Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Kleo veselo na delo med ribice Pri nas tud spi- že eno uro, jaz pa namest da bi do konca šla skuhat tukaj gor visim saj grem,samo se kavo spijem Kosilo-sem dala krompir kuhat,bo v solati,pa juho imam od vceraj,za zraven pa ne vem kaj naj..... sem kao na dieti-spet ,imam cez glavo gat k kao zozajo postavo...me samo vse tisci,pa trenerke bi se rada znebila,in kaksno normalno majcko pa oblekco nase spravla.Se poroka se bliza,obleke se nimam,itak je ne kupim,dokler vsaj malo kg ne izgubim...pa k frizerju moram. Sem vceraj mozu zatezila(skor sem se zjokala ),da tkole ne gre nikamor,ves cas samo s tamalo,rabim malo tudi zase,pa k frizerju hodim ze pol leta...je koj rekel,ok,greva s tamalo malo ven...Samo to meni ni,ce ostanem doma,pucam,itak je ves cas nekaj,al pa na rr visim,pol imam pa slabo vest.Pol pa pravi,ok,te peljem do frizerja,midva s tamalo bova pa mal setala,tali pa itak ni hotla z nami.Smo sli,ampak bi morala najmanj pol ure cakat na vrsto in to tam,ne da pridem nazaj ...pa bi bila nazadnje ze tolk ura,tamala lacna,zaspana...ni bilo nic iz tega. Imam doma ze en mesec barvo,a se kar ne upam,kaj ce sploh ne prime,samo lase unici. No evo,sem se zjokala
|