po stanovanju sploh ne vidimuser posted image pa ne smemuser posted image no, bo možek zgeda mogu, če ga bom sploh dobila kej goruser posted image user posted image
Frrrr, super da je že tvoj čutu brcikeuser posted image jaz tudi to komaj čakam, da da roko gor in čutiuser posted image če bo sploh kaj z manouser posted image no, važno da se premika, da vem da je okuser posted image
Jaz počivam na kavču, gledam tv, mal prebiram vas...
Vsem lep petek, uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
8.5.2009 11:24:08   
ninasiki
jutro tud iz moje strani čeprou bi lahko rekla doberdan ampak mi doma net noče zagnat tko da sm do mami mal šla pa kle skačem zdej po netu

vidm da so v igri kile če vm po pravici povem jutr bo 17 tednou in se nism zredila tud 1kg in zdej pa mene mal skrbi sm se učer tehtala sm tko previdno stopla na tehtnico da ja ne bom šokirana od povečanih kil no na konc sm bla pa šokirana od tega da se nism tud kile zredila res pa je da sm mal bl buckaste sorte in mam še preveč zaloge tko da upam da je to razlog.user posted image

drgač je pa res en prečudovit dan in ga bom izkoristila z vso silo tko da si dejte duška tud ve.

bodte pridne pa božite bušije in se slišmo zvečer

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?