Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 9:19:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Dobro jutro punce. Naše petdnevno potepanje po obali se je končalo. Bilo je super, tudi vreme je bilo ok, čeprav je tu in tam po 10 minutk malo deževalo. ja, gužva.... je bilo lani tudi tako. vrsta pred jedilnico še preden so vrata odprli kaj Lana se je kopala v njihovem bazenu? meni se zdi premrzla voda zato pa sem srečna, da lahko gremo letos sredi maja - vsaj gužve ne pričakujem take. Kopali pa se z bubiko pač ne bova, če ni v otroškem bazenu bolj topla voda.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 9:22:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Pa še slikica iz krsta: In Gal, ko je zagledal svojo torto: Lušni ste Zelo si se potrudila s torto Je tudi Gal navdušen
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 9:24:35
|
|
|
|
resnično srečna
|
tiste iz Lj, ki niste dobile mesta v vrtcu...pripravljamo dopis za župana...čekirajte tukaj http://www.ringaraja.net/forum/m_4108312/mpage_1/key_/tm.htm
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 9:24:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bubika, jakob in lana neja......8......... sara.......7.......... Moram v koledar napisat, da je pri 8m prvič prevrgla rožo Hitra je, iz sedenja se spusti na trebuh in je tiktak na drugi strani dnevne. Včeraj sem jo prvič tudi videla, da se poskuša vsest nazaj. Še kak teden vaje, pa bo uspelo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 9:52:25
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Moram v koledar napisat, da je pri 8m prvič prevrgla rožo Hitra je, iz sedenja se spusti na trebuh in je tiktak na drugi strani dnevne. Včeraj sem jo prvič tudi videla, da se poskuša vsest nazaj. Še kak teden vaje, pa bo uspelo Bravo Bubika (za šibanje po dnevni, nekoliko manj za prevrnjeno rožico ).
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:26:34
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...babe lahko noč.... nočko. si pa zgodnja..... ..ja drugače ne funkcioniram več če visim tuki gor ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:26:57
|
|
|
|
gloria
|
...dan
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:31:21
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...babe lahko noč.... nočko. si pa zgodnja..... verjetno gre na luštno.... ... ....hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:32:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Evo me po doooolgem času. Moj Anže se pozdravil. Nazadnje je umel hudo gnojno unetje ušeska. Drugače smo se pa selili, pakirali, sestavljali..... umes smo bili še malo v bolnici. Tako, da zdaj urejam zadnje stvari. Drugi teden greva končno na sistematski bo pikico končno dobil. Danes je pa prvič sam vstal he he mi je ful hecno, ker sedeti pa ne zna prez podpore, je mali neroden bajsi Zdaj se bom pa več javlala, najprej vas moram pa prebrat ..evo prvi septem. ko se je sam vstal ...pozdravljena
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:33:10
|
|
|
|
Jazzy1
|
Čestitke vsem, ki praznujete !! Petra1978 - torta zgleda res krasna, Gal pa tudi pravi frajer Drugače nam je pa ceplenje "odpadlo," ker je 6. bolezen šele pred 14. dnevi prebolela. P je sicer rekla, da po 14. dneh bi jo načeloma sicer že lahko cepila, ampak ona raje 4. tedne počaka. No ja, najbrž je boljše, da je bolj pazljiva, kot da bi slučajno kaj bilo... Aja, drugače se mi je zdel zanimiv tudi njen odgovor na vprašanje, do katere starosti naj ji ponoči ponudim obrok. Pa je rekla da če gre spat ob 8h, je ob 4h ali 5h zjutraj že upravičeno lačna in naj ji kar dam za jest. Jaz sme pa že upala, da bo rekla naj jo kar odvajat začnem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:35:06
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Današnje potepanje...... med trtami, nasadi oljk, pšenice.... na eni strani Piran, na drugi Izola.... Lepo prosim.... dozirajte previdno... gledanje na lastno odgovornost... ..kok je pa to lepo ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:36:54
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Danes je pa prvič sam vstal he he mi je ful hecno, ker sedeti pa ne zna prez podpore, je mali neroden bajsi ..evo prvi septem. ko se je sam vstal ...pozdravljena
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:38:45
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bo katera ta teden v celju?? ??? no............???? ...verjeten drug teden,ali pa še en kasneje ..ta ne ker imamo krst
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:40:26
|
|
|
|
AinB
|
Mene pa neki zanima; koliko AM vaši otročki zvečer spijejo? Naš je že 2 mesca lepo spal celo noč, sedaj se pa že dve noči zbuja in hoče jest, pa ne vem, če mogoče ne poje premalo zvečer. Ko mu ponudim še noče. Mah, moram nekaj pogruntat. Mogoče bi mu lahko kakšno mlečno kašico dala prej?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:41:19
|
|
|
|
AinB
|
