|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
7.5.2009 8:34:34   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

kapljice proti krčem - brez recepta. Ampak nimajo vse lekarne vseh. Vetrovne kapljice koroskih lekarn imajo samo na koroskem  in bi ti jaz ful svetovala - ker pomagajo sprdkat in pokakat se. 

bom prosila prijateljico, če jih kupi pa pošlje po pošti...mislim, da bo pošta cenejša pa tudi če je poštnina draga se splača razkirat itak gre za naše malčke....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 926
7.5.2009 8:42:02   
kpmk
kapljice - jst sem še vedno v dilemi. Sem našo patronažno vprašala ali je res boljše kupit te koroške pa je rekla da ona jih ne bi, da b i jih kr v lekarni kupila v tej naši? Hmuser posted image user posted image ,....  men je vseeno čigave so samo da bodo pomagale user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 927
7.5.2009 8:52:44   
malcekvita
detelja te kapljice (BioGaia) se kupi v lekarni brez recepta. Nam jih je P priporočila. Je probiotik in tako pomagaš otročku, da lažje prebavi določeno hrano, ki bi jo sicer težko, ker še nima črevesja čisto poseljenega z bakterijami, ki bi to nalogo zanj opravile.
NenaLena jst sem ful zadovoljna z NUK-ovo črpalko. V porodnišnici sem probala z Aventovo, pa mi ni bila všeč. Boljša se mi zdi Nukova. Ne vem pa, kakšne so tiste električne črpalke?

user posted image  dobro jutro vsem!
danes je ful lep dan, bomo lahko vozičkali naokoli.

krvavitev po porodu: kdaj se tole ustavi?? jst mam jutri pregled pri G, pa še zmeraj krvavim. Ampak ne veliko, samo toliko, da moram menjat vložek...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 928
7.5.2009 8:58:17   
L & L
Dobro jutro dekleta.
Jaz pa končno normalno živim, in sicer včeraj so mi končno izpulili zob, se me je prijazni doktor iz Besnice usmilil in zrihtal zadevo user posted image user posted image user posted image .
Nena lenauser posted image user posted image user posted image user posted image joj sem mela kar kurjo polt ko sem brala tvojo porodno zgodbo, joj boga reva, res važno da so te rešili zdaj pa počasi okrevaj, sej jaz sem mela tut že tri CR sam kaj tazga pri meni je blo zmer vse kul. Boga res, ampak sej bo si močna ženska in vedi da imaš doma svoj zakladek.
Dodajanje pri nas je blo včeraj noro skoraj vsak obrok se je nekaj puntal in z desne zize ni hotel piti pa sem mislila da ni nič notr, in sem si sčrpala in je blo samo v desni 90ml.
Ne vem kaj mu je blo ponavadi se tako lepo doji pa včeraj bi on še kar jedel in seveda ga jest ne mislim puščat lačnega in sem mu dala dodatek in ga je z veseljem popil.
Dajem mu pa HIP in ta je pri nas že od tavelkih dveh dobra praksa.
Zupancdam tut meni se ne zdijo zize trde kot pri tadrugem tam so ble kot kamen zdej so pa take navadne mehke sam zgleda je mleko not.
Aja včeraj smo imeli pregled v P zaradi tega ker je jemal antibiotik takoj po rojstvu in je z Orsonom vse ok, mali se fino redi ima ža 4060g. Priden dečko. Edino kar sem ji rekla je da se mu učke pacajo pa je vzela bris za bakterijo in morm dones poklicat.
Alarm lp.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 929
7.5.2009 9:09:15   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

krvavitev po porodu: kdaj se tole ustavi?? jst mam jutri pregled pri G, pa še zmeraj krvavim. Ampak ne veliko, samo toliko, da moram menjat vložek...

Jaz sem nehala krvavet točno četrti teden po porodu.Normalno pa je do 6 tednov.Idi na pregled,pa ti bo tvoja G povedala,če je vse ok.Samo če ne krvaviš močno,pol mislim,da ni panike.Boš vidla jutri,kak bo na pregledu.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 930
7.5.2009 9:57:40   
BrinaBA
Lep sončen pozdrav!

