Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 20:49:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish rr...pikec pa gloda baby piškot ...... a mu že daš??lepo je?? naša ga zmaže tiki taki. se ji kr nasmeji, ko vidi škatlo, kjer so spravljeni.... Jaz sem jih pa že enkrat v košari imela pa sem jih nazaj na polico nesla. Že tak je bolj pri ta konkretnih dojenčkih. Mu rajši mal kruha dam kot piškote. pri nas je vseeno, ali kruh ali piškot-ko je lačna, hoče hrano.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 20:49:33
|
|
|
|
pf
|
Meni pa rože ful uspevajo. HB, ker imam velik balkon, pred vhodom, okrog delavnice, pri pasji uti, pri vrtni uti, po cvetličnih gredah, pa vrtnice. Ni da ni. Edino kaj je vzel vrag je bila oljka, ker sem jo pozabila na zimo noter dat in sem jo včeraj vrgla stran. Pa na vrtu mi tudi ful raste. Pa ne, da se ful ukvarjam s tem. Se mi zdi, da imam sreče več kot pameti kar se tega tiče. Moja mama se ful ukvarja, pa to, pa ono, na koncu imam pa jaz lepše in na vrtu že dosti prej zelenjavo. Kar naj tako ostane, da ne bo šlo po spisku vragu v rit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 20:51:32
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish rr...pikec pa gloda baby piškot ...... a mu že daš??lepo je?? naša ga zmaže tiki taki. se ji kr nasmeji, ko vidi škatlo, kjer so spravljeni.... Jaz sem jih pa že enkrat v košari imela pa sem jih nazaj na polico nesla. Že tak je bolj pri ta konkretnih dojenčkih. Mu rajši mal kruha dam kot piškote. pri nas je vseeno, ali kruh ali piškot-ko je lačna, hoče hrano. Jaz ji tudi dam včasih plasmo, ampak drugače pa tudi raje žemljico ali pa kruh. Se mi zdi, da tudi raje je kruh kot piškot.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 20:52:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Meni pa rože ful uspevajo. HB, ker imam velik balkon, pred vhodom, okrog delavnice, pri pasji uti, pri vrtni uti, po cvetličnih gredah, pa vrtnice. Ni da ni. Edino kaj je vzel vrag je bila oljka, ker sem jo pozabila na zimo noter dat in sem jo včeraj vrgla stran. Pa na vrtu mi tudi ful raste. Pa ne, da se ful ukvarjam s tem. Se mi zdi, da imam sreče več kot pameti kar se tega tiče. Moja mama se ful ukvarja, pa to, pa ono, na koncu imam pa jaz lepše in na vrtu že dosti prej zelenjavo. Kar naj tako ostane, da ne bo šlo po spisku vragu v rit. super. jaz se tudi že veselim tega, da začnemo urejati okolico, ker bom ponovno imela rožice, okrasna drevesa, vrt........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 20:57:52
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria enkrat drugo leto pa grem po svoje pingvinčke ... .... .... koliko jih imaš...jaz1 2 ...pol drugo leto napadamo obe
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 20:59:02
|
|
|
|
leda
|
Jaz ji tudi dam včasih plasmo, ampak drugače pa tudi raje žemljico ali pa kruh. Se mi zdi, da tudi raje je kruh kot piškot. podobno kot zaenkrat vse, ne dajem hrane za tolažbo ali kupovanje časa za kofetkanje. piškoti pa se mi sploh ne zdijo potrebni. še prekmalu jih bo zahtevala glede na to, da zoja v vrsti pri blagajni ob pogledu na otroška nebesa (un pano s čokoladicami) žal že dobro leto ne reče več: "mami, a je to men všeč?" in tut če slučajno bi, ne bi spregledala krohota vseh ostalih nakupovalcev na moj suveren:" ma kje pa".
