|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
7.5.2009 15:28:09   
Anonimen
samnika, pa sj mormo zdaj sam zalit, kar je blo sestemanega pa pobelituser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
7.5.2009 16:01:33   
Arwen
Ja, moj bi tud znoru, če bi kar brez posvetovanja z njim začela sobe barvat.user posted image  

Zdaj pa domov pa malo na sončka.user posted image user posted image Naš mali bo sigurno spet hotel it rolat. Ima zdaj dni dni rolerje in je čisto navdušen.user posted image Zdaj si jih je pa še mož omislil, tako moram pa jaz po novem zraven njiju laufat. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
7.5.2009 17:24:01   
Muca83
Danes zjutraj sem imela pregled in moja malčica ni bila prav nič sramežljiva! user posted image Jaaa, sedaj je potrjeno, da bo res punčka user posted image user posted image user posted image user posted image Mala punčkica je bila na glavico obrnjena in spet spala kot vedno user posted image Malo smo še obrazek pogledali, pa trebuh mi je zmerila z metrom. To je bilo pa vse. Povedala mi je, da v nosečnosti ni več UZ razen če se odločim samoplačniško in da sta dve možnosti - 4D ali kontrola rasti na naslednjem pregledu. Pol sm se mogla pa kar takoj odločit in sem se po razmisleku odločila za kontrolo rasti. Bom še z mojim govorila kaj meni zdele ko pride domov.

A boste ve šle na UZ kontrola rasti?

Vidim, da ste ene čisto nore s tem prikanjem pohištva user posted image Jaz zdaj nimam niti pogojev, da bi kaj prestavljala, sem pa v najstniških časih rada kdaj prestavila pohištvo v svoji sobi.

Od telih vaših pogovorov o porodu me je pa kr malo strah, ampak zdaj ni poti nazaj, bo kar treba dati to čez, tako ali drugače. Tako grozno pa res ne more biti, sicer bi imeli vsi samo po enega otroka user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
7.5.2009 17:26:17   
kerala
Joj, sem tako jeznauser posted image ! Še vedno sem za računalnikom, namesto da bi se sprehajala in lizala sladoled. Me kliče šefica ob 16:30 in kar pričakuje, da bom danes še nevem kaj naredila... NE DA SE MI!!! Pa saj je toliko ura, da ne bi bilo treba.... ma, je treba mal pojamrat, sorry... ne smem preveč, drugače so res prijazni do mene, sem korektno plačana in vse OK... sam glede rokov in delovnega časa jim ni prav jasno..

sams, ampak zakaj pa ne bi prišla kak drugi dan na telovadbo? Saj če plačaš za 1x na teden je vseeno kdaj prideš. Zdaj bo ob sredah premaknjena na 18h, tako da ne bo več tako zgodaj. Ma je res fajn se mal premigat, jaz bi kar zakrnela drugače. Pa še na masažo sem se naročila, se morem mal pocratat...

Joj, Miska_mccute, mene bi moj kar nekam poslal, če bi najprej štemal, pol bi se pa premislila... dober je tvoj, res velik prenese. Barvanje, prestavljanje pohištva in ostalo preurejanje gnezdeca je pa prijetno, se strinjam. Mi že od kar pomnim nekaj preurejamo, sam prestavljat pa nimam več kaj doosti, ker je tisto, kar zaključimo, bolj ali manj fiksno, pohištvo vgrajeno... Tako da zdaj bolj rože prestavljamo, pa slike in druge prčkarije s potovanj.

Še glede šivov - jaz si nisem prav nič masirala presredka. Sem imela pa kar srečo, niso me nič prerezali, samo malo je počil vsakič - prvič sem imela 4 šive, drugič samo 2 - če se bo trend nadaljeval, tokrat nič, hihiuser posted image  Tako da ni bilo neke krize s sedenjem, šlaufkov tudi nisem rabila. 

Uživajte še naprej!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
7.5.2009 17:26:20   
Anonimen
muca itak:
ce je slo notr, bo slo tud ven!user posted image user posted image user posted image res da mal bolj tezko, ampak jebi gauser posted image

