Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 7:33:33
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro. Danes bo delovni dan. Lep sončen dan želim. Bom mal vas čekirala, dokler ne grem k mami.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 7:36:52
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jutro. Danes bo delovni dan. Lep sončen dan želim. Bom mal vas čekirala, dokler ne grem k mami. Uživajte danes in jutri Ej Roki in Bojan sta pa the best
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 7:41:53
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest mam pa ful eno dilemo na tapeti!!! Naša Hana že kar nekaj časa kašlja, ampak samo ponoči in ene dvakrat podnevi. Ni izgledalo tako da bi morala k zdravniku. No in včeraj smo imeli na obisku eno medicinsko sestro in je rekla, da je njen kašelj slišati kot kašelj alergika. Kao naj bi bila alergična na cvetni prah. In če pomislim se mi zdi da res kašlja šele zdaj spomladi. Zdaj pa ne vem al naj jo peljem h P al ne? Ker jest sicer ful ne zganjam panike sam tole pa ne vem kaj naj naredim? Nik tudi kar nekaj časa že tako suho kašlja, samo vedno čez dan. Do sedaj sem se vedno tolažila, da se mu je kaj zaletelo, sedaj sem pa v dvomih. Da ni tudi naš na kaj alergičen. Kako pa kašlja Hana? sem ravno včeraj govorila z eno, katere sinko je tud kašljal kot dojenček in so ugotovili, da se je enostavno naučil kašljat in ker mu je bil zvok všeč in je znal, je pač to počel ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 7:43:20
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga lučka ...kolk stane tist "slinček-majčka" v ikei? V BC mi je predrag Jaz sem videla pred enim tednom v Leclercu tak slinček za 2,45 EUR - vsaj mislim, da je bila taka za cena. o super to bom pa prečekirala v bližnji prihodnosti ...ali še boljše dej please koboš naslendjič tam prečekirej pa če je res taka cena al pa tm do 5 evrov a bi mi kupila enega pa poračunava v Areni? Jaz grem na Rudnik namreč lih 1x letno ...pa da ne hodim zarad tega samo. Thanks.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 7:44:14
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Pa še vprašanje glede kopanja vaših . Ali so vam že prerasli banjico? Kako jih kopate, če še ne sedijo samostojno? In tiste, ki sedijo samostojno? Je najboljši fliper ali kakšna druga varianta? Še vedno v čebričku in je zakon ...je ravno tok velika da je tud držat ni treba več, da bi zdrknila, pa pod rit ji dam brisačo,da ne more nikamor uit ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 7:45:24
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest mam pa ful eno dilemo na tapeti!!! Naša Hana že kar nekaj časa kašlja, ampak samo ponoči in ene dvakrat podnevi. Ni izgledalo tako da bi morala k zdravniku. No in včeraj smo imeli na obisku eno medicinsko sestro in je rekla, da je njen kašelj slišati kot kašelj alergika. Kao naj bi bila alergična na cvetni prah. In če pomislim se mi zdi da res kašlja šele zdaj spomladi. Zdaj pa ne vem al naj jo peljem h P al ne? Ker jest sicer ful ne zganjam panike sam tole pa ne vem kaj naj naredim? Nik tudi kar nekaj časa že tako suho kašlja, samo vedno čez dan. Do sedaj sem se vedno tolažila, da se mu je kaj zaletelo, sedaj sem pa v dvomih. Da ni tudi naš na kaj alergičen. Kako pa kašlja Hana? sem ravno včeraj govorila z eno, katere sinko je tud kašljal kot dojenček in so ugotovili, da se je enostavno naučil kašljat in ker mu je bil zvok všeč in je znal, je pač to počel ... Moja to počne, ker je bil sin zdaj 14dni prehlajen in je skoz kašljal in ga je ona začela klicati tako, da je kašljala.........in se ji fino zdi
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 7:45:30
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pikicastonoga a se dobiva pol kar na Zbiljah al pa kje v Medvodah če drugih ne bo? Pol je brez veze hodit v Lj. Razen če se še katera prijavi!!! ja lahko! samo kako nobene druge ne bo? vem, da ne bo gogabojan, afnice, irme. Kaj pa valla? coccinelle in corti pa tud nikjer na spregled ....počakava še tm do 11ih pa se zmeniva potem res kje drugje ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 7:46:09
