Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:35:39
|
|
|
|
gogabojan
|
Uffffffffff dopoldne mi še ne bo treba iti mami pomagat. Mora na terapije za roko, nato še v nabavo, tak da me čaka potem zgleda ultra težko popoldne. Ve punce pa uživajte na čveku.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2009 8:36:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:37:01
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. jolly, a nisi tudi ti rekla, da prideš? Punce, kje se zdaj zmenmo?? Ne bom mogla, moram it po uradnih zadevah danes neki rihtat, sem imela namen drugače ja, ampak je tko naneslo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:39:08
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 arena- naju z danes ne bo - 1 projekt oddajam in je potrebno danes končat, pa moram lepo počasi skozi prebrat, da najdem še tiste zadnje popravke oz. napakice, ki jih je treba odpravit. kopanje - pri nas je še v uporabi banjica, ampak tudi razmišljamo o fliperju al čem podobnem - samo ni časa prit do trgovine ...no očitno že ni tako nujno, bo pa res kmalu. Kaj pa je to fliper? to je en tak plastični stolček, v katerega daš in ga potem lahko tuširaš in imaš ob tem obe roki frej....pri nas imamo namreč samo tuš kabino in bo verjetno zelo prav prišel. jaz sem imela kak mesec nazaj sposojen fliper. ni šlo. Neli ni videla nogic kako brca (je tam glih obroč), pa še tako se je nalimal na banjo, da ga je mož komaj odlimal . Mogoče si ga bom sposodila spet čez kak mesec, dva in spet sprobam Meni je pa super. Res je, da ga bolj redko uporabljamo, drugače pa je super. Je pa res, da ga zelo zelo težko odlimaš. . Sm svojemu enkrat dala za probat, pa ni in ni šlo. Pa sem jaz rekla DRAGI DAJ MENI. LEJ KAKE MIŠICE IMAM. Pa ta, ki ga imam jaz, ima ob strani neke uhljčke. Če potegneš uhljčke, se naredi nevemkaj spodaj pri seskih, pa se takoj odlima. hvala za uheljčke, bom naslednjič jaz pametna in mišičasta
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:43:16
|
|
|
|
Pšemek
|
Hojla! Me je Pikica iz FB sem napodila . Glede Arene - mi2 imava ob 10h kontrolno slikanje kolkov, tako da sva pod vprašajem. Ker vidim, da ste danes vse bolj iz gorenjskega konca, se ne ozirajte na naju. Če vam bolj odgovarja Zbilje, se kar tam zmenite... Vas bom spremljala, da vidim, kaj se boste dogovorile.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:43:51
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. jolly, a nisi tudi ti rekla, da prideš? Punce, kje se zdaj zmenmo?? Ja mene tudi zanima....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:51:20
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: valla. jolly, a nisi tudi ti rekla, da prideš? Punce, kje se zdaj zmenmo?? Ja mene tudi zanima.... Ja lej če bi prišla še Pšemek, pa Coccinela se dobimo v Areni. Al pa če preizkusimo un bife v Cityparku k pravijo da bi se lahko naši malčki mal po tleh valali. Naša ni najbolj srečna če je v naročju, se rajši valja po tleh.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:53:59
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: valla. jolly, a nisi tudi ti rekla, da prideš? Punce, kje se zdaj zmenmo?? Ja mene tudi zanima.... Ja lej če bi prišla še Pšemek, pa Coccinela se dobimo v Areni. Al pa če preizkusimo un bife v Cityparku k pravijo da bi se lahko naši malčki mal po tleh valali. Naša ni najbolj srečna če je v naročju, se rajši valja po tleh. Jaz bi prišla. Ja ta lokalček se fino sliši, ko se lahko po tleh valajo Kdaj pa bi se zmenili?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:02:58
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: valla. jolly, a nisi tudi ti rekla, da prideš? Punce, kje se zdaj zmenmo?? Ja mene tudi zanima.... Ja lej če bi prišla še Pšemek, pa Coccinela se dobimo v Areni. Al pa če preizkusimo un bife v Cityparku k pravijo da bi se lahko naši malčki mal po tleh valali. Naša ni najbolj srečna če je v naročju, se rajši valja po tleh. Jaz bi prišla. Ja ta lokalček se fino sliši, ko se lahko po tleh valajo Kdaj pa bi se zmenili? Do sedaj smo se dobivale ob 12h. Tako da mislim da isto, čeprav bi meni bolj pasalo prej!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:06:20
|
|
|
|
gogabojan
|
DAVČNA Pravkar sem v novicah zasledila, da je danes zadnji dan, za oddajo pritožbe nad informativnem izračunu za dohodnino. Sedaj me zanima, kaj ste vsi dobili že informativni izračun??????????????? Pri meni ni ne duha ne sluha o tem.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:07:54
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan DAVČNA Pravkar sem v novicah zasledila, da je danes zadnji dan, za oddajo pritožbe nad informativnem izračunu za dohodnino. Sedaj me zanima, kaj ste vsi dobili že informativni izračun??????????????? Pri meni ni ne duha ne sluha o tem. Pomoje to za tiste velja, ki so dobili informativni izračun v prvem krogu. Tako kot lani. Ker jaz ga tudi še nisem dobila.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:07:56
|
|
|
|
Pšemek
|
