|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
6.5.2009 21:19:42   
leda
lorija kako naj prikažem slike mojih malih user posted image user posted image user posted image ,rabim pomoč imam jih v albumu na ringa raja pa mi pomagaj,da jih pokažem

Lušne otročke imata!user posted image

evo, tut jst pošnofala. pa kapo dol. trije tkole mali vsak dan in vsako noč user posted image   jst sem mela včeri še sestrično od malih na obisku, bratranca sem si pa raje za drugič pustila, ker bi bli 5, 3, 1 in 0,7. in moj emšo, ki je zlo ribji, goldfish user posted image in je blo dobro popoldne, sta rabli samo tri posege modrih čelad in še 0,7 je večino časa bla nadvse zadovoljna gledalka. ampak zvečer sem pa sam še kavč lahko peglala...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
6.5.2009 21:20:20   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

rr...pikec pa gloda baby piškotuser posted image ......

a mu že daš??lepo je??

naša ga zmaže tiki taki.user posted image  se ji kr nasmeji, ko vidi škatlo, kjer so spravljeni....user posted image user posted image

Jaz pa dam Lari rajši črn kruh... ji pa nikoli ne dajem hrane zato, da z njo prebija dolgčas ali se tolaži... samo če vidim, da je lačna, ni pa še pripravljeno...

..jaz tudi tko delamuser posted image ...

joj babe, čist narobe ste me zastople. jaz ji dajem piškot ali kruh, ko je lačna, ne pa v tri dni. škatlo pa pač vidi, ko dobi piškot, in ker ve, kaj sledi, se takrat nasmeji. ne dajem ji pa piškote kar vsepovprek, zaradi lepega. enega na dan, drugi dan kruh...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
6.5.2009 21:20:20   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Coko, daj mi povej kaj tvoj nick pomeni. Jaz se vedno na čoko spomnim oz. čokolešnikuser posted image

...mene pa na tiste rum/kokos kroglice spominjauser posted image ...njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
6.5.2009 21:21:08   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: leda

bubi, kako pa vam rata, da ne motita en druzga? jst sm ravnokar na poti navzgor v spalne sobane štela do sto, da nisem na vratih sobe zarjula: ne tul, bos tamalo zbudila!!! (se seveda zavedam ironije tovrstnega tuljenja user posted image ).

tavelka ma namreč zvečer pogosto kaj za pripomnt; razpon je velik: od "moje oči ne morejo zaspati brez tvojih" do "strah me je čarovnic". no, in smo se odločl, da ju vseeno že od štarta damo skupi spat, v kleti izbrskal bejbi alarm, tavelki razložil koncept. in je delal par dni, zdele je pa tko zarjula direkt vanjga, da dnevna soba okrog mojga receiverja kar zavibrirala: " halo, mami, halo!" agrmpf.

user posted image  

Jaz ti s tega konca čisto potiho kličem: "dihaj, mami, dihaj"!user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
6.5.2009 21:21:10   
gold fish

.....pisalo You just can't kill it ... No meni je uspelouser posted image

user posted image ...user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
6.5.2009 21:22:49   
gloria

a mu že daš??lepo je??

naša ga zmaže tiki taki.user posted image  se ji kr nasmeji, ko vidi škatlo, kjer so spravljeni....user posted image user posted image

Jaz pa dam Lari rajši črn kruh... ji pa nikoli ne dajem hrane zato, da z njo prebija dolgčas ali se tolaži... samo če vidim, da je lačna, ni pa še pripravljeno...

joj babe, čist narobe ste me zastople. jaz ji dajem piškot ali kruh, ko je lačna, ne pa v tri dni. škatlo pa pač vidi, ko dobi piškot, in ker ve, kaj sledi, se takrat nasmeji. ne dajem ji pa piškote kar vsepovprek, zaradi lepega. enega na dan, drugi dan kruh...

...jaz te nisem narobe zastopla,sem se pa nadovezala na Larin odgovoruser posted image ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
6.5.2009 21:22:49   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: coko

Zelo lepo, da vam rožice uspevajo. Meni je še vsaka čez nekaj časa umrla. Tako, da zaenkrat nimam želje po njih.
Lepo je bilo z vami malo poklepetat. Jaz grem počasi še pod tuš, potem pa spat. 

Se še kaj oglasim...

nočko.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
6.5.2009 21:23:50   
leda
Jaz ti s tega konca čisto potiho kličem: "dihaj, mami, dihaj"

user posted image

k sreči sta dva štuka viši in si lohk celo pot ponavljam: "je še mala, je še mala." ma to itak velik delam, je kar tricky, ker je kar naenkrat ratala velika sestra in pri treh in pol govori že kot človek in na splošno daje zlo odrasel vtis, v resnici pa je še vedno en mali otročaj...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
6.5.2009 21:23:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Meni pa rože ful uspevajo. HB,

meni tudi..., pol še pa tast malo na ogenj vlije, ko tašči reče...glej kake rože ima.......ne pa ti....ona pa jezna kot user posted image ...user posted image ..meni pa špeh rasteuser posted image ...

....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
6.5.2009 21:24:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

a mu že daš??lepo je??

