Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:36:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
ne kompliciraj...nik ima 8 mesecev.....preden bi rodila bi bilo že kar nekaj več mesecev mimo.. Niso lhke..... Kaj pomeni "ne kompliciraj" Je kakšno pravilo, kje se ta termin lahko uporablja?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:36:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Coko, daj mi povej kaj tvoj nick pomeni. Jaz se vedno na čoko spomnim oz. čokolešnik jaz tud....samo si pa zapomnim, da je brez šumnikov, ker se je ena moja sošolka v srednji šoli tako pisala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:37:04
|
|
|
|
leda
|
sem pa že videla mamice/očke/none/nonote, ki so dajali hrano otroku zato, ker so tečnarli.... jokali, ker so padli.... mhm. sem zadnjič prov tuhtala a nek kej rečem, pa nisem. itak nima smisla. je moja kolegica spravljala enoinnekaj letnika v voziček, pa se je malo upiral in je blo takoj, usedi se, boš dobil piškot. in v tem smislu dalje naslednjo uro, kar smo bli skupaj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:37:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: zband glorija kako naj prikažem slike mojih malih ,rabim pomoč imam jih v albumu na ringa raja pa mi pomagaj,da jih pokažem ...pojdi na shrani. si,naložiš datoteke,skopiraš link z predogledom in kopiraš tukaj...uf majstorca ni kaj...a ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:38:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Eno vprašanje imam pa me zanima, če katera od vas ve. Moja prijateljica ima rok 8.10., službo pa do 31.8. (dela v šolstvu). V zadnjih 12 mesecih je delala 7 mesecev v 2 delih, prej pa je bila kar dolgo na zavodu za zaposlovanje. Zdaj pa ne ve, kaj je boljše, da gre na porodniško še v času zaposlitve (malo bi pomutila datum poroda oz. bi šla 42 dni prej) ali je vseeno. Kdaj bi dobila večjo porodniško? Na socialno je šla vprašat pa ji je rekla, da naj si preračuna, kaj se ji bolj splača . Kaj je pravzaprav moje vprašanje...kako se računa porodniška, če nisi zaposlen celo leto oz. če dobivaš socialno podporo oz. celo nič (zadnje leto je poročena in je socialno podporo izgubila) Grem še sama malo pobrskat ampak me zanima, če katera pozna kakšen podoben primer. meta nimam pojma....pa čisto odkrito trenutno nimam energije it kaj čekirat..... čakam da blue bear prime
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:38:56
|
|
|
|
leda
|
Kaj pomeni "ne kompliciraj" Je kakšno pravilo, kje se ta termin lahko uporablja? čeprav morm rečt, da se ta termin prov redko pojavlja pri septembrkah. bravo, bravo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:40:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda moj emšo, ki je zlo ribji, goldfish ja, ja ... mi je znan ribji....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:42:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: coko Ciao Lara! Evo, ko jaz pridem na na vašo stran, vse izginete. Ma, ni panike! Sej si kar malo zaslužim, ko me ni bilo toliko časa. Kaj pa ti je, Lara? Ma jst sem bila na sprehodu in sem se na eni klopci ustavla in priklopla z GSMjem na internet.... takrat sem videla, da si nekaj napisala.... potem sem se takoj odklopla.... Kaj mi je? Mah, ful sem utrujena.... imam še en kup stvari poleg Lare..... včeraj sem fešte dobila in mi je hemoglobin takoj padel... glava me je začela bolet.... no, sej zdej sem boljše...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:43:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria a si prejela bone ...sem tudi DS z našga foruma poslala pa ih še ni(no ona je z MS ) ...grem ker mali joče,mogoče pridem še pol ... ja, sem danes.... ...čisto pozabila zahvalit.... Je pa moj ata malemu kuverto dal v roke, tako da ....bo se ti ob priliki on zahvalil ...hvala....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:43:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria MTY ma dej nehaj...kakšna slaba mati...ti,ti točno tak...veš da sekiranje škodi lepoti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:44:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..pol pa bejži po njo ... ....ne upam....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:45:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meni je pa boljše zdaj, ko je malo večji... Meni tudi.... tolk mi je zanimivo gledat, kako jo vse zanima...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:45:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria MTY ma dej nehaj...kakšna slaba mati...ti,ti točno tak...veš da sekiranje škodi lepoti ojej........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:47:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you fishi, kaj pa potem naredijo s pingivnčkom?? če pač ne boš imela več otrok? 5 let je tam, pol pa če ne pokličeš in podaljšaš...uničijo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:48:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pa kolena, kot, da bi bila stara 100 let . Ej.... mene bolijo tudi kolena za krepat.... sem prow malo že zaskrbljena, ker še zdej ni minilo.... javkam ko kaka stara nončka.... Mi dve z Laro se še malo cartava na joški, ja.... bolj jaz, kot ona...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:48:23
