|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
4.5.2009 15:46:03   
krempelček
ja punce dobro, da imam vas, da si delimo trenutke sreče in smo v pričakovanju....ko vas berem tuki gor, se mi zdi, da čas hitr beži, vse pa si želimo eno in isto, rodit čimprej in čimlažje....res je tako, jaz grem zdej papat kremšnito, te šentjernejske so tuk dobre, pa še frišne....čauči

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
4.5.2009 16:28:33   
kaminek
ojla user posted image !

bila sm na pregledu, dobili bomo user posted image  (se bo statistika še izboljšalauser posted image ), je velik otrok, že obrnjena z glavico navzdol, in pod pretoki v MK mi je napisala  2661guser posted image  a je s tem misnla kg? ojej, če je tako, pol grem raj prej rodit, ker sm danes 32 4/7user posted image , kaj bo še, ko bom npr. 36 tedenuser posted image   drugače pa vse okuser posted image , edin, ko sm stopla v ord. mi je G rekla, da sm natečena v obraz in pol me je še potipala za noge in potrdila, da imam kr nekaj vode v sebi!

naslednji pregled 26.5.

zaenkrat toliko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
4.5.2009 16:52:02   
Anonimen
O, kaminek. Super za punčko.user posted image Da bo kaj za te naše fante. Pa upam, da se malu rešiš odvečne vode...je res smotano, če si ves zatečen.

Krempelček: kremšniteeeeee. Hvala za lušte!user posted image

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
4.5.2009 18:05:05   
Infinity1
Tih deževen dan.... la lala... user posted image

Kako kaj nosečke in mamice? Mi smo prišli iz LJ, bli mal po nakupih, v city parku že klime laufajo na polno, tako da ni blo nič prijetno, vsaj za Lovrota ne, sem ga takooooo pokrivala :)))

Drigače bomo pa v naslednjih dneh mal ustvarjalni, smo kupili prstne parve in bomo Lovrota čist pobarval, bomo vse za veliko noč nadoknadl user posted image user posted image user posted image .

Lep dan še naprej, uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
4.5.2009 18:24:43   
čebelica01
Lovro bo pa mavrica user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
4.5.2009 19:22:19   
tia12
Evo punce mojga frajerčka....user posted image

user posted image

user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
4.5.2009 19:24:07   
čebelica01
oooo kakšen fant je že velikan user posted image user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
4.5.2009 19:31:56   
krempelček
ej majch, če boš kaj hodila po šentjerneju me pa poklič, te počastim s kremšnito, ponavadi imajo med vikendom frišne....čao, še 14 dni do konca, čeprav me nekaj šraufa in ne vem kaj je to.....ojej

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
4.5.2009 19:33:07   
krempelček
tia 12 kako lepi fantek, cartkan pikec....joj se kar naježim ob takih otrocih, jaz bi non stop imela male bebice....

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
4.5.2009 19:46:19   
rea27
Tia12..kako je že veeeeliiiik!!! Kar ne morem verjet?!?!?! Kdaj si ti rodila? Mal pred mano..madona, pa je takoooo velik :) super!!!

Infinity1..wow...v Lj ste že šli? Kako vam zavidam..Mi 3..ups..bi me moja psička v tazadnjo ugriznla, če bi me slišala...torej mi ŠTIRJE smo bili pa danes že tudi na sprehodu. Smo se sprehodili do CSDja, da je oči papirje oddal, potem smo skočil še do mami na OŠ Grm in potem vuuuuš domov..ker je bila naša prinčipesa že lačkana..ampak pridnaaaa full...Jim zgleda res zrak paše..

nč, drage moje, danes sem bila prvič sama v Muellerju, mi je bilo kr mal čudno...prodajalkam pa tut, so se mi čudile 100/h, ko sem rekla, da sem rodila 14 dni nazaj...Kaaaaj?!?!? Kako?!?! Ja, pa že zuni?!?!? Ja, pa že tko fajn zgledate?!?! heheheheh, mi je bilo kr mal smešno :) ampak je pasalo :)

Tako, slikce sem šla v foto Asjo iska, zdaj jih samo še v okvirčke dam in tok tok tok na steno :)

ok, drage moje...grem mal naši Eviki pomagat..sem bolj slabo spala to noč... :)

papa

rea27

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
4.5.2009 19:48:31   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: krempelček

ej majch, če boš kaj hodila po šentjerneju me pa poklič, te počastim s kremšnito, ponavadi imajo med vikendom frišne...

