suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Danes sem imela napad pospravljanja tako da sem vse šajbe spucala , ostane mi sam se balkonske in se sedaj psihično pripravljam, da dam še to skoz. kak si bila pridna! lahka še k meni prideš IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 GAL JE ŽE DVE NOČI CELO NOČ PRESPAL , od 19. pa do 5. ure zjutraj se ni niti enkrat zbudil . Gal! kar tako naprej! jst sm rabla kakšnih 14 dni, da se je mleko ustavlo. ko sem čutla, da so dojke ful polne, sem jih malo zmasirala in malo mleka stisnila, da je pritisk popustil, pa je kar hitro šlo nazaj. IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj mene joj, danes ji je babi kupila hoduljico http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175729 in zdaj ne bo mira naj jo dobro izkoristi! jst sm jo tudi mela namen kupit, pa zdaj vidim, da bi denar stran vrgla. eva že lepo hodi. tu in tam jo še malo zanese, ampak je vedno boljša! včeraj smo jo meli na terasi in smo jo pustli, da je sama racala naokrog. če pade na travi ni problema, hlače bomo pa že oprali. IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla punce... Samo mal pozdravim, da me ne pozabite. Brat pa zal ne utegnem... Imam pa prosnjo, ce se boste selile na otroka, a bi mi ena na zs link poslala da vas ne bom prevec iskala... upam, da ste ok! IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober večer! Jaz sem ob 19h prišla iz prvega kolektiva in moram rečt, da me je kar malo strah, ker ravno sedaj ko bom jaz začela, bi pedagoška vodja želela neke nore priprave, ki me bodo stale skoraj cele vikende. Anitka bom potrebovala tvojo pomoč? saj bo vse vredu! če boš kaj rabla, ti bodo pa že sodelavke kaj pomagale. drugače pa smo tudi me tu IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes pa me je po dolgem času ujela živčnost in mi je kar slabo. Sem se zadnji moment zmenila za nekaj lesa, ker ga jutri zjutraj nujno rabimo. Moj ni mogel zrihtat, pa ni povedal pravi čas. Bi lahko že včeraj klicala strica, ko mi je moja mami predlagala, pa ga nisem. Važno je, da je zrihtano. Še zdaj nisem uspela slikat hiše. hišo si že slikala? IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Opa, jutranje nečvekanje se popravlja Imam vsaj kaj za brat Najprej: danes sem imela kontrolo pri ginekologinji in je moj bris tokrat bistveno boljši - zaznati je le še mini spremembe - C1. Sem res vesela Imam pa eno žalostno novico, ki je skoraj strla srce moji veliki piki Naša se očitno poslavlja... Danes ima 12. rojstni dan in jo je moja mami zaradi bolečin peljala k veterinarju, ki je ugotovil, da ji odpovedujejo vsi organi Raje ne mislim na to, ker me boli za dober rezultat pri G! zate in za tvojo piko pa veliko IZVIRNO SPOROČILO: edinaos hmmm v službi tako tako....... ta ki jo bom jaz zamenjala dela do 8.6. tako, da do takrat moram malo potrpeti, drugače pa superca , samo veliko krizo imamo z AT spanjem , že 3 noči ne spimo niti 30 min v kosu , kar naprej se zbuja in jokca-ZOBKI , mi2 pa ob 5h vstajava za na šiht in sva oba čisto zmozgana. Upamo, da bo kmalu tega mučnega obdobja konec. Je pa baje zeeeelo pridna pri babi in dediju, zdaj jo hočeta imeti tudi ponoči , da se mi2 malo naspiva, samo se še pogajamo tudi zate AT pa za kakšno noč res lahko data na počitnice, da si bosta s malo odpočila in se naspala