|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
4.5.2009 8:15:05   
suzy85
tilči user posted image user posted image user posted image  za uživanje

aurora super, da je praznovanje uspelo in user posted image  za odstavljanje!

jana lepo, da je nejc že bolje! evi moram do čet še AB dajat, pa za afte še maževa, ker jih še ima nekaj

barbaw je praznovanje uspelo? boste imelo pevko? user posted image

hijenca user posted image user posted image user posted image  tole nespanje je res mučno, še posebej, če smo navajeni, da naši hroščki pridno spijo

špelin@ kako pridno veliko piko imaš, da se je sama odločila za sprehajanje psov! user posted image

sesil dobro počutje v službi ti želim! user posted image user posted image user posted image

nia upam, da se pri Nii ne bo kaj razvilo in da je bila noč mirna! user posted image user posted image user posted image

estrella, edinaos user posted image user posted image user posted image  za potepanje

to sem obnovila po spominu. upam, da nisem preveč spustila! user posted image

naša mala miška že pridno koraka. včeraj je že prav lepo šla - ni blo treba bit tik za njo, ker že lepo lovi ravnotežje. sem ugotovila, da mora user posted image  bit doma, ker takrat eva lepo spi. prejšnji teden, ga ni blo, pa so bile budne noči, zdej pa je doma in eva lepo spi user posted image
čez praznike smo uživali user posted image  v petek smo šli na rojstni dan, v soboto zvečer pa sva šla na koncert Vlada Kalemberja in je blo user posted image  pravo žurko je nardil. sem se spet malo naplesala
sma se pa končno tudi odločila, kako bova nardila glede praznovanja evinega rojstnega dne. 16. boma povabla kolege in bomo meli piknik, 17.5., v nedeljo, pa žlahto, pa bomo malo ribice spekli, pa tortico meli. da ne bo prevelike gužve. pa le ne bo tako hud izdatek user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
4.5.2009 8:23:09   
kasso
Dobro jutro.

Pri nas pa je spet pestro, ko so otroci doma. Danes pa delam, tako da so že vsi trije v varstvu.
Za vstat je bila pa huda kriza, ker bi kar spali in spali...

tilči, super, da ste se imeli fajnuser posted image

nia5, upam, da tvoja mala ne faše kakega virusa...take pikice so znak za kako peto šestouser posted image bolezen.

špelin@, se mi zdi, da je Hijenca pustila svojega dragega spat na parceli, tako da je najbrž bila dolga pot domovuser posted image
Upam, da sta se že pobotalauser posted image

jana, ti ni tebi  nekam prepogosto slabo...premalo ješ ali je kaj drugegauser posted image

Aurora, super za fajn praznovanjeuser posted image user posted image ...hotel Paka...njami kako dobro sem tam jedlauser posted image , pa niti ni bilo drago.

sesil, še par mesecev stisni zobe, potem pa v akcijo za polnim trebuščkom, pa boš imela spet mir pred službouser posted image

Sem pa ugotovila, da sem zgrešila poklic. Najbolj srečna bi bila, če bi šla za slaščičarkouser posted image , ker sem kar obsedena s tortami. Včeraj sem skupaj porabila ene tri ure, ko sem iskala ideje za Petjin in Varjin RD.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
4.5.2009 8:33:34   
hijenca
Dobro jutro!

Katastrofalna noč je za mano. Zbujali smo se na 1 uro, od 5h dalje pa je spal pri meni, ampak ni nič pomagalo. Grema midva danes k pediatru, ker imama še obe očki vneti, pa temperatura nama narašča, do 39 stopinj. Zraven tega je še nek strah pred temo dobil in noče spat v temi, ko pa je pri meni spal, pa me je skoz tipal, če sem še zraven njega. Jaz sem pa medla kot špaget, niti gledat ne morem.

