Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:21:42
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, moram vam povedat, kaj se mi je zdaj zgodilo. Včeraj so mi za tisto službo rekli, da so izbrali eno drugo. In sedaj pred 20 minutami me kličejo, da me bodo vzeli, sedaj najprej do septembra, za vzgojiteljico. Pa še nekaj, prvi telefonski klic, ki sem ga opravla, sem klicala eno gospo za varstvo, tu v mojem kraju in mi bo vzela Vida, ker je ravno včeraj ena punčka šla v vrtec. Skačem do plafona. SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER O the best. Ti prav privoščim to službo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:22:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, moram vam povedat, kaj se mi je zdaj zgodilo. Včeraj so mi za tisto službo rekli, da so izbrali eno drugo. In sedaj pred 20 minutami me kličejo, da me bodo vzeli, sedaj najprej do septembra, za vzgojiteljico. Pa še nekaj, prvi telefonski klic, ki sem ga opravla, sem klicala eno gospo za varstvo, tu v mojem kraju in mi bo vzela Vida, ker je ravno včeraj ena punčka šla v vrtec. Skačem do plafona. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:28:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Danes ima moja princeska rojstni dan!!! Praznuje svojo prvo okroglo VSE NAJBOLJŠE, SRČICA MOJA, ZA 10. LET Še vedno se spomnim, ko sem jo prvič stisnila v objem Vse najboljše in najlepše tudi od naju z Galom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:29:42
|
|
|
|
hijenca
|
Anitka, a imaš ti letos zmajeva krila, rožice???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:30:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hej, ravnokar sem obešala cunje na balkonu in gredo mimo otroci iz vrtca (iz druge enote kot mala pika) z vzgojiteljico in vzgojiteljem (najbrž pomočnikom vzgojiteljice) Luštno Fajn za videt, a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:30:26
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Anitka, a imaš ti letos zmajeva krila, rožice??? Zanima me, kako jih naj negujem. A veliko zalivat, ali raje manj, a se zelo razrastejo???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:31:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojli! Vse po starem. Moj mi je dns povedal da so ga včeraj iz vrtca klical in vprašal, če smo še zainteresirani za vrtec in je reku, da ja. Kr baje jih je šlo nekaj stran in po možnosti bo Vid šel julija v vrtec tko, zdej pa šibam kosilo kuhat naprej. Kak fajn novička
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:33:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Anitka, a imaš ti letos zmajeva krila, rožice??? Zanima me, kako jih naj negujem. A veliko zalivat, ali raje manj, a se zelo razrastejo??? Oj, jih bom verjetno spet imela ja. Zelo dobro prenašajo vročino. Jaz jih imam vedno na najhujši vročini in se zelo lepo razrastejo. Lani mi jih je enkrat toča malo stolkla in so bile en dva tri spet kot nove. Zalivam jih pa na dva dni. oz. če vidim, da je treba tudi vsak dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:37:21
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Anitka, a imaš ti letos zmajeva krila, rožice??? Zanima me, kako jih naj negujem. A veliko zalivat, ali raje manj, a se zelo razrastejo??? Oj, jih bom verjetno spet imela ja. Zelo dobro prenašajo vročino. Jaz jih imam vedno na najhujši vročini in se zelo lepo razrastejo. Lani mi jih je enkrat toča malo stolkla in so bile en dva tri spet kot nove. Zalivam jih pa na dva dni. oz. če vidim, da je treba tudi vsak dan. Jaz sem si jih včeraj posadila, vmes pa imam sladki krompir. Upam, da mi bodo uspevale, ker imam skoraj cel dan sonce.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:38:01
|
|
|
|
kasso
|
hijenca za službo. Kdaj začneš? srčekgirl, super, da bo mesto za Vida v vrtcu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:49:37