Kapljice: jaz sem jih naročila (vetrovne kapljice) preko spleta iz lekarne Sevnica (pa še vetrovno mazilo) in so res super (http://www.lekarna-psr.si/?stran=kapljice2) . Pa tudi Biogaia uporabljam.

Čišča - pri meni še vedno po malem, pa sem že 5 tednov po porodu...

Prvi pregled: 4080 g in 54,5 cm (zredila se je več kot 1 kguser posted image ), saj pravim, da je mami mlekarna user posted image

Drugače smo super, dogovarjamo se za krst, imeli bomo tudi obhajilo (vse nasledno nedeljo)

LP vsem!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 931
7.5.2009 12:41:35   
nmag
Mi smo pa danes stari en mesec in očka ima rojstni dan,zato je bil tok vesel ko se je Karolinca rodila 7.z Gregitom pečeva tortico,zraven delam kosilo,dojim,pestvam malo in pedenam Gregata,groza kak tempo,pa še v štacuno sem morala,dobro da imam mami dol,da mi vsaj malo pogleda na malo.Čez pol ure moram pa še v šolo po Matica in Ano,pa je spet vse po starem pri nasuser posted image
Lep sončen dan vsem,idealen za vozičkanje,samo jaz sedaj nimam časa bom šla popoldan,grem kuhat naprej.lp

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 932
7.5.2009 12:48:35   
tinaaja
Cisca - prva dva tedna je OK, da je krvava, pol bi morala bil bolj na rjavo oz ne krvavo rdeca. Prvic se mi je cist koncala po 7 tednih AAAAA Zdaj je ze cist na izi, imam mini vlozke.. Se pa cisca lahko poveca, ce si prevec aktiven

No jaz sem sla na ornk sprehod, 3 ure sopala okoli v hrib in dol user posted image pa na trg Mal sem utrujena user posted image user posted image

Prvi pregled - 4470g, porodna 3350, odpustna iz P 2980, 54 cm (+3 od rojstva) - jaz mislim, da je vecja..user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 933
7.5.2009 12:49:37   
tinaaja
nmag - a se ti je pat kaj javila? zdaj ziher ze carta morda danes ze domov pride, ce so ji v pon sprozili 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 934
7.5.2009 12:57:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Aja, da se še maslo pohvalim: Mi smo pa danes stari 1 mesec! user posted image user posted image user posted image

Čestitke! user posted image user posted image user posted image Mi tudi komaj čakamo 1 mesec, da nehamo zbujati našo princesko in se popolnoma prilagodimo njenemu ritmu. Danes ponoči ga je spet nekaj sračkala, ful težko zaspi oziroma ni šans, da bi leže zaspala, četudi ležim poleg nje in jo božam. Ker je jaz ne morem dolgo držati v naročju, to pomeni, da je pravo le očkovo naročje. Kot bi jo leže bolj matrali krči oziroma prebava, če pa je v naročju, pa je bolje.

(odgovor članu m..tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
7.5.2009 12:59:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Najprej pozdravček od mene, se na hitr malo javim. Aja še pozdravček od Brigite user posted image

Nena lena - črpalka - tudi jaz sem 2 dni uporablala Aventovo ročno in imam same pripombe, zdej pa imam el.Medelino in je res res res super (podobna kot v P.) res vse pohvale
oblačila- jst sem tudi tako občutljiva sploh če mi kdo reče da sem shujšala si mislim pa kako če ne morem nič oblečit,... imam še vedno +10kg (zgubila sem jih 15) mah sej počasi bo šlo. Je res da manj jem, ker niti nimam čas da bi se razvajala s sladoledom,... user posted image
tablete za dojenje - a to kr v lekarni kupiš brez recepta,... jst sem tudi začela mleko izgubljati in sem včeraj cel dan user posted image  mogoče tudi zato
m..tina - čestitke za 1 mesec,... mi ga imamo pa v torek in sploh ne morem verjet da bo že en mesec odkar cartam štručko user posted image

črpalka - Kje pa si kupila to el.Medelino črpalko in koliko stane? Hvala! user posted image
tablete Tametil - to ti mora predpisati G ali splošna zdravnica. So pa za plačat (bel recept), dve škatlici okrog 9€. Jaz jih sedaj jem drug dan in upam, da bo kaj pomagalo.

