|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
6.5.2009 11:22:58   
gorenka
Ja, pravoda bi jih tut jst. Samo sem še en dober teden za tabo...tko da še en čas zgleda ne bo ničuser posted image
Sva mal nestrpni a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
6.5.2009 12:30:44   
palegia30
Ojla,

vse ok, baje se medenica širi in mi je priporočala telovadbo ter Mg proti krčom. Folno kislino je rekla, da če želim jo lahko jem ali pa tudi ne, važno je prve tri mesece jemati. Tako, da je ne bom več jemala, saj mi je potem slabo.

Hvaa ker ste držale pesti, res me je bilo strah, kri, voda vse ok..

Lep dan vsem sonosečkam!

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
6.5.2009 12:38:38   
gorenka
Super palegia, me veseli da je vse ok!user posted image

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
6.5.2009 12:46:28   
majakla
Palegia30: evo, strah na stran. user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
6.5.2009 12:47:49   
Februarka08
Dan.

Samo na hitro... bila sem pri G, nič dobre noviceuser posted image skratka drug teden imam cerklažouser posted image user posted image sem že celo dopoldne jokala od samih skrbi, zdaj sem se ravno mal k sebi spravila.

Se javim še kaj, sedaj morm počivat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
6.5.2009 13:15:27   
malaMravljica
Februarka user posted image user posted image user posted image in pomiri se, to je sedaj preventiva, a ni to veliko boljse, kot da bi slo kaj narobe?
Malo vec pocivanja bom sam ti bos to vse dala skozi, saj si nasa oktobrka. 

Drzi se in nasmeh na obraz!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
6.5.2009 14:25:41   
katrin***
Februarka08... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  misli pozitivno. Glej na to kot na nekaj dobrega, da so ti prej ugotovili in bodo lahko preprečili še kej slabšega. Ni tako slabo, kot se morda zdi - misli na svojga user posted image  da bo velik in zdrav. Skupaj bomo šle čez vse in boš videla, da bo na koncu vse v najlepšem redu, ko boš držala svojo štručko. Pogum!!!

Crystall... sem vedela, da ti bo uspelo - pa še dvojno!!!ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

frrr...kar se študentskega dela tiče, sm tko mislna, da bi pač mogoče 1X na teden šla za 2-3h, da pošlihtam sprotne zadeve. Starše imam 3km stran, tko da kar se varstva tiče ne bo problem. Po moje se bodo še "tepli" kdo ga/jo bo kdaj mel. Verjamem pa, da ko imaš enkrat otročka, da itak, da se ti prioritete popolnoma spremenijo in vse gledaš v drugi luči. Ti dam čisto prav.
Mi je pa ravnokar iz študentske svetovalnice odpisala, da so ji na CSD Šiška svetovali, da dokler prejemam starševsko nadomestilo, preko študentskega servisa ne smem delati. Tko da, mogoče po eni strani še boljše - kdo ve.user posted image user posted image user posted image

Danes ponoči sm mela pa tko strašne sanje, da sm se zjutraj kar v strahu zbudila kaj je zdej res in kaj ne. Sanjala sm, da sm kar naenkrat začela krvaveti, pa sm šibala do ginekologa pa ga nism najdla pa v lj pa nobenga nikjer ni blouser posted image user posted image user posted image user posted image  Uglavnem sm mela zelo pestro noč. Ponavadi sploh ne sanjam, če pa že je pa popolnoma negativno ali pa pozitivno - pa si naglej.

Še 2h, danes je ta dolga do 17h pa mi kar hitro mineva. Sm sodelavki povedala za user posted image  pa je rekla, da me je že zjutraj gledala pa si mislila ah sej ni user posted image user posted image .  In sve že predebatirali boga in pol danes, ker ima ona doma dve punčki stari mislim da 5 in skoraj 2 leti. Je fino, če imaš nekoga, ki že ima otroke, da ga o čem povprašaš in da nisi totaln butl user posted image  pa da veš kako in kaj.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
6.5.2009 16:37:05   
Crystall
Punce hvala za čestitke! user posted image

Palegia30 ... samo, da je vse ok user posted image

Februarka ... držim pesti, da bo vse ok in ti pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image . Hvala bogu, da obstaja zdaj že toliko vsega, da lahko ugotovijo in preprečijo najhuje. Oktobra bomo pa vse držale naše pikice in pikoline srečne v naročju in bodo vse težave in skrbi pozabljene. user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
6.5.2009 17:05:37   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dan.

