|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
4.5.2009 12:24:33   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro user posted image
Pa se je le naredil lep dan user posted image , zjutraj je bilo tako mrzlo, brrrr...
Spali smo vredu hb glede na to da jo nekaj muči, seveda od dveh vsi trije skupaj user posted image
Zdaj en dan bi mogla it po recept za atropinske kapljice in mi tak ni user posted image , da bi ji to v očke dajala, ker se mi zdi da se ji je izboljšalo. Sem se odločila, da grem po njih z njo in da naj jo pogledajo in če bo treba, ji bom pač dalauser posted image , ni mi , ker so strupene za zaužitje, pa še en teden bi megleno vidla.
Grem malo prebrat

Upam, da ne zameriš mojemu mnenju o tem kar nameravaš.
Očem atropinske kapljice nič ne škodijo. Res, da so strupene, a le če jih zaužijemo.
Menim, da lahko narediš večjo škodo, če ne daš pregledat Niinih učk tako kot je treba.
Drugače pa so zenice razširejene cca še 2 tedna. Prvič, ko sem jih dala, je postala v obraz rdeča. Varja zaradi tega ni trpela nič. Res pa, da je nisem izpostavljala direktno na sonce. Tako da, jaz ti svetujem, da kar brez strahu jih daj kot so ti rekli (po navodilih), pa nima bit nič narobe.

Saj vem, da je ne bo nič bolelo, vendar mi ni vseeno. A si opazila, da bi slabše videla Varja, ko si jih ji dala?

< Sporočilo je popravil nia5 -- 4.5.2009 12:25:07 >

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
4.5.2009 12:26:45   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Sem sedaj klicala za tisto službo, ko sem mogla 2x hodit na razgovor in me niso vzeliuser posted image user posted image , zdaj mi je kar malo moralo potolklo in bom rabla par dni, da se sestavim. Mogla sem se prit malo user posted image user posted image user posted image , ker sem res žalostna.

Ne sme te potolčiuser posted image user posted image
Pojdi novim zmagam naprotiuser posted image
imaš zs

Ni še prišlo ZS, je nabiralnik prazen.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
4.5.2009 13:16:00   
Srčekgirll
Ohoj!

Kako je lep sončen dan, vročeeeeeuser posted image user posted image user posted image . Spanje, služba, počutje,...user posted image user posted image user posted image Zdej mi moj oči pa stari ata postavlata vrata, da bom mela mal predprostora, pa da Vid ne bo plezal po stopnicah. Revček je komaj zdej prvo rundo šel spat k je glasno k delata. Upam, da bo dolgo spal. Pol k se zbudi pa gasa vn na sončka pa mal vozičkat pa na kako kavico,...

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
4.5.2009 13:16:04   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ELLA (Taula)
VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!
user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
4.5.2009 13:16:05   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Včeraj smo prišli z mini dopusta in je bilo user posted image .Spali sm kar vredu,Nejc si je prisvojil spalnico,ker rabi svoj mir,čez dan mu jo je pa zaplenil Tilenuser posted image .Mi trije pa smo spali v dnevni.Apartma je bil super zrihtan.Veliko smo se sprehajali,zvečer po večerji sva šla z Nejcem še na obalo sedet in opazovat sončni zahoduser posted image .S Tilnom smo šli samo prvi večer,pa mu je ritem uničilo in je trajalo preden je zaspaluser posted image .
Nejc se je nagugall,spuščal po toboganu,najedel sladoleda in seveda norček zmešan opal v morju in bazenu.Voda v bazenu je imela 18 °C,ampak zanj to ni bila ovira.user posted image
Včeraj ni bilo dopoldne soncain je bilo kar hladno,tak oda smo šli že kmalu domov in nismo padli v gužvo.Smo šli še na pizzo.Najbolj smo se smejali Tilnu,ko so prinesli hrano in se je Tilen čez celo gostilno zadrl:"AMA"!
Kaj smo se vsi smejaliuser posted image
Še malo morskih fotografij:
user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
4.5.2009 13:16:06   
Srčekgirll

user posted image  kako odreagirate, če vaši bližnji kar naprej nekaj dajejo jest vašemu otroku?
zadnjič sma ble z evo pri mamci, pa ji je devala čokolado, pa keks, pa kruh, pa še bi, če ne bi rekla, da zdej pa dost! naša ful rada je, pa tudi, če je ravno zmazala cel krožnik juhe in pol bedrce, ona bi še kr nekaj jedla. samo, da so polna usta user posted image  mami je pol nehala, včeraj sma pa isti primer mala s user posted image  mamo. ravno sma ble od kosila, pa so ji začeli smokije dajat. pa sem rekla, da zdej pa dosti, pa še kar. pol je pa še user posted image  rekel, je pa začela, da sej ni veliko pojedla, pa še kar dajala! ko ji je pa user posted image  rekel, da če rečeva ne je ne, si je pa le dala do glave in nehala.
saj rada vidim, da ima eva apetiti in da je, ampak ne non stop te smokije. saj ji tudi jst dam, pa ne toliko. ne vem, ali res kompliciram glede tega?