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
7.5.2009 13:02:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

to je pa sladkorček NIK  od brigite 23 in vse vas lepo pozdravlja na rr user posted image

A ta miškolinček tako dolgo ni hotel na ta svet user posted image .  Pa kolk lask ima! Pravi lepotec! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pozdravi Brigitko sonček, pa vidim da vidva z Aleksom že na veliko vandrata naokoli. Super! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 937
7.5.2009 13:03:28   
Anonimen

No tko pa mi lepo spimo ko se najemo ,pa da gre lahko mamica še malo sem pokukat pa na druge teme in še kaj doma postori user posted image

Glej ga zaspančka, kako je lep! user posted image Tudi naša Ela si pod glavico podstavi včasih eno, včasih pa kar obe rokici. Se kar znajdejo ti naši srčki. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
7.5.2009 13:10:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

NenaLena jaz si pa čist nič ne očitam, da predolgo pripravljam mlekca itd...ker naša mala čaka do zadnje minutke in pol se oglasi in pol bi rada takoj jedla...nekaj časa je šlo, da sva ji dajala slepo dudo zdaj pa že ve, da nič ne teče ven pa takoj vklopi sireno in je ne izklopi dokler ne pride papa v njena ustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, midva ji vedno dava svež obrok...sproti segrevava vodo in dodajava prah...edino, ko je moje mleko papala pol sem črpala zvečer in sva ga dala v hladilnik potem pa sva ji sproti segrevala...

črpalke jaz imam aventovo rončo črpalko...sam nekako nisem bila zadovoljna...skoz je neki štekal...

kopanje
  naša maja se tudi rada kopa, ko pa jo nesem iz vode pa se začne dret pol pa jo zavijem v brisačko in se stisnem k njej pa je takoj v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image

kakanje ko smo prišli iz sprehoda se je maja fajn pokakala...upam, da bo šlo to trdo blato ven in da bo potem normalno dalje kakala...

brigita
  joj, da imaš zlatega sinekauser posted image user posted image lep pozdrav tudi tebi in upam, da se čimprej oglasiš na rr...

sonček 85
uuu kako lepo pančate ...

hranjenje - Midva Elo še budiva čez dan na 3 ure, tako da kakšnih 10 minut prej pripravim hrano, da pol ni take sirene. So pa naše ovnice očitno vse enake: neučakane trmoglavke user posted image   user posted image user posted image . Ubogi njihovi dedci, ko bodo velike user posted image user posted image user posted image .

kopanje - Naša princeska se bo najverjetneje prvič kopala drug četrtek, ko bo en dan pred 1 mesecem, ker je popek čist, toda ne še čisto suh. Upajmo, da bo tako uživala kot pri umivanju. user posted image

dojenje - Razmišljala sem, da bi si nabavila tisto cevčico, ki jo daš otročku v usta, da hkrati, ko sesa dojko, dobiva mleko iz flaške. Da na nek način bebico "nategneš", da sesa, čeprav v dojki ni mleka. Tako ni potrebno črpanje, otroček sesa in stimulira dojke, hkrati pa je sit. Nekatere si potem še dodatno črpajo in v flaško dajo materino mleko, tako da je "potegavščina" kompletna. user posted image user posted image user posted image A katera morda ve, kje se da to kupiti? Če ne bom malo povprašala pri LLL na med.over.net.

detelja user posted image user posted image user posted image za kakanje! Saj bo, boš videla!

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
7.5.2009 13:15:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Uh sem se spet razpisala. No pa da se še javim.
Danes smo bli v Sparu, da smo malo nakupili za jest in je bil naš malček full priden user posted image .
Aja ker je peb, naju skoraj vsak dan polula,.... najprej je med previjanjem šlo po steni, sedaj ga pa zavarujemo s pleničko a včasih če pozabimo nas še kdaj pa kdaj polula user posted image user posted image user posted image  ga je ati dober zapil, da tko pridno lula user posted image
Jutri gre ati delat in bova sama user posted image  hm,... bomo videli kako bo,... no sej par ur sva bla že sama, ampak jutri bova še dlje ker bo delal user posted image user posted image  
Lahko noč in pridno cartajte svoje zakladke!