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso hijenca za službo. Kdaj začneš? srčekgirl, super, da bo mesto za Vida v vrtcu Začnem v ponedeljek. Jutri imajo popoldan kolektiv in bom spoznala, s katero boma skupaj delali. Z Videkom pa grema jutri dopoldan spoznat varuško, potem pa kar na horuk, gre v četrtek v varstvo. Me pa že danes srček boli, pa na jok mi gre, ker ga moram dat v varstvo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:51:37
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojli! Vse po starem. Moj mi je dns povedal da so ga včeraj iz vrtca klical in vprašal, če smo še zainteresirani za vrtec in je reku, da ja. Kr baje jih je šlo nekaj stran in po možnosti bo Vid šel julija v vrtec tko, zdej pa šibam kosilo kuhat naprej. za vrtec. Jutri pa prvi Vid praznuje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 14:16:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso barbaw, meni sta torti zelooooo všeč tudi dobri sta bili Hello kitty sliico bi verjetno lahko kupila, nodija pa so mi sprintali v slaščičarni/pekarni kjer so naredili torti Jaz bom naredila eno muco KLIK za Petjo iz dveh okroglih tort in enga metulja iz ene okrogle, razrežeš na pol in obrneš polovici za Varjo. Dobri bodo, a bi rada, da bi tudi lepo izgledali. No, bomo videli. Komaj čakam ustvarjat Jaz sem tak perfekcionist in komplikator, da je joj. Nisem skoraj nikoli zadovoljna s tem kar naredim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 14:16:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, moram vam povedat, kaj se mi je zdaj zgodilo. Včeraj so mi za tisto službo rekli, da so izbrali eno drugo. In sedaj pred 20 minutami me kličejo, da me bodo vzeli, sedaj najprej do septembra, za vzgojiteljico. Pa še nekaj, prvi telefonski klic, ki sem ga opravla, sem klicala eno gospo za varstvo, tu v mojem kraju in mi bo vzela Vida, ker je ravno včeraj ena punčka šla v vrtec. Skačem do plafona. Tale vrtec je prvo v vrsti ...... oz. ravnateljica je sem pa zelo vesela zate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 14:17:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojli! Vse po starem. Moj mi je dns povedal da so ga včeraj iz vrtca klical in vprašal, če smo še zainteresirani za vrtec in je reku, da ja. Kr baje jih je šlo nekaj stran in po možnosti bo Vid šel julija v vrtec tko, zdej pa šibam kosilo kuhat naprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 14:17:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Anitka, a imaš ti letos zmajeva krila, rožice??? Zanima me, kako jih naj negujem. A veliko zalivat, ali raje manj, a se zelo razrastejo??? Se kar razrastejo, sploh če jih imaš v polsenci. Zalivanje ti je pa Anitka napisala. Tudi krompir se fajn razraste tako da boš imela polna korita.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 14:17:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: kasso hijenca za službo. Kdaj začneš? srčekgirl, super, da bo mesto za Vida v vrtcu Začnem v ponedeljek. Jutri imajo popoldan kolektiv in bom spoznala, s katero boma skupaj delali. Z Videkom pa grema jutri dopoldan spoznat varuško, potem pa kar na horuk, gre v četrtek v varstvo. Me pa že danes srček boli, pa na jok mi gre, ker ga moram dat v varstvo. čustva so čistomalna, se bosta pa oba hitro navadila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 14:22:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso hijenca za službo. Kdaj začneš? srčekgirl, super, da bo mesto za Vida v vrtcu sem full vesela za vaju jaz sem pa danes ponovno nesla vlogo in so možnosti minimalne za sprejem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 14:51:48
|
|
|
|
kasso
|
