|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
6.5.2009 21:36:13   
Lara Croft
ne kompliciraj...nik ima 8 mesecev.....preden bi rodila bi bilo že kar nekaj več mesecev mimo..

Niso lhke.....

Kaj pomeni "ne kompliciraj" Je kakšno pravilo, kje se ta termin lahko uporablja? user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
6.5.2009 21:36:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Coko, daj mi povej kaj tvoj nick pomeni. Jaz se vedno na čoko spomnim oz. čokolešnikuser posted image

jaz tud....samo si pa zapomnim, da je brez šumnikov, ker se je ena moja sošolka v srednji šoli tako pisalauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
6.5.2009 21:37:04   
leda
sem pa že videla mamice/očke/none/nonote, ki so dajali hrano otroku zato, ker so tečnarli.... jokali, ker so padli....

mhm. sem zadnjič prov tuhtala a nek kej rečem, pa nisem. itak nima smisla. je moja kolegica spravljala enoinnekaj letnika v voziček, pa se je malo upiral in je blo takoj, usedi se, boš dobil piškot. in v tem smislu dalje naslednjo uro, kar smo bli skupaj...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
6.5.2009 21:37:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: zband

glorija kako naj prikažem slike mojih malih user posted image user posted image user posted image ,rabim pomoč imam jih v albumu na ringa raja pa mi pomagaj,da jih pokažem

...pojdi na shrani. si,naložiš datoteke,skopiraš link z predogledom in kopiraš tukaj...uf majstorca ni kaj...a ne user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
6.5.2009 21:38:52   
gold fish

Eno vprašanje imam pa me zanima, če katera od vas ve. Moja prijateljica ima rok 8.10., službo pa do 31.8. (dela v šolstvu). V zadnjih 12 mesecih je delala 7 mesecev v 2 delih, prej pa je bila kar dolgo na zavodu za zaposlovanje. Zdaj pa ne ve, kaj je boljše, da gre na porodniško še v času zaposlitve (malo bi pomutila datum poroda oz. bi šla 42 dni prej) ali je vseeno. Kdaj bi dobila večjo porodniško? Na socialno je šla vprašat pa ji je rekla, da naj si preračuna, kaj se ji bolj splačauser posted image . Kaj je pravzaprav moje vprašanje...kako se računa porodniška, če nisi zaposlen celo leto oz. če dobivaš socialno podporo oz. celo nič (zadnje leto je poročena in je socialno podporo izgubila)

Grem še sama malo pobrskat ampak me zanima, če katera pozna kakšen podoben primer.

meta nimam pojma....pa čisto odkrito trenutno nimam energije it kaj čekirat..... čakam da blue bear primeuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
6.5.2009 21:38:56   
leda
Kaj pomeni "ne kompliciraj" Je kakšno pravilo, kje se ta termin lahko uporablja?

user posted image user posted image user posted image

čeprav morm rečt, da se ta termin prov redko pojavlja pri septembrkah. bravo, bravo!

Neposredna povezava do sporočila: 2056
6.5.2009 21:40:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: leda

moj emšo, ki je zlo ribji, goldfish user posted image

ja, ja ... mi je znan ribji....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
6.5.2009 21:42:55   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: coko

Ciao Lara! Evo, ko jaz pridem na na vašo stran, vse izginete. user posted image  user posted image  user posted image   Ma, ni panike!

Sej si kar malo zaslužim, ko me ni bilo toliko časa.

Kaj pa ti je, Lara?

Ma jst sem bila na sprehodu in sem se na eni klopci ustavla in priklopla z GSMjem na internet.... takrat sem videla, da si nekaj napisala.... potem sem se takoj odklopla.... user posted image

Kaj mi je? Mah, ful sem utrujena.... imam še en kup stvari poleg Lare..... včeraj sem fešte dobila in mi je hemoglobin takoj padel... glava me je začela bolet.... no, sej zdej sem boljše... user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
6.5.2009 21:43:10   
gold fish

user posted image a si prejela boneuser posted image ...sem tudi DS z našga foruma poslala pa ih še ni(no ona je z MSuser posted image )

...grem ker mali joče,mogoče pridem še poluser posted image ...

ja, sem danes....user posted image ...čisto pozabila zahvalit....  Je pa moj ata malemu kuverto dal v roke, tako dauser posted image ....bo se ti ob priliki on zahvaliluser posted image

...hvala....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
6.5.2009 21:43:36   
gold fish

MTY ma dej nehaj...kakšna slaba mati...ti,tiuser posted image

točno tak...veš da sekiranje škodi lepotiuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
6.5.2009 21:44:05   
gold fish

..pol pa bejži po njo user posted image ...

....ne upam....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
6.5.2009 21:45:41   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

meni je pa boljše zdaj, ko je malo večji...

Meni tudi.... tolk mi je zanimivo gledat, kako jo vse zanima... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2062
6.5.2009 21:45:45   
ključek

MTY ma dej nehaj...kakšna slaba mati...ti,tiuser posted image

točno tak...veš da sekiranje škodi lepotiuser posted image

ojej........user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2063
6.5.2009 21:47:19   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

fishi, kaj pa potem naredijo s pingivnčkom?? če pač ne boš imela več otrok?

