Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 21:16:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso SS, . A ko dobiš službo, boš hitro dobila vrtec? kako je s tem? Kasso: pri nas sprejemajo v jasli smo enkrat na leto in to je s 1.9. Med letom pa nič, ker so ful ful polne jasli. Smo na gorenjskem med občinami na 1.mestu po številu novorojenčkov na leto, tako da naše edino upanje je... dea upamo na najboljše in čakamo Danes so povedali po radiu, da je v MB premalo mest v vrtcih za 500 otrok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 21:25:33
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso SS, . A ko dobiš službo, boš hitro dobila vrtec? kako je s tem? Kasso: pri nas sprejemajo v jasli smo enkrat na leto in to je s 1.9. Med letom pa nič, ker so ful ful polne jasli. Smo na gorenjskem med občinami na 1.mestu po številu novorojenčkov na leto, tako da naše edino upanje je... dea upamo na najboljše in čakamo Danes so povedali po radiu, da je v MB premalo mest v vrtcih za 500 otrok. Groza, v Lj pa baje 3000 , a sem prav slišala. Nekaj bodo morali narediti in odpreti še nove enote, ker drugače bodo starši primorani ostajato doma, sam kako boš doma ostal, že tak je z dvema plačama težko shajati, kaj pa šele z eno. Joj upam, da bo drugo leto Gal dobil prosto mesto v vrtcu. Jana me veseli, da je z nejcem bolje .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 21:27:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso SS, . A ko dobiš službo, boš hitro dobila vrtec? kako je s tem? Kasso: pri nas sprejemajo v jasli smo enkrat na leto in to je s 1.9. Med letom pa nič, ker so ful ful polne jasli. Smo na gorenjskem med občinami na 1.mestu po številu novorojenčkov na leto, tako da naše edino upanje je... dea upamo na najboljše in čakamo Danes so povedali po radiu, da je v MB premalo mest v vrtcih za 500 otrok. Groza, v Lj pa baje 3000 , a sem prav slišala. Nekaj bodo morali narediti in odpreti še nove enote, ker drugače bodo starši primorani ostajato doma, sam kako boš doma ostal, že tak je z dvema plačama težko shajati, kaj pa šele z eno. Joj upam, da bo drugo leto Gal dobil prosto mesto v vrtcu. Jana me veseli, da je z nejcem bolje . Glede na to, da spremljajo vse nosečnosti bi lahko preračunali in zgradili nekaj vrtcev. Pa še šole bodo mogli začet gradit. S tem, da ni mest pa samo podpirajo varstvo na črno, ker starši enostavno nimajo izbire, če nimajo otroci dedkov in babic, ki bi jih pazili. Mariskatera babica in dedek še hodita v službo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 21:30:40
|
|
|
|
barbaw
|
Danes pa me je po dolgem času ujela živčnost in mi je kar slabo. Sem se zadnji moment zmenila za nekaj lesa, ker ga jutri zjutraj nujno rabimo. Moj ni mogel zrihtat, pa ni povedal pravi čas. Bi lahko že včeraj klicala strica, ko mi je moja mami predlagala, pa ga nisem. Važno je, da je zrihtano. Še zdaj nisem uspela slikat hiše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 21:51:28
|
|
|
|
špelin@
|
Opa, jutranje nečvekanje se popravlja Imam vsaj kaj za brat Najprej: danes sem imela kontrolo pri ginekologinji in je moj bris tokrat bistveno boljši - zaznati je le še mini spremembe - C1. Sem res vesela Imam pa eno žalostno novico, ki je skoraj strla srce moji veliki piki Naša se očitno poslavlja... Danes ima 12. rojstni dan in jo je moja mami zaradi bolečin peljala k veterinarju, ki je ugotovil, da ji odpovedujejo vsi organi Raje ne mislim na to, ker me boli mafi, za pridno drgnenje šip. aurora28, za Galovo spanje!!! Kar tako naprej, korenjak Ojej, Srčekgirll in nia5, zdaj sta me pa nasmejali Tista s kukavico je stara, ampak se je ne naveličam, ker je svetovna ****, madonca, kje se potepaš??? hijenca, žal ti ne morem pomagati glede priprav, ti pa dajem vso svojo moralno podporo, mislim nate barbaw, domača naloga: slikaj hišo!!! Estrella*, kaj se to pravi, osvežiš seznam in kidneš Pozdravčki še vsem ostalim
