|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
5.5.2009 11:41:54   
Anonimen
Ojla

Samo lepo vas pozdravim...ker nimam nič pametnega za povedat...ajoj...to je že čudno...nič...mejte se! Pa pridno cartajte svoje bebe in trebuščke.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2151
5.5.2009 12:04:58   
kaminek
če bi bil pa pubec, bi bil pa Patrik, tko, da sva bla hitr usklajena z mojimuser posted image

glede tvojih težav, pa pojdi do G in nam poročaj, kako ste se lotl te zadeve. kar najhitreje si to pozdravi, ker ga ni za biksatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2152
5.5.2009 12:55:13   
Anonimen
Punce pozdravljene.

Eno vprašanje imam za vas. A ima mogoče katera za svojo ginekologinjo Dr. Martino Bučar? Zanima me, koliko uz naredi ob normalnem poteku nosečnosti? Hvala in srečno vsem ki ste v pričakovanju ter tistim ki svoje štručke že objemate.

xxx

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2153
5.5.2009 13:47:09   
Anonimen
Jaz imam do sedaj 3 UZ (11, 23, 32 teden), pa še en je nuhalana, ki pa je ni ona delala. Mislim, da je to vse. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2154
5.5.2009 13:57:11   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Jaz imam do sedaj 3 UZ (11, 23, 32 teden), pa še en je nuhalana, ki pa je ni ona delala. Mislim, da je to vse. 

Tudi pri meni je bilo tako.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
5.5.2009 14:23:46   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jaz sem pa zdajle čist user posted image user posted image user posted image .  Včeraj me je tam spodaj full srbelo, sem se praskala, non stop umivala in potem sem se z ogledalom pogledala tam spodaj in user posted image user posted image , sem se namazala zvečer s Canestenom - srbi sicer ne več tako zelo, ampak grozno pa je še vedno videt tam spodaj.
Sedaj pa ne vem ali naj čakam na pregled 13.5. ali naj ne delam panike....
- sramna ustnica mi je full zatekla in pojavili so se mi eni čudni mehurčki (bolj prozorni)
. Ne vem ali gre za vnetje ali za kako resnejšo okužbo user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image Prav groza mi je kaj vse berem po forumih in ne bom sploh več brala....

Nič se grem s študijem zamotit.

user posted image user posted image user posted image

tole si poglej http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/jogurt-lahko-olajsa-vnetje-noznice.html

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 2156
5.5.2009 14:47:55   
kaminek
nekaj časa je blo nazaj govora, katera bo šla rodit v nm P. jst sm se odločla, da grem v nm, tko, da se vam pridružujemuser posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
5.5.2009 14:57:23   
krempelček
DRAGA ČEBELICA, JA DOBRODOŠLA V KLUBU NOSEČNIC Z ŽILAMI PO SPOLOVILU. Če ti ni še nihče povedal, je ta zadeva zelo boleča, mazilA za te žile, ki zgledajo kot drobni mehurčki NI. Lahko pa ti povem, da dokler ne rodimo, ne grejo stran in tudi sama podoba spolovila potem ni nikoli več taka, kot je bila, vedno zgleda kot da je otečeno. Mene že itak žile po nogah dajejo kotuser posted image vendar so na spolovilu hujše in pekoče in sčasoma nosečnica tudi hoditi ne more. Povej za ta tvoj problem ginekologu, moja Kostanjškova je rekla, da si naj podlagam puštre pod rit in si medenico dvignem ampak fora je v tem, da mi potem medenica dejansko zaspi in tega ne morem delati.....ja problem št. 1 naj ti še katera druga pove več o tem....

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2158
5.5.2009 15:08:18   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Tudi pri meni je bilo tako.

Ja tudi pri meni so bili trije UZ-ji pri tej g.
Mislim, da je to čisto normalno, če pa user posted image ne bi bila obrnjena še z glavo dol - bi mi pa še en UZ naredila (tako so mi rekli).