Jst jim povem da je že malo prej jedel. Sam če pa Vid hoče jest, pa ne morem pomagat (kruh, sadje), če mu paše naj itak mu vse v riti zgori k je živ k poperuser posted image . Drgač pa ne pustim, da ga malo manj prisilijo: pa daj še malo. Ko ma dost, sam pove oz. odkimava.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
4.5.2009 13:16:13   
Srčekgirll

Sem sedaj klicala za tisto službo, ko sem mogla 2x hodit na razgovor in me niso vzeliuser posted image user posted image , zdaj mi je kar malo moralo potolklo in bom rabla par dni, da se sestavim. Mogla sem se prit malo user posted image user posted image user posted image , ker sem res žalostna.

O joj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
4.5.2009 14:13:53   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

ELLA (Taula)
VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!
user posted image

Čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image

in od mene tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
4.5.2009 14:14:38   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
4.5.2009 14:20:13   
mafi

Jutro user posted image
Pa se je le naredil lep dan user posted image , zjutraj je bilo tako mrzlo, brrrr...
Spali smo vredu hb glede na to da jo nekaj muči, seveda od dveh vsi trije skupaj user posted image
Zdaj en dan bi mogla it po recept za atropinske kapljice in mi tak ni user posted image , da bi ji to v očke dajala, ker se mi zdi da se ji je izboljšalo. Sem se odločila, da grem po njih z njo in da naj jo pogledajo in če bo treba, ji bom pač dalauser posted image , ni mi , ker so strupene za zaužitje, pa še en teden bi megleno vidla.
Grem malo prebrat

vidve kar dajta to čes ker z učki se ni za hecat- sej ti bo mal težko ko ji boš dala kapljice pa bo jok in dretje,.
kaj pa je sploh imela z učki???

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
4.5.2009 14:21:02   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ohoj!

Kako je lep sončen dan, vročeeeeeuser posted image user posted image user posted image . Spanje, služba, počutje,...user posted image user posted image user posted image Zdej mi moj oči pa stari ata postavlata vrata, da bom mela mal predprostora, pa da Vid ne bo plezal po stopnicah. Revček je komaj zdej prvo rundo šel spat k je glasno k delata. Upam, da bo dolgo spal. Pol k se zbudi pa gasa vn na sončka pa mal vozičkat pa na kako kavico,...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas se pa vreme komaj drži in mislim, da bo kar kmalu začel deževatuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
4.5.2009 14:21:31   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Lep pozdrav čveke!

upam, da me kaj pogrešate? user posted image  Evo, smo nazaj s počitnic v portorožu in gremo novim zmagam na proti...user posted image

Kako ste ve, koliko vas je že na delu? Kako so hroščki?

Meni trenutno dobro kaže, bi se lahko pri eni kolegici izšlo za službo, tako da pomagajo vaše pestike...še malo jih stiskajte prosim...user posted image

Odkar Taja hodi in je lepo vrewme, mi re skoz zmanjkuje časa za vse...mi je ful žal, kr pogrešam malo RR...se bom potrudia zdaj, če bo šlo .

No toliko, upam da ste lepo preživele praznike...in seveda  še voščilo vsem malčkom ki so vmes ko sem bila odssotna dopolnili prvo leto!

Evo tole je za vas, Taja pa vsem pošilja poljubčka!

user posted image

Pestke seveda stiskam user posted image user posted image user posted image user posted image
A je to pri tisti kolegici oz. za tisto službo, ki si jo omenila, ko sva pred časom govorili po telefonu?

Hvala za pestike! user posted image  Ja to je to ! Ženska je na mestu, mi je tako obljubila..in se drži...user posted image user posted image user posted image  spoznale sva se v eni firmi, kjer sem delala, in sem bila sprejeta da njeno delo prevzamem, me je uvajala, delali sva skupaj se spoprijateljili, videla je, kot pravi user posted image  da sem sposobna, da se znajdem...in tako zdaj rabi , pa da se lahko name zanese, to tud ve...zdaj ma svojo firmo komaj slabi 2 leti in je seveda kriza, tako da iiščeva varjante oz sma jo že našle preko borze...mene pa itak drugje ko pošiljam rošnje baše, ker nimam izkušenj. ..t.ako da je to pri njej ,...res dobrodošlo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
4.5.2009 14:23:06   
mafi

Midva sma nazaj od P. Diagnoza prehlad, uhice vredu, grlo vredu,... Dobila sma ene kapljice za očke.

a je dobil Tobrex???

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
4.5.2009 14:45:20   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Jutro user posted image
Grem malo prebrat

vidve kar dajta to čes ker z učki se ni za hecat- sej ti bo mal težko ko ji boš dala kapljice pa bo jok in dretje,.

