Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja NenaLena jaz si pa čist nič ne očitam, da predolgo pripravljam mlekca itd...ker naša mala čaka do zadnje minutke in pol se oglasi in pol bi rada takoj jedla...nekaj časa je šlo, da sva ji dajala slepo dudo zdaj pa že ve, da nič ne teče ven pa takoj vklopi sireno in je ne izklopi dokler ne pride papa v njena usta ja, midva ji vedno dava svež obrok...sproti segrevava vodo in dodajava prah...edino, ko je moje mleko papala pol sem črpala zvečer in sva ga dala v hladilnik potem pa sva ji sproti segrevala... črpalke jaz imam aventovo rončo črpalko...sam nekako nisem bila zadovoljna...skoz je neki štekal... kopanje naša maja se tudi rada kopa, ko pa jo nesem iz vode pa se začne dret pol pa jo zavijem v brisačko in se stisnem k njej pa je takoj v redu kakanje ko smo prišli iz sprehoda se je maja fajn pokakala...upam, da bo šlo to trdo blato ven in da bo potem normalno dalje kakala... brigita joj, da imaš zlatega sineka lep pozdrav tudi tebi in upam, da se čimprej oglasiš na rr... sonček 85 uuu kako lepo pančate ... hranjenje - Midva Elo še budiva čez dan na 3 ure, tako da kakšnih 10 minut prej pripravim hrano, da pol ni take sirene. So pa naše ovnice očitno vse enake: neučakane trmoglavke . Ubogi njihovi dedci, ko bodo velike . kopanje - Naša princeska se bo najverjetneje prvič kopala drug četrtek, ko bo en dan pred 1 mesecem, ker je popek čist, toda ne še čisto suh. Upajmo, da bo tako uživala kot pri umivanju. dojenje - Razmišljala sem, da bi si nabavila tisto cevčico, ki jo daš otročku v usta, da hkrati, ko sesa dojko, dobiva mleko iz flaške. Da na nek način bebico "nategneš", da sesa, čeprav v dojki ni mleka. Tako ni potrebno črpanje, otroček sesa in stimulira dojke, hkrati pa je sit. Nekatere si potem še dodatno črpajo in v flaško dajo materino mleko, tako da je "potegavščina" kompletna. A katera morda ve, kje se da to kupiti? Če ne bom malo povprašala pri LLL na med.over.net. detelja za kakanje! Saj bo, boš videla!
|