Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 8:47:29
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, tvojemu VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!! Še tortica : o špelin@ tole si pa u nulo trofla..sem mu kar na mail poslala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 8:59:36
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Jaz se že cmerim kot mali otrok. Videk je šel v varstvo, je pomahal mami, mi dal lupčka in adijo, brez ene solzice. Mama pa v avto pa v jok, kot mali otrok. Jaz bi šla že zdaj po njega, kje je še ura 14. Smo pa danes spali celo noč brez zbujanja in komaj sem Vida dvignila ob 7.30, on bi še kar spal. Kak bo šele drugi teden, ko bo mogo vstat ob 6.30. Zdaj si grem zajtrk nardit, pa cote obesit, potem se še pa javim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:03:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz se že cmerim kot mali otrok. Videk je šel v varstvo, je pomahal mami, mi dal lupčka in adijo, brez ene solzice. Mama pa v avto pa v jok, kot mali otrok. Jaz bi šla že zdaj po njega, kje je še ura 14. Smo pa danes spali celo noč brez zbujanja in komaj sem Vida dvignila ob 7.30, on bi še kar spal. Kak bo šele drugi teden, ko bo mogo vstat ob 6.30. Zdaj si grem zajtrk nardit, pa cote obesit, potem se še pa javim. O, kako priden fantič je Videk Ti pa kar pogumno naprej, saj bo šlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:11:54
|
|
|
|
Anitka
|
Dobro jutro dober dan! Moj včerajšnji ukaz oz. napotek, da je noč za spanje pri meni ni glih obrodil sadov Mah bo bolje, ne bomo jamrali. Sva pa z Galom sama ostala . Je ati zjutraj ob treh odšel v tujino in se vrne jutri zvečer/ponoči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:12:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz se že cmerim kot mali otrok. Videk je šel v varstvo, je pomahal mami, mi dal lupčka in adijo, brez ene solzice. Mama pa v avto pa v jok, kot mali otrok. Jaz bi šla že zdaj po njega, kje je še ura 14. Videk, mami Smo pa danes spali celo noč brez zbujanja in komaj sem Vida dvignila ob 7.30, on bi še kar spal. Kak bo šele drugi teden, ko bo mogo vstat ob 6.30. za spanje. Zdaj si grem zajtrk nardit, pa cote obesit, potem se še pa javim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:14:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ponoči nam je Gregor spet dal krepko vetra... Se zbudi in je buden kot sova! Debelo zija 2 uri, če ga hočem uspavat, se pa dere kot utrgan in ga ni za potolažit ok, nisem prehudo zbita, bo že. Ej ti Gregi, Gregi. Ti si bil tudi sovica ponoči? jana81, tvojemu VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!! Še tortica : Še od naju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:16:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! danes spet nimamo slavljenca, zato ena velika skodelica kave, za tiste, ki jo potrebujete Hvala, jaz si jo bom kar privoščila. mi smo spali do malo čez 5, ko je postala lačna, pol pa spat ne več..včeraj mi je uspelo rožice zasadit in na balkone dat, zdaj pa samo čakam, da zrastejo. danes imama še doma, pa ga morma popoldan mal izkoristit, pol sma pa spet cel teden same doma. v sredo boma pa šle verjetno v mb atija v službo pogledat. za spanje in rožice. Uživajte danes z atijem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:17:35
|
|
|
|
hijenca
|
Da ne pozabim. Sem zopet dobila nekaj kartic s 25 % popusta za trgovino KIK. Popust bo veljal od 28.5. do 30.5. , katera želi, naj mi pošlje na ZS naslov, bom poslala po pošti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:19:33
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz se že cmerim kot mali otrok. Videk je šel v varstvo, je pomahal mami, mi dal lupčka in adijo, brez ene solzice. Mama pa v avto pa v jok, kot mali otrok. Jaz bi šla že zdaj po njega, kje je še ura 14. Smo pa danes spali celo noč brez zbujanja in komaj sem Vida dvignila ob 7.30, on bi še kar spal. Kak bo šele drugi teden, ko bo mogo vstat ob 6.30. Zdaj si grem zajtrk nardit, pa cote obesit, potem se še pa javim. srečna bodi, da ne joče! takrat je otroka še težje pustit v varstvu! pravega korajžnega poba maš!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:21:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro dober dan! Moj včerajšnji ukaz oz. napotek, da je noč za spanje pri meni ni glih obrodil sadov Mah bo bolje, ne bomo jamrali. Sva pa z Galom sama ostala . Je ati zjutraj ob treh odšel v tujino in se vrne jutri zvečer/ponoči. za spanje! vem, kako je, ko si sama doma z . saj bo hitro minilo! jutri se boste že cartali!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:21:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da ne pozabim. Sem zopet dobila nekaj kartic s 25 % popusta za trgovino KIK. Popust bo veljal od 28.5. do 30.5. , katera želi, naj mi pošlje na ZS naslov, bom poslala po pošti. O, superca Tokrat bom pa res šla izkoristit, kot nalašč bo Grem hitro na ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:22:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro dober dan! Moj včerajšnji ukaz oz. napotek, da je noč za spanje pri meni ni glih obrodil sadov Mah bo bolje, ne bomo jamrali. Sva pa z Galom sama ostala . Je ati zjutraj ob treh odšel v tujino in se vrne jutri zvečer/ponoči.