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 20:59:08
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish rr...pikec pa gloda baby piškot ...... a mu že daš??lepo je?? naša ga zmaže tiki taki. se ji kr nasmeji, ko vidi škatlo, kjer so spravljeni.... Jaz pa dam Lari rajši črn kruh... ji pa nikoli ne dajem hrane zato, da z njo prebija dolgčas ali se tolaži... samo če vidim, da je lačna, ni pa še pripravljeno... ..jaz tudi tko delam ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:00:30
|
|
|
|
leda
|
pingvinčke morm komentirat, ker ma kolegica tut enga na lagerju. in mi je bil ta izraz tolk kjut, da si jih kar predstavljam tam na ledu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:01:31
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Drugače pa L. zadnje tri dni poje že 270 ml kašice. Pravi mali požeruh je ratala. ...vau ...mi pa imamo čez dalje bolj problem pri teh kašicah....zdej še hippovo noče jesti .....milupino sploh ne....danes sem kupila od alnature in linote pa da vidim,ker pol več sploh ne vem kaj dati za večerjo,ali pa zajtrk.... jaz sploh ne kupujem več teh kašic...... dam mu čokolino....pa ga je...al pa od babylove..tisto bourbon vanilija...drugih ne je... tiste od alnature...so mi ble pa čisto mimo... aja..sem kupila keksolino...pa ima not med.... a lahko vseeno dam? ...jaz sem se pa od babylove nekao branla kupit pa ne vem zakaj ...čokolino bom pa probala drug teden delat ker mu je dober ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:04:03
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria hahaha jaz se pa držim navodil gin. da dve leti nič ....pa veš da me je mal strah da kaj pa če bi kaj bilo....že študiram da bi šla na kak pregled k gin. in ga povprašala kaj naj nardim kaj narediš.......čakaš in pol cartaš ...vidim da sem narobe pisala in me ni nobeden zastopil... .....jaz sem mislila na zaščito,če bi bila potrebna,glede na to da 8 let ni bilo nič,pol pa po ivf-u ja...in kaj če bi se zdej slučajen zgodilo da rata (tko kot DS )...glede na to da je bil CR in naj ne bi takoj zanosila bla,bla,bla...ti to ne študiraš,ali pa PF ...ma nekaj me daje ...pa ziher ne ker še nimam HB... ne kompliciraj...nik ima 8 mesecev.....preden bi rodila bi bilo že kar nekaj več mesecev mimo...tako da upam, da rata brez pomagala, drugače pa eskimčki.... ....btw...meni se je danes sanjalo, da sem .... ...zgleda sem te tvoje poste sanjala ...se spomneš lani ko sem čakala izvide od AC se je tebi sanjalo da bom rodila fantka ...točno na današnji dan lani sem pa izvedla da bo res ...tak da fiši tvoje sanje se znajo uresničit ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:04:35
|
|
|
|
zband
|
glorija kako naj prikažem slike mojih malih ,rabim pomoč imam jih v albumu na ringa raja pa mi pomagaj,da jih pokažem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:07:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: coko Pozdravček… No, končno sem zbrala pogum, da se vam malo oglasim. Sem samo na hitro preletela eno tri strani, pa vidim, da se imate kar fajn. Seveda vam dneve še dodatno popestrijo vaši otročki. Pa kuhanje… Pa še enga fanta ste dobile. Pohvalno! ...joj tebe sem pa tko vesela da si se oglasila ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:08:27
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: coko Saj vem, da se bi lahko že prej javila, ampak nekako nisem imela moči. Zdej sem v redu, sem končno nekako splezala na zeleno vejo. Pa sem rekla, da se oglasim. Drugače pa sem tudi jaz velikokrat pomislila na vas. Mi je manjkal čvek z vami. upam, da se nam boš večkrat pridružila!!! ..jaz tudi ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:09:25
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: coko Ali ste dale svoje otročke spat, ker vas je kar naenkrat več na netu? ...naš še ne ...bo pa vsak čas...upam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:10:13
|
|
|
|
coko
|
Zelo lepo, da vam rožice uspevajo. Meni je še vsaka čez nekaj časa umrla. Tako, da zaenkrat nimam želje po njih. Lepo je bilo z vami malo poklepetat. Jaz grem počasi še pod tuš, potem pa spat. Se še kaj oglasim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:11:00
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: coko Aha, Gold fish ima Jako. Ima katera še kakšne poporodne težave? Še dojite? Mene še vedno včasih medenica zaj... se prav vse premika. Pa kolena, kot, da bi bila stara 100 let . ...poporodnih težav glih ni, razen da včasih boli v predelu šivanja od CR ...dojim pa še ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:11:23
