|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
4.5.2009 23:15:29   
RMRM
Bor mi je tud ful lepo. Pa Patricija mi je blo 12 let nazaj noro noro všeč. Bi bil Mark če bi bil user posted imageuser posted image

Joj, čist sem not padla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
4.5.2009 23:16:18   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sej bi čvekala z vami, sam imamo budnico že 1 uro. Tamala ful krvavi iz spodnje dlesni, obupno jo boli user posted image

Lepo čvekajte še naprej. Komaj vas preberem, hočem napisat, komentirat..pa moram ustat in se crtat.

Lahko noč

o, božca user posted image user posted image user posted image user posted image . Nočko.

Naš je tud zdej naenkrat dobil zgoraj 3 zobke, pa HB ni blo nobenih težav. Upam da tud pri vas čimprej mine.

< Sporočilo je popravil RMRM -- 4.5.2009 23:18:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
4.5.2009 23:19:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sej bi čvekala z vami, sam imamo budnico že 1 uro. Tamala ful krvavi iz spodnje dlesni, obupno jo boli user posted image

Lepo čvekajte še naprej. Komaj vas preberem, hočem napisat, komentirat..pa moram ustat in se crtat.

Lahko noč

Joj Didli,kako to,si kaj dezurno klicala,si ji dala kaj proti bolecinam?Bogica tamala,pa ti tutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4303
4.5.2009 23:20:08   
RMRM
Nič, tud jaz se za danes poslavljam, grem gledat gospodinje.

Mirno nočko vam želim user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
4.5.2009 23:21:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Bor mi je tud ful lepo. Pa Patricija mi je blo 12 let nazaj noro noro všeč. Bi bil Mark če bi bil user posted imageuser posted image

Joj, čist sem not padla user posted image

Tudi jaz.Se bom pocasi poslovila,berem eno knjigo,pa rada bi sla prej spat.
Sem sla vceraj ob enajstih,sem se res naspala,koncno.Pa se tamala je bila pridna,je samo 1x jedla,pa 1x duda.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
4.5.2009 23:22:24   
Anonimen

Nič, tud jaz se za danes poslavljam, grem gledat gospodinje.

Mirno nočko vam želim user posted image user posted image

Dej dej,kaj za mano ponavljasuser posted image .
Nockouser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4306
5.5.2009 0:02:44   
slovenka
pupe, lepo spite! Jaz grem zdaj...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
5.5.2009 8:02:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image škrti,pa saj to se samo tako reče,rmrm...............saj vem ,da si ti dobra dušca,sam hecno,mi je ,da me nekdo vidi,kot horenjko,ko sem pa čista dolenjka,no sam pijem ga ne,serjem pa skoz,če ne jaz pa moji otrocuser posted image user posted image user posted image
....................slovenka,pa kdaj si ti vse to opravla,jaz ,pa še moji otroci,pa še njihovi,ne bomo napisali in dosegli toliko,kot si ti,pa še mlajša si od mene,jao,jao,toliko,no sej te mam skoz v glavi,da si izredno sposobna,pametna in karierna ženska,v tvoji družbi bi se počutila,ko miškauser posted image

user posted image user posted image user posted image Lunca, sej delno imaš kar prav. Se pa ful strinjam, da smo gorenjci res mal preveč "zategnjeni" Ninny, Tina, sori.user posted image Mam ful žlahte v vašem koncu, pa lahko samo potrdim, sa se res znate zabavat user posted image user posted image .

nič ne bom huda, imaš prav, poznam jaz kar nekaj Štajercev in so res čist drugačni od nas, bolh odprti, se znajo bolj zabavat...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4308
5.5.2009 8:04:41   
Anonimen
Jutro, vidim da sem prva

Pri nas je tudi nekaj ponoči jokala v spanju, potem sem jo pa s calgelom namazala in je bilo dobro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4309
5.5.2009 8:36:51   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

kleo, meni so bila ful všeč imena ala Filip, Martin, Oskar. Mojmu nobeno. Pred leti, ko sem "upala" da bomo imel še enega otročka, bi bil pa ziher Maj.user posted image    Sari je bil všeč Nik, Aleks. Marku Nik, moj je pa najbolj navijal za Lukasa, ker je tko bol internacionalno, povsod paše.

