|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
6.5.2009 22:20:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

veste kaj, grem jst mal pred tv še očke matrat, pol pa Nejcu dat AB ob 23.30 in spat, ker zjutraj gem prej v službo, Nejčka pa ati pelje v vrtec.

Fajn si odpočij user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
6.5.2009 22:23:43   
špelin@
Mirno nočko vsem user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
6.5.2009 22:23:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

tKO, VIDIM DA VSE FUZBAL GLEDATE user posted image  ups caps loc user posted image , tko da grem počasi kar v posteljo

lahko noč

Eh, klinc gleda fuzbal user posted image Jaz sem tu, ampak čvekic ni user posted image

evo mene, sem prišla malo na hitrco pokukat kak steuser posted image

O, lej jo user posted image Kako kaj v službi? Kaj boljše vzdušje oz. sodelavke?

hmmm v službi tako tako....... ta ki jo bom jaz zamenjala dela do 8.6. tako, da do takrat moram malo potrpeti, drugače pa supercauser posted image ,
Glavno, da te to delo veseli user posted image
samo veliko krizo imamo z AT spanjemuser posted image , že 3 noči ne spimo niti 30 min  v kosuuser posted image , kar naprej se zbuja in jokca-ZOBKIuser posted image , mi2 pa ob 5h vstajava za na šiht in sva oba čisto zmozgana. Upamo, da bo kmalu tega mučnega obdobja konec. Je pa baje zeeeelo pridna pri babi in dediju, zdaj jo hočeta imeti tudi ponočiuser posted image , da se mi2 malo naspiva, samo se še pogajamouser posted image
O, hudirja, tole pa res ni prijetno user posted image Dajta malo za kakšno noč res k babici in dediju, da malo prideta k sebi user posted image
pa tu? kaj novega?
Saj vidiš, da ni kaj dosti "prometa" user posted image

ja res se bova morala malo naspati, ker drugače bo res huda krizaaauser posted image

ja se pozna, da smo majčice v večini že v službah, pa ni cajta za RRuser posted image .

špelin@ se prebrala za vašega peskauser posted image user posted image user posted image , kako je pa kaj z vašim spanje? se je kaj izboljšalo?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2153
6.5.2009 22:25:05   
jana81

tebi še najbolj

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
6.5.2009 22:25:52   
špelin@

tKO, VIDIM DA VSE FUZBAL GLEDATE user posted image  ups caps loc user posted image , tko da grem počasi kar v posteljo

lahko noč

Eh, klinc gleda fuzbal user posted image Jaz sem tu, ampak čvekic ni user posted image

evo mene, sem prišla malo na hitrco pokukat kak steuser posted image

O, lej jo user posted image Kako kaj v službi? Kaj boljše vzdušje oz. sodelavke?

hmmm v službi tako tako....... ta ki jo bom jaz zamenjala dela do 8.6. tako, da do takrat moram malo potrpeti, drugače pa supercauser posted image ,
Glavno, da te to delo veseli user posted image
samo veliko krizo imamo z AT spanjemuser posted image , že 3 noči ne spimo niti 30 min  v kosuuser posted image , kar naprej se zbuja in jokca-ZOBKIuser posted image , mi2 pa ob 5h vstajava za na šiht in sva oba čisto zmozgana. Upamo, da bo kmalu tega mučnega obdobja konec. Je pa baje zeeeelo pridna pri babi in dediju, zdaj jo hočeta imeti tudi ponočiuser posted image , da se mi2 malo naspiva, samo se še pogajamouser posted image
O, hudirja, tole pa res ni prijetno user posted image Dajta malo za kakšno noč res k babici in dediju, da malo prideta k sebi user posted image
pa tu? kaj novega?
Saj vidiš, da ni kaj dosti "prometa" user posted image

ja res se bova morala malo naspati, ker drugače bo res huda krizaaauser posted image

ja se pozna, da smo majčice v večini že v službah, pa ni cajta za RRuser posted image .

špelin@ se prebrala za vašega peskauser posted image user posted image user posted image , kako je pa kaj z vašim spanje? se je kaj izboljšalo?

Z (ne) spanjem smo na istem, ampak trenutno nekako gre, nisem tako zbita. Se pa bojim dneva, ko me bo spet povozilo user posted image

Hvala ti user posted image

Zdaj pa res grem pod tuš in v horizontalo.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 6.5.2009 22:26:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
6.5.2009 22:26:37   
špelin@

tebi še najbolj

user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
6.5.2009 22:36:59   
hijenca
Jaz sem sedaj skoraj vse zlikala, sem še en stroj cot obesla, sedaj pa tudi jaz šibam vodoravno. Zjutraj moram vstat ob 7h, da se z Vidom do 8h porihtama, potem pa gre služit.