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 6.5.2009 21:52:16 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 21:59:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Opa, jutranje nečvekanje se popravlja Imam vsaj kaj za brat Jaz tudi Najprej: danes sem imela kontrolo pri ginekologinji in je moj bris tokrat bistveno boljši - zaznati je le še mini spremembe - C1. Sem res vesela sem ful vesela zete. da bi le šlo še samo na boljše!!!! Imam pa eno žalostno novico, ki je skoraj strla srce moji veliki piki Naša se očitno poslavlja... Danes ima 12. rojstni dan in jo je moja mami zaradi bolečin peljala k veterinarju, ki je ugotovil, da ji odpovedujejo vsi organi Raje ne mislim na to, ker me boli ojoj, tole zna biti pa hudo, tako zate kot za tvojo veliko piko mafi, za pridno drgnenje šip. aurora28, za Galovo spanje!!! Kar tako naprej, korenjak Ojej, Srčekgirll in nia5, zdaj sta me pa nasmejali Tista s kukavico je stara, ampak se je ne naveličam, ker je svetovna ****, madonca, kje se potepaš??? hijenca, žal ti ne morem pomagati glede priprav, ti pa dajem vso svojo moralno podporo, mislim nate barbaw, domača naloga: slikaj hišo!!! Estrella*, kaj se to pravi, osvežiš seznam in kidneš jo bo treba mal na disciplinsko dat Pozdravčki še vsem ostalim
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:00:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso SS, . A ko dobiš službo, boš hitro dobila vrtec? kako je s tem? Kasso: pri nas sprejemajo v jasli smo enkrat na leto in to je s 1.9. Med letom pa nič, ker so ful ful polne jasli. Smo na gorenjskem med občinami na 1.mestu po številu novorojenčkov na leto, tako da naše edino upanje je... dea upamo na najboljše in čakamo Danes so povedali po radiu, da je v MB premalo mest v vrtcih za 500 otrok. Groza, v Lj pa baje 3000 , a sem prav slišala. Nekaj bodo morali narediti in odpreti še nove enote, ker drugače bodo starši primorani ostajato doma, sam kako boš doma ostal, že tak je z dvema plačama težko shajati, kaj pa šele z eno. Joj upam, da bo drugo leto Gal dobil prosto mesto v vrtcu. Jana me veseli, da je z nejcem bolje . Glede na to, da spremljajo vse nosečnosti bi lahko preračunali in zgradili nekaj vrtcev. Pa še šole bodo mogli začet gradit. S tem, da ni mest pa samo podpirajo varstvo na črno, ker starši enostavno nimajo izbire, če nimajo otroci dedkov in babic, ki bi jih pazili. Mariskatera babica in dedek še hodita v službo. omg kakšne številke tu pri nas skoraj VSI
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:01:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
tKO, VIDIM DA VSE FUZBAL GLEDATE ups caps loc , tko da grem počasi kar v posteljo lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:02:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
aja še to: ŠPELIN: imaš ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:03:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tKO, VIDIM DA VSE FUZBAL GLEDATE ups caps loc , tko da grem počasi kar v posteljo lahko noč Eh, klinc gleda fuzbal Jaz sem tu, ampak čvekic ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:04:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** aja še to: ŠPELIN: imaš ZS Sem prebrala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:06:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tKO, VIDIM DA VSE FUZBAL GLEDATE ups caps loc , tko da grem počasi kar v posteljo lahko noč Eh, klinc gleda fuzbal Jaz sem tu, ampak čvekic ni midva oba visima za rač. in špilava poker
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:09:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tKO, VIDIM DA VSE FUZBAL GLEDATE ups caps loc , tko da grem počasi kar v posteljo lahko noč Eh, klinc gleda fuzbal Jaz sem tu, ampak čvekic ni midva oba visima za rač. in špilava poker Pa menda ja ne en z drugim?? Ej, če ne boste začele bolj aktivno čvekat, bom šla k sosedom