Filip je lepo,zelo,al pa Aleks,samo Lukas je res najboljseuser posted image -
Imen je res veliko lepih..
za user posted image  meni-Mojca,Katja,Nina,Maja,Tina....potem pa-Viktorija,Patricija,Izabela,julija,Angelika....pa,moji2seveda,Neli,Una,Gaja,Iza...

za user posted image ,Bor,Gaber,Jaka,Luka,Peter......pa,Kevin,Taj,Jasa,Ajdan,Tristjan,Julijan...
ojojuser posted image

Kleo, ti moraš nujno še kakega user posted image  imet. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
5.5.2009 8:38:30   
babysolza

BS,nalepke za slike se kupi v Karstad ali Saturn.je oboje v Esslingenuuser posted image .
Saj jaz nimam tolk slik za nalepit-1000,2albuma po 300 sta ze polna,ene 300-400 pa resuser posted image .Bom pa se kaj zraven dala,rozico,kej narisala....
Ktera gre zdaj naslednja v sluzbouser posted image

Pršibam pojutrišnjem (jutri grem pogledat junijčke user posted image user posted image user posted image ), a častiš kavico? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
5.5.2009 8:39:21   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Ktera gre zdaj naslednja v sluzbouser posted image

jaz ne grem sploh user posted image user posted image user posted image

Greš greš, boš vidla da prav kmalu. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
5.5.2009 8:40:28   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Mi smo pa sicer vrtec dobili in to s 1. junijem, sam smo odpovedali. Vrtec je sredi gradnje, bili bi v 1. nadstropju - če ne hodijo, nič sprehodov. user posted image user posted image  Pa še lokacija mi ne ustreza - imam centralni vrtec ćez cesto ampak mi smo seveda dobili enega 4 km oddaljenega, kar pomeni še en avto ali skrajšan delovni čas zame - uglavnem, še en kup dodatnih stroškov, poleg zelo navite cene vrtca. Tako smo se odločili za privat varuško, ki varuje še 1 fantka + enega čez poletje, tako da bo mal družbe. Upam, da se bo obneslo, bomo videli. In ja, jaz bi tudi rada videla, da bi Sabina že vse do takrat znala, da ne bom nič zamudila. user posted image user posted image

A misliš poštevanko in male pisane črke ali kaj vse? user posted image user posted image user posted image

Ja. user posted image user posted image  Pa kolo vozit, skakat gumitvist, narisat hiško, it sama v trgovino.... user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
5.5.2009 8:41:34   
anaj22
dobro jutro

user posted image user posted image user posted image

kdaj pa se jutri dobimo v koloseju?

čestitke vsem malčkom za nove osvojene podvige user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
5.5.2009 8:58:41   
*Mojca*
Jutro babe žabe!

Moram vam neki povedat user posted image Pridružujem se anaj22 pri decembrkah. Ja, Luka bo za dedka mraza dobil sestrico user posted image user posted image user posted image V bistvu je šok, ker nisva mislila tega zrihtat zdaj ampak čez par mesecev, ampak sva ful vesela. Malo me daje panika zarad službe, ampak bomo že. Slabosti so se začele, če sem še včeraj mislila da mi tudi tokrat ne bo slabo sem se uštela. Pretežno se gibam okol kopalnice, če bi slučajno bila nuja. Drugače pa je za enkrat vse ok.

Toliko za enkrat. Aja, pa ne mi prosim pisat na FB, ker ful folka še ne ve, pa nočem da izvejo tako user posted image

anaj: jutri baje ob 10h

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
5.5.2009 9:06:26   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Jutro babe žabe!

Moram vam neki povedat user posted image Pridružujem se anaj22 pri decembrkah. Ja, Luka bo za dedka mraza dobil sestrico user posted image user posted image user posted image V bistvu je šok, ker nisva mislila tega zrihtat zdaj ampak čez par mesecev, ampak sva ful vesela.

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Mojca user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo naslednjo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
5.5.2009 9:07:15   
Samsa
Aja.... pa dober dan user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
5.5.2009 9:17:53   
anaj22
Mojca čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
5.5.2009 9:35:14   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Jutro babe žabe!

Moram vam neki povedat user posted image Pridružujem se anaj22 pri decembrkah. Ja, Luka bo za dedka mraza dobil sestrico user posted image user posted image user posted image V bistvu je šok, ker nisva mislila tega zrihtat zdaj ampak čez par mesecev, ampak sva ful vesela. Malo me daje panika zarad službe, ampak bomo že. Slabosti so se začele, če sem še včeraj mislila da mi tudi tokrat ne bo slabo sem se uštela. Pretežno se gibam okol kopalnice, če bi slučajno bila nuja. Drugače pa je za enkrat vse ok.

