malcekvita
|
hojla punce, ne morem verjet, danes imamo mir že od 21.30. Dojenje: prijateljica, ki je pri tem zelo uspešna, mi je pokazala pravilno tehniko pristavljanja v leže. moram rečt, da mi ful paše, ker se mi hrbet in noge malo spočijejo . Svetovala mi je tudi, da naj mam eno dojko za en obrok, drugo dojko pa za drug obrok ( tako naj bi otroček spil tudi tisto zadnje mleko, ki naj bi blo bolj kalorično), s tem bi menda dosegla to, da se ne bo dojil več tako pogosto (na 1,5 ure), ker bi bil bolj sit in ne samo odžejan. Pa sem danes to sprovala. Ob 16.30 sva se vrnila s sprehoda, naš pikec lačen, pa sem mu ponudila dojko, ki je bla na otip bolj trda. Naj rečem, da sem ga pustila prej brez hrane kar 3 ure (večino časa je prespal). Prvič je pil tako dobro! Pil je celih 20 minut, dojka je bla na koncu prazna ko ena vrečka . Do naslednjega obroka je zdržal 3,5 ure. Je pa res, da je bil po hranjenju revež tako zdelan, da se mi je kar smilil. Preveč se je napapcal, pa je začel višek polivati, ampak on bi se še kar naprej dojil . Komaj čakam, da se zbudi za nslednji obrok, da vidim, kako nama bo šlo... Pa še to: ena zizika e 1x manjša od druge... ima še katera podoben problem? se to vrne pol v normalno stanje, al kako? Krčki: našemu Jakobu ul pomagajo kaplice BioGaia. Preden jih nakapate v usteca, jih je treba fajn pretrest. Mogoče je zato zdejle tak mir... Grem pogledat, če je vse ok. Lepo se imejte, ja in jutri si grem TAKOJ ko se odpre trgovina, kupit Donat
|