Jutri grem preventivno na pregled, sem se že naročila; bom potem bolj brez skrbi, res ne bi rada da se user posted image čez porodni kanal kaj okuži. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
5.5.2009 15:09:57   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

nekaj časa je blo nazaj govora, katera bo šla rodit v nm P. jst sm se odločla, da grem v nm, tko, da se vam pridružujemuser posted image

Super.user posted image user posted image user posted image

Bom naredila akcijo in si bomo z junijkami, ki bomo rodile v Nm izmenjale telefonsko in ki so seveda na RR.user posted image user posted image user posted image

No, zdej grem pa ven, user posted image user posted image user posted image laja.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
5.5.2009 16:14:29   
rea27
hojla..

no, pa še malo počvekam z vami, preden grem mal zadrnjohat...trenutno poslušam na angel care-u moja dva sončka: mojo prinčipeso in mojega dragega..se ga sliši kako smrči, mi bo zdej zdej tamalo zbudil :) :) Ko se pa zbudimo gremo pa na sprehod!!! Jeeeiiii!!
Danes je bila patronažna spet pri nas..madona, to vzamem že za mali praznik..Mamice - kako je bilo pri vas, a so tudi tako poredko hodile..Namreč k nam je do sedaj prišla le dvakrat, no če še danes prištejem - trikrat..pa sem že 11 dni doma!! Ne vem, sem se pogovarjala z ostalimi mamicami, ki so rodile skoraj leto in pol - do dve leti nazaj, pa so rekle, da je patronažna hodila lepo vsak dan ob točno določeni uri..Meni pa pravi danes, no se potem vidimo v četrtek tam od 10 h do 13.30 ure??!!??!! Haloo...malo bolj bi pa bila lahko natančna..In potem jo cel dopoldan čakamo, kdaj bo prišla..Namesto, da bi šli ven vozičkat!!!! mah...sej bo menda..

Smo pa prave bajsike: imamo že 3500 g!!! Bravo naša Eva!!

okej, drage moje, lepo prenašajte nosečnost - no, ja..čim bolje, mamicam pa lep dan še naprej :)

papa, r.

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2161
5.5.2009 16:49:15   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: krempelček

DRAGA ČEBELICA, JA DOBRODOŠLA V KLUBU NOSEČNIC Z ŽILAMI PO SPOLOVILU. Če ti ni še nihče povedal, je ta zadeva zelo boleča, mazilA za te žile, ki zgledajo kot drobni mehurčki NI. Lahko pa ti povem, da dokler ne rodimo, ne grejo stran in tudi sama podoba spolovila potem ni nikoli več taka, kot je bila, vedno zgleda kot da je otečeno. Mene že itak žile po nogah dajejo kotuser posted image vendar so na spolovilu hujše in pekoče in sčasoma nosečnica tudi hoditi ne more. Povej za ta tvoj problem ginekologu, moja Kostanjškova je rekla, da si naj podlagam puštre pod rit in si medenico dvignem ampak fora je v tem, da mi potem medenica dejansko zaspi in tega ne morem delati.....ja problem št. 1 naj ti še katera druga pove več o tem....

nisem nosečka pa tudi z mojo je vse ok. kot sem ti že napisala na z.s. videla sem to o jogurtu na 24 ur . hvala vseen ha ha hauser posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
5.5.2009 17:41:45   
majčica20
pozdravljene
včeraj sem imela pregled, je mala na CTG spala in se ni pustila preveč motit, sem pa že malce odprta, pa tudi parkrat na dan me že malo zvije, pa vse me že dol tišči.. trenutno imam še malega doma, tako da sem totalno utrujena.
bodite fajn in cartajte svoje najdražje.
LP M

Neposredna povezava do sporočila: 2163
6.5.2009 9:16:53   
Anonimen
Jutro

mejte lepo sredo. Se še tipkamo kaj!

(odgovor članu majčica20)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
6.5.2009 11:05:59   
Anonimen
Čau, spet eno vprašanjeuser posted image . Jst včeri nism mogla na predavanje za EA, ker je mali spet zbolel, pa še take hude krče sem mela dopoldne, da se res nism upala vozit nikamor. Me pa zdej zanima, če slučajno kej vmes pride še naslednji mesec, a EA dobiš sam če si na tistem listu, ka se na predavanju vpišeš? Pa, a velja tut to, da sem bila na predavanju 2 leti nazaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2165
6.5.2009 11:12:51   
Anonimen
Po moje je un seznam samo za orientacijo. da vidijo, koliko je interesentov. Pri sprejemu poveš, da se naj pripravijo, potem pa tako lahko rečeš ne. Anestezisti so zmeraj tam nekje, tako da po moje ni fore, če si na seznamu al pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2166
6.5.2009 11:34:10   
Anonimen
Jst da bi rekla ne???user posted image user posted image user posted image  Sm prvič rodila BREZ, drugič pa Z in ni šans, da tokrat rodim brez. Grem raje domov pa pridem jutriuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2167
6.5.2009 11:49:41   
Anonimen
Hehe. Js sem rekla, da bom pripravla tere, pol pa bomo vidl, kako bo. Po moje se bom kr pustila zadrogirat. Ti maš pol izkušnje s tem? A je res tolk boljš?  Kaj pa stranski učinki? Si mela kake pomisleke?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2168
6.5.2009 11:51:36   
tia12

