Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 10:16:46
|
|
|
|
kasso
|
barbaw, meni sta torti zelooooo všeč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 10:19:26
|
|
|
|
suzy85
|
ful me BC stran jezi! rada bi kupla tale nahrbtnik, pa me ne spusti do blagajne! skoz mi prazno stran odpira in ne gre naprej! moram še pri sodelavki poskusit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 10:20:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ful me BC stran jezi! rada bi kupla tale nahrbtnik, pa me ne spusti do blagajne! skoz mi prazno stran odpira in ne gre naprej! moram še pri sodelavki poskusit končno mi je uspelo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 10:33:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca VSE NAJBOLJŠE špelinovi VELIKI PUNCI, ZA 10. ROJSTNI DAN. tudi od naju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 10:34:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa mi je ratalo nekaj! waaaaaaaaaaaaaaaaaaw ful ste luškani !!! barbaw kera postavca !! se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 10:35:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Špelin@ vse najbooljše tvoji veliki piki . Kakšno presenečenje si ji tokrat pripravila? Prvo presenečenje je že dobila, ker smo jo v soboto peljali sprehajat psa v zavetišče - je že ene pol leta težila Drugo presenečenje je pa nekaj, kar že pol leta ogleduje v trgovinah in na netu... Saj glede na to, da je v šoli in mi ne kuka čez ramo, lahko napišem: mikroskop, na srečo smo ga v Hoferju dobili krepko znižanega, ker so ostali zadnji kosi. KLIK Njej naravoslovje blazno leži, je čisto drug tip od mene, ki sem bolj za jezike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 10:38:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ful me BC stran jezi! rada bi kupla tale nahrbtnik, pa me ne spusti do blagajne! skoz mi prazno stran odpira in ne gre naprej! moram še pri sodelavki poskusit končno mi je uspelo!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 11:01:04
|
|
|
|
špelin@
|
Hej, ravnokar sem obešala cunje na balkonu in gredo mimo otroci iz vrtca (iz druge enote kot mala pika) z vzgojiteljico in vzgojiteljem (najbrž pomočnikom vzgojiteljice) Luštno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 11:01:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Špelin@ vse najbooljše tvoji veliki piki . Kakšno presenečenje si ji tokrat pripravila? Prvo presenečenje je že dobila, ker smo jo v soboto peljali sprehajat psa v zavetišče - je že ene pol leta težila Drugo presenečenje je pa nekaj, kar že pol leta ogleduje v trgovinah in na netu... Saj glede na to, da je v šoli in mi ne kuka čez ramo, lahko napišem: mikroskop, na srečo smo ga v Hoferju dobili krepko znižanega, ker so ostali zadnji kosi. KLIK Njej naravoslovje blazno leži, je čisto drug tip od mene, ki sem bolj za jezike tale ti res leži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 11:41:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso barbaw, meni sta torti zelooooo všeč tudi dobri sta bili Hello kitty sliico bi verjetno lahko kupila, nodija pa so mi sprintali v slaščičarni/pekarni kjer so naredili torti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 11:45:36
|
|
|
|
hijenca
|
kasso imaš ZS
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 11:47:19
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz sem sedaj naročila torti, zdaj pa bomo vidli, če bodo dobre. Sem nabavla še papirnate krožnike, plastični pribor, ker bo v soboto piknik varianta. Zdaj pa moram tečkota spat spravit, potem pa bom končno šla jest ZAJTRK. Ni bilo časa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 12:15:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Špelin@ vse najbooljše tvoji veliki piki . Kakšno presenečenje si ji tokrat pripravila? Prvo presenečenje je že dobila, ker smo jo v soboto peljali sprehajat psa v zavetišče - je že ene pol leta težila Drugo presenečenje je pa nekaj, kar že pol leta ogleduje v trgovinah in na netu... Saj glede na to, da je v šoli in mi ne kuka čez ramo, lahko napišem: mikroskop, na srečo smo ga v Hoferju dobili krepko znižanega, ker so ostali zadnji kosi. KLIK Njej naravoslovje blazno leži, je čisto drug tip od mene, ki sem bolj za jezike tale ti res leži
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 12:15:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ful me BC stran jezi! rada bi kupla tale nahrbtnik, pa me ne spusti do blagajne! skoz mi prazno stran odpira in ne gre naprej! moram še pri sodelavki poskusit končno mi je uspelo! samo da ti je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 12:17:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem sedaj naročila torti, zdaj pa bomo vidli, če bodo dobre. Sem nabavla še papirnate krožnike, plastični pribor, ker bo v soboto piknik varianta. Zdaj pa moram tečkota spat spravit, potem pa bom končno šla jest ZAJTRK. Ni bilo časa. si pa se spravila k zajtrku tako zgodaj kot jaz za torti Meni je tega plastičnega pribora ostalo še za kakšen drug piknik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 12:27:37