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 7.5.2009 9:25:09 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:32:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro dober dan! Moj včerajšnji ukaz oz. napotek, da je noč za spanje pri meni ni glih obrodil sadov Mah bo bolje, ne bomo jamrali. Sva pa z Galom sama ostala . Je ati zjutraj ob treh odšel v tujino in se vrne jutri zvečer/ponoči. za spanje! vem, kako je, ko si sama doma z . saj bo hitro minilo! jutri se boste že cartali! Hvala . Mah mene je vedno najbolj strah te vožnje, poletov.. Seveda pa pogrešava tudi dodatne roke, zdaj pa sploh, ko bi bil Gal rad skoz na nogah in križ trpi, ko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:35:52
|
|
|
|
hijenca
|
Naslove sem si že prepisala. Imam jih pa 7, če pa bo večje povpraševanje, pa bom probala še kakšno dobit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:37:57
|
|
|
|
Anitka
|
Iiiiiii kako je svet lep. Sem sedaj na Kliku ugotovila, da sem 5.5. dobila regres za letni dopust Pa sem se rešila minusa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:43:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Iiiiiii kako je svet lep. Sem sedaj na Kliku ugotovila, da sem 5.5. dobila regres za letni dopust Pa sem se rešila minusa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:44:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ponoči nam je Gregor spet dal krepko vetra... Se zbudi in je buden kot sova! Debelo zija 2 uri, če ga hočem uspavat, se pa dere kot utrgan in ga ni za potolažit ok, nisem prehudo zbita, bo že. Ej ti Gregi, Gregi. Ti si bil tudi sovica ponoči? jana81, tvojemu VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!! Še tortica : Še od naju. in od naju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:45:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz se že cmerim kot mali otrok. Videk je šel v varstvo, je pomahal mami, mi dal lupčka in adijo, brez ene solzice. Mama pa v avto pa v jok, kot mali otrok. Jaz bi šla že zdaj po njega, kje je še ura 14. Smo pa danes spali celo noč brez zbujanja in komaj sem Vida dvignila ob 7.30, on bi še kar spal. Kak bo šele drugi teden, ko bo mogo vstat ob 6.30. Zdaj si grem zajtrk nardit, pa cote obesit, potem se še pa javim. za Vidka in zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:49:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi Danes sem imela napad pospravljanja tako da sem vse šajbe spucala , ostane mi sam se balkonske in se sedaj psihično pripravljam, da dam še to skoz. kak si bila pridna! lahka še k meni prideš če bi mi včeraj omenila bi , danes pa me je minila pridnost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:52:26
|
|
|
|
mafi
|
špelin@: sem brala za vašga kužka pa vidim, da imaš še kar krizo z Gregijem ponoči , kako ti pa kej spi podnevi???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:58:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@: sem brala za vašga kužka pa vidim, da imaš še kar krizo z Gregijem ponoči , kako ti pa kej spi podnevi??? Podnevi spi 2x po pol ure. Pa še to se za drugo rundo fajn namatrava, da mrkne... mafi, a imaš jutri dopoldne čas za kofetek?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 9:58:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Iiiiiii kako je svet lep. Sem sedaj na Kliku ugotovila, da sem 5.5. dobila regres za letni dopust Pa sem se rešila minusa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 10:01:46
|
|
|
|
mafi
|
a ja še to sem danes klicala na šiht, da se zmenim malo kako in kej in samo lahko rečem , sem se že v štartu zmenila in razložila za vrtec. tako da je vse v mojih rokah, pridem kadar hočem grem kadar hočem , popoldne pred 16 mi ne bo zneslo pridt na šiht do 1,2 zjutri pa tud ne nameravam tam viset tako da bom kako uro viška nabila med vikedom in bo vse zglihano . No mal bo krize, ker nisem navajena popoldne tam viset, ampak bo vsaj mir pa upam, da Filip dobi 1.9.vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 10:02:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@: sem brala za vašga kužka pa vidim, da imaš še kar krizo z Gregijem ponoči , kako ti pa kej spi podnevi??? Podnevi spi 2x po pol ure. Pa še to se za drugo rundo fajn namatrava, da mrkne... mafi, a imaš jutri dopoldne čas za kofetek? ojej , pa res full mal panča mam , reci kdaj ti odgovarja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 7.5.2009 10:05:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@: sem brala za vašga kužka pa vidim, da imaš še kar krizo z Gregijem ponoči , kako ti pa kej spi podnevi??? Podnevi spi 2x po pol ure. Pa še to se za drugo rundo fajn namatrava, da mrkne... mafi, a imaš jutri dopoldne čas za kofetek? ojej , pa res full mal panča mam , reci kdaj ti odgovarja Midva z Gregcem lahko štartava od doma ob pol devetih, tako da sva v Domžalah okrog 9h Povej, kje se dobiva, itak bo sonček in bo fino zunaj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?