Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 17:39:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Danes ima moja princeska rojstni dan!!! Praznuje svojo prvo okroglo VSE NAJBOLJŠE, SRČICA MOJA, ZA 10. LET Še vedno se spomnim, ko sem jo prvič stisnila v objem tudi od naju vse naj naj ob okrogli, prvi dvomestni številki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 17:41:18
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Špelin@ vse najbooljše tvoji veliki piki . Kakšno presenečenje si ji tokrat pripravila? Prvo presenečenje je že dobila, ker smo jo v soboto peljali sprehajat psa v zavetišče - je že ene pol leta težila Drugo presenečenje je pa nekaj, kar že pol leta ogleduje v trgovinah in na netu... Saj glede na to, da je v šoli in mi ne kuka čez ramo, lahko napišem: mikroskop, na srečo smo ga v Hoferju dobili krepko znižanega, ker so ostali zadnji kosi. KLIK Njej naravoslovje blazno leži, je čisto drug tip od mene, ki sem bolj za jezike A ima po atiju naravoslovje? Jaz sem tudi jezični tip, v naravoslovju sem na nuli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 17:45:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, moram vam povedat, kaj se mi je zdaj zgodilo. Včeraj so mi za tisto službo rekli, da so izbrali eno drugo. In sedaj pred 20 minutami me kličejo, da me bodo vzeli, sedaj najprej do septembra, za vzgojiteljico. Pa še nekaj, prvi telefonski klic, ki sem ga opravla, sem klicala eno gospo za varstvo, tu v mojem kraju in mi bo vzela Vida, ker je ravno včeraj ena punčka šla v vrtec. Skačem do plafona. Čestitke za oboje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 17:50:18
|
|
|
|
nia5
|
Ok, pa saj ni res, spet sem sama in sem primorana it, pa grem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 19:02:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Ful lepe slikice , a Jaka pa obožuje Nodija Ne več, ampak to si je sam zaželel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 19:05:27
|
|
|
|
barbaw
|
Nove mere 9870 g, 77 cm in OG 45 naslednji pregled xx novembra Maja je pri vsakem cepljenju vsaj zastokala, če ni pojokala, danes pa ni niti pisnila. Še P se je začudila, da je bila tiho. A veste, da sem pozabila slikat hišo preden smo začeli rovarit okrog. Bom jutri še poslikala preden se začne videz fasade spreminjat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 21:15:53
|
|
|
|
jana81
|
NIA5 NISEM ŠE BILA PRI G, KER TRENUTNO IMAM (ups) še imam mir, že 3 dni . imam pa zato malo belega toka.. barbaw le poslikaj, da boš kasneje lahko pogledala za nazaj in videla kako ste lepo naredili. Nejc panča, jst pa grem pod tuš, ker sem čist zmatrana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 21:38:21
|
|
|
|
špelin@
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 21:39:15
|
|
|
|
nia5
|
Sem vam prišla zaželet lahko noč, ker sploh ne pridem do besede, lumpe ene, ko toliko čvekate Mirno nočko vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 21:39:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ What
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 21:44:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nove mere 9870 g, 77 cm in OG 45 naslednji pregled xx novembra Maja je pri vsakem cepljenju vsaj zastokala, če ni pojokala, danes pa ni niti pisnila. Še P se je začudila, da je bila tiho. A veste, da sem pozabila slikat hišo preden smo začeli rovarit okrog. Bom jutri še poslikala preden se začne videz fasade spreminjat. za Majo!!! Hišo pa le poslikaj, da bomo tudi me videle, kaj boste uštimali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 21:44:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan , malo da se javim v celem dnevu. No, danes sem končno bila pri G, me je pregledala, še vaginalni UZ mi je naredila in pravi da ni nič narobe, da to še verjetno hormoni delajo po porodu in se mi M ne uravna . Tako da mi je dala neke tablete, po katerih bi se naj ustavilo, drugače moram prit nazaj in KT, da se uravna M. Upam, da bo zdaj bolje ker imam poln kufer že tega. Jana a si že bila na pregledu? No da hitro preletim, kaj ste kaj načvekale. Ej, pa imaš ti Mireno?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 21:45:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Špelin@ vse najbooljše tvoji veliki piki . Kakšno presenečenje si ji tokrat pripravila? Prvo presenečenje je že dobila, ker smo jo v soboto peljali sprehajat psa v zavetišče - je že ene pol leta težila Drugo presenečenje je pa nekaj, kar že pol leta ogleduje v trgovinah in na netu... Saj glede na to, da je v šoli in mi ne kuka čez ramo, lahko napišem: mikroskop, na srečo smo ga v Hoferju dobili krepko znižanega, ker so ostali zadnji kosi. KLIK Njej naravoslovje blazno leži, je čisto drug tip od mene, ki sem bolj za jezike A ima po atiju naravoslovje? Jaz sem tudi jezični tip, v naravoslovju sem na nuli Pojma nimam, po komu ima to...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 21:45:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ What
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 21:53:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer Evo mene. Smo se danes malce potepali, dopoldan smo šli v KR v Pikapolonico, smo šli zamenjat trcikel, ki ga je Manca dobila za RD od babi in dedija, ker je imel določene pomankljivosti (sta se tako zmenila, da ga lahko pridemo zamenjat, če ne bo OK). In tudi naša Manca je prav navdušena nad tem novim prevoznim sredstvom. Je v trgovini začela ful jokat, ko ga je prodajalka odpeljala na blagajno No pa v Mullerja smo tudi šli po plenice, robčke, ..... POl smo se pa še pri tašči in tastu ustavili, ker se je šel moj nekej k bratu učit glede računalnika. DRugače sem pa jaz kar malce zamorjena zadnje dni... mori me to, kaj bo z Mančinim varstvom, ker baje da vrtec je skoraj nemogoče, da dobimo.... moja službe, oziroma iskanje le te..... ki me ne pripelje nikamor.... Eh dost jamranja, grem mal za nazaj brat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 21:55:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ What Men ni nč jasno, kva so te zdej za ene šifre....
