kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 kako odreagirate, če vaši bližnji kar naprej nekaj dajejo jest vašemu otroku? zadnjič sma ble z evo pri mamci, pa ji je devala čokolado, pa keks, pa kruh, pa še bi, če ne bi rekla, da zdej pa dost! naša ful rada je, pa tudi, če je ravno zmazala cel krožnik juhe in pol bedrce, ona bi še kr nekaj jedla. samo, da so polna usta mami je pol nehala, včeraj sma pa isti primer mala s mamo. ravno sma ble od kosila, pa so ji začeli smokije dajat. pa sem rekla, da zdej pa dosti, pa še kar. pol je pa še rekel, je pa začela, da sej ni veliko pojedla, pa še kar dajala! ko ji je pa rekel, da če rečeva ne je ne, si je pa le dala do glave in nehala. saj rada vidim, da ima eva apetiti in da je, ampak ne non stop te smokije. saj ji tudi jst dam, pa ne toliko. ne vem, ali res kompliciram glede tega? Jaz ne kompliciram več in pustim, ker tako al tako ni nek hud požeruh. Isto je bilo s prvima dvema, danes pa nista kaj posebno mahnjena na sladkarije. Moja mami ima vedno na mizi vsega in svašta, a so otroci pri njej zelo poredko, tako, da nima za bit kakih posledic, če se vsake toliko tam nažirajo. Tašča pa vseeno malo bolj spoštljivo ravna s hrano, tako da je se pri mizi, ko so obroki, sladkarije pridejo v poštev po obroku, ko so njihove ritke polne in želja po priboljških ni več.
|