|
|
|
|
petrax
|
Evo spet sreda, pa se spet mal javljam. Mal spi, jaz pa takoj za računalnik k je prost A vam vaši mali jejo sami, mislm če jim date v roko? Kristjan vse vtakne v usta, poudarek na VSE, samo ko mu dam pa piškot pa ni pogojev, ta pa ne bo romal v usta. Igra se z njim, al ga pa takoj zdrobi, pol je pa sesalc v igri ker je to po celi kuhinji.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:48:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ... bodite srečne, da tega niste rabile dati skozi.... smo. moja najboljša kolegica je šla čez to in sem v detajle spremljala (kolikor se da na daleč, ne da bi sam moral stopit v sistem). pa ona je mela še srečo, je v prvo uspelo in zdej mata rezultata tri mesce. napisala sem zato, ker sem dala in eno in drugo skoz.....pa vem kaka je razlika...delat otroke pa uživat zraven al pa ta druga varianta ....... ....pa super za kolegico, da je ratalo v prvo ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:49:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you fishi, kaj pa potem naredijo s pingivnčkom?? če pač ne boš imela več otrok? 5 let je tam, pol pa če ne pokličeš in podaljšaš...uničijo... aha.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:50:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: leda ... bodite srečne, da tega niste rabile dati skozi.... smo. moja najboljša kolegica je šla čez to in sem v detajle spremljala (kolikor se da na daleč, ne da bi sam moral stopit v sistem). pa ona je mela še srečo, je v prvo uspelo in zdej mata rezultata tri mesce. jaz poznam eno punco, ki se je 10 let matrala. šla na 4 umetne, potem pa naravno zanosila in dobila dvojčici.
< Sporočilo je popravil gold fish -- 6.5.2009 21:56:48 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:52:05
|
|
|
|
leda
|
A vam vaši mali jejo sami, mislm če jim date v roko? Kristjan vse vtakne v usta, poudarek na VSE, samo ko mu dam pa piškot pa ni pogojev, ta pa ne bo romal v usta. evo okrog tega smo se dons smejal. ker mala da vse v usta isto sekundo ko prime v roko, dons pa ko sem ji stisnla en košček melone v pest, je pa še en pet minut mal okrog gledala tko rahlo nezainteresirano...no, pol je dala v usta in začela od navdušenja cepetat z nogami, ampak halo?!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:52:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ne kompliciraj...nik ima 8 mesecev.....preden bi rodila bi bilo že kar nekaj več mesecev mimo.. Niso lhke..... Kaj pomeni "ne kompliciraj" Je kakšno pravilo, kje se ta termin lahko uporablja?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:52:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A sem vam povedala, da sem utopila kaktus? Đizus no.... mi ga je soseda za rojstni dan prinesla, sigurno ga bo pogrešala.... in mi je ravno kaktus kupla,da mi ja ne bo crknu.... madona.... Meni je pred leti prinesla kolegica tiste bambusove palčice zvezane v krog in v neko gobo namočene. Zraven je bil listek z navodili, na katerem je na veliko pisalo You just can't kill it ... No meni je uspelo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:56:28
|
|
|
|
gold fish
|
mty - s tem da tisti eskimček, ki je tam ni rečeno, da bo uspel..tud če preživi odmrznitev lahko že takoj po prenosu v maternico umre...... Pa niti ne veš al imaš morulo al je že blastocista.....no ne vem koliko vam je to poznano ...ogromno stvari je v igri......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:56:49
|
|
|
|
petrax
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda evo okrog tega smo se dons smejal. ker mala da vse v usta isto sekundo ko prime v roko, dons pa ko sem ji stisnla en košček melone v pest, je pa še en pet minut mal okrog gledala tko rahlo nezainteresirano...no, pol je dala v usta in začela od navdušenja cepetat z nogami, ampak halo?! No tvoja saj vseen da v usta, k naš noče. Pa tud k mu dam za probat da je to pač za jest in mu je všeč, ne bo dal v usta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:58:25
|
|
|
|
gold fish
|
babike ...grem malo v bano, ker me zebe.. (mam spet malo vročine )...... pridem pogledat, če ste še tu...
< Sporočilo je popravil gold fish -- 6.5.2009 21:59:10 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?