Lahko noč punce in hroščeki.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
6.5.2009 22:49:43   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Joj mene joj, danes ji je babi kupila hoduljico

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175729

in zdaj ne bo mira user posted image

user posted image user posted image user posted image Lepo jo uporabljajte.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
6.5.2009 22:52:25   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober večer!

Jaz sem ob 19h prišla iz prvega kolektiva in moram rečt, da me je kar malo strah, ker ravno sedaj ko bom jaz začela, bi pedagoška vodja želela neke nore priprave, ki me bodo stale skoraj cele vikende. Anitka bom potrebovala tvojo pomoč?

Če ti bom lahko kaj pomagala le reci. Lahko se oglasiš tudi preko ZS.

Sicer pa nič bat, sem ziher, da ti bodo tudi sodelavke priskočile na pomoč. Bo že šlo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
6.5.2009 22:54:22   
Anitka

Malo mi je post pobegniluser posted image user posted image .

Videk že spi, jaz pa grem cote peglat, ker bom jutri dopoldan pekla peciva, Videk pa gre v varstvo. Mene že sedaj stiska pri srcu.user posted image

Še vas pridem kaj pogledat.

Jaz sem tudi zdaj likala 45 minut potem pa sem odnehala. Jutri še ena taka runda pa bom mogoče pri kraju.

In kaj boš dobrega pekla?

Jutri pa vama želim prijeten začetek z vašim varstvom. Saj bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
6.5.2009 22:55:00   
Anitka

čer user posted image

čeruser posted image

evo, sem prišla malce pokukat kaj se dogaja tu pri vas/nas

mi uživamo dneve na sončku, samo malce veliko piha tu na našem koncu, pa sonček se tudi vsak dan nekaj skriva, pa se potem kaj kmalu nazaj prikaže

tudi mi smo veliko zunaj

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
6.5.2009 22:59:03   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Danes pa me je po dolgem času ujela živčnost in mi je kar slabo. user posted image  Sem se zadnji moment zmenila za nekaj lesa, ker ga jutri zjutraj nujno rabimo. Moj user posted image   ni mogel zrihtat, pa ni povedal pravi čas. user posted image  Bi lahko že včeraj klicala strica, ko mi je moja mami predlagala, pa ga nisem. user posted image  Važno je, da je zrihtano.

Tako je, važno, da ste zrihtali.
Še zdaj nisem uspela slikat hiše. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
6.5.2009 23:00:51   
Anitka

Opa, jutranje nečvekanje se popravlja user posted image Imam vsaj kaj za brat user posted image

Najprej: danes sem imela kontrolo pri ginekologinji in je moj bris tokrat bistveno boljši - zaznati je le še mini spremembe - C1. Sem res vesela user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dobre novičke.

Imam pa eno žalostno novico, ki je skoraj strla srce moji veliki piki user posted image Naša user posted image se očitno poslavlja... user posted image Danes ima 12. rojstni dan in jo je moja mami zaradi bolečin peljala k veterinarju, ki je ugotovil, da ji odpovedujejo vsi organi user posted image Raje ne mislim na to, ker me boli user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Estrella*, kaj se to pravi, osvežiš seznam in kidneš user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa je obljubila, da bo sama popisala ves 19.del, da pridemo do 20.user posted image user posted image user posted image

Pozdravčki še vsem ostalim user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
6.5.2009 23:02:42   
Anitka

lahko noč

midva oba visima za rač. in špilava poker

Pa menda ja ne en z drugim?? user posted image user posted image

Ej, če ne boste začele bolj aktivno čvekat, bom šla k sosedom user posted image user posted image user posted image

Da ne bi slučajno user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
6.5.2009 23:05:46   
Anitka

hmmm v službi tako tako....... ta ki jo bom jaz zamenjala dela do 8.6. tako, da do takrat moram malo potrpeti, drugače pa supercauser posted image

No fajn, pa naj ti čas do 8.6. hitro mine.

, samo veliko krizo imamo z AT spanjemuser posted image , že 3 noči ne spimo niti 30 min  v kosuuser posted image , kar naprej se zbuja in jokca-ZOBKIuser posted image , mi2 pa ob 5h vstajava za na šiht in sva oba čisto zmozgana. Upamo, da bo kmalu tega mučnega obdobja konec.

Ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa baje zeeeelo pridna pri babi in dediju, zdaj jo hočeta imeti tudi ponočiuser posted image , da se mi2 malo naspiva, samo se še pogajamouser posted image

Lepo, da je pridna. Kakšno noč pa morda le poskusita, da se malo naspita.

pa tu? kaj novega?

Pri nas bomo vkratkem verjetno dobili 6.zobek, drugače pa standard.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
6.5.2009 23:06:47   
Anitka

Tudi vam in vsem odhajajočim.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
6.5.2009 23:08:47   
Anitka
Hja zgleda, da sem ostala samauser posted image , zato bom tudi jaz rekla lahko noč in hroščeki vedite - NOČ JE ZA SPANJE!!!!!!!!!!!!!!!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
7.5.2009 7:27:21   
suzy85
user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
7.5.2009 7:33:27   
suzy85
dobro jutro!
danes spet nimamo slavljenca, zato ena velika skodelica kave, za tiste, ki jo potrebujete
user posted image

mi smo spali user posted image  do malo čez 5, ko je postala lačna, pol pa spat ne več..včeraj mi je uspelo rožice zasadit in na balkone dat, zdaj pa samo čakam, da zrastejo. danes imama še user posted image  doma, pa ga morma popoldan mal izkoristit, pol sma pa spet cel teden same doma. v sredo boma pa šle verjetno v mb atija v službo pogledat.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
7.5.2009 7:43:26   
jana81
dobro jutro

Spali smo vredu, sem dans svojo lenobo pospravla pod posteljo in dala Nejca nazaj v svojo poteljo spat, spal do 6h, pol pa lakota in auf..no pa smo se vsaj za vrtec v miru zrihtali user posted image .. Danes ima naš ati RD , pa si zaželel če ga lahko on pelje v vrtec, delat začne ob 10h, pa bog ve kaj ima za bregom, da gre že takoj zgodaj od doma user posted image

Jst sem šla za en teden na dieto z mojimi šejki, ker sem se včeri preveč nažrla tiste tortice, je blo škoda stran zmetat, no sicer je še ostala za danes, ampak bodo drugi pojedli.

Tako zdej grem pa kafe spit.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
7.5.2009 7:44:14   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

dobro jutro!
danes spet nimamo slavljenca, zato ena velika skodelica kave, za tiste, ki jo potrebujete
user posted image  

ni glih sile da bi jo potrebovala, pasala pa bo...hvala

suzy85 a maš msn?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
7.5.2009 7:48:11   
suzy85

dobro jutro!
user posted image  

ni glih sile da bi jo potrebovala, pasala pa bo...hvala

suzy85 a maš msn?

mam, sam ga naši ta mali več uporabljajo kot pa jst user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
7.5.2009 8:04:15   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: mafi
Danes sem imela napad pospravljanja tako da sem vse šajbe spucalauser posted image , ostane mi sam se balkonske in se sedaj psihično pripravljam, da dam še to skoz.

user posted image user posted image user posted image  kak si bila pridna! lahka še k meni prideš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
GAL JE ŽE DVE NOČI CELO NOČ PRESPAL user posted image user posted image user posted image user posted image , od 19. pa do 5. ure zjutraj se ni niti enkrat zbudil user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Gal! kar tako naprej! jst sm rabla kakšnih 14 dni, da se je mleko ustavlo. ko sem čutla, da so dojke ful polne, sem jih malo zmasirala in malo mleka stisnila, da je pritisk popustil, pa je kar hitro šlo nazaj.

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Joj mene joj, danes ji je babi kupila hoduljico

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175729

in zdaj ne bo mira user posted image

user posted image user posted image user posted image  naj jo dobro izkoristi! jst sm jo tudi mela namen kupit, pa zdaj vidim, da bi denar stran vrgla. eva že lepo hodi. tu in tam jo še malo zanese, ampak je vedno boljša! user posted image  včeraj smo jo meli na terasi in smo jo pustli, da je sama racala naokrog. če pade na travi ni problema, hlače bomo pa že oprali. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ojla punce...

Samo mal pozdravim, da me ne pozabite.

Brat pa zal ne utegnem...

Imam pa prosnjo, ce se boste selile na otroka, a bi mi ena na zs link poslala da vas ne bom prevec iskala...

upam, da ste ok! user posted image user posted image user posted image user posted image

Dober večer!