Toliko za enkrat. Aja, pa ne mi prosim pisat na FB, ker ful folka še ne ve, pa nočem da izvejo tako user posted image

anaj: jutri baje ob 10h

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............................evo,spet jokam,ko zvem,da je kaka noseča,meni solzice v oči.............................super,bravo mojca,če bi bla tuki,bi te objela,tako,pa en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj nosečka siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
5.5.2009 9:43:38   
lunca14
mojca je noseča,mojca je noseča,luka sestrico bo dobil............................

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
5.5.2009 10:07:39   
alea01
dobro jutro mamičkeuser posted image

Gibanica že pečena...user posted image Je bila že ob 8.30 fertik.

Vidim , da ste debatirale o imenih. Če bi mi imeli user posted image  bi bil Amadej. Pri punčki smo se pa odločali med Izabelo in Sofijo. Bo pa naslednja Sofijauser posted image

Slike...tuki me je pa malo sram...kajti nimamo nobene izabeline slike razvite.....še...user posted image user posted image user posted image . Album sem kupila....istega kot slovenka. Smo pa razvili slike za obe babici in naredili album. To je pa tudi nekaj, a ne?user posted image

*Mojca*, še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
5.5.2009 10:31:29   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

dobro jutro mamičkeuser posted image

Gibanica že pečena...user posted image Je bila že ob 8.30 fertik.user posted image user posted image user posted image TI pa si hitra gospodinjauser posted image user posted image

Vidim , da ste debatirale o imenih. Če bi mi imeli user posted image  bi bil Amadej to ime sem mela tud sama v izboru. Pri punčki smo se pa odločali med Izabelo in Sofijo. Bo pa naslednja Sofijauser posted image

Slike...tuki me je pa malo sram...kajti nimamo nobene izabeline slike razvite.....še...user posted image user posted image user posted image . Album sem kupila....istega kot slovenka. Smo pa razvili slike za obe babici in naredili album. To je pa tudi nekaj, a ne?user posted image

*Mojca*, še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
5.5.2009 10:48:57   
Anonimen
Morgenuser posted image

Mojca,CESTITAM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj pa Luka praviuser posted image
joj,kolk je to lustno,pa decembercek.

BS,ti kar pridi,kavica bo.Lahko iz avtomata ali turska-ti bo moz iz salice "caral",zaenkrat vidi samo denaruser posted image
Alea,pa kolk si ti pridna.jaz sem komaj mal pospravla,da bi gibanico pekla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Didli,kako ste,mi ze ves dopoldan na misel hodita s tamalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lunca,te kaj mikauser posted image user posted image user posted image user posted image
Oj,Samsa,Ninnyuser posted image user posted image
Anaj,slabosti so res grozne.Jih sama nisem imela ne pri Tali,ne pri Meriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4323
5.5.2009 11:11:25   
Tina 28
ojla punce

sem sam na hit preletela...

ploskam Mojci ob zadnji novičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri se vidimouser posted image user posted image user posted image ..kje v koloseju točnouser posted image

drgač smo se pa potepal na primorskem..koritnica...od četrtka do nedelja...družba....včeraj in danes sem pa zlo nesrečna( da se mi tud klepetat ni ljubilo), ker Anjo ta teden vozim za slabi dve uri v vrtec...sprehod kosilo...in vrešči in joka. Pa že tko dobro je kazalo. Sem čist na dnu...tko mi je hudo. Danes sem stala na parkirišču in poslušala kako se je 15 min drla ko nora...vreščala...in pol je nisem mogla več poslušat in sem šla, ker mi je šlo tko na jok in seveda se zdaj derem, ker je tam,...jaz pa tu čakam da jo bom čez pol ure potolažla. Mogla sem jo pustit...ker naslednji teden mora pa bit tam že ob 7-ih ne ob 10.30user posted image user posted image user posted image user posted image . Uvajava se pa glih že kak mesec...s tem, da je prejšnji teden bla tam dvakrat sama za pol ure in ni jokala...zdaj pa spet. Najrajš bi jo ta teden še crklala doma..pa bi spet ven padla in pozabla na vzgojiteljice...mah ne vemuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
5.5.2009 11:16:50   
Anonimen
Tina,nikar je ne imej doma,bos samo poslabsala njeno uvajanje.In ne poslusaj,kako joka,koj odpelji.Saj se bo privadila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.