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband glorija kako naj prikažem slike mojih malih ,rabim pomoč imam jih v albumu na ringa raja pa mi pomagaj,da jih pokažem Lušne otročke imata! Z albuma na rr jaz ne znam, drugače pa iz računalnika shraniš sliko na shrani.si in skopiraš link (forum s predogledom) sem v post.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:12:19
|
|
|
|
meta21
|
Coko, daj mi povej kaj tvoj nick pomeni. Jaz se vedno na čoko spomnim oz. čokolešnik
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:12:32
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer na brzino da se vam malo javim...ma norišnico imamo.....meni se bo ta taden odpelalo.....A je postala neznosna...se mi zdi,da odkar imamo M,gre vedno na slabše.. ,jo je kar težko kontrolirat....M bo dobila zobek...jo full matra in dlesen ima čist napeto zgoraj,mislim da bo še ta teden pokukal na plano... Jaz pa učenja in nalog,da se mi blede...pa ponoči so problemi......zvečer itak ne morem zaspat....eh....upam da se nam porihta čimprej ta kaos.... ...saj bo šlo mami
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:13:37
|
|
|
|
leda
|
bubi, kako pa vam rata, da ne motita en druzga? jst sm ravnokar na poti navzgor v spalne sobane štela do sto, da nisem na vratih sobe zarjula: ne tul, bos tamalo zbudila!!! (se seveda zavedam ironije tovrstnega tuljenja ). tavelka ma namreč zvečer pogosto kaj za pripomnt; razpon je velik: od "moje oči ne morejo zaspati brez tvojih" do "strah me je čarovnic". no, in smo se odločl, da ju vseeno že od štarta damo skupi spat, v kleti izbrskal bejbi alarm, tavelki razložil koncept. in je delal par dni, zdele je pa tko zarjula direkt vanjga, da dnevna soba okrog mojga receiverja kar zavibrirala: " halo, mami, halo!" agrmpf.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:15:01
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Meni pa rože ful uspevajo. HB, ker imam velik balkon, pred vhodom, okrog delavnice, pri pasji uti, pri vrtni uti, po cvetličnih gredah, pa vrtnice. Ni da ni. Edino kaj je vzel vrag je bila oljka, ker sem jo pozabila na zimo noter dat in sem jo včeraj vrgla stran. Pa na vrtu mi tudi ful raste. Pa ne, da se ful ukvarjam s tem. Se mi zdi, da imam sreče več kot pameti kar se tega tiče. Moja mama se ful ukvarja, pa to, pa ono, na koncu imam pa jaz lepše in na vrtu že dosti prej zelenjavo. Kar naj tako ostane, da ne bo šlo po spisku vragu v rit.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:15:50
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda pingvinčke morm komentirat, ker ma kolegica tut enga na lagerju. in mi je bil ta izraz tolk kjut, da si jih kar predstavljam tam na ledu ...a ne da ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:17:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband glorija kako naj prikažem slike mojih malih ,rabim pomoč imam jih v albumu na ringa raja pa mi pomagaj,da jih pokažem ...pojdi na shrani. si,naložiš datoteke,skopiraš link z predogledom in kopiraš tukaj...uf majstorca ni kaj...a ne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:18:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: coko Zelo lepo, da vam rožice uspevajo. Meni je še vsaka čez nekaj časa umrla. Tako, da zaenkrat nimam želje po njih. Lepo je bilo z vami malo poklepetat. Jaz grem počasi še pod tuš, potem pa spat. Se še kaj oglasim... ..ja kr pridi...te bomo zelo vesele ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:18:52
|
|
|
|
meta21
|
Eno vprašanje imam pa me zanima, če katera od vas ve. Moja prijateljica ima rok 8.10., službo pa do 31.8. (dela v šolstvu). V zadnjih 12 mesecih je delala 7 mesecev v 2 delih, prej pa je bila kar dolgo na zavodu za zaposlovanje. Zdaj pa ne ve, kaj je boljše, da gre na porodniško še v času zaposlitve (malo bi pomutila datum poroda oz. bi šla 42 dni prej) ali je vseeno. Kdaj bi dobila večjo porodniško? Na socialno je šla vprašat pa ji je rekla, da naj si preračuna, kaj se ji bolj splača . Kaj je pravzaprav moje vprašanje...kako se računa porodniška, če nisi zaposlen celo leto oz. če dobivaš socialno podporo oz. celo nič (zadnje leto je poročena in je socialno podporo izgubila) Grem še sama malo pobrskat ampak me zanima, če katera pozna kakšen podoben primer.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?