Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 12:56:21
|
|
|
|
RAČKAPK
|
maš mail
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 13:04:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a jo katera pogreša ja jst tud fullllll kokica.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 13:13:23
|
|
|
|
Alenka_
|
helouuu punce! kako ste? mi spet spančkamo celo noč (trkam!!!) in pričakujemo nov zobek imam pa spet nekaj vprašanj: -kakšne skutke/jogurte dajete vašim za jest? -kako oz. kdaj je treba malim že zobke pucat? s kolodontom jaz še ne upam, ker še ne zna poplakniti in to pljuniti ven... je dovolj samo z mokro krpico? -in pa kdaj lahko za spat že daš vzglavniček? tenkju za odgovore!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 13:15:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Ojoj. Ja L. je nora na čisto vse: milupine, Hollejeve...in vse okuse: najraje ima piro, potem 7 žit, pa riževo, pa ovseno... Pri hrani res nimamo problemov (trkam, trkam!) bubika je tudi pravi jedec Se ji že kar pozna naši tudi. vsak, ki jo vidi prvič reče-o kakšna bunkica! a samo ješ?? mislm, stradala je ne bom. HB da rada je. ..haha našem tudi in se pofočkam na te izjave ...da ne povem kolk ga je zameenjalo za pučko
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 13:21:17
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Ojoj. Ja L. je nora na čisto vse: milupine, Hollejeve...in vse okuse: najraje ima piro, potem 7 žit, pa riževo, pa ovseno... Pri hrani res nimamo problemov (trkam, trkam!) bubika je tudi pravi jedec Se ji že kar pozna naši tudi. vsak, ki jo vidi prvič reče-o kakšna bunkica! a samo ješ?? mislm, stradala je ne bom. HB da rada je. ..haha našem tudi in se pofočkam na te izjave ...da ne povem kolk ga je zameenjalo za pučko se strinjam z vami! naša ima tudi fuuuul rada kašice, ki jim dodam še sadje in tega res veliko poje. malo manj sicer zelenjave ampak še vedno kar v redu! vsi vedno rečejo "uuu kakšna lička ima! je kr pridna pri jedi" in vedno odvrnem tudi jaz, da HB da je tako!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 13:21:58
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ helouuu punce! kako ste? mi spet spančkamo celo noč (trkam!!!) in pričakujemo nov zobek imam pa spet nekaj vprašanj: -kakšne skutke/jogurte dajete vašim za jest? -jaz mu dam od LJ M mu-skuto nepasirano/jogur pa 3,5 mm. -kako oz. kdaj je treba malim že zobke pucat? s kolodontom jaz še ne upam, ker še ne zna poplakniti in to pljuniti ven... je dovolj samo z mokro krpico? -naj bi ih z gazico čistili in vodo/jaz še nisem bom pa -in pa kdaj lahko za spat že daš vzglavniček? -tole pa ne vem tenkju za odgovore!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 13:22:50
|
|
|
|
gloria
|
...uživajte ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 13:27:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband saj smo tudi moški pomembni člen pri vzgoji otrok a ne Ma itak.... hehe... sploh če se moški v vsem strinja z ženo.... jaz nimam te sreče.... Ja pa čestitke za drugo zvezdico, ki si jo pri nas dobil....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 13:28:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babetine, jaz ne morem niti prebrat do konca..... sem čisto kaput.... fešte sem dobila, glava me boli... hemoglobin se mi je znižal na ene 70 po moje.... komaj gledam, slabo mi je in grem kr spat... bye. Ja, hvala vsem za objemčke... ma jst ne vem, kaj mi je... tudi danes sem čisto kaput.... izžeta, ko močo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 13:39:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband imele ste dobre teme oz.pogovore pa sem se vam pridružil,upam,da vas to ne moti.neža in zala so bile planirane anže ni bil.odgovor je mogoče taka razlika. lepo je bilo v vaši družbi pa hvala za lep čvek-večer lahko noč,, ime mi je boštjan Jst pa sem mislila, da ta zadnja pupike ni bila planirana... Ma me septembrke smo najjače... Prit še kej, ja....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 13:42:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
Upam, da si danes že kaj bolje. Nisem.... za dobro jutro pa mi je Lara v rokav bruhala.... se je lepo vse tja ujelo in nič drugega se ni posvinjalo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 13:47:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish rr...pikec pa gloda baby piškot ...... a mu že daš??lepo je?? naša ga zmaže tiki taki. se ji kr nasmeji, ko vidi škatlo, kjer so spravljeni.... Jaz pa dam Lari rajši črn kruh... ji pa nikoli ne dajem hrane zato, da z njo prebija dolgčas ali se tolaži... samo če vidim, da je lačna, ni pa še pripravljeno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 13:49:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: zband mene pa v Blagovici že peče zgaga Zgleda, da tam že po krofih diši.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 13:52:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
