nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 kako odreagirate, če vaši bližnji kar naprej nekaj dajejo jest vašemu otroku? zadnjič sma ble z evo pri mamci, pa ji je devala čokolado, pa keks, pa kruh, pa še bi, če ne bi rekla, da zdej pa dost! naša ful rada je, pa tudi, če je ravno zmazala cel krožnik juhe in pol bedrce, ona bi še kr nekaj jedla. samo, da so polna usta mami je pol nehala, včeraj sma pa isti primer mala s mamo. ravno sma ble od kosila, pa so ji začeli smokije dajat. pa sem rekla, da zdej pa dosti, pa še kar. pol je pa še rekel, je pa začela, da sej ni veliko pojedla, pa še kar dajala! ko ji je pa rekel, da če rečeva ne je ne, si je pa le dala do glave in nehala. saj rada vidim, da ima eva apetiti in da je, ampak ne non stop te smokije. saj ji tudi jst dam, pa ne toliko. ne vem, ali res kompliciram glede tega? Moji starši, če ji dajo, ji dajo kak kruh ali pa klobaso, ali pa če kdo je, pol more tudi ona malo probat zraven . Ponavadi me vprašajo če je lačna, šrota pa ji glih ne dajejo. Mene pa malo skrbi, ker Nia nima rednega obroka, ful malo poje naenkrat, ampak jedla bi pa skoz nekaj po malem , mislim da to ni glih ok, ampak silit pa je ne morem.