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 6.5.2009 22:10:18 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:10:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tKO, VIDIM DA VSE FUZBAL GLEDATE ups caps loc , tko da grem počasi kar v posteljo lahko noč Eh, klinc gleda fuzbal Jaz sem tu, ampak čvekic ni midva oba visima za rač. in špilava poker Pa menda ja ne en z drugim?? ne...sem za drugo mizo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:10:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tKO, VIDIM DA VSE FUZBAL GLEDATE ups caps loc , tko da grem počasi kar v posteljo lahko noč Eh, klinc gleda fuzbal Jaz sem tu, ampak čvekic ni evo mene, sem prišla malo na hitrco pokukat kak ste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:11:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tKO, VIDIM DA VSE FUZBAL GLEDATE ups caps loc , tko da grem počasi kar v posteljo lahko noč Eh, klinc gleda fuzbal Jaz sem tu, ampak čvekic ni midva oba visima za rač. in špilava poker Pa menda ja ne en z drugim?? ne...sem za drugo mizo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:11:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tKO, VIDIM DA VSE FUZBAL GLEDATE ups caps loc , tko da grem počasi kar v posteljo lahko noč Eh, klinc gleda fuzbal Jaz sem tu, ampak čvekic ni evo mene, sem prišla malo na hitrco pokukat kak ste O, lej jo Kako kaj v službi? Kaj boljše vzdušje oz. sodelavke?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:11:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tKO, VIDIM DA VSE FUZBAL GLEDATE ups caps loc , tko da grem počasi kar v posteljo lahko noč Eh, klinc gleda fuzbal Jaz sem tu, ampak čvekic ni midva oba visima za rač. in špilava poker Jana je Nejček bolje? sorči če si pisala nimam časa nazaj brat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:13:26
|
|
|
|
jana81
|
ja jst tud tak pravim, sem skos in, pa ste vse out, pol pa špilam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:14:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tKO, VIDIM DA VSE FUZBAL GLEDATE ups caps loc , tko da grem počasi kar v posteljo lahko noč Eh, klinc gleda fuzbal Jaz sem tu, ampak čvekic ni midva oba visima za rač. in špilava poker Jana je Nejček bolje? sorči če si pisala nimam časa nazaj brat ja hvala je bolje...sej ni veliko za brat, smo bolj lene te dni... kako AT?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:16:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tKO, VIDIM DA VSE FUZBAL GLEDATE ups caps loc , tko da grem počasi kar v posteljo lahko noč Eh, klinc gleda fuzbal Jaz sem tu, ampak čvekic ni evo mene, sem prišla malo na hitrco pokukat kak ste O, lej jo Kako kaj v službi? Kaj boljše vzdušje oz. sodelavke? hmmm v službi tako tako....... ta ki jo bom jaz zamenjala dela do 8.6. tako, da do takrat moram malo potrpeti, drugače pa superca , samo veliko krizo imamo z AT spanjem , že 3 noči ne spimo niti 30 min v kosu , kar naprej se zbuja in jokca-ZOBKI , mi2 pa ob 5h vstajava za na šiht in sva oba čisto zmozgana. Upamo, da bo kmalu tega mučnega obdobja konec. Je pa baje zeeeelo pridna pri babi in dediju, zdaj jo hočeta imeti tudi ponoči , da se mi2 malo naspiva, samo se še pogajamo pa tu? kaj novega?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:16:26
|
|
|
|
jana81
|
veste kaj, grem jst mal pred tv še očke matrat, pol pa Nejcu dat AB ob 23.30 in spat, ker zjutraj gem prej v službo, Nejčka pa ati pelje v vrtec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 veste kaj, grem jst mal pred tv še očke matrat, pol pa Nejcu dat AB ob 23.30 in spat, ker zjutraj gem prej v službo, Nejčka pa ati pelje v vrtec. oj mi je MSN zamrznu , lepo spite in AT pošilja lubčka Nejčku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 22:19:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tKO, VIDIM DA VSE FUZBAL GLEDATE ups caps loc , tko da grem počasi kar v posteljo lahko noč Eh, klinc gleda fuzbal Jaz sem tu, ampak čvekic ni evo mene, sem prišla malo na hitrco pokukat kak ste O, lej jo Kako kaj v službi? Kaj boljše vzdušje oz. sodelavke? hmmm v službi tako tako....... ta ki jo bom jaz zamenjala dela do 8.6. tako, da do takrat moram malo potrpeti, drugače pa superca , Glavno, da te to delo veseli samo veliko krizo imamo z AT spanjem , že 3 noči ne spimo niti 30 min v kosu , kar naprej se zbuja in jokca-ZOBKI , mi2 pa ob 5h vstajava za na šiht in sva oba čisto zmozgana. Upamo, da bo kmalu tega mučnega obdobja konec. Je pa baje zeeeelo pridna pri babi in dediju, zdaj jo hočeta imeti tudi ponoči , da se mi2 malo naspiva, samo se še pogajamo O, hudirja, tole pa res ni prijetno Dajta malo za kakšno noč res k babici in dediju, da malo prideta k sebi pa tu? kaj novega? Saj vidiš, da ni kaj dosti "prometa"
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?