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Pa še vprašanje glede kopanja vaših . Ali so vam že prerasli banjico? Kako jih kopate, če še ne sedijo samostojno? In tiste, ki sedijo samostojno? Je najboljši fliper ali kakšna druga varianta? Jest sem našo v soboto kar stuširala. Sem šla najprej jaz pod tuš potem mi je pa moj prinesel Hano, sem jo stuširala, pol jo je pa moj prevzel in ko sem prišla izpod tuša je bila že spedenana za spat. To pa midva narediva ko sva pri mojih ali njegovih, k majo bano ...midve se skupej kopava, potem pa moj zrihta Tijano, jaz se pa še naprej namakam ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 7:46:52
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 eno vprašanje, a si se že zanimala za bioresonanco? Kakor jaz vem je priporočljivo da je otrok star vsaj 1 leto, vsaj tako so rekli moji sestri, ki ima alergika. Pa sta bila , ko je dopolnil 1 leto. Jaz bi šla toliko da vidim, če je na kakšno stvar občutljiv in česa naj se izogibam, glede terapij bi še videla, kaj pa vem. Sicer pa zdarvijo še veliko manjše kot je naš Taj. Sicer sem včeraj klicala pa je rekla da ma prve datume šele za december ampak da me pokliče takoj ko kdo odpove, da me bo naprej vzela. Zdej pa čakat če bo kdo odpovedal :D IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 jolly sem mal firbčna , a je tvoj mož vprašal za službo? K sem prebrala da sta sp odprla? Ej sem ti pošiljala ZS pa lih takrat niso delali, pol sem pa obupala in pozabila. Tam potem sploh nisva klicala, ker je šel tisti dan na razgovor nekam in je dobil pri enem s katerim sta bla sošolca in se ma zdej ful dober, uživa, pa še dober je plačan. Hvala ti pa vseeno za kontakt. IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, ne mi zameriti. En bosanski vic. Šta kaže čevapčič kad vidi sarmu???????' JHebem te ja smotanu. Hvala za popestitev jutra. Jaz mam en kup ene papirologije za zrihtat danes, tko da me ne bo nikamor. Uživajte na čveku. Pa še tok sem zmučena da kar dvojno gledam, moj je mel včeraj rojstni dan in so se ga s kolegi in tuki s sosedi malo privoščili...sploh ne bom komentirala kakšno je spanje zraven enga totalnega zakomiranca, mogoče le to da sem od polnoči do dveh se premetavala v pojstli in ga nonstop brcala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 7:50:00
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest mam pa ful eno dilemo na tapeti!!! Naša Hana že kar nekaj časa kašlja, ampak samo ponoči in ene dvakrat podnevi. Ni izgledalo tako da bi morala k zdravniku. No in včeraj smo imeli na obisku eno medicinsko sestro in je rekla, da je njen kašelj slišati kot kašelj alergika. Kao naj bi bila alergična na cvetni prah. In če pomislim se mi zdi da res kašlja šele zdaj spomladi. Zdaj pa ne vem al naj jo peljem h P al ne? Ker jest sicer ful ne zganjam panike sam tole pa ne vem kaj naj naredim? Nik tudi kar nekaj časa že tako suho kašlja, samo vedno čez dan. Do sedaj sem se vedno tolažila, da se mu je kaj zaletelo, sedaj sem pa v dvomih. Da ni tudi naš na kaj alergičen. Kako pa kašlja Hana? sem ravno včeraj govorila z eno, katere sinko je tud kašljal kot dojenček in so ugotovili, da se je enostavno naučil kašljat in ker mu je bil zvok všeč in je znal, je pač to počel ... Točno to Pikica. Si me zmislila. Moj je že pred mesecem dni fulllll delu se da kašlja. Kot si napisala je ugotovil ta zvok. Sam moj je pa kao suho zakašljal, če ga mamica ni šmirglala niti 5 %. Je pozornost zahteval. Če se ne motim, je to delal tudi, ko sem bila pri IRAIRA na obisku.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2009 7:52:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 7:54:02