Jaz sem jih pa že enkrat v košari imela pa sem jih nazaj na polico nesla. Že tak je bolj pri ta konkretnih dojenčkih. Mu rajši mal kruha dam kot piškote.

pri nas je vseeno, ali kruh ali piškot-ko je lačna, hoče hrano.user posted image

Jaz ji tudi dam včasih plasmo, ampak drugače pa tudi raje žemljico ali pa kruh. Se mi zdi, da tudi raje je kruh kot piškot.

naš ima tud raje žemljico.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
6.5.2009 21:24:35   
ključek

a mu že daš??lepo je??

...jaz te nisem narobe zastopla,sem se pa nadovezala na Larin odgovoruser posted image ...

okej.ker sem dobila filing, da vse mislite kakšna slaba mama sem, da jo sam s piškoti filam....user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
6.5.2009 21:24:45   
gloria
user posted image a si prejela boneuser posted image ...sem tudi DS z našga foruma poslala pa ih še ni(no ona je z MSuser posted image )

...grem ker mali joče,mogoče pridem še poluser posted image ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
6.5.2009 21:25:35   
gloria
MTY ma dej nehaj...kakšna slaba mati...ti,tiuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
6.5.2009 21:25:47   
gold fish

...pol drugo leto napadamo obeuser posted image

..jaz nič več.... sem zaključila......samo se mi pa smili tisti revček sam tam....pa ziher je deklinauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
6.5.2009 21:26:50   
gloria

..jaz nič več.... sem zaključila......samo se mi pa smili tisti revček sam tam....pa ziher je deklinauser posted image

..pol pa bejži po njo user posted image ...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
6.5.2009 21:27:08   
leda
Meni pa rože ful uspevajo. HB,

meni tudi..

take rabmo. kaj pa zelišča? vama tut grejo? ker moje roke niso zelene, ampak kuhajo pa in to z zelišči. in lani se moja taktika "vrž v lonc zemlji in semena in pol po potrebi pobiraj" ni glih najbolj obrestovala. no, edin peteršilja je blo pa za izvoz. ma očitno rad en tak sproščen odnos user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2041
6.5.2009 21:27:12   
ključek

fishi, kaj pa potem naredijo s pingivnčkom?? če pač ne boš imela več otrok?

Neposredna povezava do sporočila: 2042
6.5.2009 21:29:57   
gold fish

pingvinčke

morm komentirat, ker ma kolegica tut enga na lagerju. in mi je bil ta izraz tolk kjut, da si jih kar predstavljam tam na ledu user posted image

ko pa vidiš kako jih pripeljejo ......pa si še bolj predstavljaš....

.... bodite srečne, da tega niste rabile dati skozi....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
6.5.2009 21:30:58   
gold fish

...čokolino bom pa probala drug teden delat ker mu je doberuser posted image ...

naš ga ima tud rad.... pa tak lepo že z žličko je....z mamino pomočjo sevedauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
6.5.2009 21:32:01   
gold fish

...tak da fiši tvoje sanje se znajo uresničituser posted image ....

user posted image ..............user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
6.5.2009 21:33:04   
leda
... bodite srečne, da tega niste rabile dati skozi....

smo. moja najboljša kolegica je šla čez to in sem v detajle spremljala (kolikor se da na daleč, ne da bi sam moral stopit v sistem). pa ona je mela še srečo, je v prvo uspelo in zdej mata rezultata tri mesce.

Neposredna povezava do sporočila: 2046
6.5.2009 21:34:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: zband

glorija kako naj prikažem slike mojih malih user posted image user posted image user posted image ,rabim pomoč imam jih v albumu na ringa raja pa mi pomagaj,da jih pokažem

če so v albumu so vidni....jaz sem že malo kukala......kaki lubeki mali....user posted image ....user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
6.5.2009 21:34:23   
ključek

... bodite srečne, da tega niste rabile dati skozi....

smo. moja najboljša kolegica je šla čez to in sem v detajle spremljala (kolikor se da na daleč, ne da bi sam moral stopit v sistem). pa ona je mela še srečo, je v prvo uspelo in zdej mata rezultata tri mesce.

jaz poznam eno punco, ki se je 10 let matrala. šla na 4 umetne, potem pa naravno zanosila in dobila dvojčici.user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
6.5.2009 21:34:44   
Lara Croft
saj ji tudi ne dajem hrane kr tko. vmes, za med malico oz. da lažje počaka na kosilo.

Ti ne pa še kdo tudi verjetno ne.... sem pa že videla mamice/očke/none/nonote, ki so dajali hrano otroku zato, ker so tečnarli.... jokali, ker so padli..... ker so bili pridni pri zdravniku... itd..

lara, pa kaktus.........k ni res nič dela z njim. si ga vsak dan zalivala??

Ma nisem ga tok zalivala.... en dan sem ga zalila, ker se mi je zdelo, da ga že dooolgo nisem... pol pa sem kar naenkrat videla, da so listi (al kaj že ima) čist oveneli in se napihnili z vodo.... Ko sem lonček dvignila gor s posode je blo notri ful vode... sumim, da ga je tudi E. zalival, ma je rekel da ne... On ponavadi, ko je v flaški še malo vode, zalije rože...

in tamala je bila cela roza, kitty majčko, čeveljčke, roza trak, roza hlače. pa me ena ustavi in reče-joj, kok luškan fantek!!!

Da gorje svinji....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
6.5.2009 21:35:06   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: coko

Se še kaj oglasim...

...nočko...user posted image

.....oglasi se pa res še kaj.....user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?