Gloria - a ste kaj nabavili v ZG? Si našla čeveljčke?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:44:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Čer. Mi smo nazaj, Lija je šele sedaj zaspala, spi že eno uro ker ima huudoo migreno žal. Nekaj sem se vas trudila brat, ampak ni šlo več kot par strani. Imeli smo se ful lepo, vreme je bilo še razmeroma aprilsko, čeprav od petka dalje je sonček bil, čeprav z občasnimi plohicami. Dvakrat smo bili v bazenu in je L blazno uživala, drugače je pa definitivno najpomemnejša novica ta, da smo dobili prve zobke. Ja, prav ste prebrale - kar dva naenkrat . In sicer mi v četrtek ko pridemo na morje reče naj pridem nekaj pogledat...in evo - ko se je nasmehnila jih je opazil . Sploh nisva vedla, da bodo, ker ni bilo nobenega "znaka". Je pa zdej vidt da ji tudi gornje enke vn lezejo, tokrat pa je ponoč več vstajanja, pa nošenja po rokah, ker se mi zdi da prav od bolečine joka. Čisto drug jok, kot ponavadi ko se ponoči zbudi . No, bo že. Jutri imamo pa tretje cepljenje tako da se potem ko jo dam spat, spet kaj oglasim in vas komentiram. Upam, da ste se vse imele super!!!! Nočka ..bravo za zobke...pa kok ste srečni da je bila tko pridna ko ih je dobivala....kaj pol bolj bolijo...recimo tretji,četrti
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:48:42
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..bravo za zobke...pa kok ste srečni da je bila tko pridna ko ih je dobivala....kaj pol bolj bolijo...recimo tretji,četrti Res sva ful vesela, da ni bilo nobenih problemov zaradi zobkov. Ok, edino kar je bilo, samo to pač ni nek problem , je da je noč preden jih je dobila šla ful pozno spat, ker je kar 3x kakala. BAje, da je bilo zarad zobkov . Drugače pa ne vem, kateri zobki bolj bolijo - pomoje da vsi enako oz. lahko da enkrat čist brez haloja ven pogledajo, tako kot sedaj, pri naslednjih bo pa lahko več težavic. Kaj pa vem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:48:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kakuuuuuuuuuuuuuuuuu???? Če so pa štirka do 18 kg? Meni se zdijo tko ogromne..... meni se tudi zdi še malo zgodaj za 5 M je približno taka kot bubika. zdi ali ne zdi....marisi pašejo..... ...mi imamo tudi 5 in sem zadovoljna....nič več ne gre ven pri nogicah
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:53:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, super za dopust!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:55:51
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro Se še jaz malo oglašam po enem tednu skoraj. Je bilo prav pestro ta teden. Skoz neke stvari za urejat, zvečer sem pa bila tako utrujena, da sem samo padla v posteljo. Pa še Gal je bil malo bolj siten. Je verjetno čutil to napetost. No, pa zdaj je vse za nami, tudi krst smo uredili, po krstu imeli en lušten piknik, včeraj pa lušno pospravljanje Pa še slikica iz krsta: In Gal, ko je zagledal svojo torto: ..vau kok ste bili lepi...pa torta je ful lepa...to si sama delala a ne ...dej mi povej kje ste te čeveljčke nabavili...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:56:31
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bubika, jakob in lana neja......8......... sara.......7..........
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:57:32
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Moram v koledar napisat, da je pri 8m prvič prevrgla rožo Hitra je, iz sedenja se spusti na trebuh in je tiktak na drugi strani dnevne. Včeraj sem jo prvič tudi videla, da se poskuša vsest nazaj. Še kak teden vaje, pa bo uspelo Bravo Bubika (za šibanje po dnevni, nekoliko manj za prevrnjeno rožico ).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 10:58:42
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Čestitke vsem, ki praznujete !! Petra1978 - torta zgleda res krasna, Gal pa tudi pravi frajer Drugače nam je pa ceplenje "odpadlo," ker je 6. bolezen šele pred 14. dnevi prebolela. P je sicer rekla, da po 14. dneh bi jo načeloma sicer že lahko cepila, ampak ona raje 4. tedne počaka. No ja, najbrž je boljše, da je bolj pazljiva, kot da bi slučajno kaj bilo... Aja, drugače se mi je zdel zanimiv tudi njen odgovor na vprašanje, do katere starosti naj ji ponoči ponudim obrok. Pa je rekla da če gre spat ob 8h, je ob 4h ali 5h zjutraj že upravičeno lačna in naj ji kar dam za jest. Jaz sme pa že upala, da bo rekla naj jo kar odvajat začnem ...pol je moj upravičeno lačen
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 11:01:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Gloria - a ste kaj nabavili v ZG? Si našla čeveljčke? ..ja kr nekaj coti,pa igrač(imajo mal cenejše od FP in TOMY igrače).....za naju dva sem dobila za obleč,pa svečo sem dala delat pri njih ,sestra mi jo pa v petek prinese..čeveljčkov pa še nisem dobila ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 11:03:05
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..bravo za zobke...pa kok ste srečni da je bila tko pridna ko ih je dobivala....kaj pol bolj bolijo...recimo tretji,četrti Res sva ful vesela, da ni bilo nobenih problemov zaradi zobkov. Ok, edino kar je bilo, samo to pač ni nek problem , je da je noč preden jih je dobila šla ful pozno spat, ker je kar 3x kakala. BAje, da je bilo zarad zobkov . Drugače pa ne vem, kateri zobki bolj bolijo - pomoje da vsi enako oz. lahko da enkrat čist brez haloja ven pogledajo, tako kot sedaj, pri naslednjih bo pa lahko več težavic. Kaj pa vem ..ma res je...vsak otrok drugače daje to vse čez...lepo da ni bilo večjih problemov ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ema ali Ana ?MijavčekKatero ime vam je bolj všeč, za kombinacijo z dvojčkom, ki bo Tristan?Ana (
41%)
Ema (
59%)
Število vseh glasov: 249Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!