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest mam pa ful eno dilemo na tapeti!!! Naša Hana že kar nekaj časa kašlja, ampak samo ponoči in ene dvakrat podnevi. Ni izgledalo tako da bi morala k zdravniku. No in včeraj smo imeli na obisku eno medicinsko sestro in je rekla, da je njen kašelj slišati kot kašelj alergika. Kao naj bi bila alergična na cvetni prah. In če pomislim se mi zdi da res kašlja šele zdaj spomladi. Zdaj pa ne vem al naj jo peljem h P al ne? Ker jest sicer ful ne zganjam panike sam tole pa ne vem kaj naj naredim? Nik tudi kar nekaj časa že tako suho kašlja, samo vedno čez dan. Do sedaj sem se vedno tolažila, da se mu je kaj zaletelo, sedaj sem pa v dvomih. Da ni tudi naš na kaj alergičen. Kako pa kašlja Hana? sem ravno včeraj govorila z eno, katere sinko je tud kašljal kot dojenček in so ugotovili, da se je enostavno naučil kašljat in ker mu je bil zvok všeč in je znal, je pač to počel ... Točno to Pikica. Si me zmislila. Moj je že pred mesecem dni fulllll delu se da kašlja. Kot si napisala je ugotovil ta zvok. Sam moj je pa kao suho zakašljal, če ga mamica ni šmirglala niti 5 %. Je pozornost zahteval. Če se ne motim, je to delal tudi, ko sem bila pri IRAIRA na obisku. Ja se spomnim gogabojan, če ga nisi upoštevala je takoj začel pokašljevati
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 7:55:40
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pikicastonoga a se dobiva pol kar na Zbiljah al pa kje v Medvodah če drugih ne bo? Pol je brez veze hodit v Lj. Razen če se še katera prijavi!!! ja lahko! samo kako nobene druge ne bo? vem, da ne bo gogabojan, afnice, irme. Kaj pa valla? coccinelle in corti pa tud nikjer na spregled ....počakava še tm do 11ih pa se zmeniva potem res kje drugje ... A to se menita za v areno? Kdaj pa? Jaz bi prišla, za corti pa nevem...če jo kaj slišim jo vprašam
< Sporočilo je popravil coccinella -- 5.5.2009 7:57:39 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:01:22
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga lučka ...kolk stane tist "slinček-majčka" v ikei? V BC mi je predrag Jaz sem videla pred enim tednom v Leclercu tak slinček za 2,45 EUR - vsaj mislim, da je bila taka za cena. hoj, zdele sem šele opazila pikica, da si me spraševala.....nisem zihr, ker sva kupila dvojne slinčke - torej te za oblečt noter pri hranjenju (sta 2 v paketu, kot pelerina) in pa navadne na ježka (5 al 6 jih je noter) in so 3.5 in 4.5 EUR....koliko kateri, se pa ne spomnim.....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:04:32
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Sedaj grem pa tudi jaz pančat. Me čaka jutri naporen dan. Držite pesti za moj sestanek z Jankovičem. GO GO GO
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:16:06
|
|
|
|
Lucka1
|
arena- naju z danes ne bo - 1 projekt oddajam in je potrebno danes končat, pa moram lepo počasi skozi prebrat, da najdem še tiste zadnje popravke oz. napakice, ki jih je treba odpravit. kopanje - pri nas je še v uporabi banjica, ampak tudi razmišljamo o fliperju al čem podobnem - samo ni časa prit do trgovine ...no očitno že ni tako nujno, bo pa res kmalu.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:17:23
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 arena- naju z danes ne bo - 1 projekt oddajam in je potrebno danes končat, pa moram lepo počasi skozi prebrat, da najdem še tiste zadnje popravke oz. napakice, ki jih je treba odpravit. kopanje - pri nas je še v uporabi banjica, ampak tudi razmišljamo o fliperju al čem podobnem - samo ni časa prit do trgovine ...no očitno že ni tako nujno, bo pa res kmalu. Kaj pa je to fliper?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:17:49
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca jolly tole s tvojim in kužatom me je pa res spravilo v smeh Pri enih, ki sem jih poznala, je bilo tako, da sta si njihov in kužika delila kekse, enkrat je mal dal v usta, drugič pa kuža obliznila . afnica, upam, da boste imeli bolj mirno noč kot včeraj je HB bila , spala do 5h, pojedla 210ml in spala do 7h. Me je res že skrbelo, da bo to stalnica, ampak se ful zmuva v posteljici, danes je 2x počez spala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:20:58
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 arena- naju z danes ne bo - 1 projekt oddajam in je potrebno danes končat, pa moram lepo počasi skozi prebrat, da najdem še tiste zadnje popravke oz. napakice, ki jih je treba odpravit. kopanje - pri nas je še v uporabi banjica, ampak tudi razmišljamo o fliperju al čem podobnem - samo ni časa prit do trgovine ...no očitno že ni tako nujno, bo pa res kmalu. Kaj pa je to fliper? to je en tak plastični stolček, v katerega daš in ga potem lahko tuširaš in imaš ob tem obe roki frej....pri nas imamo namreč samo tuš kabino in bo verjetno zelo prav prišel.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:21:21