Mi2 šibava... Naj mi da ena prs. tel. št. na ZS, da vas bom poklicala, kje, kdaj, če bova pravočasno! LP
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:10:23
|
|
|
|
laknerš
|
Pšemek maš ZS
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:13:59
|
|
|
|
coccinella
|
Kaj potem ob 12h v CityParku oz. areni ali kje drugje?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:18:50
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 punce, dejte mi prosim povedat, kaj pomeni žitno-mlečna kašica? oz. katere uporabljate, saj si predstavljam kaj pomeni..... jaz mislim, da je to kaka Milupina mlečna kašica z žiti. Jaz mu dam to za večerjo, pred dojenjem. valla - katero pa daš?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:20:28
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan DAVČNA Pravkar sem v novicah zasledila, da je danes zadnji dan, za oddajo pritožbe nad informativnem izračunu za dohodnino. Sedaj me zanima, kaj ste vsi dobili že informativni izračun??????????????? Pri meni ni ne duha ne sluha o tem. Pomoje to za tiste velja, ki so dobili informativni izračun v prvem krogu. Tako kot lani. Ker jaz ga tudi še nisem dobila. ja, res je tako! Jaz tudi še nisem dobila - menda bodo okol 10.5. novi paket pošiljali
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:21:51
|
|
|
|
timnala
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Pa še vprašanje glede kopanja vaših . Ali so vam že prerasli banjico? Kako jih kopate, če še ne sedijo samostojno? In tiste, ki sedijo samostojno? Je najboljši fliper ali kakšna druga varianta? Še vedno v čebričku in je zakon ...je ravno tok velika da je tud držat ni treba več, da bi zdrknila, pa pod rit ji dam brisačo,da ne more nikamor uit ... Pametno Polde..tole z brisaco..nas tud se uziva v cebricku in se zabava po svoje, ampak vsake tolko ga morm popravit, ker zdrkne z glavco ful k vodi in je ta voda pol taaaaaak dobra za pit Vceri zvecer sem vas brala in pozabila kaj sm hotla komentirat..hm Aja, Lovely..vso sreco s hisko kakorkoli se ze boste odlocili, naj bo najboljse za vas!!! Mi2 se pa cakava za spremembo namembnosti..imava parcelo - ful velik travnik pa gozd zraven pa ful placa pa druge hiše 100m stran, ampak mocno upam, da nam bodo odobrili tam gradit Jolly123..pameten tale vas kuza in za resevalno akcijo. Ma ti pa res mas prigode, smo se vceri mal nasmejali, ko smo vecerjali - mi2 + brat in sem pravila to pa se par tvojih dogodivscin. Se to..za bioresonanco ti lahk dam kontakt in sam Tajkotovo slino posljes pa ti z bioresonanco pogleda, na kaj je alergicen. To smo mi za Naceka, ko je bil 14 dni star poslali in videli, da je na KM - od takrat ga ne pijem in smo mu posledicno prihranili ohoho krcev. Pa tud midva vsake tolko casa posljeva svojo slino, ker ti na podlagi DNK, ki je v njej nardi analizo celotnega stanja organizma, kolk energije imas, kako je kri, limfa...pa se alergije. Ceprav pri teh alergijah je tko, da men recimo pokaze vsakic mal drugace - ocitno to, cesar trenutno prevec zauzijem..veckrat mi je pokazalo jajca, vcasih pa tudi ne, odvisno kolk sem konzumirala. Nekatere alergije pa so stalne in pri tem je pa treba cuvat, itak pa sam pol vidis. Aja, cena je pa 20€.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:25:38
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Se to..za bioresonanco ti lahk dam kontakt in sam Tajkotovo slino posljes pa ti z bioresonanco pogleda, na kaj je alergicen. To smo mi za Naceka, ko je bil 14 dni star poslali in videli, da je na KM - od takrat ga ne pijem in smo mu posledicno prihranili ohoho krcev. Pa tud midva vsake tolko casa posljeva svojo slino, ker ti na podlagi DNK, ki je v njej nardi analizo celotnega stanja organizma, kolk energije imas, kako je kri, limfa...pa se alergije. Ceprav pri teh alergijah je tko, da men recimo pokaze vsakic mal drugace - ocitno to, cesar trenutno prevec zauzijem..veckrat mi je pokazalo jajca, vcasih pa tudi ne, odvisno kolk sem konzumirala. Nekatere alergije pa so stalne in pri tem je pa treba cuvat, itak pa sam pol vidis. Aja, cena je pa 20€. Tole bi pa jest tut probala. Če je tolk poceni!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:25:42
|
|
|
|
timnala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Samo ne vem kako naj zdaj ko-če bo treba malemu čistim nos z aspiratorjem,ker zdaj pa premočno vleče.Bo treba "peš"čistit. A imaš babyvac? Pa se da moč novemu sesalcu zvezno nastavljati? Hm, kako pa pred nakupom aspiratorja veš, da bo na sesalcu OK deloval? Tole z Babyvacom mi ni neki jasno - pa ja tam pise, da je ok za vsak sesalec, ker, ce orng pogledate, saj ne vlece direkt z noska, ampak je v tisti veliki bucki ena majhna in gre "vlek" iz tavelike v majhno, kar pomeni, da se intenzivnost tega "vleka" zmanjsa na optimalno. Poskusite same recimo na prst pa boste vidle, da je ok kakorkoli nastavis. Jst mu vlecem z najvecjo mozno nastavitvijo pa babyvac ful nezno vlece. Upam, da ste razumele kaj sem hotla napisat. V glavnem da je babyvac tako narejen, da vlece ven optimalno za dojencka (ker je notr kao nek vetrolov).