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem sedaj naročila torti, zdaj pa bomo vidli, če bodo dobre. Sem nabavla še papirnate krožnike, plastični pribor, ker bo v soboto piknik varianta. Zdaj pa moram tečkota spat spravit, potem pa bom končno šla jest ZAJTRK. Ni bilo časa. si pa se spravila k zajtrku tako zgodaj kot jaz za torti Meni je tega plastičnega pribora ostalo še za kakšen drug piknik. Saj jaz imam tega pribora za 75 ljudi, pride jih pa 23 . Pa vse sem kupla v KIKu, pa grilando, pa balone, vse po 1 €. Edino kozarčke še moram kupit, te imajo v šparu, pa večja količina je pakirana. Imajo pa v KIKu ene krožnike, iz trde plastike, 4 kom, za 1 € in so super, ti ostanejo, pa Videk jih lahko meče. Pa različne barve.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 12:43:47
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem sedaj naročila torti, zdaj pa bomo vidli, če bodo dobre. Sem nabavla še papirnate krožnike, plastični pribor, ker bo v soboto piknik varianta. Zdaj pa moram tečkota spat spravit, potem pa bom končno šla jest ZAJTRK. Ni bilo časa. si pa se spravila k zajtrku tako zgodaj kot jaz za torti Meni je tega plastičnega pribora ostalo še za kakšen drug piknik. Saj jaz imam tega pribora za 75 ljudi, pride jih pa 23 . Pa vse sem kupla v KIKu, pa grilando, pa balone, vse po 1 €. Edino kozarčke še moram kupit, te imajo v šparu, pa večja količina je pakirana. Imajo pa v KIKu ene krožnike, iz trde plastike, 4 kom, za 1 € in so super, ti ostanejo, pa Videk jih lahko meče. Pa različne barve. Kik pa je tudi v PO po novem, tako da moram it pogledat kaj se vse dobi. Ampak kaj ko moja velika frčafela hoče lumpi kozarce, pa krožnike...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 12:46:27
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso barbaw, meni sta torti zelooooo všeč tudi dobri sta bili Hello kitty sliico bi verjetno lahko kupila, nodija pa so mi sprintali v slaščičarni/pekarni kjer so naredili torti Jaz bom naredila eno muco KLIK za Petjo iz dveh okroglih tort in enga metulja iz ene okrogle, razrežeš na pol in obrneš polovici za Varjo. Dobri bodo, a bi rada, da bi tudi lepo izgledali. No, bomo videli. Komaj čakam ustvarjat
< Sporočilo je popravil kasso -- 5.5.2009 12:50:51 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:04:35
|
|
|
|
hijenca
|
Punce, moram vam povedat, kaj se mi je zdaj zgodilo. Včeraj so mi za tisto službo rekli, da so izbrali eno drugo. In sedaj pred 20 minutami me kličejo, da me bodo vzeli, sedaj najprej do septembra, za vzgojiteljico. Pa še nekaj, prvi telefonski klic, ki sem ga opravla, sem klicala eno gospo za varstvo, tu v mojem kraju in mi bo vzela Vida, ker je ravno včeraj ena punčka šla v vrtec. Skačem do plafona.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:07:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, moram vam povedat, kaj se mi je zdaj zgodilo. Včeraj so mi za tisto službo rekli, da so izbrali eno drugo. In sedaj pred 20 minutami me kličejo, da me bodo vzeli, sedaj najprej do septembra, za vzgojiteljico. Pa še nekaj, prvi telefonski klic, ki sem ga opravla, sem klicala eno gospo za varstvo, tu v mojem kraju in mi bo vzela Vida, ker je ravno včeraj ena punčka šla v vrtec. Skačem do plafona. SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:09:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, moram vam povedat, kaj se mi je zdaj zgodilo. Včeraj so mi za tisto službo rekli, da so izbrali eno drugo. In sedaj pred 20 minutami me kličejo, da me bodo vzeli, sedaj najprej do septembra, za vzgojiteljico. Pa še nekaj, prvi telefonski klic, ki sem ga opravla, sem klicala eno gospo za varstvo, tu v mojem kraju in mi bo vzela Vida, ker je ravno včeraj ena punčka šla v vrtec. Skačem do plafona. kak se ti je vse lepo uredilo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:21:19
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ojli! Vse po starem. Moj mi je dns povedal da so ga včeraj iz vrtca klical in vprašal, če smo še zainteresirani za vrtec in je reku, da ja. Kr baje jih je šlo nekaj stran in po možnosti bo Vid šel julija v vrtec tko, zdej pa šibam kosilo kuhat naprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:21:23
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Kaj dns ne bo nč čveka? Ah, ja, bom pa spet TV gledala pol bom šla pa pančkat. Iiii moj Vidi je kakal v kahlico . Ma sm tko vesela. Nč fajn bodite, pa lahko noč. in ti si rekla, da se ne odvajate od plenic Delate to nezavedno. Ne ne odvajamo se še čist, sam pač ga dam vsake tolk. Ne prčakujem, da bo pa kr kmalu nehal, počasi, zakaj pa ne. Sej ga dam sam vsake tolk k se men lubi zdraven stat, pa če sm pr volji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:21:25
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa mi je ratalo nekaj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 13:21:26
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Danes ima moja princeska rojstni dan!!! Praznuje svojo prvo okroglo VSE NAJBOLJŠE, SRČICA MOJA, ZA 10. LET Še vedno se spomnim, ko sem jo prvič stisnila v objem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?