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
7.5.2009 17:33:51   
Anonimen
mislim da se bo izslo:Duser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4306
7.5.2009 17:44:16   
go_ta
Muca83, čestitke za punčko!!! user posted image user posted image Kok lepo! Pa važn, da je vse v redu! Ven bo pa šlo, brezskrbi, vsaj jst se tko tolažimuser posted image  Men je moj G sam rekel, da bom imela v 32, 34 t UZ - kontrolo rasti. Nič ni omenjal plačila, čeprav bo to moj 4 UZ. Pomoje je to odvisn od G do G ... Pa sj, če bi blo treba plačat, pa bi. Tko bo vsaj videl, kak je user posted image  obrnjen in MOGOČE bo takrat tud moja pikica pokazala, kaj ima med nogamiuser posted image
Miska_mccute, dobra si s tem preurejanjem pa da ti tvoj ni zatežil, ko si si premislilauser posted image  Jaz bi edino kotek v najini spalnici, kjer bo posteljica, malo pobelila s kakšno drugo barvo pa porisala, ampak moj še ni za to. Najbolš, da tko kt ti, kr sama začnem, pol bo pa moral se strinjatuser posted image
Glede šivov ... nimam izkušenj, upam, da jo bom dobro zvozila s tem, ker če sem iskrena, me je tega najbolj strahuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
7.5.2009 17:45:47   
go_ta
Kerala, sj vem. ful lep dan, tebe pa ob koncu kličejo. Sj še mal, pa bomo izkoriščale lepe dni, noben nam ne bo težiluser posted image  Ti nam kr pojamraj.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
7.5.2009 17:51:55   
Anonimen
Avgustovke, jaz pa pogrešam Sisy. Včasih sva bili skupaj  na forumu Upajmo skupaj. Kje pa hodi, da jo ni več zaslediti? user posted image

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4309
7.5.2009 18:01:54   
eee35
Punce vprašanje: a hodi mogoče katera zdaj v MŠ v Ljubljani? Danes bi mogla imeti ob 18.15 nego II, nimam pa planninga kako so predavanja pol naslednji teden, nekam čudno sem zapisala, a je 11.5 ob 18.15, ali ob 14.30 fizioterapija? Nisem dobila planninga ta pravega, ker nas je bilo na začetnem predavanju milion, pa še zamudila sva in evo, sem zapisala kot ena kura...Če katera ve, bi bila hvaležna za info, če ne, bom klicarila naokrog....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
7.5.2009 18:21:53   
hel32
Kak ste danes pridne,
Hvala vam za vzpodbudo, bo že šlo, sam da bo user posted image  zdrav!Upam, da v teretje ne bo tako hudo, al pa bom že vsega navajena.
Z user posted image  sva pravkar bila na vrtu, on je štehal jaz pa sem sjala in sadila, zdaj pa še zalije vse skupi, da bom imela kaj jest, solate lahko jem v neomejenih količinah, sem se pozanimala, pa ajdo, ješpren, proseno kašo, lečo, nič živalskih maščob, od sadja za zdaj jabolka, jagode,maline,robide,črnice,
meso,kurje, puranje,govedina, na olivnem olju pečeno,večzrnat kruh,uni kisli narezan,polnovredne testenine,riž,čokolado lahko jem uno 85%, manj masno mleko in navaden jogurt, sladkam pa lahko z fruktozo! user posted image
Saj ni tak slabo če pogledaš je kr veliko stvari.user posted image
Me je spet prijelo, sem naročila za sobico zavese Mickey& frends, in dekoracijo za steno mickey maus, majnka še samo tepih in stol za dojenje, kje pa boste ve dojile, jaz grem v ikeo po uni zibajoči stol, materinska blazina je pa tak zakon jo imam že od 15 tedna user posted image user posted image
Zdaj pa grem, no bi blo kr fino, da bi jutri prišel informativni izračun dohodnine, jaz dobim nazaj mal neki, user posted image user posted image .

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
7.5.2009 18:35:36   
TRILLI
Živjo!!!!!

Pridružuje se vam še ena avgustovka (sicer sem očitno zelooooooooooooooo pozna s svojo prijavo). Moj PDP je 26. 8. Rodila bom v Postojni.
Aja, čakamo pa user posted image  Rebeko. Eno že imamo-Anna, 4 leta.
Je katera blizu mojega datuma? Nisem brala vseh strani, ker jih je res ogromno-173!!!

Javite se kaj, da malo poklepetamo.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
7.5.2009 18:53:51   
Anonimen
trilli, dobrodosla....jst mam 21.8.....po dveh pobih(6 in 8 let) pricakujemo pupiko.....rodila pa bom v lj.

(odgovor članu TRILLI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4313
7.5.2009 19:27:17   
TRILLI
user posted image user posted image user posted image  super mami!!!! obstaja seznam avgustovk 2009?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
7.5.2009 19:53:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TRILLI

user posted image user posted image user posted image  super mami!!!! obstaja seznam avgustovk 2009?

kaj nisi na seznamu augustovk 2009?user posted image

(odgovor članu TRILLI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
7.5.2009 20:14:36   
TRILLI
ne še! kje ga najdem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
7.5.2009 20:15:39   
Anonimen
pa saj smo augustovke 2009!!!!bimbika mala.....nosecniska zmedenost?meni se tudi dogajauser posted image