Jaz sem ob 19h prišla iz prvega kolektiva in moram rečt, da me je kar malo strah, ker ravno sedaj ko bom jaz začela, bi pedagoška vodja želela neke nore priprave, ki me bodo stale skoraj cele vikende. Anitka bom potrebovala tvojo pomoč?

saj bo vse vredu! user posted image user posted image user posted image  če boš kaj rabla, ti bodo pa že sodelavke kaj pomagale. drugače pa smo tudi me tu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Danes pa me je po dolgem času ujela živčnost in mi je kar slabo. user posted image  Sem se zadnji moment zmenila za nekaj lesa, ker ga jutri zjutraj nujno rabimo. Moj user posted image   ni mogel zrihtat, pa ni povedal pravi čas. user posted image  Bi lahko že včeraj klicala strica, ko mi je moja mami predlagala, pa ga nisem. user posted image  Važno je, da je zrihtano.

Še zdaj nisem uspela slikat hiše. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  hišo si že slikala?

Opa, jutranje nečvekanje se popravlja user posted image Imam vsaj kaj za brat user posted image

Najprej: danes sem imela kontrolo pri ginekologinji in je moj bris tokrat bistveno boljši - zaznati je le še mini spremembe - C1. Sem res vesela user posted image

Imam pa eno žalostno novico, ki je skoraj strla srce moji veliki piki user posted image Naša user posted image se očitno poslavlja... user posted image Danes ima 12. rojstni dan in jo je moja mami zaradi bolečin peljala k veterinarju, ki je ugotovil, da ji odpovedujejo vsi organi user posted image Raje ne mislim na to, ker me boli user posted image

user posted image user posted image user posted image  za dober rezultat pri G! zate in za tvojo piko pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmm v službi tako tako....... ta ki jo bom jaz zamenjala dela do 8.6. tako, da do takrat moram malo potrpeti, drugače pa supercauser posted image , samo veliko krizo imamo z AT spanjemuser posted image , že 3 noči ne spimo niti 30 min  v kosuuser posted image , kar naprej se zbuja in jokca-ZOBKIuser posted image , mi2 pa ob 5h vstajava za na šiht in sva oba čisto zmozgana. Upamo, da bo kmalu tega mučnega obdobja konec. Je pa baje zeeeelo pridna pri babi in dediju, zdaj jo hočeta imeti tudi ponočiuser posted image , da se mi2 malo naspiva, samo se še pogajamouser posted image

tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image  AT pa za kakšno noč res lahko data na počitnice, da si bosta s user posted image  malo odpočila in se naspala

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
7.5.2009 8:30:28   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Ponoči nam je Gregor spet dal krepko vetra... Se zbudi in je buden kot sova! Debelo zija 2 uri, če ga hočem uspavat, se pa dere kot utrgan in ga ni za potolažit user posted image ok, nisem prehudo zbita, bo že.

mi smo spali user posted image  do malo čez 5, ko je postala lačna, pol pa spat ne več..včeraj mi je uspelo rožice zasadit in na balkone dat, zdaj pa samo čakam, da zrastejo. danes imama še user posted image  doma, pa ga morma popoldan mal izkoristit, pol sma pa spet cel teden same doma. v sredo boma pa šle verjetno v mb atija v službo pogledat.

user posted image user posted image user posted image za spanje, rožice in atija, ki je doma. Verjetno je kar precej naporno tiste dni, ko je odsoten, kajne? A je zadovoljen s službo?

jana81, tvojemu user posted image VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!! Še tortica user posted image :

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
7.5.2009 8:41:05   
suzy85

Dobro jutro user posted image

Ponoči nam je Gregor spet dal krepko vetra... Se zbudi in je buden kot sova! Debelo zija 2 uri, če ga hočem uspavat, se pa dere kot utrgan in ga ni za potolažit user posted image ok, nisem prehudo zbita, bo že.

gregi, gregi! drugič, ko se dobimo, mu bo eva dala mal inštrukcij za spanje! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za spanje, rožice in atija, ki je doma. Verjetno je kar precej naporno tiste dni, ko je odsoten, kajne? A je zadovoljen s službo?
najbolj ga pogrešam med vikendom, ker je drugače skoz doma. med tednom še kar hitro mine, čeprav se mi je prejšnji teden ful vleklo - eva je bla bolna, pa še na doma sem bla in ni in ni blo petka user posted image  drugače je pa ful zadovoljen. sodelavci so user posted image , rad se giblje, nadrejeni so ok... zaenkrat je še navdušen. me pa že počasi pripravlja, da bo verjetno naslednje leto šla cela četa na kosovo. po eni strani boljše to, kot kakšen čad ali afganistan user posted image

jana81, tvojemu user posted image VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!! Še tortica user posted image :

user posted image
podpišem!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?