|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
5.5.2009 11:17:42   
Anonimen
Mojca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - slabosti so pa za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4326
5.5.2009 11:22:47   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Tina,nikar je ne imej doma,bos samo poslabsala njeno uvajanje.In ne poslusaj,kako joka,koj odpelji.Saj se bo privadila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja...saj to se prepričujem tudi sama. Saj poslušat njenga joka nisem mela namena...čakala sem, če bo nehala...in ker ni...se mi je začelo srce trgat in sem rajš šlauser posted image .

pa nč nimam za komentirat, ker sem vas sam po tri strani preletela pa gledala, če je kje kakšna slikca vmes. Bomo jutri vse nadoknadile

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
5.5.2009 11:24:05   
Anonimen
Tina - se strinjam s kleopatro - mala čuti, da je tebi hudo in da te lahko s tem obrne - bodi močna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
5.5.2009 11:31:52   
Anonimen
Mojca čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4329
5.5.2009 11:36:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Mojca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - slabosti so pa za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, meni je bilo v obeh nosečnostih grozno slabo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4330
5.5.2009 11:36:55   
lunca14

Tina - se strinjam s kleopatro - mala čuti, da je tebi hudo in da te lahko s tem obrne - bodi močna

Tina se strinjam z obema,na začetku bo hudo ,potem pa bo lažje obema,pri meni je enej rabil pol leta,da se je privadil,ampak on je bil star že dve leti,bolj so mali,lažje se navadijo.user posted image user posted image user posted image
naya..........dober danuser posted image ,glede tvoje službe,se pa tud strinjam,da jo boš mela kmalu,ker si sposobna,iznajdljiva in marljiva ženskauser posted image user posted image user posted image
kleo..............ja,me mika,fino,ampak čutim,da prihaja una tetauser posted image ,tak,da ne bo šenič
ninny.........čao,tud tebiuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
5.5.2009 11:38:01   
*Mojca*
hvala hvala hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak slabo mi je pa res za znoret user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
5.5.2009 11:43:57   
Anonimen
lunca dan dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4333
5.5.2009 11:44:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

hvala hvala hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

verjamem Mojca, tolaži se da bo minilouser posted image Meni je bilo pri Emi tako slabo, da sem samo ležala.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4334
5.5.2009 12:01:01   
Anonimen
Mi ni bilo pri nobeni slabo,vcasih seveda ze nekoliko,samo v mejah normale....je pa hudo,se posebej,ce imas ob sebi se enga minija,katermu ne mores rect,pejt se zdaj igrat za kako urco,gre mami lezat,k ji je slabo,po moznosti si se sam plenicko zamenjaj,rito umij,pa kosilo pripraviuser posted image user posted image .

Tina,kako sploh zgleda,ko prideta v vrtec.Jo pustis in koj gres...kaj ce bi sla z njo notri,se malo vsedla in pocakala,da se tamala zaigra,pa potem naskrivaj gres.Samo predlagamuser posted image .

Moja bejba je zaspala,mene pa akvarij klice,juhuhuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4335
5.5.2009 12:05:16   
Anonimen
Kleo veselo na delouser posted image med ribiceuser posted image user posted image

Pri nas tud spi- že eno uro, jaz pa namest da bi do konca šla skuhat tukaj gor visimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4336
5.5.2009 12:09:13   
Anonimen

Moja bejba je zaspala,mene pa akvarij klice,juhuhuuser posted image user posted image

prid še mojga spucat - ko si glih pri delu - se mi tkooooo neeeeeeeee daaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
5.5.2009 12:17:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Kleo veselo na delouser posted image med ribiceuser posted image user posted image

Pri nas tud spi- že eno uro, jaz pa namest da bi do konca šla skuhat tukaj gor visimuser posted image

saj grem,samo se kavo spijemuser posted image
Kosilo-sem dala krompir kuhat,bo v solati,pa juho imam od vceraj,za zraven pa ne vem kaj naj.....
sem kao na dieti-spetuser posted image ,imam cez glavo gat k kao zozajo postavo...me samo vse tisci,pa trenerke bi se rada znebila,in kaksno normalno majcko pa oblekco nase spravla.Se poroka se bliza,obleke se nimam,itak je ne kupim,dokler vsaj malo kg ne izgubim...pa k frizerju moram.
Sem vceraj mozu zatezila(skor sem se zjokalauser posted image user posted image user posted image ),da tkole ne gre nikamor,ves cas samo s tamalo,rabim malo tudi zase,pa k frizerju hodim ze pol leta...je koj rekel,ok,greva s tamalo malo ven...Samo to meni ni,ce ostanem doma,pucam,itak je ves cas nekaj,al pa na rr visim,pol imam pa slabo vest.Pol pa pravi,ok,te peljem do frizerja,midva s tamalo bova pa mal setala,tali pa itak ni hotla z nami.Smo sli,ampak bi morala najmanj pol ure cakat na vrsto in to tam,ne da pridem nazaj ...pa bi bila nazadnje ze tolk ura,tamala lacna,zaspana...ni bilo nic iz tega.
Imam doma ze en mesec barvo,a se kar ne upam,kaj ce sploh ne prime,samo lase unici.
No evo,sem se zjokalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4338
5.5.2009 12:18:47   
Anonimen

