Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 13:23:39
|
|
|
|
Netta
|
moja mami je prišla na obisk...živela uživancija!!!! mam končn mal časa za lenarjenje rovarka - zaenkrat sem ok razen slabosti se me držijo kot pijanec plota...noseča - 9. tednov almera, metuljček - hvala za info o čevljih... zdaj pa bi jaz vas nekaj lepo prosila... ... sem bolj na easy glede teh stvari, samo za poroko bi se pa vseeno malo polepšala user posted image ... in sicer... Lj. - Vič, Trnovo, lahko tudi Rudnik... ali katera ve za kakšno dobro kozmetičarko, ki bi mi nohtke poštimala (saj bi zavila k HD, samo mi je malo daleč user posted image ) in imela tudi ličenje... frizurco imam itak že zmenjeno... obleka?... to se mi pa tudi malo ne sanja kaj bi imela... najraj kabojke user posted image ... hecam se, nekaj lepega bo zagotovo padlo... ... najlepši bo pa po vsej verjetnosti Lovro... user posted image 3jemi - a se poročiš?? kako mi je pa to ušlo! za kozmetičarke ne vem, oblekce so mi pa tu lepe...sem tudi zase iskala in najdla to spletno stran http://www.zorga-tradecompany.si/svecane_obleke.html
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 13:23:44
|
|
|
|
Majuska
|
sploh niste resne mi gremo ven ... no, do dohtarja
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 13:24:55
|
|
|
|
Inigo
|
pa nism noseča, no...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 13:33:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 13:35:50
|
|
|
|
netki
|
takole uživam zunaj njam njam moj moj kuži le kam je šel kuža??? aha, varnostna razdalja
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 13:36:40
|
|
|
|
netki
|
a sem ga neki usrala s slikami al so sam mel mal velike?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 13:38:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 13:42:35
|
|
|
|
Inigo
|
ooooo lepe fotke! fajn vlke so, se fajn vidi!
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 13:58:17
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Super rebeca! To sva že tudi midva hotela kupit, pa vsa potem le našla eno ograjico, ki je bila široko 1,30m. Katero ograjo sta potem našla, pa koliko je bila, to me zanima, ker midva sva jo tudi iskala? Ksenci je najbrž na morju, ampak ona se drugače bolj pogosto javlja tako, da naj ne bi bila v igri , Ilatic bi imela pa že 4 in zato ne pride v poštev , v poštev pridejo samo take, ki bi imele drugega . rebeca, netki, luštne slikice!
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 13:59:58
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 moja mami je prišla na obisk...živela uživancija!!!! mam končn mal časa za lenarjenje ja ti kar počivaj, sploh zdaj, kako ti pa znese, saj najbrž ne smeš Ane dvigovati , no upam, da imaš večkrat kakšno pomoč
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 14:07:55
|
|
|
|
glugluglu
|
mirjam, zelo dobro zgledajo te oblekce, za katere si dala link, prav zanimivo je to, da sem šla že večkrat mimo te trgovine v Hali A v LJ. in mi še na pamet ni prišlo, da bi notri zavila, ker od zunaj mi zgleda ta izložba tako načičkana in grozna, da me še ni not potegnilo. No zdaj mi je jasno zakaj, če pa imajo najbrž v izložbah oblekce za obhajilo, pa po možnosti še kakšno uno ta pikantno, potem pa pride do takega učinka .
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 14:10:01
|
|
|
|
Netta
|
3glu - ane ne dvigujem sploh...večinoma se kar pri njej na tleh...se igramo in crkljamo...če jo je treba previt, prav tako na tleh, hranim pa jo tudi tako. kopa jo zvečer moj in daje v posteljico, zjutraj jo le ven vzamem in to je to. počivam res veliko, a to bolj zato ker me izmučijo slabosti in malo zarad strahu in slabih izkušenj...sicer sem ok stanovanje je pa...brez komentarja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 14:13:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 14:22:46
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: flower Super rebeca! To sva že tudi midva hotela kupit, pa vsa potem le našla eno ograjico, ki je bila široko 1,30m. Katero ograjo sta potem našla, pa koliko je bila, to me zanima, ker midva sva jo tudi iskala? Ksenci je najbrž na morju, ampak ona se drugače bolj pogosto javlja tako, da naj ne bi bila v igri , Ilatic bi imela pa že 4 in zato ne pride v poštev , v poštev pridejo samo take, ki bi imele drugega . rebeca, netki, luštne slikice! glugluglu kupila sva to: http://soncek.si/si/lascal-varnostna-ograja-za-stopnice-kiddyguard-i3879.shtml Ampak to je v bistvu taka plastična mreža, bolj trda.. ni pa nekaj ful.. je precej glasno, ko to ven potegneš in Lan se tega zvoka ful boji, ampak ta je bila poleg tiste stajice edina, ki je dovolj široka. Ori tisti ograji/stajici pa pol ne bi rabila, ker sva potrebovala samo 1,30 m. Aha, to sem tudi jaz videla, samo zdaj pa ne vem katero ograjo misliš za tisto ograjo/stajico
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 14:36:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 14:53:40
|
|
|
|
glugluglu
|
Saj jaz ne vem kaj je vzela Rebeca , ker sem očitno takrat spregledala, tako, da čakam slikce
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 14:57:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 14:57:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 14:58:31
|
|
|
|
glugluglu
|
Zdaj pa gledam to čudo od ograjice/stajice in ugotavljam, da imamo mi tako podobno stajico , sicer nima nobenega zatiča za zapirat, pa nič pantov, no ni namenjena ograji, ampak je pa podobna zadeva.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 16:34:13
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 rovarka - zaenkrat sem ok razen slabosti se me držijo kot pijanec plota...noseča - 9. tednov oooo, tole ti pa nobena ne zavida sej bo minlo Kaj pri Ani ti je tud blo slabo?
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 7.5.2009 16:40:18
|
|
|
|
rovar_ka
|
flower - pusti krpo in pridi sem malo se dolgočasim, Tia spi, stanovanje je rahla bombica, ampak se mi ne da zdaj pospravljat, bom potem.. Prej pa tud nisem mogla, sva bli raje zunaj. Kak je toplo jeeeeeeeeeee Summer is right around the corner oujeah aja, pa meka čakam da mi ga dragi prinese Chicken, pomfri, cheese... njamsi! Pa stanovanje mam v razsulu, to sem že povedala?
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 17:06:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 17:18:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 17:35:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?