Zdaj pa kavica, ker mali še malo spi.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
4.5.2009 8:34:31   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Sem pa ugotovila, da sem zgrešila poklic. Najbolj srečna bi bila, če bi šla za slaščičarkouser posted image , ker sem kar obsedena s tortami. Včeraj sem skupaj porabila ene tri ure, ko sem iskala ideje za Petjin in Varjin RD.

tudi jst rada kaj pečem, samo kaj, ko naši niso preveč sladkosnedni! user posted image  mi2 boma torto kar naročila, takšno bolj majhno. bom pa doma pecivo spekla,  čeprav user posted image  kar zavija z očmi, češ da ne bom mela časa, ker boma spet same doma. pa bom že nekak

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
4.5.2009 8:35:28   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Katastrofalna noč je za mano. Zbujali smo se na 1 uro, od 5h dalje pa je spal pri meni, ampak ni nič pomagalo. Grema midva danes k pediatru, ker imama še obe očki vneti, pa temperatura nama narašča, do 39 stopinj. Zraven tega je še nek strah pred temo dobil in noče spat v temi, ko pa je pri meni spal, pa me je skoz tipal, če sem še zraven njega. Jaz sem pa medla kot špaget, niti gledat ne morem.

user posted image user posted image user posted image dobro opravita pri P

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
4.5.2009 8:37:02   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dober dan!

Noč je bila katastrofa, nismo skoraj nič spali, ob 3h sem ga vzela k sebi in je potem malo spal. Ko je prišel ati ob 6h domov, smo potem kar vsi trije spali skupaj. No Videk se je odločil, da se boljše spi, če zleze mami na hrbet in z mojim spanjem ni bilo nič. Vročine neke visoke nima, zmeraj okrog 37,5, ampak z nosa pa mu teče.

Ati je danes izjemoma šel že v LJ, tako, da sma sama.

Grem sedaj posodo od kosila pomit, ker smo danes jedli komaj ob 15h.

user posted image user posted image user posted image Ej, ne mi zamerit, ampak moram vprašat: zakaj je dedec prišel domov ob 6h??

V soboto ga nisma hotela več čakat na parceli, pa sma šla domov. On je do 23h še elektriko vleko, potem pa je šel spat k njemu domov, ker je čisto blizu. In ker ni mogo spat več zjutraj se je pripeljal ob 6h domov domov.

kasso sma se potem hitro pobotala, sploh ker je on mogo Vida prevzet, jaz pa sem šla dalje spatuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
4.5.2009 8:40:05   
suzy85

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
4.5.2009 8:49:28   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

tilči user posted image user posted image user posted image  za uživanje

aurora super, da je praznovanje uspelo in user posted image  za odstavljanje!

jana lepo, da je nejc že bolje! evi moram do čet še AB dajat, pa za afte še maževa, ker jih še ima nekaj

barbaw je praznovanje uspelo? boste imelo pevko? user posted image

hijenca user posted image user posted image user posted image  tole nespanje je res mučno, še posebej, če smo navajeni, da naši hroščki pridno spijo

špelin@ kako pridno veliko piko imaš, da se je sama odločila za sprehajanje psov! user posted image

sesil dobro počutje v službi ti želim! user posted image user posted image user posted image

nia upam, da se pri Nii ne bo kaj razvilo in da je bila noč mirna! user posted image user posted image user posted image

estrella, edinaos user posted image user posted image user posted image  za potepanje

to sem obnovila po spominu. upam, da nisem preveč spustila! user posted image

naša mala miška že pridno koraka. včeraj je že prav lepo šla - ni blo treba bit tik za njo, ker že lepo lovi ravnotežje. sem ugotovila, da mora user posted image  bit doma, ker takrat eva lepo spi. prejšnji teden, ga ni blo, pa so bile budne noči, zdej pa je doma in eva lepo spi user posted image
čez praznike smo uživali user posted image  v petek smo šli na rojstni dan, v soboto zvečer pa sva šla na koncert Vlada Kalemberja in je blo user posted image  pravo žurko je nardil. sem se spet malo naplesala
sma se pa končno tudi odločila, kako bova nardila glede praznovanja evinega rojstnega dne. 16. boma povabla kolege in bomo meli piknik, 17.5., v nedeljo, pa žlahto, pa bomo malo ribice spekli, pa tortico meli. da ne bo prevelike gužve. pa le ne bo tako hud izdatek user posted image

suzy mi bomo tudi praznovali v dveh delih. V petek pri meni doma, za mojo žlahtico(samo izbraniuser posted image , v soboto pa na parceli z žlahto mojegauser posted image . V nedeljo pa gremo na obhajilo, potem 16.5 na birmo, pa potem naslednji vikend RD, in še konec maja ena birma. Mislim, da bom bankrotirala. user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
4.5.2009 8:50:30   
hijenca
barbaw kako je uspelo vse včeraj??' Radovednost babja me je zgrabila.user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
4.5.2009 8:51:00   
aurora28
Dobro jutro!

