|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 8:46:57
|
|
|
|
metuljcek321
|
lili, keksi iz lodona za frustek - to pa sploh ni slabo - tašča je bila, a ne? Kako se je imela? Kaj si je ogledala? Je bila prvič tam? Kako dolgo? Sama/z agencijo? Do tell me all about it ... No, jaz pa cornflakes mljaskam, pa je tud kar prebavljivo AAA, pri nas je auf ob 6:30. mirjam, hej. Ti, ti pesek sosedov - se bo treba mal pomenit z njim (al pa z lastnikom - ha, ha). Čeveljčki - ravno te dni teče debata o tem - za začetek so primerni taki z mehkim podplatom ala Ciciban Softy ali Superfit ---- sem si prav zapomnila? So pa punce že precej naročale tudi preko neta, ti bodo same napisale, kaj in kako. Kaj je povedal Zoki? Evo, Lan je prav fajn zdržal na mitingu, a ne? populis, Lara sigurno čuti spremembo iz lupine v avtosedež, ja - zdaj, ko vse vidi, je vožnja toliko bolj vznemirljiva. Joj, rebeca, strašne sanje - kot kakšna grozljivka. Brrrrr ... Naj se ne ponovijo več, tebi pa priporočam čim več filmov v stilu romantičnih komedij Ne more škodit Pa še kaj finega se ti lahko sanja ... kakšna romantična scena s sexy glavnim igralcem ipd. ... hmmmm ... priporočam O, thanks, inigo, za rožico! Ma, saj veš, da mam jaz tko rada tole holivudarsko sceno & vam z veseljem tu in tam kaj pripopam, da ste na tekočem (tiste, ki vas takšne reči zanimajo, that is). Pa pohvale nazaj za seminarsko & dober nakup, pa nasploh bizi dan Majuška - a je kaj nerodno stopil? Obremenil koleno al kako? Upam, da bo čim prej bolje. Aja, tvojo ramo pa kljub bolniški lahko zmasira, a ne? Just a friendly suggestion Pocajtajta se!
|