5 let je tam, pol pa če ne pokličeš in podaljšaš...uničijo...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
6.5.2009 21:48:20   
Lara Croft
Pa kolena, kot, da bi bila stara 100 let .

Ej.... mene bolijo tudi kolena za krepat.... sem prow malo že zaskrbljena, ker še zdej ni minilo.... javkam ko kaka stara nončka.... user posted image

Mi dve z Laro se še malo cartava na joški, ja.... bolj jaz, kot ona... user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
6.5.2009 21:48:23   
petrax
Evo spet sreda, pa se spet mal javljam. Mal spi, jaz pa takoj za računalnik k je prost user posted image user posted image
A vam vaši mali jejo sami, mislm če jim date v roko? Kristjan vse vtakne v usta, poudarek na VSE, samo ko mu dam pa piškot pa ni pogojev, ta pa ne bo romal v usta. Igra se z njim, al ga pa takoj zdrobi, pol je pa sesalc v igri ker je to po celi kuhinji.

Neposredna povezava do sporočila: 2066
6.5.2009 21:48:57   
gold fish

... bodite srečne, da tega niste rabile dati skozi....

smo. moja najboljša kolegica je šla čez to in sem v detajle spremljala (kolikor se da na daleč, ne da bi sam moral stopit v sistem). pa ona je mela še srečo, je v prvo uspelo in zdej mata rezultata tri mesce.

napisala sem zato, ker sem dala in eno in drugo skoz.....pa vem kaka je razlika...delat otroke pa uživat zraven al pa ta druga varianta .......

....pa super za kolegico, da je ratalo v prvouser posted image ....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
6.5.2009 21:49:28   
ključek

fishi, kaj pa potem naredijo s pingivnčkom?? če pač ne boš imela več otrok?

5 let je tam, pol pa če ne pokličeš in podaljšaš...uničijo...

aha.

Neposredna povezava do sporočila: 2068
6.5.2009 21:50:57   
gold fish

... bodite srečne, da tega niste rabile dati skozi....

smo. moja najboljša kolegica je šla čez to in sem v detajle spremljala (kolikor se da na daleč, ne da bi sam moral stopit v sistem). pa ona je mela še srečo, je v prvo uspelo in zdej mata rezultata tri mesce.

jaz poznam eno punco, ki se je 10 let matrala. šla na 4 umetne, potem pa naravno zanosila in dobila dvojčici.user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 6.5.2009 21:56:48 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
6.5.2009 21:52:05   
leda
A vam vaši mali jejo sami, mislm če jim date v roko? Kristjan vse vtakne v usta, poudarek na VSE, samo ko mu dam pa piškot pa ni pogojev, ta pa ne bo romal v usta.

evo okrog tega smo se dons smejal. ker mala da vse v usta isto sekundo ko prime v roko, dons pa ko sem ji stisnla en košček melone v pest, je pa še en pet minut mal okrog gledala tko rahlo nezainteresirano...no, pol je dala v usta in začela od navdušenja cepetat z nogami, ampak halo?!

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
6.5.2009 21:52:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

ne kompliciraj...nik ima 8 mesecev.....preden bi rodila bi bilo že kar nekaj več mesecev mimo..

Niso lhke.....

Kaj pomeni "ne kompliciraj" Je kakšno pravilo, kje se ta termin lahko uporablja? user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2071
6.5.2009 21:52:55   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

A sem vam povedala, da sem utopila kaktus? Đizus no.... mi ga je soseda za rojstni dan prinesla, sigurno ga bo pogrešala.... in mi je ravno kaktus kupla,da mi ja ne bo crknu.... madona....

user posted image

Meni je pred leti prinesla kolegica tiste bambusove palčice zvezane v krog in v neko gobo namočene. Zraven je bil listek z navodili, na katerem je na veliko pisalo You just can't kill it ... No meni je uspelouser posted image

user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
6.5.2009 21:56:28   
gold fish
mty - s tem da tisti eskimček, ki je tam ni rečeno, da bo uspel..tud če preživi odmrznitev lahko že takoj po prenosu v maternico umre......    Pa niti ne veš al imaš morulo al je že blastocista.....no ne vem koliko vam je to poznanouser posted image

...ogromno stvari je v igri......

Neposredna povezava do sporočila: 2073
6.5.2009 21:56:49   
petrax

evo okrog tega smo se dons smejal. ker mala da vse v usta isto sekundo ko prime v roko, dons pa ko sem ji stisnla en košček melone v pest, je pa še en pet minut mal okrog gledala tko rahlo nezainteresirano...no, pol je dala v usta in začela od navdušenja cepetat z nogami, ampak halo?!

No tvoja saj vseen da v usta, k naš noče. Pa tud k mu dam za probat da je to pač za jest in mu je všeč, ne bo dal v usta user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
6.5.2009 21:58:25   
gold fish
babike ...grem malo v bano, ker me zebe.. (mam spet malo vročineuser posted image )...... pridem pogledat, če ste še tu...

< Sporočilo je popravil gold fish -- 6.5.2009 21:59:10 >

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?