Samo na hitro... bila sem pri G, nič dobre noviceuser posted image skratka drug teden imam cerklažouser posted image user posted image sem že celo dopoldne jokala od samih skrbi, zdaj sem se ravno mal k sebi spravila.

Februarka08, ne pozabi, da so to delali že v 70ih, morda celo prej tako, da vse bo ok, samo pozitivno razmišljat.user posted image user posted image user posted image

Bi te pa vprašala seveda, če lahko...a si imela kakšne težave oz. kako da so ti to sploh odkrili?

Neposredna povezava do sporočila: 2559
6.5.2009 17:21:25   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: tane

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dan.

Februarka08, ne pozabi, da so to delali že v 70ih, morda celo prej tako, da vse bo ok, samo pozitivno razmišljat.user posted image user posted image user posted image

Bi te pa vprašala seveda, če lahko...a si imela kakšne težave oz. kako da so ti to sploh odkrili?

že v 1.user posted image sem imela rizično nosečnost zaradi skrajšanega MV, pa danes to omenim kako je zdaj s tem, me pregleda in pravi, da je že kar na meji... je takoj klicala dr. za cerklažo...

Punce, hvala vsem za pozitivne misli, upam da res prilezeva do oktobrauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
6.5.2009 21:08:16   
rozilu
Februarka user posted image user posted image držim pesti, da bo vse OK, pa itak da bo, ko so pravočasno poskrbeli zate in za tvojega user posted image . Ti samo lepo počivaj.

Ampak ta noč je bila katastrofalna - Katrin: jaz sem imela IDENTIČNE sanje kot ti! Pa do zdaj nisem bla nič zaskrbljena... Da sem krvavela, pa se hotla klicat G, pa it do nje... pa je bilo milijon stvari, ki so se mi postavile vmes... Samo se mi je na koncu zdelo, da se je itak stanje umirilo in je bilo vse OK... ampak prej pa GROZNO.

Buši je začel lepo rast... Zdaj sem na kilogramih kot sem jih imela pred nosečnostjo. Čeprav se mi skoz zdi, da sem nekaj napihnjena - no saj mogoče tudi sem... Pa apetit... vse bi jedla... Še najraje pa ČEŠNJE. Grem zdaj na eno porcijo. user posted image .

Aja, pregled: sem vidla, da v tabelci ni datuma - ga imam jutri, pa vam sporočim kako je bilo, pa seveda nov datum.

Aha, tablete... se mi zdi, da skoz nekaj jemljem: eno do dve kapsuli brusnic (da preprečim vnetje mehurja) + eno tableto Mg - 150mg (da preprečim krče) + eno tableto Elevita - pa ne vsak dan (G rekla zaradi železa, pa škodit ne more). Sem že skoraj hujša ko moja mama al pa nona user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2561
6.5.2009 22:18:18   
Aniiita
Živjo,

sem prišla malo pokukat user posted image

Crystall, super za opravljen strokovni, vidiš, da je šlo (sem vedla jaz  user posted image

Februrka, tudi iz moje strani polno poguma in volje za naprejuser posted image Seveda boš prišla do oktobra..kaj bi rada že septembra rodila al kaj? Alpa avgusta? user posted image

Sem brala veliko o nogavicah..pa sem se spomnila na to, da obstajajo ene nogavice proti krčnim žilam- mogoče ima katera izkušnje? Jaz imam ful drobcene kapilarice, ki so mi pokale občasno že prej..sedaj pa se zna verjento še poslabšat.. Mogoče katera ve, kaj bi lahko preventivno delala proti pokanju kapilaric? Omenjene nogavice bi pomagale?

A ima še katera ogromno belega toka? Danes se mi zdi, da teče prav v potokih, no ..pa me ne ne peče, niti posebnega vonja ne nič..

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
6.5.2009 22:35:29   
Aniiita
Proti krvavljenju dlesni sem pa jaz dobila ene kapljice, ki jih dam  v vodo in izpiram usta- nekaj TEE TREE varinata..