Mi smo tudi že lovili lulanje, pa kakanje ... sva jo ravno sveže umila in pripravila svežo pleničko ... pa evo user posted image user posted image user posted image . Je pa najbrž pri fantkih to večji problem, ker dlje nese user posted image user posted image user posted image .

Moj dragi gre delat 18. maja, tako da upam, da bom vsaj takrat za silo sestavljena, saj jo še vedno težko dvignem, držim, nesem ... je tudi mene kar malo strah, kako bo. Moj bo moral imeti telefon VES ČAS pri sebi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 940
7.5.2009 13:18:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Koder previja, jaz pa se moram pohvalit kako lepo smo se pokakali in sprdkali sredi dojenja....naša Lori naredi tak pogled, da ne moreš zgrešit kaj počne user posted image user posted image user posted image kljub temu, da se dojimo njen kakec tako močno smrdi, da še ona raje proč gleda user posted image
Šibam na drugo rundo dojenja in upam, da večer brez krčev, ker smo jih imeli že popoldne.

cveta glede smrdečega kakca mi sploh ne govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image ko sve se dojili je že fajn smrdel...pol po aptamilu je bil drugi vonj in je tudi fajn smrdel...po novalacu pa je tako smrdel, da prvič ko je bila pokakana sem mislila, da bom bruhalauser posted image user posted image user posted image res, tak nek čuden vonj...sicer pa vse prenesem sam naj fajn kaka, da ne bomo cel dan jokal, stokal se zvijal...user posted image

Zanimivo, Elin kakec pa skoraj nič ne smrdi. Ali pa je to od tega, ker sem cele dneve doma in nič več ne voham user posted image user posted image user posted image . Toda zato pa jaz smrdim kot kuga user posted image . Ponoči se tako prešvicam in zasmrdim, da si ne bi nikoli mislila, da je to sploh možno. Patronažna je rekla, da so to baje hormoni in da je to normalno. Jaz upam, da se bo to poleglo do takrat, ko bom šla ven med ljudi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
7.5.2009 13:23:43   
tinaaja
tablete Tametil - to ti mora predpisati G ali splošna zdravnica. So pa za plačat (bel recept), dve škatlici okrog 9€. Jaz jih sedaj jem drug dan in upam, da bo kaj pomagalo.

tole so te pa ornk zafrknili.. jaz sem jih vsakic dobila na navaden R, brezplacno. user posted image

Za un sistem "dojenja" imas kar nekaj na MONu.. sem ze nasla www, kejr se da kupit. Ves kaj daj v iskalnik na RR, sem tud tukaj ze brala o tem, je ena celo prodajala...

smrdenje... ja znano.. se stusiram in dve uri kasneje se mi zdi, kot da se cel teden nisem umila. user posted image bedno.. hromoni ja.. saj se umiri enkrat, sam pol bomo pa od poletne vrocine svical.

Ti si tukaj iz blizine murgel a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
7.5.2009 13:25:57   
sonček85
štorkljica.super za tko lepo pridobljene  gramčke.Lepo papcate user posted image user posted image user posted image
detelja.jejjjjj super da ste kakali,le tko naprej
ninca 23 .kako je mali cartkan user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala vsem za pohvale mojega krofka user posted image user posted image
kpmk:mi se bomo po vsej verjetnosti prvič kopali v ponedeljek user posted image user posted image
kapljice.jaz imama te biogaja in pomagajo.Ga manj zvija kot ga je .
malcekvita.krvavenje :naj bi se končalo nekje po 6 t lahko pa včasih traja tudi dalj časa

L&L:KAKO SE MU UČKE  PACAJO .Ker našemu tudi še teče iz učk in ko se zbudi desno učko s težavo odpre,tko da mu jih ves čas čistim .
brina.super za prvi pregled
U že krst user posted image user posted image user posted image
nmaG.ČESTITKE TVOJMU DRAGEMU IN ZA 1 MESEC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 7.5.2009 13:27:10 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 943
7.5.2009 13:25:59   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

to je pa sladkorček NIK  od brigite 23 in vse vas lepo pozdravlja na rr user posted image