Kje v Šentjerneju pa imajo dobre kremšnite, da jih naročim? user posted image user posted image da mi jih dostavijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krempeljček navijamo zate in vašega user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
4.5.2009 19:51:05   
čebelica01
oooo lepo so te pohvalile user posted image user posted image user posted image . ali pa veliko zapraviš pri njih pa so ble mal nesramno ritolizniške user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
4.5.2009 20:04:45   
Anonimen
OK, pol smo zmenjene za kremšnite. Da vidim, to šentjernejsko čudo.user posted image SEm se pol s palačinkami potolažla, tak da za prvo silo bo. Šraufanje pa so lahko tud kremšnite...če pospešujejo porod, pol prideam takoj po eno rundo. Če pa pospešujejo samo prebavo...pol pridem pa na radensko al pa neki.

Taj je pa res luškan! Le kaj se mu plete po glaviuser posted image je tako resen.

Rea, no lepo, da ste bli na sprehodu. Mora bit fajn mal vozičkat z novim družinskim članom. Kak faaaajn.

Neposredna povezava do sporočila: 2138
4.5.2009 20:24:54   
Mala_princeska
Kaminek user posted image za user posted image - sem prebrala najprej pohvalo, pa sem mislila da si me že prehitela in rodila user posted image user posted image user posted image .
Glede mer se ne sekiraj, ker niso realne (lahko da je narobe merila user posted image user posted image kar na kritike na račun te g. ne bi bilo nič čudnega; pa da te potolažim da ne boš res 5 kg deklice na koncu rodila user posted image user posted image ), glede zatekanja se pa malo pazi pri hrani....(ne preveč soli), a s pritiskom je vse ok? user posted image user posted image

Infinity kdo bo farbal? A bosta z Lovrotom odtis rokice in nogice naredila z barvami ali si jih komu za darilo kupila? user posted image user posted image

Rea user posted image za atija, da ti je pocartal user posted image (predvidevam), ko si ti šopingirala. user posted image Ja, trgovke znajo bit prijazne.

Tia res pravi frajerček. Kaj pa imaš to za en gugalniček?

Majch mi smo se tudi s palačinkami mastili, jaz sem jih z vikijem namazala - samo več kot dveh ne morem pojest, pa ananasov kompotek je pasal zdraven....

A katera ve kje v Nm lahko kupim čaj iz malinovih listov? user posted image user posted image

No, danes dopoldne sem se potepala - bila pri sestri (šla z namenom da mi postriže "grivo" pa mi jo ni, je frizerka; pravi da je bolje da si dolge pustim; da si naj jih samo kaj polikam in da bodo kmalu dovolj dolge za v čop...), no pri njej jedla kosilo user posted image , potem sem se še pri moji mamici ustavila in domov. Moj pa hud ker nič naredila nisem doma in ker ni bilo nove frizure user posted image . No, še ven nismo šli - sem se precej s tamalo ukvarjala. Zdaj pa lumpa gledata "Lepo je biti sosed" in se smejita na veliko user posted image user posted image user posted image .
Od jutri naprej pa se moram pripopat na stol in migat za šolo....Zadnji čas....

Drugače pa user posted image full brca, miga 100/h, pa full me neki dol pritiska....le kaj šele bo? user posted image user posted image (kot neka čudna slabost).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
4.5.2009 20:26:56   
Mala_princeska

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** MAJ **********
In že navijamo za (z)majčiceuser posted image - go go go.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. buterffly---17.5.----25-----Škoc.-----user posted image

2. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image P 6.5.

3.majčica20---20.5.---30-----Nm-------user posted image

4.majch------29.5.----26----Nm--------user posted image P 7.5.

********** JUNIJ **********

5. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

6. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 21.4.

7. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

8. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 26.5.

********** JULIJ **********

9. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

10. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 11.5.,21.5.,1.6.

11. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 19.5.

12. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

13. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

14. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image P19.5.

********** SEPTEMBER **********

17. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 25.5.

********** NOVEMBER **********

18. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********
6.5. Krempeljček
7.5. Majch
11.5. Jakinik1 (21.5.,1.6.)

13.5. Princesi user posted image
19.5. Alex01, Mateja4
25.5. Cukr07
26.5. Kaminek

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************-------VITA

4user posted image : 8 user posted image

Dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2140
4.5.2009 20:27:58   
čebelica01
pojdi v čajarno v novem mestu na koncu kandijskega mostu . ma kolegica čajarno tam ma vse in za malčke tudi

Neposredna povezava do sporočila: 2141
4.5.2009 20:29:17   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01
pojdi v čajarno v novem mestu na koncu kandijskega mostu . ma kolegica čajarno tam ma vse in za malčke tudi

Hvala Čebeli user posted image user posted image user posted image , se bo treba malo sprehodit user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2142
4.5.2009 20:32:11   
čebelica01
Malenkostuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2143
4.5.2009 20:51:57   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Tia res pravi frajerček. Kaj pa imaš to za en gugalniček?