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 6.5.2009 22:37:43 >

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
7.5.2009 0:59:39   
frrrr
muca*maca - js v prvi nosečnosti nisem vedela kaj pričakujemo in tut zdaj sem istega mnenja. me je pa v prvi tut kak mesec pred morfologijo začelo zvijat, da pa mogoče bi vprašala. zdaj se ubadam z istim vprašanjem user posted image no, v prvo me je držalo do trenutka, ko naju je ginekolog na morfologiji vprašal, če želiva vedet spol, pa sva v en glas rekla ne.
ob kihanju mene orng špikne. me je kr strah kihanja. nimam kakšnih alergij, imam pa po mami to, da ko začnem kihat, lahk tut po 10x skup user posted image

majakla, če ti hormoni na tak način "nagajajo", naj te le drži to do konca nosečnosti. user posted image

Februarka08, drži se in počivaj!

Aniiita - beli tok v ogromnih količinah ja user posted image se rešiš vložkov zaradi menstre, pa moraš dnevne vložke menjavat kot po tekočem traku

men pa kri teče iz nosu vsaj 1x tedensko. danes celo 2x, v službi in preden sem malemu pravljico prebrala. ima še katera te probleme? sicer sem krvodajalka, zdej pa že od lanskega februarja nisem šla. ponavadi grem 1x letno, pa zgleda telo navajeno na večjo produkcijo krvi. v nosečnosti se pa itaq še mau več krvi tvori zaradi otročka in prekrvavitve posteljice. prav nadležno je tole curljanje vsake tolk časa, ker je na sporedu vedno ob nepravem času user posted image

lepo spite! in lepše sanje vam želim kot prejšnjo noč!

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
7.5.2009 8:47:59   
Meliitak
Čao punce!

Jest sem se včeri šla naročit k zdravniku, da bi mi dal bolniško, ker sem totalno znervirana zarad službe.

Pred kakim mesecem smo dobili novo vodstvo in vse postavljajo na glavo, vse kar smo prej delali ni dobr in naše mnenje in izkušnje nič ne štejejo. Bdw poleg tega še delam v trgovini, število zaposelnih je že tako majhno in še zmanjšujejo, tako da sem prisiljena da tudi sama dvigam 15-20kg gajbe...groza...kaj vse se plete po moji glavi...poleg tega pa se hitro utrudim in delam s 50% energije kot pred nosečnostjo, potem mi pa nova vodja pravi da sem lenoba...še ena groza...jasno da me popadejo hormoni in zraste pritisk do stropa...saj se ne bojim da bi izgubila službo kje pa, ampak sem predana in vzorna delavka vedno bila, vsi so se obračali name po nasvet, sedaj pa mi eni prišleki serjejo po glavi...groza...Hvalabogu na dobre sodelavce, da pazijo name kot pač lahko, ampak od njih pa tud ne morem bit odvisna. Pravijo mi da grem že enkrat na bolniško in da se umirim, kajti moj user posted image bo potem tud iznerviran in se bo drl vsepovprek, pa še možnost je pri zaostanku v rasti. Pa da ne razmišljam še o drugih posledicah. Pregled imam šele 26.5. v 20t, do takrat pa ne morem več čakat...draga moja, morm pomislt na mojga user posted image ...saj če nebi bila noseča bi jim jest že pokazala vetra!!!

Aja, pa občasno se mi dogaja, da ponoči zarad pritiska ne morem spat in me boli želodec tko da mi gre na bruhanje...ostale nosečniške zadeve so pa po moje v redu, ker nimam nikakršnih problemov (vsaj mislim, da ne), če odštejem razno špikanje in pekoče raztezanje in nenavadno "dobro" prebavo...

Zdej pa samo upam, da se me zdravnica "usmili" in se spokam mal pomirit.

Držte se vse bejbike, s čimmanj sekiranja in čimveč pozitivnih misli. Naj sekira raje pade v med in ne na glavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
7.5.2009 9:03:01   
karmen b
Dobro jutro vsem user posted image

Frrrr, vem kako nadležno je curljanje iz nosa, ker imjam zelo šibke nosne stene in kot otrok sem dvakrat skoraj izkrvavela, preden so me pripeljali do poliklinike in mi zažigali žilce v nosu in jačali nosno steno. Zdaj pa vedno, kadar sem prehlajena in se par dni non stop sphavam nos, mi vedno začne tečt kri in potem ni konca. Ti samo ne dajaj glave nazaj ampak mrzlo cunjo na tilnik in glavo naprej, da se lepo zaustavi. Najbolje je, če imaš tist žele za zmrzovalnik, ki je za obkladke. Jaz sem ga dobila zraven epilady. Ne smeš pa pustit, da ti kri teče v grlo.

