Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:43:53
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga ah sej ste se že vse zmenile ...ja lej dejmo se pol kr v LJ dobit pa stvar rešena ...citypark ...da mal zamenjamo lokacijo ...a je katera ki je kdaj bla z nami pa bi jo mogle obvestit? pšemek je rekla da bo poklicala ...laj pa lovely ...ona se nam še mora javit, pol pa mislim da smo ... torej standardna ura 12h v cityparku ...samo še ena naj pove, kje je itsti kafič, kjer se bomo vila vala po tleh jest pojma nimam sam baje v zgornjem nadstropju tam kjer so igrala za otroke. Se vidimo ob 12h!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2009 9:47:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:49:08
|
|
|
|
coccinella
|
A lahko tudi meni ena pošlje tel. št. na ZS, če slučajno ne najdem tega lokala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2009 9:51:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:55:00
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. laknerš, ne vem, če je tam kaj primernega za tamajhne Tam je en velik prostor za tavelike otroke. Če bomo me zunaj na kavi, ne mormo bit hkrati noter. Jaz bi potem raje predlagala Kolosej. Tam imajo blazine in je vse na kupu. Lahko damo otroke mal na tla in smo zraven. Aja, ne vem, ker nisem še bila tam, smo se pa zadnjič v Areni pogovarjale in mislim da je Irma tale lokal omenla! Zaradi mene se lahko dobimo v Koloseju!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 9:56:50
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. laknerš, ne vem, če je tam kaj primernega za tamajhne Tam je en velik prostor za tavelike otroke. Če bomo me zunaj na kavi, ne mormo bit hkrati noter. Jaz bi potem raje predlagala Kolosej. Tam imajo blazine in je vse na kupu. Lahko damo otroke mal na tla in smo zraven. hehe mal si zmišljujemo glavno, da greva midve jutri v kitajsko
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2009 10:00:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2009 10:08:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 10:09:05
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga http://www.milupa.si/ nimajo istih izdelkov Tukaj sploh nimajo tistih, ki se dobijo v mullerju AAJAAAAAAAA??????? Mogče je pa tukej prišlo do kratkega stika z mojo bo riževo kašico
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 10:09:46
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. da ne bom jaz "jabolko spora" Se dobimo kar v City parku, tako kot je bilo predlagano, pa bomo videle kako pa kaj. Mogoče je pa kaj na novo tam, kar jaz ne vem. ma lej jo sej sme se hecala ... KOLOSEJ IT IS!!!!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 10:11:37
|
|
|
|
coccinella
|
ok potem kolosej! velja. To je tam zgoraj, ko greš v kino ali kje drugje? Ali se pred kolosejom dobimo?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 10:14:34
|
|
|
|
laknerš
|
Pokličte me, jest grem zdej!!! Grem še v špara!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 10:32:50
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
ja jaz vtud grem počasi ...pol kolosej a ne
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 10:37:02
|
|
|
|
coccinella
|
pomoje ja
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 10:40:58
|
|
|
|
Pšemek
|
Mi2 sva nazaj, kolki so IA, Nejka že pridno spančka... Ko se zbudi pojeva tistik nekaj žličk, k jih sprejme, potem pa prideva. V Kolosej... Se vidimo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 10:44:06
|
|
|
|
Pšemek
|
Pa mogoče mal zamudiva
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 10:45:24
