|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
5.5.2009 14:40:49   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Mojca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - slabosti so pa za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nak, ne drži. Meni ni blo slabo niti enkrat. Je pa res, da smo čakali fantka. user posted image user posted image

Tina user posted image user posted image  Je pa hudo, da se morjo že tako mali 'osamosvojit'. user posted image user posted image

ja, meni je bilo v obeh nosečnostih grozno slabo

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
5.5.2009 14:41:06   
babysolza
oooouuujjjjereeeeee user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
5.5.2009 14:43:08   
Anonimen
ce jaz slucajno se kdaj zanosim in mi bo slabo,bom brez UZ vedla,da bo pobcuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4353
5.5.2009 14:44:47   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

hvala hvala hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak slabo mi je pa res za znoret user posted image user posted image

men tudi user posted image
bova lohk jutri skupi jamrale user posted image

user posted image user posted image user posted image  Meni se zdi, da če ti že mora bit slabo, naj ti bo pri ta prvem - imaš več časa. user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
5.5.2009 16:10:03   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

BS,ti kar pridi,kavica bo.Lahko iz avtomata ali turska-ti bo moz iz salice "caral",zaenkrat vidi samo denaruser posted image

Pol pa res pridem, tega itak ni nikoli zadosti. user posted image user posted image

Mojca, uaua, jupiiiiiiii, bravo!!! user posted image user posted image user posted image  Si mi pobegnila, kaj nisva bile zmenjene za junij 2010? Didli, a imaš tudi ti kaj za povedat? user posted image user posted image

A potem jutri ob 10-ih al kako?

bile bile, ampak tole je bilo pol neplanirano. Je moj tako ploden da se prime takoj user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4355
5.5.2009 16:19:35   
mtinca1
Mojca - čestitke za user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Tako se dela!!!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
5.5.2009 16:20:31   
mtinca1
Srečanje junijskih princev in princesk
6. MAJ (sreda) Kolosej Ljubljana ob 10:00

Anja (Tina28)
Sara (Didlinaa)
Lovro (a_s)
Jaka (anaj)
Izabela (alea) + gibanica user posted image
Sabina (babysolza)
Lukas (RMRM)
Luka Patrik (nya)
Lana (mtinca)
Lara (samsa)
Luka (Mojca)
Ema (ninny)
Žiga (kaja) - po zobarju

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
5.5.2009 16:21:59   
mtinca1
Natančna lokacija:

Kar se tiče srečanja predlagam Kolosej. Zgoraj desno je ena fina slaščičarna z odločnimi torticami, skoraj vedno je prazna pa še igrala so zraven (naš razbojnik namšreč zadnje čase zelo težko sedi v vozičku ki se ne premika več kot 10min).

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
5.5.2009 16:32:22   
alea01
ola, ola

gibanico smo pojedliuser posted image

Mi smo doma imeli akvarijček. Je enkrat prišel en gospod na obisk in mojemu bratu, staremu 2,5 leta je rekel, da bi ribice ziher bolj plavale, če bi jim dal šnopsuser posted image . no, naš mulc je to res naredil in naslednjo jutro so vse ribice na vrhu plavaleuser posted image user posted image  in odtakrat nimamo več ribic

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
5.5.2009 16:33:26   
alea01

mal sem se hecalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........
preden me katerauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
5.5.2009 16:38:56   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

mal sem se hecalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........

ti se kr hecaj user posted image . sem prav obstala na tvojem stavku...... "gibanico smo pojedli" user posted image user posted image user posted image ..... kako???..... no, super da je niste. rezerviram en kos user posted image .

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
5.5.2009 19:14:36   
RMRM
Dan!

*Mojca*user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čim lepšo nosečnost ti želim .

Tina, verjamem da je ful hudo jokajočega otročka pustit tam, sam najboljš da jo oddaš in po hitrem postopku ven iz vrtca. Dal časa boš tam, slabše bo. user posted image user posted image user posted image

Gibanica, njamiiiiiiii user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
5.5.2009 19:16:57   
RMRM
Lunca, uuuuu, to pa je akvarij user posted image user posted image . Tud tvoj kleo je ful velik. Mi smo imeli 70 l prej v stanovanju, zdej pa v kleti sameva. Nimam ne volje ne interesa ga ponovno postavit. 