Februarka, držim pesti in sem prepričana, da bo vse uredu user posted image user posted image

Moram pa pojamrat, da me že en mesec vsak dan glava boli za popent in ne vem več, kako se s tem borit. A ma kakšna kako idejo????user posted image user posted image user posted image
Sama seb sem že tečna, ker se mi zdi, da skoz sam jamram in ne maram jamrastega folka.

A ima katera že zdej slabo kri. Mene je g upozoril že mesec in pol nazaj, da bo tole slabo, če je že zdej pod minimalno mejo hemoglobin. Imela sem ga 115 in vem, da ste nekatere pisale, da ste ga mele še manj. No in jaz zdaj že en mesec pijem železov sirup iz DMja in ne vem, če me zaradi tega zdej ne boli glava.

Sem si pa polepšala dan, ko sem se zbudila in zagledala sonček zunaj user posted image ...naj dan polepša tudi vam.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
7.5.2009 9:05:17   
Anonimen
@Februarka: vse bo ok, pozitivne misli in optimizem največ pomagajo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2567
7.5.2009 9:33:46   
frrrr
karmen b - hvala za nasvet. tega res nisem vedela. imam pa uno vrečko hot-cold, bom koristila od zdaj naprej.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
7.5.2009 10:37:47   
Februarka08
Hvala vsem za pozitivne misli in user posted image upam da bo pomagalo, ker bi res rada donosila in uživala potem. Ne vem kaj sem komu hudega naredila, da me tako kaznuje z nosečnostmi?user posted image Ker imam v obeh ene same skrbi, nič veseljauser posted image
Zdaj je tašča vzela tamalo, imam 1 uro počitka, potem gre spat, jaz pa spet na kavč. Me že križ boli od tega kavča. Kaj šele bo...user posted image Bomo vidli drug teden ko me pregledajo in izmerijo MV kaj bojo rekli.

Tudi meni krvavijo dlesni vedno ko si umivam zobe. Pa nimam kaj, tudi v 1. user posted image so mi.
Glava me boli vsak dan bolj, joj...user posted image
Včeraj me je začel nekaj zvijat, sem si šla narest Magnesol, popijem, zvečer sem se pa zvijala od bolečinuser posted image ma, je prav bolelouser posted image pa moj pravi, da naj nujno vzamem Buscopan proti krčem, pa nisem hotla, ker so stranski učinki še krajšanje MV. Počakam še malo, še vedno močno zvijanje... no, potem sem pa drisko dobila in je blo boljš. Hvala bogu. In potem naj bi Mg preprečeval krčeuser posted image eh...

No, zdaj pa dost jamranja, vsem lep dan, pobožajte bušije!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
7.5.2009 11:09:25   
majakla
Lep dan vsem mojim souser posted image .
Pridružite se mi pri user posted image , saj je brezkofeinska.

Februarka08:
držim pesti in ti želim, da ti vse nevšečnosti čimprej minejo.
Pa res počivaj! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Pa - pa

Neposredna povezava do sporočila: 2570
7.5.2009 11:09:46   
ninasiki
čau user posted image  

se vam na hitro samo javim ker nisem glih razpoložena same slabe novice kolegica je čist depresivna (deci pa to)user posted image user posted image  pol mamo doma napeto ozračje, učeri zvem da je od prjatla žena stara 25 let rodila mrtvo punčko mela pa je še 3-4 tedne do konca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tko da sm fuuuuuuul žalostna pol pa še sm pridm da vidm mal dobrih novic da pozabm pa najdm sper slabo novičko.
februarka08 držim use pesti k so možne da se bo kolčalo z nasmehom na tvojem obrazu in da bomo oktobra use nazdraulale (z sokom seveda)

drgač je pa ena pisala za glavobol sploh se nebi spuščala v to najraj ker mam tud jst te probleme in bi jo kr odrezalauser posted image user posted image  pa doma pustila drgač pa jst uzamem tko na 4-5 dni kak lekadol sm uprašala G. ker me res učas tok boli da ni za zdržat in mi je rekla da sta dovoljena 2 na dan samo se glih ne zanašam na to in probam res potrperuser posted image user posted image

jah tok za zdej se še slišmo pa bodte pridne in čuvite se

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 2571
7.5.2009 11:58:23   
SONČEK LARA
Ojla, že dolgo se nisem javila, imam gužvo v službi, doma pa itak skoz neki.

