Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:47:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Zanima me ali meni, ki sem se zaposlila 6.4. pripada regres? Sej regres se obračuna za tekoče leto za letni redni dopust, torej po tej logiki bi mi moral Se mi niti sanja ne. Po moji logiki bi mogla dobiti del regresa, ker tudi dopusta naj ne bi dobila celega, ker se nisi zaposlila z začetkom leta. kolikor je meni znano dobiš sorazmeren del dopusta in regresa. Bom pa šla malo pogledat mojo logiko, da vidim koliko štima. Sam mi na odločbi za dopust ni pisalo ˝dopust v sorazmernem deležu˝, ampak sem dobila cel letni dopust v višini 28 dni. Kaj to pomeni za regres? Opsa, potem ti bodo najbrž dali tudi cel regres. Pri vas pa imate 1 teden več dopusta kot pri nas. So pa res darežljivi. Jaz tudi sklepam, da če so ti dali kompleten dopust, da boš dobila tudi cel regres. mogoče jih je malo vest pekla, ker so me dol dali v času ? Meni se zdi, da je čisto vseeno kakšen razlog je, samo da so dali. Res so super.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:47:51
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nisem vam še povedala,da je moj oče od tega tedna naprej na inzulinu .Sedaj hodi vsak dan na kontrolo,da mu bodo pravo dozo dajali,ker zadnjič so mu prehitro zbili sladkor.Ma, bo že! v večji meri je pa tudi sam kriv,da je prišlo do tega. Tudi moj očim se pospešeno bliža temu... In je ravno tako večinoma sam kriv za tvojega očeta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:49:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a mogoče katera ve kdaj pride odločba, če smo dobili vrtec za september ? A to za drug vrtec čakaš? ja za tega ki je v našem kraju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:49:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz sem končno prilezla do rač, smo spet zunaj delali, ko imaš bajto, dela ne zmanjka. Nia je pred eno urco zaspala, je bila od pol dveh auf, ampak dokler je bila zunaj, je pozabila da je zaspana , ko pa sem jo rihtala za spat, pa dretje. A se vaši tudi tako bunijo, ko jih date iz bane in oblačite pižamo? Jaz predvidevam, da je taka, ker je ultra zaspana Alarm!!!!! kakor kdaj, danes se je drl kot zmešan, pa še rito ima čisto vneto in bele pikice..sploh ne vem od česa..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:50:29
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz sem končno prilezla do rač, smo spet zunaj delali, ko imaš bajto, dela ne zmanjka. Nia je pred eno urco zaspala, je bila od pol dveh auf, ampak dokler je bila zunaj, je pozabila da je zaspana , ko pa sem jo rihtala za spat, pa dretje. A se vaši tudi tako bunijo, ko jih date iz bane in oblačite pižamo? Jaz predvidevam, da je taka, ker je ultra zaspana Alarm!!!!! kakor kdaj, danes se je drl kot zmešan, pa še rito ima čisto vneto in bele pikice..sploh ne vem od česa.. A je mogoče jedel kivi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:52:40
|
|
|
|
aurora28
|
Lahko noč, se jutri spet beremo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:52:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a mogoče katera ve kdaj pride odločba, če smo dobili vrtec za september ? A to za drug vrtec čakaš? ja za tega ki je v našem kraju Me čudi, da ti niso pri vpisu povedali kdaj dobiš odločbo. Pri nas je zdaj vpis, pa zvemo do 20. maja, v mestu pa je bil prejšnji mesec vpis, pa zvemo do konca junija. Pri vsakem so povedali kdaj dobimo odločbo. Najboljše bi bilo, da jih pokličeš in vprašaš do kdaj bi mogla prit odločba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 21:54:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz sem končno prilezla do rač, smo spet zunaj delali, ko imaš bajto, dela ne zmanjka. Nia je pred eno urco zaspala, je bila od pol dveh auf, ampak dokler je bila zunaj, je pozabila da je zaspana , ko pa sem jo rihtala za spat, pa dretje. A se vaši tudi tako bunijo, ko jih date iz bane in oblačite pižamo? Jaz predvidevam, da je taka, ker je ultra zaspana Alarm!!!!! kakor kdaj, danes se je drl kot zmešan, pa še rito ima čisto vneto in bele pikice..sploh ne vem od česa.. Lahko je tudi od AB.