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Pa še vprašanje glede kopanja vaših . Ali so vam že prerasli banjico? Kako jih kopate, če še ne sedijo samostojno? In tiste, ki sedijo samostojno? Je najboljši fliper ali kakšna druga varianta? Jest sem našo v soboto kar stuširala. Sem šla najprej jaz pod tuš potem mi je pa moj prinesel Hano, sem jo stuširala, pol jo je pa moj prevzel in ko sem prišla izpod tuša je bila že spedenana za spat. tako nekako bi tud jaz rada začela štimat miško, sam ponavadi, ko jo jaz oblačim, mož že štima antibiotik in flašo, da direkt iz sobe dobi futr, če ne je huda
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:23:37
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pikicastonoga a se dobiva pol kar na Zbiljah al pa kje v Medvodah če drugih ne bo? Pol je brez veze hodit v Lj. Razen če se še katera prijavi!!! ja lahko! samo kako nobene druge ne bo? vem, da ne bo gogabojan, afnice, irme. Kaj pa valla? coccinelle in corti pa tud nikjer na spregled ....počakava še tm do 11ih pa se zmeniva potem res kje drugje ... Ja če pride še Valla je pol itak vseen če smo v Medvodah! Ok mal pred enajsto se zmenva. Ker če gremo v Areno moram jest ob 11h štartat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:26:35
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 arena- naju z danes ne bo - 1 projekt oddajam in je potrebno danes končat, pa moram lepo počasi skozi prebrat, da najdem še tiste zadnje popravke oz. napakice, ki jih je treba odpravit. kopanje - pri nas je še v uporabi banjica, ampak tudi razmišljamo o fliperju al čem podobnem - samo ni časa prit do trgovine ...no očitno že ni tako nujno, bo pa res kmalu. Kaj pa je to fliper? to je en tak plastični stolček, v katerega daš in ga potem lahko tuširaš in imaš ob tem obe roki frej....pri nas imamo namreč samo tuš kabino in bo verjetno zelo prav prišel. jaz sem imela kak mesec nazaj sposojen fliper. ni šlo. Neli ni videla nogic kako brca (je tam glih obroč), pa še tako se je nalimal na banjo, da ga je mož komaj odlimal . Mogoče si ga bom sposodila spet čez kak mesec, dva in spet sprobam
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:28:14
|
|
|
|
Lucka1
|
punce, dejte mi prosim povedat, kaj pomeni žitno-mlečna kašica? oz. katere uporabljate, saj si predstavljam kaj pomeni..... pri nas je sedaj jedilnik takole 7h - mleko med 10-11h - sadje z riževimi kosmiči in malo mleka 14h - "kosilo" - zelenjava na razne načine med 16-17h - mleko 19h - mleko ponavadi potem še ponoči 1x mleko, ne pa vedno (zdaj na primer že 2 noči spi 10 ur!) - zaspi med 19-20h in se potem malo pred 6h začne igrat ter se zabava sam do ene 6.30.... Zdaj bi poskusila namesto popoldanskega mleka žitno-mlečne kaše - KAJ MISLITE GLEDE VSEGA TEGA??
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 8:29:36
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 arena- naju z danes ne bo - 1 projekt oddajam in je potrebno danes končat, pa moram lepo počasi skozi prebrat, da najdem še tiste zadnje popravke oz. napakice, ki jih je treba odpravit. kopanje - pri nas je še v uporabi banjica, ampak tudi razmišljamo o fliperju al čem podobnem - samo ni časa prit do trgovine ...no očitno že ni tako nujno, bo pa res kmalu. Kaj pa je to fliper? to je en tak plastični stolček, v katerega daš in ga potem lahko tuširaš in imaš ob tem obe roki frej....pri nas imamo namreč samo tuš kabino in bo verjetno zelo prav prišel. jaz sem imela kak mesec nazaj sposojen fliper. ni šlo. Neli ni videla nogic kako brca (je tam glih obroč), pa še tako se je nalimal na banjo, da ga je mož komaj odlimal . Mogoče si ga bom sposodila spet čez kak mesec, dva in spet sprobam Meni je pa super. Res je, da ga bolj redko uporabljamo, drugače pa je super. Je pa res, da ga zelo zelo težko odlimaš. . Sm svojemu enkrat dala za probat, pa ni in ni šlo. Pa sem jaz rekla DRAGI DAJ MENI. LEJ KAKE MIŠICE IMAM. Pa ta, ki ga imam jaz, ima ob strani neke uhljčke. Če potegneš uhljčke, se naredi nevemkaj spodaj pri seskih, pa se takoj odlima.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2009 8:34:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?