Najprej tebi februarka želim, da se vse dobro izteče, v kar seveda ne dvomim. Ugotovljeno je bilo kr zgodaj tako da bo še vse dobro.

Ena je spraševala glede telovadbe če jo priporočamo. Jaz lahko zase rečem, da telovadba name deluje pozitivno, če ne drugega sem vsaj tisti čas res sama s sabo. Naša vadba poteka tam okol 45 minut aerobne vadbe z raztezanjem in potem še pol urce pogovora o porodu in na koncu sproščanje. In mi ta čas pomeni ogromno, saj imam cele dneve šundr okoli sebe, najprej služba , potem pa še doma hčerkica s polno energije in še vsa gosp. opravila.

No imela sem v torek 5. pregled, sem v 19t in še nekaj dni (zmeraj pozabim), no sedaj sem najbrž že v 20t. No in mi ni naredila MF, jo imam čez 14 dni. Mi je pa vseeno naredila UZ in me presenetila, saj baje pričakujemo fantka, na NS so mi rekli da je punčka, tukaj, sedaj pa baje je fantek. Jaz sem čist šokirana, tko da se sedaj navajam in mi je prav luštno ko vem da bom imela parček. Čeprav bom rekla tko, nič več jim ne verjamem, se bom prepričala sama lepo ko rodim :)

Naš dojenček pridno miga v trebuščku, sedaj je zamenjal ritem in očitno v dopoldanskem času pridno pančka, in jaz vsa panična če ga vsako uro ne začutim. Prou luštn je, sam na hrbtu pa sploh ne morem več ležat, kr vse mi pritiska, pol težje diham, kr neki.

Govorite o glavobolih, me prav čudi da jih sedaj v N nimam, ker prej sem bila kr boga, sem dala orng posege čez, ker me je glava bolela tako močno da so solze tekle, tudi stat nism mogla. A so vse slike CT pokazale vse bp. Naj bi imela nekaj s sinusi. Tako da točno vem kako se počutite in je res grozno moteča zadeva, to kljuvanje. Groza, tako da se držite, veliko pit tekočine, gibanje na svežem zraku in predvsem tudi počitek pomaga.

No sedaj pa bom nehala, imam polno dela v službi.

Čao

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
7.5.2009 12:55:05   
katrin***
Februarka....sej bo vse o.k, ti sam počivej pa bo. Vem, da je težko, ampak za naše user posted image  vse.

Aniita...to so te žabe o katerih js že skos govorim, da jih imam in meni full pomagajo ker imam skos sedeče delo. Ko pridem domov jih slečem, ker sem potem vedno v gibanju in je o.k. Res pa je, da mi je že zdej vroče, ker nikoli prej nisem nosila žab, tudi pozimi ne in mi je rahlo mimo, ampak da potem ne bom imela težav s krčnimi žilami bom tut to prenesla kaj čmo.

Drgače pa imam danes pregled, že ene 4 ali 5 mislim da in upam, da če mi že ne bo delal UZ, da vsaj vaginalno, da spet vidim našga user posted image  kako kolovrati user posted image user posted image  - sej ne da že kej čutim ne, še čisto nič, al pa js ne vem da je to to.user posted image

Naslednji pregled pa imam verjetno v začetku junija, ko imam MF. Datum bom sporočila kasneje, če mi ga danes morda še kaj spremeni.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
7.5.2009 14:26:22   
majakla
Pa kje ste vse user posted image ?

Že vse veste, pa se nimate kaj za menit, ne? user posted image

No, tudi sama sem bolj lena, pa saj je danes že četrtek in ura gre proti 15. user posted image

(- * - Komaj čakam vikend - * -)

Neposredna povezava do sporočila: 2574
7.5.2009 14:30:14   
Aniiita
katrin, nisem razumela, da so to prav te (sem mislila, da govorite o najlonkah nasloh). Torej bom šla pogledat te žabe, čeprav me prav nič ne vleče tega met..sam popokanih žilc pa tudi nočem! Kako je pa pol z vnetji kot imaš skoz to gor, pa jaz imam pri žabah vedno občutek, da se vse neki kuha tam.. Se mogoče dobi tudi samostojoče? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?