Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Opa, jutranje nečvekanje se popravlja Imam vsaj kaj za brat Jaz tudi Najprej: danes sem imela kontrolo pri ginekologinji in je moj bris tokrat bistveno boljši - zaznati je le še mini spremembe - C1. Sem res vesela sem ful vesela zete. da bi le šlo še samo na boljše!!!! Imam pa eno žalostno novico, ki je skoraj strla srce moji veliki piki Naša se očitno poslavlja... Danes ima 12. rojstni dan in jo je moja mami zaradi bolečin peljala k veterinarju, ki je ugotovil, da ji odpovedujejo vsi organi Raje ne mislim na to, ker me boli ojoj, tole zna biti pa hudo, tako zate kot za tvojo veliko piko mafi, za pridno drgnenje šip. aurora28, za Galovo spanje!!! Kar tako naprej, korenjak Ojej, Srčekgirll in nia5, zdaj sta me pa nasmejali Tista s kukavico je stara, ampak se je ne naveličam, ker je svetovna ****, madonca, kje se potepaš??? hijenca, žal ti ne morem pomagati glede priprav, ti pa dajem vso svojo moralno podporo, mislim nate barbaw, domača naloga: slikaj hišo!!! Estrella*, kaj se to pravi, osvežiš seznam in kidneš jo bo treba mal na disciplinsko dat Pozdravčki še vsem ostalim
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|