Gugalniček sem kupila v BC na Rudniku.Je pa znamke Lemi. Je full fajn stvarca, pa ne tko draga 40€. Sem gledala tudi druge variante pa pod 80€ ni blo nič.

A katera ve kje v Nm lahko kupim čaj iz malinovih listov? user posted image user posted image

Čajček iz malinovih listov se dobi v Sanolaborju v MC na Cikavi. Vendar ga moraš naročit, dobijo ga pa tam nekje v roku enega tedna. Jaz ga sicer nisem prakticirala, vendar so mi tako tam povedali.

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2144
4.5.2009 20:53:37   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Tia12..kako je že veeeeliiiik!!! Kar ne morem verjet?!?!?! Kdaj si ti rodila? Mal pred mano..madona, pa je takoooo velik :) super!!!

Ja Rea naši malčki rastejo 100/h....mam občutek kot, da sem včeraj iz P prišla domov...na pa bo mali v nedeljo star že 1 mesec. Čas full hitro beži....

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
5.5.2009 8:48:53   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

ojla user posted image !

bila sm na pregledu, dobili bomo user posted image  (se bo statistika še izboljšalauser posted image ), je velik otrok, že obrnjena z glavico navzdol, in pod pretoki v MK mi je napisala  2661guser posted image  a je s tem misnla kg? ojej, če je tako, pol grem raj prej rodit, ker sm danes 32 4/7user posted image , kaj bo še, ko bom npr. 36 tedenuser posted image   drugače pa vse okuser posted image , edin, ko sm stopla v ord. mi je G rekla, da sm natečena v obraz in pol me je še potipala za noge in potrdila, da imam kr nekaj vode v sebi!

naslednji pregled 26.5.

zaenkrat toliko!

ČESTITKE ZA user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pregled 19.5. in me že prav zanima, koliko je naš user posted image  velik. Glede na to, da je imel prvi ob rojstvu 4520g in 57cm, mislim, da ta ne zaostaja veliko za njim, glede na to, da imam tolikšen trebuh, da se mi vsi čudijo, da imam šele 11.7. rok user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
5.5.2009 8:50:03   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Evo punce mojga frajerčka....user posted image

user posted image

user posted image

Pravi cukrček je user posted image user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
5.5.2009 10:20:20   
kaminek
ja, res upam, da ne bom še bolj natekla....user posted image .... sm si pa danes glih naročila kompresijske nogavice pr nas v službi, ker vem, da pomagajo, preventiva je boljša kot kuravita, mar ne?user posted image

bom mogla še bolj počivat kot sm do sedaj, ker itak mi naša patricija tolk prtiska dol, da skor hodt več ne morm. se premikam kot koloradski hrošč. če sedim 5 min na stolu, se komaj vstanem. najboljš mi pa je, če sedim na jazboo-ju (vreča s polnilom), ker me potem zelo manj boli.
kakšen čaj pa kaj priporočate, da se znebim vsaj malo vode?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
5.5.2009 10:22:18   
kaminek
57 cm?user posted image  ste pa mel velikanauser posted image

pa hvala za čestitke, zdej pa lepo čičat pa čakat, kdaj se bo kej začelouser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
5.5.2009 10:37:08   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

ker itak mi naša patricija tolk prtiska dol

kakšen čaj pa kaj priporočate, da se znebim vsaj malo vode?

Patricija bo user posted image , vauuu lepo ime sta izbrala user posted image user posted image user posted image .

No, mi smo se pa včer dokončno odločili in ostajamo pri Manci in Maticu in konec besed (mogoče mi uspe Jakob Jošt, če bo user posted image , in če bo moj dobre volje pri porodu)user posted image .

Glede čajev za izločanje vode  - ogromno jih je - daj malo pri junijkah povprašaj - se spomnim da so že čvekale o tem. user posted image user posted image

Jaz sem pa zdajle čist user posted image user posted image user posted image .  Včeraj me je tam spodaj full srbelo, sem se praskala, non stop umivala in potem sem se z ogledalom pogledala tam spodaj in user posted image user posted image , sem se namazala zvečer s Canestenom - srbi sicer ne več tako zelo, ampak grozno pa je še vedno videt tam spodaj.
Sedaj pa ne vem ali naj čakam na pregled 13.5. ali naj ne delam panike....
- sramna ustnica mi je full zatekla in pojavili so se mi eni čudni mehurčki (bolj prozorni)
. Ne vem ali gre za vnetje ali za kako resnejšo okužbo user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image Prav groza mi je kaj vse berem po forumih in ne bom sploh več brala....

Nič se grem s študijem zamotit.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.