prid še mojga spucat - ko si glih pri delu - se mi tkooooo neeeeeeeee daaaaaaaaaaaa

a reeeees,imas tudi.Nic nisi rekla.To ribice,kolk literski?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4339
5.5.2009 12:37:23   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

men tudi user posted image
bova lohk jutri skupi jamrale user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
5.5.2009 12:39:37   
anaj22
Tina upam d se Anja kmalu privadi na vrtec, sam ne obupaj

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
5.5.2009 13:47:46   
Anonimen

a reeeees,imas tudi.Nic nisi rekla.To ribice,kolk literski?

ja 50l - ribice ja - ena pajčolanka, pa tri žalovalke + en len čistilec

sm mela včasih še eno pajčolanko, pa eno navadno zlato ribico, pa 4 rasbore plus ena žalovalka - in že dva čistilca pred to lenobo - no - sej veste kako gre to - zbolijo, pa gredo k Nemotu na obisk :)))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4342
5.5.2009 13:51:31   
Anonimen
Tvoj je bolj tini-mini,ga spucam za tren okauser posted image .Pridi mojga mal obiskat,ima 250l,preden se ga spravim cistit,rabim psihicne predpripraveuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4343
5.5.2009 13:53:55   
Anonimen
Joj, jst že za mojega rabim psihične priprave - sam še dobr, da ribe bolš živijo v taki malo umazani kot v preveč čisti vodi :))))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4344
5.5.2009 13:54:36   
Anonimen

Tvoj je bolj tini-mini,ga spucam za tren okauser posted image .Pridi mojga mal obiskat,ima 250l,preden se ga spravim cistit,rabim psihicne predpripraveuser posted image

super - a prideš ???? dej noooooooooooooo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4345
5.5.2009 13:56:24   
Anonimen

super - a prideš ???? dej noooooooooooooo

caki,sam Meri vprasam ce se strinjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4346
5.5.2009 13:58:20   
Anonimen

Joj, jst že za mojega rabim psihične priprave - sam še dobr, da ribe bolš živijo v taki malo umazani kot v preveč čisti vodi :))))

ves da imas prav....meni ponavadi poginjajo,ko kaksne nove kupim.Ta stare mi poginejouser posted image .Bomo sli zdaj v malo manjso zoo trgovino,se mi zdi,da imajo bolj zdrave ribce.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4347
5.5.2009 14:13:14   
lunca14

..............midva,sva mela pa 500 literskega,pol sem mu pa rekla,men se ne da več,svabla že sužnja tega akvarija.....................no on še sanja,da bi ga nekoč spet mel..................sanjauser posted image user posted image user posted image ...............aja,mela sva pa diskuse

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
5.5.2009 14:37:20   
babysolza

BS,ti kar pridi,kavica bo.Lahko iz avtomata ali turska-ti bo moz iz salice "caral",zaenkrat vidi samo denaruser posted image

Pol pa res pridem, tega itak ni nikoli zadosti. user posted image user posted image

Mojca, uaua, jupiiiiiiii, bravo!!! user posted image user posted image user posted image  Si mi pobegnila, kaj nisva bile zmenjene za junij 2010? Didli, a imaš tudi ti kaj za povedat? user posted image user posted image

A potem jutri ob 10-ih al kako?

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
5.5.2009 14:39:35   
Anonimen
O Lunca,to je bil res ogromen,samo je moglo bit zelo lepouser posted image .
Mi imamo trenutno od rib-2cistilca,par neonk in cebric,eno sivo mrenico-itak jih vec ne sme bit,ta je od Tali,res lepa,sumatranko,2brokatni mrenici,1plati......saj vem da morajo biti najmanj po parih,nekatere v jatah,samo nam jih je nazadnje akr nekaj poginilouser posted image ....zdaj si kar ne upamo novih nabavit.
Pa se skalarke bi rada imela,a ne pasejo z brokatnimi mrenicami...cakam da se ti2 starost docakatauser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.