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
5.5.2009 19:20:47   
Anonimen
Hilfe
Kako navaditi tamalo,da ce ze mora odpirati predale,naj saj enega naenx,ne tri.Potem priscipne prstke.pa saj bi ji kar pustila,naj si jih,samo ce zraven se stoji,pade in je lahko zelo hudo.Moja jih odpira kot po tekocem traku,moram ves cas biti v pozoru in JAZ pazitiuser posted image .
Potem pri kopanju.Danes sem prvic dala v kad gumijasto podlogo,tako da ni bila v stolcku.Saj je super,lahko normalno sedi in se igra...a kaj,ko vstaja in najbolj zanimiva je pipa.Jo obraca...sama jo ves cas obracam na mrzlo,a ona koj na vroce.Bi ji prav tako pustila,naj jo dvigne,pa naj proba kako je lustna ledena voda...a kaj,ko se bojim,da ne bo vrocauser posted image .
Prav nic,ampak res nic ne uboga.No,mene otroc ne ubogajouser posted image user posted image ....

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4364
5.5.2009 19:27:55   
babysolza

bile bile, ampak tole je bilo pol neplanirano. Je moj tako ploden da se prime takoj user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Meni gre pa zaenkrat še vse po planih. user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
5.5.2009 19:29:09   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Natančna lokacija:

Kar se tiče srečanja predlagam Kolosej. Zgoraj desno je ena fina slaščičarna z odločnimi torticami, skoraj vedno je prazna pa še igrala so zraven (naš razbojnik namšreč zadnje čase zelo težko sedi v vozičku ki se ne premika več kot 10min).

Kakšne pa so te? user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
5.5.2009 19:30:24   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Še dobro da se se hitr popravla, sem se ravno hotela spustit v user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
5.5.2009 19:30:53   
Anonimen
Tamala spi..je danes slucajno prva?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4368
5.5.2009 19:31:24   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

ti se kr hecaj user posted image . sem prav obstala na tvojem stavku...... "gibanico smo pojedli" user posted image user posted image user posted image ..... kako???..... no, super da je niste. rezerviram en kos user posted image .

Zame dva kosa. user posted image user posted image  Bom pojedla še tistega od SAbine, da ne boš rabla doma v skrinjo metat. user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
5.5.2009 19:34:28   
babysolza

Hilfe
Kako navaditi tamalo,da ce ze mora odpirati predale,naj saj enega naenx,ne tri.Potem priscipne prstke.pa saj bi ji kar pustila,naj si jih,samo ce zraven se stoji,pade in je lahko zelo hudo.Moja jih odpira kot po tekocem traku,moram ves cas biti v pozoru in JAZ pazitiuser posted image .
Potem pri kopanju.Danes sem prvic dala v kad gumijasto podlogo,tako da ni bila v stolcku.Saj je super,lahko normalno sedi in se igra...a kaj,ko vstaja in najbolj zanimiva je pipa.Jo obraca...sama jo ves cas obracam na mrzlo,a ona koj na vroce.Bi ji prav tako pustila,naj jo dvigne,pa naj proba kako je lustna ledena voda...a kaj,ko se bojim,da ne bo vrocauser posted image .
Prav nic,ampak res nic ne uboga.No,mene otroc ne ubogajouser posted image user posted image ....

Kleo, če bi te pri teh letih ups, mesecih user posted image  že ubogala, bi bla najbrž ta prva na celem svetu. user posted image user posted image

Spanje - mi smo še sredi elementa, čez kako dobro urco, nič prej. user posted image  Evo par user posted image user posted image  da bo Meri lepo pančkala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
5.5.2009 19:36:25   
babysolza
Mtinca in Mojca, hvala za predlog in odlične usmeritve. Midve bova probali bit čim bolj točni, sicer mam pa par vaših mobijev, če se slučajno kje kaj zalomi pa da ne najdem desno zgoraj. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4371
5.5.2009 19:37:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Hilfe

Kleo, če bi te pri teh letih ups, mesecih user posted image  že ubogala, bi bla najbrž ta prva na celem svetu. user posted image user posted image

Spanje - mi smo še sredi elementa, čez kako dobro urco, nič prej. user posted image  Evo par user posted image user posted image  da bo Meri lepo pančkala. user posted image