A ta miškolinček tako dolgo ni hotel na ta svet user posted image .  Pa kolk lask ima! Pravi lepotec! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pozdravi Brigitko sonček, pa vidim da vidva z Aleksom že na veliko vandrata naokoli. Super! user posted image user posted image user posted image

ja res je na veliko vandramo user posted image user posted image user posted image
bom pozdravila  ja veliko laskov ima user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
7.5.2009 13:26:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

No tko pa mi lepo spimo ko se najemo ,pa da gre lahko mamica še malo sem pokukat pa na druge teme in še kaj doma postori user posted image

Glej ga zaspančka, kako je lep! user posted image Tudi naša Ela si pod glavico podstavi včasih eno, včasih pa kar obe rokici. Se kar znajdejo ti naši srčki. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ja tudi naš pravi fakinčki so user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 945
7.5.2009 13:28:06   
sonček85
podatke sem si izpisala in jih objavim na 40 strani user posted image in tudi slikce 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 946
7.5.2009 13:29:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

tole so te pa ornk zafrknili.. jaz sem jih vsakic dobila na navaden R, brezplacno. user posted image

Za un sistem "dojenja" imas kar nekaj na MONu.. sem ze nasla www, kejr se da kupit. Ves kaj daj v iskalnik na RR, sem tud tukaj ze brala o tem, je ena celo prodajala...

smrdenje... ja znano.. se stusiram in dve uri kasneje se mi zdi, kot da se cel teden nisem umila. user posted image bedno.. hromoni ja.. saj se umiri enkrat, sam pol bomo pa od poletne vrocine svical.

Ti si tukaj iz blizine murgel a ne?

Super, bom pogledala, bi bilo res fajn, da čimprej to preizkusim, saj še vedno nisem obupala nad dojenjem, čeprav si načrpam toliko kot nič, prsi pa čisto mehke. Morda Tametil še ni prijel. sem bila pa presenečena, ker so v osnovi to tablete za želodec in je stranski učinek ta, da pospešijo laktacijo. Svašta! user posted image

Jaz sem doma zelo blizu Murgel, malo naprej od Mercatorjeve trgovine v tistih nizkih blokih. Ravno gledam čez okno, kako je lepo vreme, jaz pa ne morem nikamor user posted image .

Ura teče, naša miška se bo kmalu zbudila, kmalu bo akcija. Pridem morda še kaj zvečer.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
7.5.2009 13:29:21   
Blueeyes
pozdravljene ponovno... končno lahko tudi jaz sodelujem na temi starši čvekamo... sem točno na svoj PDP povila našo Gajo, 51 cm veliko on 3260g težko princesko... včeraj sem prišla iz P.... malo je sicer rumenkasta, izvidi pa niso kazal da gre za zlatenco.,.. tko da čakam jutri patronažno da pride in pove kako in kaj... ima pa en kolk malce slabše razvit, tko da imam ponovni pregled čez 3 mesece.. upam da bo vse uredu... zdej pa šibam k majčicam

evo še nekaj slikc naše Gaje

user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 7.5.2009 13:30:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
7.5.2009 13:31:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

pozdravljene ponovno... končno lahko tudi jaz sodelujem na temi starši čvekamo... sem točno na svoj PDP povila našo Gajo, 51 cm veliko on 3260g težko princesko... včeraj sem prišla iz P.... malo je sicer rumenkasta, izvidi pa niso kazal da gre za zlatenco.,.. tko da čakam jutri patronažno da pride in pove kako in kaj... ima pa en kolk malce slabše razvit, tko da imam ponovni pregled čez 3 mesece.. upam da bo vse uredu... zdej pa šibam k majčicam

evo še nekaj slikc naše Gaje

user posted image
user posted image
user posted image

Čestitke Blueeyes user posted image user posted image user posted image . Še ena lepotička-jagoda! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
7.5.2009 13:49:04   
tinaaja
Jaz sem doma zelo blizu Murgel, malo naprej od Mercatorjeve trgovine v tistih nizkih blokih. Ravno gledam čez okno, kako je lepo vreme, jaz pa ne morem nikamor user posted image .

sosedauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?