Čestitke Elli za 1. svečko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hijenca dobro opravita pri pediatrinji, držim pesti, da bo Vid kmalu ozdravel

Suzy85 kaj pa uporabljaš za afte?

Še dve uri in šibam v službo, danes sem popoldanska. Ma sej mi kar paše. user posted image
Odkar se ne dojiva več, Gal spi super, zbudi se samo enkrat. Spat gre okrog 20. ure in prvič se zbudi okrog 1. ure zjutraj in spi do 5. ure, nato pa se vstanemo, ker ima dovolj spanja in ob 6. uri že jeva zajtrk. Tak, da tudi če sem popoldanska ne morem dlje poležavati user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
4.5.2009 8:54:49   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Dobro jutro!

Čestitke Elli za 1. svečko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hijenca dobro opravita pri pediatrinji, držim pesti, da bo Vid kmalu ozdravel

Še dve uri in šibam v službo, danes sem popoldanska. Ma sej mi kar paše. user posted image
Odkar se ne dojiva več, Gal spi super, zbudi se samo enkrat. Spat gre okrog 20. ure in prvič se zbudi okrog 1. ure zjutraj in spi do 5. ure, nato pa se vstanemo, ker ima dovolj spanja in ob 6. uri že jeva zajtrk. Tak, da tudi če sem popoldanska ne morem dlje poležavati user posted image .

user posted image user posted image Super sta porihtala spanje in hranjenje.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
4.5.2009 8:57:22   
špelin@

ELLA (Taula)
VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!
user posted image

Čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
4.5.2009 9:03:46   
kasso

ELLA (Taula)
user posted image

Pa še od meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
4.5.2009 9:09:47   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Midva z Gregcem sva po dolgem času spet sama doma, ker je šla mala pika vsa navdušena spet v vrtec user posted image

nia5, kako je kaj danes Nia? Upam, da je samo prehodno in se je ne bo spet lotila kakšna bolezen user posted image user posted image user posted image

tilči, čudovite fotke user posted image Super, da ste uživali user posted image

suzy85, user posted image za odlično preživete dni.

Aja, kasso, sem pozabila, da je hijenčin user posted image tudi en od moških s "časovno neopredeljenimi pojmi" - no, itak jih je večina takih. Saj če ima kje spati, je ok user posted image Aha, hijenca, saj si mi sama napisala user posted image

kasso, glede tort: še vedno se lahko prekvalificiraš user posted image Boš takoj imela kopico naročil user posted image

Joj, hijenca user posted image user posted image user posted image zaradi slabe noči. Upam, da bo Videk kmalu bolje user posted image user posted image user posted image Bogi pikec user posted image

aurora28, kako pa potem delaš, ko si popoldne? Mislim, od katere do katere ure.

barbaw, PO-RO-ČI-LO user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.5.2009 9:10:32 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
4.5.2009 9:20:57   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

dobli sva daktarin gel, pa ji je šlo kar lepo nazaj. eva ma tud svoj ritem, odkar  hodi v varstvo. je tudi med vikendom ob 6ih pokonci. se ji je pa danes poznalo, da je lahko cel teden poležavala in dlje spala, je bla še ful zaspana zjutraj. pa jokala je spet, ko je šla v varstvo user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
4.5.2009 9:21:17   
suzy85
user posted image  kako odreagirate, če vaši bližnji kar naprej nekaj dajejo jest vašemu otroku?
zadnjič sma ble z evo pri mamci, pa ji je devala čokolado, pa keks, pa kruh, pa še bi, če ne bi rekla, da zdej pa dost! naša ful rada je, pa tudi, če je ravno zmazala cel krožnik juhe in pol bedrce, ona bi še kr nekaj jedla. samo, da so polna usta user posted image  mami je pol nehala, včeraj sma pa isti primer mala s user posted image  mamo. ravno sma ble od kosila, pa so ji začeli smokije dajat. pa sem rekla, da zdej pa dosti, pa še kar. pol je pa še user posted image  rekel, je pa začela, da sej ni veliko pojedla, pa še kar dajala! ko ji je pa user posted image  rekel, da če rečeva ne je ne, si je pa le dala do glave in nehala.
saj rada vidim, da ima eva apetiti in da je, ampak ne non stop te smokije. saj ji tudi jst dam, pa ne toliko. ne vem, ali res kompliciram glede tega?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
4.5.2009 9:25:07   
resnično srečna
tiste iz Lj, ki niste dobile mesta v vrtcu...pripravljamo dopis za župana...čekirajte tukaj