Hmmmm.... postajam malo Lari podobna Kaj hm?! Z mano je čist vse OK, da boš vedla....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 14:01:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
A sem vam povedala, da sem utopila kaktus? Đizus no.... mi ga je soseda za rojstni dan prinesla, sigurno ga bo pogrešala.... in mi je ravno kaktus kupla,da mi ja ne bo crknu.... madona....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 14:34:22
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish rr...pikec pa gloda baby piškot ...... a mu že daš??lepo je?? naša ga zmaže tiki taki. se ji kr nasmeji, ko vidi škatlo, kjer so spravljeni.... Jaz pa dam Lari rajši črn kruh... ji pa nikoli ne dajem hrane zato, da z njo prebija dolgčas ali se tolaži... samo če vidim, da je lačna, ni pa še pripravljeno... saj ji tudi ne dajem hrane kr tko. vmes, za med malico oz. da lažje počaka na kosilo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 14:35:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A sem vam povedala, da sem utopila kaktus? Đizus no.... mi ga je soseda za rojstni dan prinesla, sigurno ga bo pogrešala.... in mi je ravno kaktus kupla,da mi ja ne bo crknu.... madona.... lara, pa kaktus.........k ni res nič dela z njim. si ga vsak dan zalivala??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 14:37:58
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Ojoj. Ja L. je nora na čisto vse: milupine, Hollejeve...in vse okuse: najraje ima piro, potem 7 žit, pa riževo, pa ovseno... Pri hrani res nimamo problemov (trkam, trkam!) bubika je tudi pravi jedec Se ji že kar pozna naši tudi. vsak, ki jo vidi prvič reče-o kakšna bunkica! a samo ješ?? mislm, stradala je ne bom. HB da rada je. ..haha našem tudi in se pofočkam na te izjave ...da ne povem kolk ga je zameenjalo za pučko midve greva zadnjič na sprehod.......in tamala je bila cela roza, kitty majčko, čeveljčke, roza trak, roza hlače. pa me ena ustavi in reče-joj, kok luškan fantek!!!! .......a so mal čoravi al se norca delajo........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 15:13:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish rr...pikec pa gloda baby piškot ...... a mu že daš??lepo je?? dam mu tistega baby piškot - kost od mannerja brez sladkorja gor.....tega edino lepo je... hippovega zaenkrat še ne...ker je bolj trd in se mu odlomi prevelik kos.... ...aja, pa dam mu žemljico za glodat....saj ne poje dost...toliko, da se malo nauči....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 15:16:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria enkrat drugo leto pa grem po svoje pingvinčke ... .... .... koliko jih imaš...jaz1
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 15:18:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Drugače pa L. zadnje tri dni poje že 270 ml kašice. Pravi mali požeruh je ratala. ...vau ...mi pa imamo čez dalje bolj problem pri teh kašicah....zdej še hippovo noče jesti .....milupino sploh ne....danes sem kupila od alnature in linote pa da vidim,ker pol več sploh ne vem kaj dati za večerjo,ali pa zajtrk.... jaz sploh ne kupujem več teh kašic...... dam mu čokolino....pa ga je...al pa od babylove..tisto bourbon vanilija...drugih ne je... tiste od alnature...so mi ble pa čisto mimo... aja..sem kupila keksolino...pa ima not med.... a lahko vseeno dam?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 15:19:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: zband mene pa v Blagovici že peče zgaga po moje, ker jih po poti je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 15:21:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria hahaha jaz se pa držim navodil gin. da dve leti nič ....pa veš da me je mal strah da kaj pa če bi kaj bilo....že študiram da bi šla na kak pregled k gin. in ga povprašala kaj naj nardim kaj narediš.......čakaš in pol cartaš ...vidim da sem narobe pisala in me ni nobeden zastopil... .....jaz sem mislila na zaščito,če bi bila potrebna,glede na to da 8 let ni bilo nič,pol pa po ivf-u ja...in kaj če bi se zdej slučajen zgodilo da rata (tko kot DS )...glede na to da je bil CR in naj ne bi takoj zanosila bla,bla,bla...ti to ne študiraš,ali pa PF ...ma nekaj me daje ...pa ziher ne ker še nimam HB... ne kompliciraj...nik ima 8 mesecev.....preden bi rodila bi bilo že kar nekaj več mesecev mimo...tako da upam, da rata brez pomagala, drugače pa eskimčki.... ....btw...meni se je danes sanjalo, da sem .... ...zgleda sem te tvoje poste sanjala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 15:21:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: zband mene pa v Blagovici že peče zgaga a mamo mošega sogovornika ...od gdaj je pa ta g. prisoten ...men več ni nič jasen od včeraj.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 15:23:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Hmmmm.... postajam malo Lari podobna jaz tud to opažam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?