Jaz sem pa tako sita tega nestanovitnega vremena, da sem kar slabe volje . Pa še za soboto ni boljše napovedi Ma, res en razumem Tally, ki se je preselila na Postonjsko, ker jaz res ne maram te klime. Saj zdaj grem naprej delat, da ne bom preveč zamorila...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 15:18:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, moram vam povedat, kaj se mi je zdaj zgodilo. Včeraj so mi za tisto službo rekli, da so izbrali eno drugo. In sedaj pred 20 minutami me kličejo, da me bodo vzeli, sedaj najprej do septembra, za vzgojiteljico. Pa še nekaj, prvi telefonski klic, ki sem ga opravla, sem klicala eno gospo za varstvo, tu v mojem kraju in mi bo vzela Vida, ker je ravno včeraj ena punčka šla v vrtec. Skačem do plafona. Ej, tole se je pa izteklo v nulo fino Verjamem, da je vse direkt na horuk in da ti je težko , ampak opravljala boš delo, ki te veseli kasso, fantastična ideja tisto za torto - mucko Srčekgirll, super, da je Vid dobil mesto v vrtcu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 15:33:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojli! Vse po starem. Moj mi je dns povedal da so ga včeraj iz vrtca klical in vprašal, če smo še zainteresirani za vrtec in je reku, da ja. Kr baje jih je šlo nekaj stran in po možnosti bo Vid šel julija v vrtec tko, zdej pa šibam kosilo kuhat naprej. za vrtec. Jutri pa prvi Vid praznuje. Jp, točn tko. Čez 2 dni za njim pa še tvoj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 17:01:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Anitka, a imaš ti letos zmajeva krila, rožice??? Zanima me, kako jih naj negujem. A veliko zalivat, ali raje manj, a se zelo razrastejo??? Oj, jih bom verjetno spet imela ja. Zelo dobro prenašajo vročino. Jaz jih imam vedno na najhujši vročini in se zelo lepo razrastejo. Lani mi jih je enkrat toča malo stolkla in so bile en dva tri spet kot nove. Zalivam jih pa na dva dni. oz. če vidim, da je treba tudi vsak dan. Jaz sem si jih včeraj posadila, vmes pa imam sladki krompir. Upam, da mi bodo uspevale, ker imam skoraj cel dan sonce. Morajo uspevati, ker jih jaz imam tudi vedno na žgočem popoldanskem soncu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 17:26:38
|
|
|
|
nia5
|
Dan , malo da se javim v celem dnevu. No, danes sem končno bila pri G, me je pregledala, še vaginalni UZ mi je naredila in pravi da ni nič narobe, da to še verjetno hormoni delajo po porodu in se mi M ne uravna . Tako da mi je dala neke tablete, po katerih bi se naj ustavilo, drugače moram prit nazaj in KT, da se uravna M. Upam, da bo zdaj bolje ker imam poln kufer že tega. Jana a si že bila na pregledu? No da hitro preletim, kaj ste kaj načvekale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 17:33:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa mi je ratalo nekaj! Ful lepe slikice , a Jaka pa obožuje Nodija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 17:35:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Moram povedat, kako hudobna mama sem bila danes ponoči. Seveda ob 1h se Videk zbudi, meni se je pa kar kravžlalo v glavi, tako sem bila crknjena. Ko sem lučko prižgala je jok prenehal, položim Vidka, mu dam dudico in on zaspi. Ko sem lučko vgasnila sirena, dereje in dereje. Ga zopet položim, tokrat v temi in on tuli in tuli. Nič ni pomagalo. Potem sem bila že tako jezna na vse skupaj, ampak luči mu nisem hotela prižgat. Po eni uri pregovarjanja, kreganja, da zdaj je treba spat, ni nič pomagalo. Sem se oblekla in sem šla en krog okrog hiše (ob 2h ponoči), pridem nazaj in vse mirno. Videk spi, tudi brez lučke in brez prižganega TV. In moja trma je obrodila sadove, ker se potem ni več zbudil in še sedaj spi. Mogoče bom danes ponoči zopet popustila, ampak to noč je bila moja trma močnejša. Zdaj pa grem kavico spit, ker je še mir. dobra si ni kaj, svaka čast
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?