http://www.ringaraja.net/forum/m_4108312/mpage_1/key_/tm.htm

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
4.5.2009 9:28:56   
hijenca

user posted image  kako odreagirate, če vaši bližnji kar naprej nekaj dajejo jest vašemu otroku?
zadnjič sma ble z evo pri mamci, pa ji je devala čokolado, pa keks, pa kruh, pa še bi, če ne bi rekla, da zdej pa dost! naša ful rada je, pa tudi, če je ravno zmazala cel krožnik juhe in pol bedrce, ona bi še kr nekaj jedla. samo, da so polna usta user posted image  mami je pol nehala, včeraj sma pa isti primer mala s user posted image  mamo. ravno sma ble od kosila, pa so ji začeli smokije dajat. pa sem rekla, da zdej pa dosti, pa še kar. pol je pa še user posted image  rekel, je pa začela, da sej ni veliko pojedla, pa še kar dajala! ko ji je pa user posted image  rekel, da če rečeva ne je ne, si je pa le dala do glave in nehala.
saj rada vidim, da ima eva apetiti in da je, ampak ne non stop te smokije. saj ji tudi jst dam, pa ne toliko. ne vem, ali res kompliciram glede tega?

Pri meni je isto. Moram večkrat rečt, zdaj je dost, pa potem nehajo. Moja mama pri prvem NE neha, nekateri pa rabijo večkrat, da zabolim. Smokija pa mu jaz še nisem dala, je pa zadnjič pojedo en smoki na obisku, ko sta sama z atijem bila. Jaz moram tako in tako malo pazit, da ne je preveč kalorično, ker je moj kar korenjakuser posted image user posted image .

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
4.5.2009 9:36:42   
špelin@

Boš morala biti kar odločna in vztrajati. Jaz imam enake težave pri mali piki, ker ona bi požrla še psa, če ne bi bil kosmat user posted image In moram občasno krepko zaropotati, da ji babici ne dajeta kar naprej nekaj za jest, sploh je problem pri piškotih, bonbonih,...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
4.5.2009 9:37:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna
tiste iz Lj, ki niste dobile mesta v vrtcu...pripravljamo dopis za župana...čekirajte tukaj

http://www.ringaraja.net/forum/m_4108312/mpage_1/key_/tm.htm

Sem brala tole temo in stiskam pestke, da se vas zbere dovolj in bo učinek.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
4.5.2009 10:43:08   
kasso

Jaz ne kompliciram več in pustim, ker tako al tako ni nek hud požeruh. Isto je bilo s prvima dvema, danes pa nista kaj posebno mahnjena na sladkarije. Moja mami ima vedno na mizi vsega in svašta, a so otroci pri njej zelo poredko, tako, da nima za bit kakih posledic, če se vsake toliko tam nažirajo. Tašča pa vseeno malo bolj spoštljivo ravna s hrano, tako da je se pri mizi, ko so obroki, sladkarije pridejo v poštev po obroku, ko so njihove ritke polne in želja po priboljških ni več.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
4.5.2009 10:53:03   
hijenca
Midva sma nazaj od P. Diagnoza prehlad, uhice vredu, grlo vredu,... Dobila sma ene kapljice za očke.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
4.5.2009 10:54:15   
hijenca

ELLA (Taula)
user posted image

Tudi od naju.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
4.5.2009 11:03:41   
suzy85

Midva sma nazaj od P. Diagnoza prehlad, uhice vredu, grlo vredu,... Dobila sma ene kapljice za očke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hitro se pozdravita!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
4.5.2009 11:29:11   
Čmrlika
Lep pozdrav čveke!

upam, da me kaj pogrešate? user posted image  Evo, smo nazaj s počitnic v portorožu in gremo novim zmagam na proti...user posted image

Kako ste ve, koliko vas je že na delu? Kako so hroščki?

Meni trenutno dobro kaže, bi se lahko pri eni kolegici izšlo za službo, tako da pomagajo vaše pestike...še malo jih stiskajte prosim...user posted image

Odkar Taja hodi in je lepo vrewme, mi re skoz zmanjkuje časa za vse...mi je ful žal, kr pogrešam malo RR...se bom potrudia zdaj, če bo šlo .

No toliko, upam da ste lepo preživele praznike...in seveda  še voščilo vsem malčkom ki so vmes ko sem bila odssotna dopolnili prvo leto!

Evo tole je za vas, Taja pa vsem pošilja poljubčka!

user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?