In kaj naj s predaliuser posted image ..
Kako je zaspala,res smesno.Nekaj je cmihala,jo vzamem v narocje,pogledam kaj ima poveseno glavico...ona spi.In jaz sem stalauser posted image Samo to je narobe,da ni bilo vecerje...sibam zdaj,je Tali klicala,da hoce spagete.Jo je karate zlakotniluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4372
5.5.2009 19:38:36   
Anonimen
Sam se to...Nyyyyyyaaaaaa,jutri ti pridem spucat akvarij.Dopoldan okoli 10h.Glej da bos domauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4373
5.5.2009 19:40:42   
slovenka
Mojca, čestitke tudi od mene. Tako se dela, vsako leto je treba nekaj naredit, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo kako da ima naša luliko, ko pa meni nikoli ni bilo nič slabo v nosečnosti??? user posted image user posted image user posted image

Kleo - kaj se pa ti barve bojiš? A se nisi še nikoli doma barvala? Jaz pa skoraj zmeraj. Ne sama, prej doma me je sestra, zdaj pa mož - ko se mi ne ali pa mi ne znese do frizerja. Ali pa na zadnje sta me 2 frizerki tako napocali, da me moj dosti boljše in zdaj nisem hotla it... Kaj ne bi prijelo... Kakšne barve pa boš? JAz sem bila prej črna, zdaj pa temno rjava, pa se mi zdi, da tu ni kaj tvegati. Ti se mi pa tudi zdiš v teh tonih... user posted image

Akvarij - jaz sem si ga tudi želela, pa ga imajo pri mojem doma in me je on prepričal, da ni dobra ideja, da je veliko dela. In vidim pri njih, da ni ravno čist in potem tudi ne izgleda lepo. Tako da če bi sitnarila, bi bilo to moje delo, tako zelo si ga pa ne želim user posted image user posted image user posted image

Tina - uboga mamica. Kaj pa če bi jo tvoj vozil? To ne gre, kaj... Pravijo, da so atiji boljši za te stvari. Jaz te čist razumem. Pri naši varuški se Sofija ni nič jokala, samo gledala je za mano, pa mi že ni bilo vseeno user posted image

A sem povedala, da je nam že šel po gobe en kozarec za rdeče vino? Par dni ga je samo ven vzela, včeraj pa razbila user posted image Tako da Kleo mene ne sprašuj glede predalov, nimam pojma o vzgoji user posted image

Kleo, po uri gledano, mislim, da sta Meri in Sofija danes istočasno zaspali. Pred 7.30. Včeraj je zaspala v avtu ob 6.45 in spala do 5.45. Potem se je malo zbudila, sem jo previla, jaz sem se zrihtala za službo, je bila malo poleg mene v kopalnici, v garderobi in v kuhinji med zajtrkom, potem je bila pa spet zaspana, jo dam v kinderpet in je spala do 9h. Ima moj res srečo s spanjem - je bil danes on doma. Ker ko sem jaz doma, je ob 7h cela vesela in nič več zaspana user posted image

Tiste, ki imate izkušnje - kaj kupiti za darilo 8-letni pupi? Gremo na obhajilo čez 2 tedna...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 4374
5.5.2009 19:45:42   
alea01

kleopatra- žal ti ne znam svetovat. Naši jaz rečem NE, me pogleda, mal protestira, se obrne in gre stran....zanimivo je pa to, da tega ne poskuša ponovno. Če pa poskuša ponovno-ponavadi čez par dni, je pa zelo previdna in me gleda, kdaj bom zavpila NE in pol hitro šiba stran. Je pa ena stvar, ki ji nikakor ne morem prepovedat. Daljinciuser posted image ....aja, pa včasih jo mal po prstkih...Otroci so si različni. Naša je tudi firbec. Jaz jo nosim..vse lepo razkažem, razložim, vidi in da mir.
Danes je sesalec  prižgala in ga pred sabo porivala...sesala pa ni...štrumf maliuser posted image user posted image

tina- najbolje je, da tamalo kar pustiš in greš. Če se dere, se pač dere. Enkrat bo že nehala. Če boš zdaj popustila, boš naslednji teden v dobesednem d.r.e... Sicer pa tamali že prav vejo in mal izsiljujejo. Ali pa probaš to, da se nič ne posloviš od nje in kar greš....mogoče jo slovo razžalosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.