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:26:11
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 punce, dejte mi prosim povedat, kaj pomeni žitno-mlečna kašica? oz. katere uporabljate, saj si predstavljam kaj pomeni..... pri nas je sedaj jedilnik takole 7h - mleko med 10-11h - sadje z riževimi kosmiči in malo mleka 14h - "kosilo" - zelenjava na razne načine med 16-17h - mleko 19h - mleko ponavadi potem še ponoči 1x mleko, ne pa vedno (zdaj na primer že 2 noči spi 10 ur!) - zaspi med 19-20h in se potem malo pred 6h začne igrat ter se zabava sam do ene 6.30.... Zdaj bi poskusila namesto popoldanskega mleka žitno-mlečne kaše - KAJ MISLITE GLEDE VSEGA TEGA?? jaz mislim, da komot to nardiš ...sej je še vendo mlečna zadeva ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:26:16
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pikicastonoga a se dobiva pol kar na Zbiljah al pa kje v Medvodah če drugih ne bo? Pol je brez veze hodit v Lj. Razen če se še katera prijavi!!! ja lahko! samo kako nobene druge ne bo? vem, da ne bo gogabojan, afnice, irme. Kaj pa valla? coccinelle in corti pa tud nikjer na spregled ....počakava še tm do 11ih pa se zmeniva potem res kje drugje ... Ja če pride še Valla je pol itak vseen če smo v Medvodah! Ok mal pred enajsto se zmenva. Ker če gremo v Areno moram jest ob 11h štartat coccinella se je javla, da tud pride, pa na FB sem se menila s Pšemek, pravi, da upa, da bosta gotovi s pregledom in bi tusd prišla ... Kaj pa lovely????
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:29:17
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan DAVČNA Pravkar sem v novicah zasledila, da je danes zadnji dan, za oddajo pritožbe nad informativnem izračunu za dohodnino. Sedaj me zanima, kaj ste vsi dobili že informativni izračun??????????????? Pri meni ni ne duha ne sluha o tem. MOj mož j eže dobu jaz pa še ne ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:30:18
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga coccinella se je javla, da tud pride, pa na FB sem se menila s Pšemek, pravi, da upa, da bosta gotovi s pregledom in bi tusd prišla ... Kaj pa lovely???? lovely je če se ne motim včeraj rekla, da zaradi hiške ne bo mogla....in ob tej priliki - lovely - naj se vam s hiško tako izide, kot si želite
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:35:17
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pikicastonoga a se dobiva pol kar na Zbiljah al pa kje v Medvodah če drugih ne bo? Pol je brez veze hodit v Lj. Razen če se še katera prijavi!!! ja lahko! samo kako nobene druge ne bo? vem, da ne bo gogabojan, afnice, irme. Kaj pa valla? coccinelle in corti pa tud nikjer na spregled ....počakava še tm do 11ih pa se zmeniva potem res kje drugje ... Ja če pride še Valla je pol itak vseen če smo v Medvodah! Ok mal pred enajsto se zmenva. Ker če gremo v Areno moram jest ob 11h štartat coccinella se je javla, da tud pride, pa na FB sem se menila s Pšemek, pravi, da upa, da bosta gotovi s pregledom in bi tusd prišla ... Kaj pa lovely???? ah sej ste se že vse zmenile ...ja lej dejmo se pol kr v LJ dobit pa stvar rešena ...citypark ...da mal zamenjamo lokacijo ...a je katera ki je kdaj bla z nami pa bi jo mogle obvestit? pšemek je rekla da bo poklicala ...laj pa lovely ...ona se nam še mora javit, pol pa mislim da smo ... torej standardna ura 12h v cityparku ...samo še ena naj pove, kje je itsti kafič, kjer se bomo vila vala po tleh
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:43:28
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Aja, pa mogoče bom enih 15 min kasnej, da še na 1,2,3 kosilo z mojim pojem, odvisno kako mi bo zneslo, samo PRIDEM!!!!!!!! :)
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?