Jaz pa ni šans, da grem še kdaj z EA rodit....glede teh stranskih učinkov sem se tudi jaz prepričevala, da jih ni...pa bi kmalu lahko izgubila otročka.user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
6.5.2009 12:23:13   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Čau, spet eno vprašanjeuser posted image . Jst včeri nism mogla na predavanje za EA, ker je mali spet zbolel, pa še take hude krče sem mela dopoldne, da se res nism upala vozit nikamor. Me pa zdej zanima, če slučajno kej vmes pride še naslednji mesec, a EA dobiš sam če si na tistem listu, ka se na predavanju vpišeš? Pa, a velja tut to, da sem bila na predavanju 2 leti nazaj?

Jaz sem bila na predavanju. EA imaš na razpolago 24 ur na dan 7 dni v tednu, je 5 anesteziologov, ki jo opravljajo, tako, da če tudi slučajno nobenega ni v porodnišnici, jih pokličejo od doma in ti EA zagotovijo. Ni strahu, da ne bi bilo. Res se vpišeš na predavanju na seznam, ki pa je samo informativen, tako da "vejo kaj jih čaka ". Ni pa nujno, da vse, ki so vpisane na seznamu potem tudi izkoristijo možnost EA. Za EA se lahko odločiš že tudi v porodni,  v glavnem, porod se mora "začet" - redni popadki in odpiranje materničnega vratu.
Če potegnem črto pod vse skupaj, če se odločiš, jo boš dobila, razen seveda, če ni kaj narobe z izvidom od krvi (kri ti vzamejo za test strjevanja krvi).
Jaz sem šla na predavanje, ker berem in slišim vse sorte o EA. Odločila se še nisem. Glede na to, da sem prvič rodila brez in da je bil naš mali pravi velikan 4520g in 57 cm, mislim, da bom tudi v drugo brez. Nikoli pa ne veš, kaj pride.
Mal sem se razpisala, se opravičujem.
LEp dan še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
6.5.2009 12:31:01   
Anonimen
Sem šla na predavanje 2 let nazaj ravno zaradi pomislekov. Ampak pri men je bla zadeva taka, da ko sem prvič rojevala, so ble to tako živalske bolečine in tako dolgo je trajalo, da se pol poroda sploh ne spomnim, kar se ga spomnim je katastrofa, sodelovat itak nism mogla nič,  ko sem rodila pa me je pa samo spreletela misel, da ne morem verjet, da sm živa, mali  je bil pa čist temnovijolične barveuser posted image . Uglavnem čista katastrofa.

Pri drugem porodu (7let kasnejeuser posted image ) so mi porod sprožili s tabletko, ki sem jo dobila ob 9.00(tri dni prej ležala v P, ker sm mela čist mal plodovnice), okrog 17.00 sem začela mal čutit popadke, pa sem si šla hitro glavo opratuser posted image , pa se tuširat..., ker sm bla pač nervozna. Okrog 7.30 je pršu moj k men na obisk, pa sm ga sfehtala, da greva v Črička na kavo, pa sm tisto kavo res težko spila, je blo že kr hudo, sam v porodno pa še nism želela. No ob 8.00 pa racam nazaj proti sobi, se seveda na vsake par korakov ustavim in predihavam, pa me dobi ena sestra pa pravi, da sm za v porodno. Pa sm se šla še v sobo od cimre poslavlat, pa pospravlat stvari... No okol 8.20 pridem v porodno z kr konkretnimi popadki, pa pravi babica, da sm 4 prste odpta, men pa lasi pokonc, pa pravim, da upam da kmal pride anesteziolog, pa da vidiš smeha. No okol 8.45 sm bla prikloplena in vsa blažena. Sploh nism mogla verjet, da je lahko tako kul. Sicer sem čutila tako čist rahlo bolečino, ampak glih tolk, da sm vedla, da se neki  dogaja. Mi je blo pa grozno, ker so glih takrat dve rojevale, seveda obe brez EA in ko sm tisto slišala, mi je kar slabo ratal. Sicer so se babce trudile, da so zapirale vrata od moje porodne, ampak spomini so se vrnili, strah pa tudi. No in tako sm bila sama do 22.10, seveda so vmes kontrolirali utrip..., pa še eno dozo sm dobila vmes, no ko pa je babica ob 22.10 prišla not sm ji pa rekla, da me že ene 2 minuti neki dol tišči in da bi blo fajn, če bi me mal pogledala. Pa je rekla, da jemal prehitr, da bi se v uri pa pol odprla 6 prstov, vendar mi je ustregla, da me pomiri. No, pa panika, gremo na bok in pritiskat, da se dete spusti( men se prvi in drugi otrok nista spustila  porodom, ampak jih je blo treba oba dobesedno zrint venuser posted image ). Pa se dete glih noče spustit, pa nazaj na hrbet, pa v polsedeči položaj, pa dete še kr noče dol, pol pa pride doktor pa se mi dvakrat vrže čez trebuh in evo ga, glavica zunajuser posted image , sam kaj ko je frajer pršu z obrazkom navzgor, pol so ga pa zarotiral in evo ga zunejuser posted image  (ob22.56).