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 21:56:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nove mere 9870 g, 77 cm in OG 45 naslednji pregled xx novembra za lepe mere, tudi vaša Maja bo zgleda manekenka Maja je pri vsakem cepljenju vsaj zastokala, če ni pojokala, danes pa ni niti pisnila. Še P se je začudila, da je bila tiho. bravo punca, ti si res pridna! A veste, da sem pozabila slikat hišo preden smo začeli rovarit okrog. Bom jutri še poslikala preden se začne videz fasade spreminjat. Že čakamo slikice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 21:56:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojli! Vse po starem. Moj mi je dns povedal da so ga včeraj iz vrtca klical in vprašal, če smo še zainteresirani za vrtec in je reku, da ja. Kr baje jih je šlo nekaj stran in po možnosti bo Vid šel julija v vrtec tko, zdej pa šibam kosilo kuhat naprej. super naj se vam dobro izteče!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 21:57:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, moram vam povedat, kaj se mi je zdaj zgodilo. Včeraj so mi za tisto službo rekli, da so izbrali eno drugo. In sedaj pred 20 minutami me kličejo, da me bodo vzeli, sedaj najprej do septembra, za vzgojiteljico. Pa še nekaj, prvi telefonski klic, ki sem ga opravla, sem klicala eno gospo za varstvo, tu v mojem kraju in mi bo vzela Vida, ker je ravno včeraj ena punčka šla v vrtec. Skačem do plafona. iskene čestitke!!!! Uživaj v novi službi!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 21:58:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hej, ravnokar sem obešala cunje na balkonu in gredo mimo otroci iz vrtca (iz druge enote kot mala pika) z vzgojiteljico in vzgojiteljem (najbrž pomočnikom vzgojiteljice) Luštno Fino je videt, da se tudi moški zanimajo za ta poklic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 21:58:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Špelin@ vse najbooljše tvoji veliki piki . Kakšno presenečenje si ji tokrat pripravila? Prvo presenečenje je že dobila, ker smo jo v soboto peljali sprehajat psa v zavetišče - je že ene pol leta težila Drugo presenečenje je pa nekaj, kar že pol leta ogleduje v trgovinah in na netu... Saj glede na to, da je v šoli in mi ne kuka čez ramo, lahko napišem: mikroskop, na srečo smo ga v Hoferju dobili krepko znižanega, ker so ostali zadnji kosi. KLIK Njej naravoslovje blazno leži, je čisto drug tip od mene, ki sem bolj za jezike super izbira
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 21:59:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Danes ima moja princeska rojstni dan!!! Praznuje svojo prvo okroglo VSE NAJBOLJŠE, SRČICA MOJA, ZA 10. LET Še vedno se spomnim, ko sem jo prvič stisnila v objem Tudi midve z Manco ji želiva vse najlepše in najboljše!!! Bodi zdrava in pridna!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 22:00:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tako, sem se prebila skozi današnje poste, zdej pa grem še pod tuš in počasi v posteljo, ker ne vem kaj nas spet čaka ponoči Lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 22:11:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ What Men ni nč jasno, kva so te zdej za ene šifre.... dA JE TU GOR POGREBŠČINA. iN DA JE TREBA STRAŽO DRŽAT, NE? Ne, ne derem se, samo caps lock sem pomotoma stisnila Ekskuze mua
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 22:12:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer Evo mene. Smo se danes malce potepali, dopoldan smo šli v KR v Pikapolonico, smo šli zamenjat trcikel, ki ga je Manca dobila za RD od babi in dedija, ker je imel določene pomankljivosti (sta se tako zmenila, da ga lahko pridemo zamenjat, če ne bo OK). In tudi naša Manca je prav navdušena nad tem novim prevoznim sredstvom. Je v trgovini začela ful jokat, ko ga je prodajalka odpeljala na blagajno O ti srček mali No pa v Mullerja smo tudi šli po plenice, robčke, ..... POl smo se pa še pri tašči in tastu ustavili, ker se je šel moj nekej k bratu učit glede računalnika. DRugače sem pa jaz kar malce zamorjena zadnje dni... mori me to, kaj bo z Mančinim varstvom, ker baje da vrtec je skoraj nemogoče, da dobimo.... moja službe, oziroma iskanje le te..... ki me ne pripelje nikamor.... Da ne pozabim: dobiš ZS. Eh dost jamranja, grem mal za nazaj brat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?