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 22:00:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz sem končno prilezla do rač, smo spet zunaj delali, ko imaš bajto, dela ne zmanjka. Nia je pred eno urco zaspala, je bila od pol dveh auf, ampak dokler je bila zunaj, je pozabila da je zaspana , ko pa sem jo rihtala za spat, pa dretje. A se vaši tudi tako bunijo, ko jih date iz bane in oblačite pižamo? Jaz predvidevam, da je taka, ker je ultra zaspana Alarm!!!!! kakor kdaj, danes se je drl kot zmešan, pa še rito ima čisto vneto in bele pikice..sploh ne vem od česa.. Lahko je tudi od AB. Drži. Ker se poruši ravnovesje v črevesni flori, se lahko ob jemanju AB razbohotijo glivice.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 22:03:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz sem končno prilezla do rač, smo spet zunaj delali, ko imaš bajto, dela ne zmanjka. Nia je pred eno urco zaspala, je bila od pol dveh auf, ampak dokler je bila zunaj, je pozabila da je zaspana , ko pa sem jo rihtala za spat, pa dretje. A se vaši tudi tako bunijo, ko jih date iz bane in oblačite pižamo? Jaz predvidevam, da je taka, ker je ultra zaspana Alarm!!!!! kakor kdaj, danes se je drl kot zmešan, pa še rito ima čisto vneto in bele pikice..sploh ne vem od česa.. Lahko je tudi od AB. Drži. Ker se poruši ravnovesje v črevesni flori, se lahko ob jemanju AB razbohotijo glivice. Pri nas se je vedno kakec spremenil, HB pa nista dovzeta za vnetja. Maja ga je sicer imela 1x, ampak po tistem pa nikoli več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 22:17:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a mogoče katera ve kdaj pride odločba, če smo dobili vrtec za september ? Pri nas bodo odločbe pošiljali sedaj v maju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 22:23:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A zdaj ko bi pa jaz čvekala pa ni nobene Jaz sem končno prilezla do rač, smo spet zunaj delali, ko imaš bajto, dela ne zmanjka. Se strinjam. Nia je pred eno urco zaspala, je bila od pol dveh auf, ampak dokler je bila zunaj, je pozabila da je zaspana , ko pa sem jo rihtala za spat, pa dretje. A se vaši tudi tako bunijo, ko jih date iz bane in oblačite pižamo? Jaz predvidevam, da je taka, ker je ultra zaspana Naš se včasih buni, ko ga dajem iz banje na brisače. Alarm!!!!! Upam, da lažni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 22:25:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla punce na hitrco sem malce prebrala in bom še bolj na hitro vse skup pokomentirala, ker enostavno nimam volje. sem ravno na financah brala, da uprava LTH-ja predlaga da v ponedeljek steče stečaj drugače bom pa ful vesela, če boste jutri stiskale pesti za mojega dragega, ki gre na en razgovor za službo v ljubljano. Že stiskamo bova šle z Manco z njim in če bo lepo vreme in naša mala pridna, jo bova peljala v živalski vrt, ker tako obožuje živali. to bo najino letošnje darilo za njen RD, ker kaj več si res ne moremo privoščiti. bo pa drugo leto dobila kaj več od nanju Lepo darilce Še lepše pa bo, če bo ati uspešno opravil razgovor. Res vam želim le najbolje. hijenca: imaš ZS drugače pa za Videka, tebi bo pa tudi vsak dan lažje Špelin@: naj ti Gregec čim prej spi ponoči in fino da nisi čisto gin od noči Anitka: za regers mafi: ti maš pa super šefico in službo Špelin@ in mafi: fajn kofetkejta nia: za super noč jana81: vse naj naj tudi z moje strani za tvojega dragega tilči: za tvojega očeta ti pošiljam kup pikapok IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a mogoče katera ve kdaj pride odločba, če smo dobili vrtec za september ? jana, mislim, da je to različno od občine do občine. pri nas se sprejemali vloge od 1-30.aprila, odločbe pa dobimo do konca maja čmrlika: za dekliščino. jaz je ne bom delala, ker mi je to proč metanje denarja tko: ziher sem še kaj pozabila, amapk ne me linčat, moj spomin trenutno je bolj kratek.... zdej pa grem v posteljo, čeprav bo najbrž bolj slabo spala vsem vam pa želim lahko noč in mirno spanje pa upam, da bodo naši hroščki nocoj vsi lepo pančali Tudi vam želim mirno nočko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 22:26:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Zanima me ali meni, ki sem se zaposlila 6.4. pripada regres? Sej regres se obračuna za tekoče leto za letni redni dopust, torej po tej logiki bi mi moral Se mi niti sanja ne. Po moji logiki bi mogla dobiti del regresa, ker tudi dopusta naj ne bi dobila celega, ker se nisi zaposlila z začetkom leta. kolikor je meni znano dobiš sorazmeren del dopusta in regresa. Bom pa šla malo pogledat mojo logiko, da vidim koliko štima. Sam mi na odločbi za dopust