Izgleda, kot bi malo škilila, ampak ne da bi ji očko potegnilo, ampak tako malenkost navznoter gleda.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
4.5.2009 14:47:31   
nia5
Kero foro te to imajo na MON-u user posted image , sem se registrirala in prijavila, pol pa mi ni dovoljeno na pediatriji nove teme odpret user posted image , a majo kake posebne fore, če je kera slučajno sodelovala? Sem mislila ono Tanč nakaj vprašat.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
4.5.2009 15:07:19   
mafi

Jutro user posted image
Grem malo prebrat

Izgleda, kot bi malo škilila, ampak ne da bi ji očko potegnilo, ampak tako malenkost navznoter gleda.

men je Filip tud z enim učkom mal not gledal pol sem pa na očesni vprašala kako in kej in mi je Dr., razložila, da če ima med uki full širok (nosek) in
beloočnice male, da se lahko meni zdi da malo škili ampak da je to ni nič narobe, razn v primeru, da se drastično vidi škiljenje pa mi je rekla da si zrihtam napotnico in da ga pripeljem, vendar ne vidim nobenih znakov škiljenja.
Najbolje je da jo pregledajo pa še ti boš bolj mirna, kapljice pa morte dat čezuser posted image , da se ji zenice čimbolj odprejo

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
4.5.2009 15:11:53   
kasso

A te kapljice moraš dajat pred pregledom?

Ja, tri dni zapored, pol pa naslednji dan pregled, s njimi se ji zenice razširijo, da lahko izmeri dioptrijo.

Jaz sem ji pa dala le 3x v oko in sicer štiri dni pred pregledom (na ponedeljek zjutraj in zvečer) in še enkrat v petek zjutraj, ko je imela pregleduser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
4.5.2009 15:15:48   
mafi

Ja, tri dni zapored, pol pa naslednji dan pregled, s njimi se ji zenice razširijo, da lahko izmeri dioptrijo.

Jaz sem ji pa dala le 3x v oko in sicer štiri dni pred pregledom (na ponedeljek zjutraj in zvečer) in še enkrat v petek zjutraj, ko je imela pregleduser posted image

men so Marka šopal na očesni 3-krat v vsaki rundi po 3vrste kapljicuser posted image ,to se pravi 9-kratuser posted image , na 30minut pol pa pregled

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
4.5.2009 15:15:48   
kasso

imaš zs

kartuši sem ti poslala, tako da dobiš jutri

Saj vem, da je ne bo nič bolelo, vendar mi ni vseeno. A si opazila, da bi slabše videla Varja, ko si jih ji dala?

nisem opazila...je normalno gledala

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
4.5.2009 16:25:43   
hijenca

Midva sma nazaj od P. Diagnoza prehlad, uhice vredu, grlo vredu,... Dobila sma ene kapljice za očke.

a je dobil Tobrex???

Ne, maxitrol.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
4.5.2009 16:26:43   
hijenca

imaš zs

kartuši sem ti poslala, tako da dobiš jutri

O hvala ti. Sta sedaj obe že tako prazni, da ne morem več nič printat.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
4.5.2009 16:32:55   
barbaw
Vseh 8 postov we are sorry .... user posted image user posted image user posted image  ne da se mi še enkrat pisat. Bom potem javila kako in kaj je bilo. V glavenm zabava in vse je uspelo, imeli smo se super, ......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vidim, da še rabite tole (Jana, Nia, Hijenca, ..... ), če pa še katera rabi, je tudi njej namenjeno

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
4.5.2009 16:34:54   
hijenca
jaz pa sem si danes kupila rožice, za na okenso polico. No za dve polici. Bom imela tudi zmajeva krila in vmes sladki krompir. Ker je Videk zaspal, bom jih šla kar takoj v korita posadit.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
4.5.2009 17:37:03   
nia5

Jutro user posted image
Grem malo prebrat

men je Filip tud z enim učkom mal not gledal pol sem pa na očesni vprašala kako in kej in mi je Dr., razložila, da če ima med uki full širok (nosek) in
beloočnice male
, da se lahko meni zdi da malo škili ampak da je to ni nič narobe, razn v primeru, da se drastično vidi škiljenje pa mi je rekla da si zrihtam napotnico in da ga pripeljem, vendar ne vidim nobenih znakov škiljenja.
Najbolje je da jo pregledajo pa še ti boš bolj mirna, kapljice pa morte dat čezuser posted image , da se ji zenice čimbolj odprejo

No to velja pri Nii, razen noska, ki ni širok, ima pa med očmi široko in beločnice male, ker ima bolj male oči. Jaz tudi ne vidim drastičnih znakov škiljenja, kapljice pa ji bom dala, če že moram user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
4.5.2009 17:38:58   
nia5

Meni piše, da ji moram dajat 10. 11. in 12., pregled pa imamo 13., sicer pa se bom še itak podrobneje pozanimala.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?