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: timnala Se to..za bioresonanco ti lahk dam kontakt in sam Tajkotovo slino posljes pa ti z bioresonanco pogleda, na kaj je alergicen. To smo mi za Naceka, ko je bil 14 dni star poslali in videli, da je na KM - od takrat ga ne pijem in smo mu posledicno prihranili ohoho krcev. Pa tud midva vsake tolko casa posljeva svojo slino, ker ti na podlagi DNK, ki je v njej nardi analizo celotnega stanja organizma, kolk energije imas, kako je kri, limfa...pa se alergije. Ceprav pri teh alergijah je tko, da men recimo pokaze vsakic mal drugace - ocitno to, cesar trenutno prevec zauzijem..veckrat mi je pokazalo jajca, vcasih pa tudi ne, odvisno kolk sem konzumirala. Nekatere alergije pa so stalne in pri tem je pa treba cuvat, itak pa sam pol vidis. Aja, cena je pa 20€. Tole bi pa jest tut probala. Če je tolk poceni!!! tud jaz bi!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 10:50:41
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: timnala Se to..za bioresonanco ti lahk dam kontakt in sam Tajkotovo slino posljes pa ti z bioresonanco pogleda, na kaj je alergicen. To smo mi za Naceka, ko je bil 14 dni star poslali in videli, da je na KM - od takrat ga ne pijem in smo mu posledicno prihranili ohoho krcev. Pa tud midva vsake tolko casa posljeva svojo slino, ker ti na podlagi DNK, ki je v njej nardi analizo celotnega stanja organizma, kolk energije imas, kako je kri, limfa...pa se alergije. Ceprav pri teh alergijah je tko, da men recimo pokaze vsakic mal drugace - ocitno to, cesar trenutno prevec zauzijem..veckrat mi je pokazalo jajca, vcasih pa tudi ne, odvisno kolk sem konzumirala. Nekatere alergije pa so stalne in pri tem je pa treba cuvat, itak pa sam pol vidis. Aja, cena je pa 20€. Tole bi pa jest tut probala. Če je tolk poceni!!! tud jaz bi! jaz tudi
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 10:55:11
|
|
|
|
timnala
|
Posljite mi ZS tiste, ki bi rade kontakt, da ga direkt tu ne pisem in vam zraven se napisem kako naredite in posljete.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 11:06:56
|
|
|
|
jolly123
|
Timnala vidiš zdaj si pa naredila reklamo. Evo grem še jaz pisat ZS. Pa me veseli da vsa zabavam....sploh nimam filinga, da sem kej zabavna
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 11:09:09
|
|
|
|
jolly123
|
Upam, da si dobila vidim da je nek nov ZS. Mater sem zaspana danes zgledam kot zombi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 12:03:06
|
|
|
|
mbd0411
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala IZVIRNO SPOROČILO: Tosca IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Samo ne vem kako naj zdaj ko-če bo treba malemu čistim nos z aspiratorjem,ker zdaj pa premočno vleče.Bo treba "peš"čistit. A imaš babyvac? Pa se da moč novemu sesalcu zvezno nastavljati? Hm, kako pa pred nakupom aspiratorja veš, da bo na sesalcu OK deloval? Tole z Babyvacom mi ni neki jasno - pa ja tam pise, da je ok za vsak sesalec, ker, ce orng pogledate, saj ne vlece direkt z noska, ampak je v tisti veliki bucki ena majhna in gre "vlek" iz tavelike v majhno, kar pomeni, da se intenzivnost tega "vleka" zmanjsa na optimalno. Poskusite same recimo na prst pa boste vidle, da je ok kakorkoli nastavis. Jst mu vlecem z najvecjo mozno nastavitvijo pa babyvac ful nezno vlece. Upam, da ste razumele kaj sem hotla napisat. V glavnem da je babyvac tako narejen, da vlece ven optimalno za dojencka (ker je notr kao nek vetrolov). Ja saj mislim da ne vleče tako močno,še moram poskusit. Je pa tako kot si rekla ja,da je not ena igla al palčka in ne gre dirakt,sam ko sem pri prejšnjem sesalcu probala je kar močno vleklo. Ma ne vem no.Bom sprobala,sam zdaj itak mamo lep nos Tole sem zdaj citirala,da vidim kaj bo naredilo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 13:25:29
|
|
|
|
Tejčika29
|
Timnala - imaš z.s. prosim za kontakt. A se bomo kej dobile v Žalcu babike?? Mandeka sem že zvrknila preko FB, je ni več na RR , škoda.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?