ni pisalo ˝dopust v sorazmernem deležu˝, ampak sem dobila cel letni dopust v višini 28 dni. Kaj to pomeni za regres? Mislim, da bi lahko dobila celega. Sicer pa se v te zadeve žal ne spoznam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 22:27:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tako, alarm zaenkrat potešen , grem pa zdaj jest, sem taaaaaaako lačna. Jaz sem tudi nekam lačna SS fajn obnova Barbaw tudi mene delo sploh ne moti, zunaj pa itak rada delam, denar pa... , ne bi raje Mirno in naspano nočko vam želim, papa Tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 22:31:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** drugače bom pa ful vesela, če boste jutri stiskale pesti za mojega dragega, ki gre na en razgovor za službo v ljubljano. Že stiskamo bova šle z Manco z njim in če bo lepo vreme in naša mala pridna, jo bova peljala v živalski vrt, ker tako obožuje živali. to bo najino letošnje darilo za njen RD, ker kaj več si res ne moremo privoščiti. bo pa drugo leto dobila kaj več od nanju Lepo darilce Še lepše pa bo, če bo ati uspešno opravil razgovor. Res vam želim le najbolje. Aha, tole sem pa pozabila skomentirat - pestke stiskam tudi jaz Uživajte v živalskem vrtu!!! Krasno darilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 22:31:39
|
|
|
|
Anitka
|
Midva z Galom pa sva danes cel popoldan preživela od doma Sva bila malo v nabavi, na kofetkanju, pri babi.... Sva imela športni dan in ugotovila, da moramo nujno nabaviti gugalnico in tobogan. Zdaj pa je treba v lov za ugodno ponudbo. Bi imela nekaj lesenega s kakšno hiško. Imate kakšne predloge - kje nabaviti? Tako, bom tudi jaz rekla lahko noč in ne pozabite hroščeki - NOČ JE ZA SPANJE!!!! Aja, še to - pogrešam Estrello
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 22:34:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva z Galom pa sva danes cel popoldan preživela od doma Sva bila malo v nabavi, na kofetkanju, pri babi.... Sva imela športni dan in ugotovila, da moramo nujno nabaviti gugalnico in tobogan. Zdaj pa je treba v lov za ugodno ponudbo. Bi imela nekaj lesenega s kakšno hiško. Imate kakšne predloge - kje nabaviti? Tako, bom tudi jaz rekla lahko noč in ne pozabite hroščeki - NOČ JE ZA SPANJE!!!! Aja, še to - pogrešam Estrello za super popoldne. Glede šefice sem pa ravno prej hotela napisat, če je kaj narobe, da se ne javi Nočem pa težit, mogoče je samo preveč utrujena.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 22:35:26
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, mirno nočko želim vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 22:37:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva z Galom pa sva danes cel popoldan preživela od doma Sva bila malo v nabavi, na kofetkanju, pri babi.... Sva imela športni dan in ugotovila, da moramo nujno nabaviti gugalnico in tobogan. Zdaj pa je treba v lov za ugodno ponudbo. Bi imela nekaj lesenega s kakšno hiško. Imate kakšne predloge - kje nabaviti? Tako, bom tudi jaz rekla lahko noč in ne pozabite hroščeki - NOČ JE ZA SPANJE!!!! Aja, še to - pogrešam Estrello za super popoldne. Glede šefice sem pa ravno prej hotela napisat, če je kaj narobe, da se ne javi Nočem pa težit, mogoče je samo preveč utrujena. Tudi jaz upam, da gre le za preutrujenost.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 22:38:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, mirno nočko želim vsem Tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 7:23:37
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Gregor je spal neprekinjeno od 23h do 5:20!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 7:26:45
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Gregor je spal neprekinjeno od 23h do 5:20!!! Očitno sta se Tilen in gregi zamenjala,ker je pa Tilen noč vglavnem prebedel,le proti jutru je trdo zaspal. A se vidimo danes? Pa dobro jutro vsem!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 7:29:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Gregor je spal neprekinjeno od 23h do 5:20!!! Očitno sta se Tilen in gregi zamenjala,ker je pa Tilen noč vglavnem prebedel,le proti jutru je trdo zaspal. A se vidimo danes? Pa dobro jutro vsem! O, odlično, da prideš tudi ti Seveda se vidimo, nujno rabim čvek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 7:38:26
|
|
|
|
suzy85
|
Dobro jutro!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?