Ma zame pozitivna izkušnja, pa najbolj pomembno se mi zdi, da sem lahko sodelovala. Mali je bil lep, roza barve, skor nč zmatran od poroda, uglavnem res noro. 

(odgovor članu tia12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2171
6.5.2009 12:46:42   
Anonimen
Uh...pol pa bodi pameten, pa se odloči...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2172
6.5.2009 14:27:48   
Mala_princeska
JA DOBRODOŠLA V KLUBU NOSEČNIC Z ŽILAMI PO SPOLOVILU. Če ti ni še nihče povedal, je ta zadeva zelo boleča, mazilA za te žile, ki zgledajo kot drobni mehurčki NI. Lahko pa ti povem, da dokler ne rodimo, ne grejo stran in tudi sama podoba spolovila potem ni nikoli več taka, kot je bila, vedno zgleda kot da je otečeno. Mene že itak žile po nogah dajejo kotuser posted image vendar so na spolovilu hujše in pekoče in sčasoma nosečnica tudi hoditi ne more. Povej za ta tvoj problem ginekologu, moja Kostanjškova je rekla, da si naj podlagam puštre pod rit in si medenico dvignem ampak fora je v tem, da mi potem medenica dejansko zaspi in tega ne morem delati.....ja problem št. 1 naj ti še katera druga pove več o tem....

Krempeljček to je moja diagnoza - krčne žile po spolovilu (varice vulve)user posted image user posted image . In res je tak kot ti opisuješ. Upam, da se mi po porodu vrne vse skup v normalno stanje in da jih ne bo več. Sem bila danes pri ginekologinji, še dobro da sem šla; da res ne bi bil kak genitalni herpes; ker potem bi bila v riti.....

Drage moje Dolenjkice, se kasneje kaj več javim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2173
6.5.2009 18:20:00   
krempelček

helo mala princeska lepo, da je še katera na forumu med dolenjkicami, ki ima težave kot jaz, se mi zdi, da me vsaj nekdo razume, sem bila danes pri ginekologinji pa ni nič rekla, mi je po ctg-ju pregled naredila. verjetno je videla že veliko takih stvari in je ni ganilo, mene bi pa kmalu kap, ko sem v špegu pogledala in videla kaj to je za en hudič....
DRAGE MOJE ŠE 12 DNI DO PDP-JA. JUPI, JUPI ,JE....

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2174
6.5.2009 18:59:50   
Mala_princeska
mene bi pa kmalu kap, ko sem v špegu pogledala in videla kaj to je za en hudič....
DRAGE MOJE ŠE 12 DNI DO PDP-JA. JUPI, JUPI ,JE....

Ja saj mene bi tud kmalu zadelo user posted image user posted image , groza kaj vse se dogaja tam spodaj user posted image in potem, ko sem se pogledala sem si mislila - mama mia in potem se še vse razširi in ven pride dojenček. user posted image

user posted image user posted image user posted image Go go goooo Krempeljček , kar hitr križke na koledarju delat do PDP-ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Rea in Infinity vozičkate, da vas ni gor? user posted image user posted image

Kje ste pa ostale? Končno na sončku? user posted image user posted image user posted image

No, moja tamala je šla na en RD h kolegici, midva sva pa travco kosila in dan je minil, dopoldne sem malo pospravljala, potem letela h g. in s kolegico na čvek. user posted image user posted image user posted image , no celo dva stroja cunj sem obesila.

V ponedeljek sem pa šla k sestri z namenom, da me postriže - pa me ni user posted image (pravi da naj si samo likam "grive" in pustim da mi še bolj zrastejo za v čop), mi je samo stolček za hranjenje potem zbasala v avto in sem odpujsala domov. user posted image

No, zdaj me imate pa že dovolj.

Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.