(odgovor članu TRILLI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4317
7.5.2009 20:38:03   
eee35
Kdaj pa naredijo rez presredka? Ko imaš popadek? Kok pa to čutiš? Mene kar strese, ko pomislim n ato...sploh ne na porod, ampak na epizotomijo in pol sedenje na teh obročih od samokolnice itduser posted image , da bo bolelo, pa vleklo, pa slabo se gojilo in kako bo sploh to...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
7.5.2009 20:43:14   
Anonimen
prerezejo ti na vrhuncu popadka, tako da ne cutis nic, ker imas itak vse razboljeno....(ni kaj dobra tolazba)....meni so ga rvic prerezali, kre je bil potreben vakuum, pa me je samo malo zapeklo....sele potem, ko sem vidla da me sivajo, sem vedela da je to to....drugic pa sem se sama raztrgala....pa tudi eee, ni taka groza sedet na obrockih....hitro mine...
u glavnme, jas sem na presredek ze zdavnaj pozabila, ....so pomemnejse svari ko si jih zapomnis in se jih spomnijas....ni pa taka groza.
aja
drugic pa sem se raztrgala sama....oprostite izrazu, ampak totalno raztrgala od tamale pa do riti....pa tud to ni blo tko hudo da ne bi blo za prezivet....verjemi da se ti bo u tistih trenutkih fićkalo za presredek in kaj bojo delali z njem;)

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4319
7.5.2009 20:51:40   
eee35
Upamuser posted image Zdaj po moje dela moja domišlija, nikoli mi je ni primanjkovalo, pismouser posted image . Pa še moj od zadaj teži: pa kako, da ti ne dajejo nič proti bolečinam, pa pojma nimaš, sigurno, saj te ne morejo v živo šivat...(in jaz že čutim iglo, kako se mi je zabija...joooooooj!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
7.5.2009 20:57:43   
Anonimen
mene so u zivo sival....nazacetku, ker se dohtarju ni dal pocakat da injekcija prime....pa sj sam 2x alpa 3x mal pikne, pol ap ze drzzi....ma ni nic groznega....eee, ne sekoraj se....ko ti bojo rezali(ce ti sploh bojo, se vedla ne bos dobro za to)
ko ti pa boj osivali, pa ne bos mela casa mislit na pikanje, ker bos cartala svojo struckouser posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4321
7.5.2009 21:10:16   
Muca83
Aja, pozabila sem podatke za seznam:

Naslednji pregled 11.06., teža je pa sedaj +3 kg

Trilli, dobrodošla user posted image

miska_mccute, mogoče se pa srečava v Lj porodnišnici. Imava blizu rok (2 dni razlike) in tudi jaz bom rodila v Ljubljani. user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
7.5.2009 21:14:55   
Anonimen
o super, uca....sam ne vem kje se bove podile....miska pa muca...hahaha

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4323
7.5.2009 22:01:22   
aprilčica07
Kako ste pridne za pisat. Me ni za škatlo par urc, pa kr dve strani skoraj polne, pridne moje čvekiceuser posted image user posted image

Najprej dobrodošlica novi avgustovki!user posted image user posted image user posted image

Ste se pa razpisale o raztrgninah.
eee35: res je tako kot je miška rekla, takrat ti je  res malo mar kaj ti tam doli delajouser posted image , mene šivanje tud ni nič bolelo,in sem bla ful malo  šivana, ker sem bla fejst elastična (rekla dr), ampak si nisem nič masirala presredka ali kaj takega.. očitno raztegljivo tkivo... nič bat, bomo preživeleuser posted image
mucka: čestitke za deklico! jst še nevem kaj sploh imam v načrt za pregled.. datum je 01 06, nevem pa  če imam še kašne uz v dobrem, moram vprašat, sier si ga bom pa itak sama plačala, ker tokrat ne bom nobene stvari prepustila naključju:)
miska: ti kar sama barvaš, mene bi moj tudi živo pojedu  če bi začela prenovo brez njegovega cenjenega mnenjauser posted image

Mi je zanimivo, da nimam jst nobenga sindroma gnezditvenega.. Mogoče še pride, ampak dvomim, ker me tudi v prvo ni nič kaj posebno metalo..user posted image user posted image

Končnoo smo preživeli popoldan vsi trije skupaj.user posted image user posted image user posted image Malo smo bli zunaj, tamali v pesku z prijatelčkom, midva pa za mizico čvekala. Pol smo šli še na sladoled, je bil tako dober, njami, kg pa v nebouser posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj moška spita, jst sem pa še tle. Še malo, pol pa tuš, in počasi spat. Sem utrujena, ker me uvajanje nove sodelavke kr zmozga, predvsem to, ker moram kr naprej govorit.. Je prav tako, ampak sem res uničena.

Lepo se mejte.

Še to:

poopise: drži se.user posted image user posted image user posted image
sulfinija: a katera kaj ve?user posted image
sisy: se nanjo večkrat spomnim,  mi je ostala v spominu, a katera kaj ve kaj se dogaja da je ni tle gori?user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
7.5.2009 22:04:09   
TRILLI
ne, sem mislila na pravi seznam, kjer smo vse avgustovke napisane po predvidenih datumih poroda. ne obstaja nič takega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?