|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 10:51:26
|
|
|
|
glugluglu
|
oj, no da povem, sedaj že lahko, kaj se pri nas dogaja od včeraj in kakšen hrup me zbudi še pred 7. uro zjutraj, ker se zadeva približuje h koncu, oz. je narejeno že več kot polovico, v glavnem: končno bomo imeli zrihtano dvorišče . Včeraj so že začeli s kopanjem, odnašanjem zemlje, polaganje robnikov, ropotali sto na uro, pripeljali pesek, danes pa že ta fini pesek in potem tlakovci gor. No tlakovce še niso pripeljali, upam, da se nisem še prehitro pohvalila, že tako sem komaj čakala, da se pohvalim, pa se prej nisem upala. Na koncu sem ulovila tistega, ki je vsem v ulici že položil, saj je še najboljši očitno in najbolj ugoden (ne moreš verjeti, da so te zadeve lahko tudi za 1000 EUR razlike pri različnih firmah). No to je to. Zjutraj me je zbudil tak močan zvok kot da bi letalo letelo pod našo hišo, pa nisem bila nič huda, prav vesela . Drugače pa, Tian trenutno spi, moram hitro izkoristiti in kaj pospravit, gugalnica: Tian jih obožuje, jo že imamo, samo naštimati jo je še potrebno, 3jemi, čaki a ti se boš poročila, kdaj pa? Kako sem pa to falila, mi ni jasno. V glavnem jaz bom pa samo šla na poroko pa bi vseeno imela tudi malo zrihtane zadeve, samo za tisto kar ti naredijo v Intersparu, Supernovi, rabiš malo daljše svoje nohte najbrž. V glavnem ženske mi pravijo, da v Supernovi nohte bolje naredijo kot v City parku. Vizažistke so pri frizerjih ponavadi kar drage, no odvisno od frizerja najbrž, za frizuro in make up ti priporočam, da najprej narediš 1 teden prej poskusno varianto, potem pa šele zares (ponavadi je to v ceno vključeno). Eh Tian se je zbudil, komaj pol urce je to trajalo, pa vse imam še razmetano.
|
|
|